bahar32....valla şimdilik öyle bişey yok gibi 12.hafta bidaha gitcez...şimdi önümüzde ikili test var..bakalım.ALLAHIM UMARIM SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE TAMAMINA ERDİRİR.HEPİMİZİNKİNİ..
eylülcüm inşallah gerek de kalmaz.herşey gönlünce olsun canımcım.ikili test ne zaman yapılıyor ben bilmiyom.salı-çarşamba gitcem doktora benden de istermiki.
LUNA dan haber yokmu kızlar yaaa
ayyyyy evet luna bugün yaptıracaktı dimi testi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz lunacımmm
kızlarrrrrrr!!!
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!
hala inanamıyorum bunları yazmak bile bir ruya gibi canlarrr ruyaaa!!
biliyorsunuz daha evvel test yapmayacaımı soylemistim hatılarsınız!
cumartesi erkenden uyandım, eşimle daha evvelden bir tane pahalı olan testlerden almıstık evde o kalmıstı.. bana dedi ki "bence bu sabah yap 10. gun cıkmazsa da yarın kan testi yaptırırsız ne olacak bu testi cope atacak halimiz yok" dedi.. "hadi hadi" dedi..
afedersiniz daha işerken ikinci cizgi cart diye cıktı ve ben ruya goruyorum zannediyorumm!!
hemen eşimi cagırdım
"al iste tamam bak ikinci cizgi diyor" ama nasıl sakin.. ikimiz de birbirimize salak gibi bakıyoruzzafalladık resmen!!
ya dedim kalk benim kalbim cıkacak yerinden hemen hastaneye gidip test yaptıralım..
gittik saat sabah 8.30 da kan verdik iki saat sonra cıkar dediler.. iki saat gecmek bilmedi ve sonucumu e-mailime attılar kızlarrr:
transfer sonrası 10. gün BHCG 175,5
size yasadıgım bosluk duygusunu inanamamayı anlatamam canlarım, bunları bile yazarken hala inanamıyorumm..
hemen doktorumu aradım.. hocam bunun anlamı ne simdi
"e gebesin ne olacak " dedi şoklardayım kızlar..
Allah olmayanlara ve isteyen herkese versin..
inanılmaz boş ve garip tatlı duygular icindeyim.. ne tam sevinebiliyorum ne de baska bir sey.. eşimle ikimizde de bir gariplik var.. herhalde gecen seferki tatsızlıklardan dolayı temkinli yaklasıyoruz
ama içim içime sıgmıyor benim..
o aksam hep beraber ailecek yemege gittik acaba soylesek mi soylemesek mi diye tereddüt bile ettik en sonunda kalp atısını beklemeye karar verdik..kısmetse bu cumartesi ilk kontrolume gidiyorum ama daha cok erken herhalde Rabbim'in izniyle kesesini goruruz insallahh
kızlar hepinizin dualarını her zaman yanımda hissettiimm Allah hepinizden razı olsunn binlerce kezz..
hepinizi opuyorummmm , nihayet hayırlısıyla ben de kervana katıldım galibaaa
Günaydınn kızlarr :))
Nilucum ben hep girip yazılarınızı ookuyorum :))))
Nasılsın tatlım bonibonlarımız yaramazlık yapıyor mu ? Bende kardiyovasküler risk paneli testini yaptırdım cnm haftaya çarşamba sonuçlar çıkacak 1 haftada çıkıyormuş .Pazartesi kontrolüm var inşş sorunsuz geçer .
Kızlar benim belrtiler hep değişiyor ne yesem ağzımım içi hep ekşi durum böyyle olunca sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum o tatdan kurtulmak içn :) arada midemiz bulanıyor ,tansiyonumuz düşüyorsalçalı yemekleri çok yiyemiyorum tavuk ve et şuan içn yiyemiyorum ay şöyleee 7. 8. aylarımıza gelsekte heyecanımız doruklara çıksaaa
Canım benim çok sevindimmmm şükür güzel haberlerini aldık RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
kızlarrrrrrr!!!
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!
hala inanamıyorum bunları yazmak bile bir ruya gibi canlarrr ruyaaa!!
biliyorsunuz daha evvel test yapmayacaımı soylemistim hatılarsınız!
cumartesi erkenden uyandım, eşimle daha evvelden bir tane pahalı olan testlerden almıstık evde o kalmıstı.. bana dedi ki "bence bu sabah yap 10. gun cıkmazsa da yarın kan testi yaptırırsız ne olacak bu testi cope atacak halimiz yok" dedi.. "hadi hadi" dedi..
afedersiniz daha işerken ikinci cizgi cart diye cıktı ve ben ruya goruyorum zannediyorumm!!
hemen eşimi cagırdım
"al iste tamam bak ikinci cizgi diyor" ama nasıl sakin.. ikimiz de birbirimize salak gibi bakıyoruzzafalladık resmen!!
ya dedim kalk benim kalbim cıkacak yerinden hemen hastaneye gidip test yaptıralım..
gittik saat sabah 8.30 da kan verdik iki saat sonra cıkar dediler.. iki saat gecmek bilmedi ve sonucumu e-mailime attılar kızlarrr:
transfer sonrası 10. gün BHCG 175,5
size yasadıgım bosluk duygusunu inanamamayı anlatamam canlarım, bunları bile yazarken hala inanamıyorumm..
hemen doktorumu aradım.. hocam bunun anlamı ne simdi
"e gebesin ne olacak " dedi şoklardayım kızlar..
Allah olmayanlara ve isteyen herkese versin..
inanılmaz boş ve garip tatlı duygular icindeyim.. ne tam sevinebiliyorum ne de baska bir sey.. eşimle ikimizde de bir gariplik var.. herhalde gecen seferki tatsızlıklardan dolayı temkinli yaklasıyoruz
ama içim içime sıgmıyor benim..
o aksam hep beraber ailecek yemege gittik acaba soylesek mi soylemesek mi diye tereddüt bile ettik en sonunda kalp atısını beklemeye karar verdik..kısmetse bu cumartesi ilk kontrolume gidiyorum ama daha cok erken herhalde Rabbim'in izniyle kesesini goruruz insallahh
kızlar hepinizin dualarını her zaman yanımda hissettiimm Allah hepinizden razı olsunn binlerce kezz..
hepinizi opuyorummmm , nihayet hayırlısıyla ben de kervana katıldım galibaaa
aminnnn tatlim aminnnn!!luna çok sevindim.ama ben demiştim.kesin pozitif çıktı.eşiyle beraber kutluyordur diye.ALLAH TAMAMINA ERDİRİR UMARIM HEPİMİZİNKİNİ.
Allah tamamına erdirsin :) bu duyguları bizemi söylüyorsun... öyle iyi biliyoruzki... Mutluluktan nasıl uçulur, nasıl şaşkın şaşkın olunur, nasııl sevinç gözyaşlarına boğulursunhala inanamassın tüm olanlara. Rabbim ol der oluverir inş. yavrularımızla nice sağlıklı güzel günler gösteirr Rabbim Amin
Ayy Lunacım tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)) seni ve eşini çok iyi anlıyorumbizde hala inanamıyoruz ilk tedavimizin tesiri üzerimize yapıştı gitmiyor :))) ay ama süper bir haber buu
Eşini ve senii en kocamanından tebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?