2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar Gunaydın, herkese iyi Pazarlar.

Ya ben cok sıkıntıdayım, bebegım bana hıc ısaret vermıyor, ne bulantı ne kusma ne aserme hıcırsey yok, Carsamba gıdıce doktora o gune kadar nasıl dayanıcam bılmıyorum. Moralım cok bozuluyor.

günaydın kızlarrr....nasılsınız...
burcucum,minelberracım sakın korkutmayın boş yere kendinizi.
bende de olmuştu.hafif mide bulantım vardı sadece o da kesildi birden.bissürü panik yaptım.hatta oturdum ağladım.pazar günüydü acile gidelim bebişime bakalım diyom eşim izin vermiyoooo...
dayanamadım bende ertesi gün gitmiştim doktora ama bebişim ordaydı pıtpıtpıt.
bi daha dedim üzmicem boşyere ne kendimi ne bebişimi.siz de panik yapmayın oldumu,bebişciklerinizi üzmeyin boşyere.herkesin bünyesi farklı oluyor demekki.

bahar32....valla şimdilik öyle bişey yok gibi 12.hafta bidaha gitcez...şimdi önümüzde ikili test var..bakalım.ALLAHIM UMARIM SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE TAMAMINA ERDİRİR.HEPİMİZİNKİNİ..

eylülcüm inşallah gerek de kalmaz.herşey gönlünce olsun canımcım.ikili test ne zaman yapılıyor ben bilmiyom.salı-çarşamba gitcem doktora benden de istermiki.

LUNA dan haber yokmu kızlar yaaa

ayyyyy evet luna bugün yaptıracaktı dimi testi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz lunacımmm

eylülcüm inşallah gerek de kalmaz.herşey gönlünce olsun canımcım.ikili test ne zaman yapılıyor ben bilmiyom.salı-çarşamba gitcem doktora benden de istermiki.

canım intde hamilelik bölümüne haftasına girdiginde yapılması gereken zaman yazıyor.genelde 12.hafta civarı oluyor.bebegin saglıklı olup olmadıgını gösteren test..bu dönemlerde ense kalınlıgınada bakıyolar..esasında biraz korkuyorum birazda aklıma getirmemeye çalışıyorum.ALLAH BENZETMESİN ilkinde daun sendromu çıktı.hemen akabindede zaten karnımda öldüü..aslında bu güzel sayfada bunlardan bahsetmek istemiyorum ama...neyse...o yüzden bekliyorum.ondan sonra artık patik örmeye başlarız...ayrıca lunayııı..... bende merak etdim..bence güzel hbri aldı eşiyle kutluyordur..

LUNA dan haber yokmu kızlar yaaa

ayyyyy evet luna bugün yaptıracaktı dimi testi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz lunacımmm

kızlarrrrrrr!!!

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!

hala inanamıyorum bunları yazmak bile bir ruya gibi canlarrr ruyaaa!!

biliyorsunuz daha evvel test yapmayacaımı soylemistim hatılarsınız!

cumartesi erkenden uyandım, eşimle daha evvelden bir tane pahalı olan testlerden almıstık evde o kalmıstı.. bana dedi ki "bence bu sabah yap 10. gun cıkmazsa da yarın kan testi yaptırırsız ne olacak bu testi cope atacak halimiz yok" dedi.. "hadi hadi" dedi..
afedersiniz daha işerken ikinci cizgi cart diye cıktı ve ben ruya goruyorum zannediyorumm!!
hemen eşimi cagırdım
"al iste tamam bak ikinci cizgi diyor" ama nasıl sakin.. ikimiz de birbirimize salak gibi bakıyoruzzafalladık resmen!!
ya dedim kalk benim kalbim cıkacak yerinden hemen hastaneye gidip test yaptıralım..
gittik saat sabah 8.30 da kan verdik iki saat sonra cıkar dediler.. iki saat gecmek bilmedi ve sonucumu e-mailime attılar kızlarrr:

transfer sonrası 10. gün BHCG 175,5

size yasadıgım bosluk duygusunu inanamamayı anlatamam canlarım, bunları bile yazarken hala inanamıyorumm..

hemen doktorumu aradım.. hocam bunun anlamı ne simdi
"e gebesin ne olacak " dedi şoklardayım kızlar..
Allah olmayanlara ve isteyen herkese versin..
inanılmaz boş ve garip tatlı duygular icindeyim.. ne tam sevinebiliyorum ne de baska bir sey.. eşimle ikimizde de bir gariplik var.. herhalde gecen seferki tatsızlıklardan dolayı temkinli yaklasıyoruz

ama içim içime sıgmıyor benim..
o aksam hep beraber ailecek yemege gittik acaba soylesek mi soylemesek mi diye tereddüt bile ettik en sonunda kalp atısını beklemeye karar verdik..kısmetse bu cumartesi ilk kontrolume gidiyorum ama daha cok erken herhalde Rabbim'in izniyle kesesini goruruz insallahh

kızlar hepinizin dualarını her zaman yanımda hissettiimm Allah hepinizden razı olsunn binlerce kezz..

hepinizi opuyorummmm , nihayet hayırlısıyla ben de kervana katıldım galibaaa

Canım benim çok sevindimmmm şükür güzel haberlerini aldık RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Ben iyiyim canım şükür bebişlerde iyi ama kanamalarım devam ediyo Şükür sende iyiymişsin doktordan gelince haber ver.Bende senin gibiyim canım midem bulandığı için salçalı yemekler yiyemiyorm halada öyle bakalım ne zamana kadar devam edecek.

Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl?

S.TUGBA bebişin kalp atışlarını duymuşsun canım gözünaydın için biraz daha rahatlamıştır RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin canım.

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin :) bu duyguları bizemi söylüyorsun... öyle iyi biliyoruzki... Mutluluktan nasıl uçulur, nasıl şaşkın şaşkın olunur, nasııl sevinç gözyaşlarına boğulursun hala inanamassın tüm olanlara. Rabbim ol der oluverir inş. yavrularımızla nice sağlıklı güzel günler gösteirr Rabbim Amin

luna çok sevindim.ama ben demiştim.kesin pozitif çıktı.eşiyle beraber kutluyordur diye.ALLAH TAMAMINA ERDİRİR UMARIM HEPİMİZİNKİNİ.

luna çok sevindim.ama ben demiştim.kesin pozitif çıktı.eşiyle beraber kutluyordur diye.ALLAH TAMAMINA ERDİRİR UMARIM HEPİMİZİNKİNİ.
aminnnn tatlim aminnnn!!
inan eşim de ben de şapşal gibiyiz 2 gundur sanki her sey normal gibi geliyor.. sanki bekliyorduk da "heh tamam oldu" gibiyiz..inan oyle kutlama falan yapamadık 2 gundur aileden misafilerle falan ugrasiyoruz kendimize vakit bile ayıramadık ve bugun işe geldim..

ara ara aklıma geliyor hala inanamıyorum.. hatta cizelge yaptım altta gorunce bir hoş oldum bu ben miyim diye o kadar alısmısım ki..

ama simdi gecmise bir sunger cekmek istiyorum bebegim sıkıca tutunsun istiyorum annesinee

yarın kan testini tekrarlayacagim hayırlısıyla..

Allah hepimizin bebişlerini korusunnn

sagol canım benim insallah hayırlı ve saglıklı evlatlar getiririz dunyaya

Ayy Lunacım tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)) seni ve eşini çok iyi anlıyorum bizde hala inanamıyoruz ilk tedavimizin tesiri üzerimize yapıştı gitmiyor :))) ay ama süper bir haber buu
Eşini ve senii en kocamanından tebrik ediyorum canım

canım benim cok cok cok cok tesekkur ederim..
demek bizim gibileri de varmıs ohh sevindimmm
biz de diyoruz neden boyleyiz
belki şoku atlatamadık herhalde ondan.. yarın sabah tekrardan bir kan testimi yaptırayım da hayırlısıyla insallah katlanmıs olur, cumartesi de kısmetse keseyi goruruzzz kucuk sıpamınn ayy soylerken bile tuhaf oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…