Mrb arkadaşlar Konu kanamalardan açılmışken ben de birkaç soru sormak istiyorum Benimde bebişlerim ikiz Kanamalarınız nasıl Benim pazartesi günü akşamı ayağa kalktığımda birşeyler aktığını hissettim Hemen iç çamaşıra baktım Çamaşırım kıpkırmızı olmuştu Hatta eşofmanıma bile geçmişti Hemen bir kadın doğumcuya gittik Allahıma şükür bebişlerimin kesesi duruyordu Doktor en iyi ihtimal tutunma kanaması olabilir dedi 4 gündür raporluyum ve evde sürekli yatıyorum Bir daha da öyle bir kanama olmadı Sizin kanamalar nasıl Ayrıca dünden beri karnımda kasılmalar ,adet sancısı gibi ağrılar var Sizde de böyle ağrılar var mı Bu konuda deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim Allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım benim bebişler yarın 7 haftalık oluyorlar Coraspirini bıraktık Kucağımıza alıncaya kadar böyle endişeyle yaşayacağız galiba Ben de çalışıyorum Öğretmenim Okula gittiğim gün kanamam başlıyor Benim yaramazlar beni biraz yoruyor galiba İzin işi nasıl olcak bilemiyorum Aylıksız izin almak zorunda kalıcam galiba Artık bebişlerimiz sağlıklı gelsin diye elimizden gelen herşeyi yapacağız Verdiğin bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederimCanım merhaba öncelikle geçmiş olsun benim kanamalarım 7 haftalıkken başladı bugün14+0 günlük olduk halada devam ediyo ben 3 kere çok yoğun kanama yaşadım benim paçalarımdan aktı düşün artık doktorum ikiz olduklarından dolayı rahimin hızlı büyüdüğünü ve kılcal dsamarlara baskı olduğunu ve ikizlerde genlde kanama yaşandığını söyledi 16 haftanın sonuna kadar devam edebilir dedi bazılarında doğum yapana kadar devam ediyomuş kanaman olduğunda sırt üstü yatıp dinleneceksin başka çaresi yok ben özel şirkette çalışıyodum ayrılmak zorunda kaldım.Eğer hala coraspirin kullanıyosan onu hemen kes gerçi doktorun söylemiştir.Sen kaç haftalıksın?
Canım benim bebişler yarın 7 haftalık oluyorlar Coraspirini bıraktık Kucağımıza alıncaya kadar böyle endişeyle yaşayacağız galiba Ben de çalışıyorum Öğretmenim Okula gittiğim gün kanamam başlıyor Benim yaramazlar beni biraz yoruyor galiba İzin işi nasıl olcak bilemiyorum Aylıksız izin almak zorunda kalıcam galiba Artık bebişlerimiz sağlıklı gelsin diye elimizden gelen herşeyi yapacağız Verdiğin bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederim
abuuuuuuuuuuuu baharın oğluşu olucaaaaakekşi yiyooooherkese günaydınlarrrrlimonun kanı sulandırdığını bilmiyodum beeeennn.hergün şapur şupur limon yiyorum.canım ekşi istiyor.midemi de yatıştırıyo.ii geliyo diye habire yiyodum valla.ii oldu söylediğin canım.dikkat edeyim ben de
kabul ettim azdah abayılacaltım pc ekranına yapıştım resmennnnsaol bitanem seni ekledim bu arada kabul edersin bebek
parti binasındaamiiiiiiiiiiiin canımcım,ben de iyiym teşekkür ederim.bu arada internetten okudum benim bayan doktorum bağımsız milletvekili adayı olmuş.seçilirse nerde doğurcam bennnn
evet genelde öle derler ama bende bu güne kadar hep bunun tersini duymuşumdur onun için öle dedim bakalım bende bolca tatlı yiyorumyookk derlerkiii...yeee ekşiyi çıkar ayşeyiii ye tatlıyıı çıkar hakkıyııı...bende bugüne kadar tüm tüm limonlar yedim...bide kıbrısın malüm bahçeleri limon dolu.hormonsuz..bahçeden kopartıp yedim.ama geçti...kanama olayına gelince ikizden dolayı bendede vardı şimdilik geçti.ama ben sabah akşam igne vurunuyorum.12.haftaya kadar devam edicem...prognyx igne 50mg.destek olan herkese teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN..
abuuuuuuuuuuuu baharın oğluşu olucaaaaakekşi yiyoooo
canım bi araştır istersen zaten coraspin alıyoruz ama kanı sulandırdığını biliyorum en azından abartmadan yersin canın çektikçe ayy ağzım sulandı
parti binasında
sonunda inandın mı artık hamile olduğunaesleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm benide listeye alırmısın hamileyimdee
dün kalp atımı için dr gittim doktor ben görebiliyorum dedi bize bişi göstermeyince içime sinmedi bugün başka bi hastaneye gittik içimde pır pır eden bişey gördüm aaaaa oynuyo dedim doktor daha küçücük oynaması için 4 ay geçmesi lazımdedi aaayy utandımaamma görgüsüzmüşüm ayol
o kalp atışları dedie artık besmeleyle yazarsın beni listeye
27 yada 30 ekimde doğumahaneye koşcam innnşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
haydi iyi geceleleeeeeeerrrrrrrrrrr
yookk derlerkiii...yeee ekşiyi çıkar ayşeyiii ye tatlıyıı çıkar hakkıyııı...bende bugüne kadar tüm tüm limonlar yedim...bide kıbrısın malüm bahçeleri limon dolu.hormonsuz..bahçeden kopartıp yedim.ama geçti...kanama olayına gelince ikizden dolayı bendede vardı şimdilik geçti.ama ben sabah akşam igne vurunuyorum.12.haftaya kadar devam edicem...prognyx igne 50mg.destek olan herkese teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN..
Tupbaby canım hayırdır sen bu saatte buradasın nasılsın?
abuuuuuuuuuuuu baharın oğluşu olucaaaaakekşi yiyoooo
canım bi araştır istersen zaten coraspin alıyoruz ama kanı sulandırdığını biliyorum en azından abartmadan yersin canın çektikçe ayy ağzım sulandı
kabul ettim azdah abayılacaltım pc ekranına yapıştım resmennnnmaşallah canım sana
parti binasında
esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm benide listeye alırmısın hamileyimdee
dün kalp atımı için dr gittim doktor ben görebiliyorum dedi bize bişi göstermeyince içime sinmedi bugün başka bi hastaneye gittik içimde pır pır eden bişey gördüm aaaaa oynuyo dedim doktor daha küçücük oynaması için 4 ay geçmesi lazımdedi aaayy utandımaamma görgüsüzmüşüm ayol
o kalp atışları dedie artık besmeleyle yazarsın beni listeye
27 yada 30 ekimde doğumahaneye koşcam innnşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
iki göbek atayım müsadenizle
haydi iyi geceleleeeeeeerrrrrrrrrrr
esleeemnar suyunun gebelikten sonra içilmediğini yazmışsın peki nar yemekte sakıncamı varki ben bolca yiyorum terslik olurmuki:26:
kanamada eğer parçalar yoksa riskli değilmiş ve önemli olan proluton iğneyi takiben kanamanın kesilmesiymiş. doktorum ultrasonda keselerin rahimağzından mesafesine ve rahimağzının kapalı olma durumuna bakarak riski değerlendiriyor bana şu an risk yok dedi ama bu olmayacak anlamına gelmiyor ve ne zaman çok ayakta dursam ve merdiven inip çıksam - maalesef odam 2.katta ve devamlı merdiven inmek zorunda kalıyorum- önce kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor halsizlikle birlikte her 2 kanamada da aynısı oldu ve her kanamanın öncesinde işyerinde arkadaşlar rengin sapsarı dediler bana.
işe dönünce odamdan taşınıyorum 1.kata inicem geç aldığım bir karar oldu aslında aklım başıma yeni geldi.
dinlenmek iyi geldi daha iyi hissediyorum kendimi patronum da sağolsun hergün arayıp sağlığımı soruyor yanımdaki elemanı 2 haftada biraz daha yetiştiricem bana tekrar izin verecek iyice dinlenmen ve bebeklerin herşeyden önemli sakın kendini strese sokma beraber artlatıcaz bu dönemleri bebeklerini de sağlıkla alıcaksın kucağına biz de bebek sevmeye gelicez diyor. Allah kendisinden bin kere razı olsun gerçekten çok şanslıyım bu konuda.
Rabbim hepimize sağlık versin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım.
Eslemciiiiiiiiiiiiiiiiiim cnm nasılsın ? Bebüklerimiz nasıl ? Ayyy ikiz annesi adayı olmak nasıl bir duygu kızlar içinizde hissediyor musunuz hani 2 tane yaa yeriiim onları beeeen ne büyük mucizesizdeki belirtiler tek bebeğe hamile kalanlardan daha fazladır di mi ?
Ama olsun benim midem bulandıkça mest oluyorum
o senin güzel gözlerin bitanem kocişinle birbirinize çok yakışmışsınız Allahım mutluluğunuzu daim etsin
bilemiyorumki eklesemmi acaba yoksa bende senin gibi nazmı yapsam canııım Allah tamamına erdirsin gözünaydın minik yavrunun kalp atışlarını duydun demek çok güzel dimi benim gözlerim yaşardı nefesim daraldı çok tuhaf olmuştum
canım benide annem uyardı bende nar ekşisi yiyodum geçen gün doktor söylemiiş televizyonda özellikle tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış bayanlar nardan ve nar ekşisinden uzak dursunlar 3 ay boyunca demiş bi araştır istersen...
ayyy selincim patronuna dua et öylesine rastlamak çok zor genelde bencil ve düşüncesiz oluyolar hep kendi işlerini düşünüyolar ben tek olduğum iiçin senelik izinlerimi bile zor alıyorum...
cadıım geldinmi sen yine tatlım hissediyorum özellikle kendilerine yer açarken batmalar oluyoya çok mutlu oluyorum benim mide bulantısı aşamasını terfi ettik bi üstünü yapıyoruz sabahları ciğerim sökülüyo resmen ama Allaha binlerce şükürler olsun bunun için 5 senedir bekliyorum.
çok şükür....
Geldiiiim geldiiiiimdediğin doğru bizler zor sahip olduk bu bıcırıklara onun için şikayet etmeye hakkımız yok
Eslemcim sen hangi doktora devam ediyorsun kızlar ben bu konuyu merak ediyorumBen tüp bebek merkezime gidiyorum ama doktorum farklı ve çok memnunum bıkmadan usanmadan dakikalarca bilgi veriyor. Allah kısmet ederde doğum zamanlarımızı görürsek yine aynı doktoru istiyorum.Muayene ücreti hastanelere gör biraz fazla ama napalım değer
evet genelde öle derler ama bende bu güne kadar hep bunun tersini duymuşumdur onun için öle dedim bakalım bende bolca tatlı yiyorumeylül sen birde tğm tm yemişsin acaba demekten alamadım kendimi bak şimdi..
allah o iki yavruyu sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?