kızlarrrrrrr!!!
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!
hala inanamıyorum bunları yazmak bile bir ruya gibi canlarrr ruyaaa!!
biliyorsunuz daha evvel test yapmayacaımı soylemistim hatılarsınız!
cumartesi erkenden uyandım, eşimle daha evvelden bir tane pahalı olan testlerden almıstık evde o kalmıstı.. bana dedi ki "bence bu sabah yap 10. gun cıkmazsa da yarın kan testi yaptırırsız ne olacak bu testi cope atacak halimiz yok" dedi.. "hadi hadi" dedi..
afedersiniz daha işerken ikinci cizgi cart diye cıktı ve ben ruya goruyorum zannediyorumm!!
hemen eşimi cagırdım
"al iste tamam bak ikinci cizgi diyor" ama nasıl sakin.. ikimiz de birbirimize salak gibi bakıyoruzzafalladık resmen!!
ya dedim kalk benim kalbim cıkacak yerinden hemen hastaneye gidip test yaptıralım..
gittik saat sabah 8.30 da kan verdik iki saat sonra cıkar dediler.. iki saat gecmek bilmedi ve sonucumu e-mailime attılar kızlarrr:
transfer sonrası 10. gün BHCG 175,5
size yasadıgım bosluk duygusunu inanamamayı anlatamam canlarım, bunları bile yazarken hala inanamıyorumm..
hemen doktorumu aradım.. hocam bunun anlamı ne simdi
"e gebesin ne olacak " dedi şoklardayım kızlar..
Allah olmayanlara ve isteyen herkese versin..
inanılmaz boş ve garip tatlı duygular icindeyim.. ne tam sevinebiliyorum ne de baska bir sey.. eşimle ikimizde de bir gariplik var.. herhalde gecen seferki tatsızlıklardan dolayı temkinli yaklasıyoruz
ama içim içime sıgmıyor benim..
o aksam hep beraber ailecek yemege gittik acaba soylesek mi soylemesek mi diye tereddüt bile ettik en sonunda kalp atısını beklemeye karar verdik..kısmetse bu cumartesi ilk kontrolume gidiyorum ama daha cok erken herhalde Rabbim'in izniyle kesesini goruruz insallahh
kızlar hepinizin dualarını her zaman yanımda hissettiimm Allah hepinizden razı olsunn binlerce kezz..
hepinizi opuyorummmm , nihayet hayırlısıyla ben de kervana katıldım galibaaa
meraba eylülcüm nasılsın...canım intde hamilelik bölümüne haftasına girdiginde yapılması gereken zaman yazıyor.genelde 12.hafta civarı oluyor.bebegin saglıklı olup olmadıgını gösteren test..bu dönemlerde ense kalınlıgınada bakıyolar..esasında biraz korkuyorum birazda aklıma getirmemeye çalışıyorum.ALLAH BENZETMESİN ilkinde daun sendromu çıktı.hemen akabindede zaten karnımda öldüü..aslında bu güzel sayfada bunlardan bahsetmek istemiyorum ama...neyse...o yüzden bekliyorum.ondan sonra artık patik örmeye başlarız...ayrıca lunayııı..... bende merak etdim..bence güzel hbri aldı eşiyle kutluyordur..
kızlarrrrrrr!!!
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!
hala inanamıyorum bunları yazmak bile bir ruya gibi canlarrr ruyaaa!!
biliyorsunuz daha evvel test yapmayacaımı soylemistim hatılarsınız!
cumartesi erkenden uyandım, eşimle daha evvelden bir tane pahalı olan testlerden almıstık evde o kalmıstı.. bana dedi ki "bence bu sabah yap 10. gun cıkmazsa da yarın kan testi yaptırırsız ne olacak bu testi cope atacak halimiz yok" dedi.. "hadi hadi" dedi..
afedersiniz daha işerken ikinci cizgi cart diye cıktı ve ben ruya goruyorum zannediyorumm!!
hemen eşimi cagırdım
"al iste tamam bak ikinci cizgi diyor" ama nasıl sakin.. ikimiz de birbirimize salak gibi bakıyoruzzafalladık resmen!!
ya dedim kalk benim kalbim cıkacak yerinden hemen hastaneye gidip test yaptıralım..
gittik saat sabah 8.30 da kan verdik iki saat sonra cıkar dediler.. iki saat gecmek bilmedi ve sonucumu e-mailime attılar kızlarrr:
transfer sonrası 10. gün BHCG 175,5
size yasadıgım bosluk duygusunu inanamamayı anlatamam canlarım, bunları bile yazarken hala inanamıyorumm..
hemen doktorumu aradım.. hocam bunun anlamı ne simdi
"e gebesin ne olacak " dedi şoklardayım kızlar..
Allah olmayanlara ve isteyen herkese versin..
inanılmaz boş ve garip tatlı duygular icindeyim.. ne tam sevinebiliyorum ne de baska bir sey.. eşimle ikimizde de bir gariplik var.. herhalde gecen seferki tatsızlıklardan dolayı temkinli yaklasıyoruz
ama içim içime sıgmıyor benim..
o aksam hep beraber ailecek yemege gittik acaba soylesek mi soylemesek mi diye tereddüt bile ettik en sonunda kalp atısını beklemeye karar verdik..kısmetse bu cumartesi ilk kontrolume gidiyorum ama daha cok erken herhalde Rabbim'in izniyle kesesini goruruz insallahh
kızlar hepinizin dualarını her zaman yanımda hissettiimm Allah hepinizden razı olsunn binlerce kezz..
hepinizi opuyorummmm , nihayet hayırlısıyla ben de kervana katıldım galibaaa
lunacım tebrik ederim canımcım.
çok sevindim.allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah... aminnnnnnnn....
canım nerdeyse 3 aylık olcaz biz de hala daha inanamıyoruz canım.doğana kadar da inanamayacaz heralderabbime binlerce kez şükürler olsun.allahım tüm isteyenlerin kucağını dolduruversin inşallahhhhh....
bugün bi arkadaşımın negatif sonucunu aldım.çok üzüldüm.inşallah herkeslerin yüzü gülsün.evlat hasreti çok zor.
cumartesi kesenizi sonrada minik mercimeğinizi pıtpıtlarını duyuverirsin allahın izniyle canım.
Lunacım inan cok sevindim haftasonu telefondan yazarım demıstın goremeyınce meraklandım. Allahım insallah tamamına erdiirsin yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin.
Benim ilk kontrolde sadece kese gozuktu ikinci kontrolde Carsambaya, kac gundur kafayı yıyecektım midem bulanmıyor hicbir belirti yok diye bugun dayanamayıp saglık ocagına gıttım, Allahıma binlerce kez sukur olsun bebegımın kalp atıslarını da gordum, icim cok rahatladı darısı senın basına insallah.
Şükürler olsun allaha lunacım allahım sağlıkla görmeyi kucağına almayı nasip etsin canım inşallahhhh çok mutlu oldum çok sevindim
LUNACIMM cnm nasıl sevindim anlatamam Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin seni ve bebişini korusun cnm
Artık sende böyle oldun hadi bakalım hayırlısı
Bende dün doktora gittim herşey yolunda maaşallah kalp atışlarımız yinde dinledik birz hızlanmış ilkine göre doktor rahim uzunluğuna falan baktı gayet güzzel dedi
5.aydan sonra çalışma dedi rahim taşıyabileceği yükün 2 katını taşıycak dedi bilmiyorum napsam bende 7. aya kadar falan çalışmayı düşünüyodum hayırlısı bakalım.
Bu arada kızlar söylentimi bilmiyorum ama doğum öncesi rapor hakkı 3 aya çıkmış doğal olarak doğum sonrasıda....
canlarım benim.. hepinize ayrı ayrı ne kadar tesekkur etsem az.. daha ailemle bile paylasmadan siz dert ortaklarımla bu sevincimi paylasmanın mutlulugu icindeyim.. hepinizden Allah ayrı ayrı razı olsun.. beni bu yolda yalnız bırakmadıgınız icin cok tesekkur ederim.. resmen duygulandım yazarken
az evvel kan testimin sonucunu aldım..transfer sonrası 13. gun beta hcg 743,4.. canlar
Rabbimin izniyle insallah hepimizin hayırlı ve saglıklı evlatları olur.. hepimizi Allah nazarlardan saklasın....
sizleri cok seviyor ve opuyorumm
Canım gözünaydın pıt pıtları duymuşsun RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin.Bu arada ne güzel miden bulanmıyo keşke benimde bulanmasa kendine dikkat canım.Lunacım inan cok sevindim haftasonu telefondan yazarım demıstın goremeyınce meraklandım. Allahım insallah tamamına erdiirsin yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin.
Benim ilk kontrolde sadece kese gozuktu ikinci kontrolde Carsambaya, kac gundur kafayı yıyecektım midem bulanmıyor hicbir belirti yok diye bugun dayanamayıp saglık ocagına gıttım, Allahıma binlerce kez sukur olsun bebegımın kalp atıslarını da gordum, icim cok rahatladı darısı senın basına insallah.
Canım senin mercimeklerde iyiymiş şükürler olsun.AYŞE AYDININ ANNE ANNE OLUYORUM diye kitabı var ben aldım okudum oda tüp bebek tedavisyle hamiş kalmış ve ikizleri olmuş alıp okuyabiliyosan oku çok güzel bir kitap.LUNACIMM cnm nasıl sevindim anlatamam Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin seni ve bebişini korusun cnm
Artık sende böyle oldun hadi bakalım hayırlısı
Bende dün doktora gittim herşey yolunda maaşallah kalp atışlarımız yinde dinledik birz hızlanmış ilkine göre doktor rahim uzunluğuna falan baktı gayet güzzel dedi
5.aydan sonra çalışma dedi rahim taşıyabileceği yükün 2 katını taşıycak dedi bilmiyorum napsam bende 7. aya kadar falan çalışmayı düşünüyodum hayırlısı bakalım.
Bu arada kızlar söylentimi bilmiyorum ama doğum öncesi rapor hakkı 3 aya çıkmış doğal olarak doğum sonrasıda....
kızlar ben yaklaşık 3-4 haftadır raporluyum.Kanamam olunca dr a gitmiştim o zamandan beri raporluyum.pazartesi günü işbaşı..Fakat çevremdeki herkes baskı yapıyor 3 ay dolana kadar yat filan diye..Kafam çok karıştı.Kalp atışını duyduk geçen hafta çok şükür.7+5 iz bügün.Dr umsa 27 gün oldu yıllık rapor hakkın 40 gün dedi.Bu rapor işleri nasıl oluyor heyet raporumu almam lazım şimdi benim.Herşey normal görünüyor şu anda.3. tüp bebek ve düşüğümde var.Sizler ne düşünüyorsunuz?Çalışanlar yani çalışacakmısınız?Ya da bu rapor işleri nasıl oluyor haklarımız neler?
cnm 5 gün embriyosumuydu kaç adet tranfer yaptılar benim değerime çok yakın belki ikizdir cimcimelerin
cnm 5 gün embriyosumuydu kaç adet tranfer yaptılar benim değerime çok yakın belki ikizdir cimcimelerin
Canım, benim 3. gun embriyosuydu daha dogrusu embriyolarıydı demem lazım
cunku grup grup cozdurulunce iki tane yaşadı doktor ve embriyologa yalvardım ne olur ikincisini de koyun cope atacagınıza dedim ben bu kadar acılar cektim yasadım ettim dedim ameliyat masasında, allem ettim kullem ettim kabul ettiler sessiz sakince ama bu bir sır kızlar aman hastaneyi de doktoru da sormayınn burada yazamam
biri iyi kalite biri orta kalite , bakalım hayırlısı cumartesi belli olur herhalde durumum
senin kac cıkmıstı tatlım?
cnm merak etme hepsi yapıyo bunu benimde 13.gün 724 dü ama 2.gün embriyosuydu Allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
ilk cinsiyet haberini ben vereyimmkesin değil ama %90 erkek dedi.
ayyyy çok büyümüşşşş....üç boyutlu gösterdi doktorum.kıpır kıpır teyzeleri.yerinde durmuyor.tekmeler atıyor.ellerini başının arkasına koyuyor keyif yapar gibi....bayıldım yaaa.geldim halaa izliyorum.doyamadım.alahım herkeslere yaşatsın bu duyguları inşallahhhh
ama ben ikili test istemedim.sen bilirsin dedi doktorum da.ense kalınlığı falan normal çıktı.ne dersiniz yaptırayımmı?
kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
ilk cinsiyet haberini ben vereyimmkesin değil ama %90 erkek dedi.
ayyyy çok büyümüşşşş....üç boyutlu gösterdi doktorum.kıpır kıpır teyzeleri.yerinde durmuyor.tekmeler atıyor.ellerini başının arkasına koyuyor keyif yapar gibi....bayıldım yaaa.geldim halaa izliyorum.doyamadım.alahım herkeslere yaşatsın bu duyguları inşallahhhh
ama ben ikili test istemedim.sen bilirsin dedi doktorum da.ense kalınlığı falan normal çıktı.ne dersiniz yaptırayımmı?
kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?