2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

lunacım tebrik ederim canımcım.
çok sevindim.allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah... aminnnnnnnn....
canım nerdeyse 3 aylık olcaz biz de hala daha inanamıyoruz canım.doğana kadar da inanamayacaz heralderabbime binlerce kez şükürler olsun.allahım tüm isteyenlerin kucağını dolduruversin inşallahhhhh....
bugün bi arkadaşımın negatif sonucunu aldım.çok üzüldüm.inşallah herkeslerin yüzü gülsün.evlat hasreti çok zor.
cumartesi kesenizi sonrada minik mercimeğinizi pıtpıtlarını duyuverirsin allahın izniyle canım.

meraba eylülcüm nasılsın...
bişey sorcam ben ya.bu testleri yaptırmasak nolurki.ben çok kişiden duydum daun sendromu deyip de nur topu gibi sapasağlam doğan bebeleri.eğer öyle bişey çıkarsa allahım korusun doğana kadar tedirginlik...
canım sende kalbini ferah tut sağlıklıdır allahın izniyle bebelerin canımcım.kötü şeyler getirme aklına.ilk deneyimler böyle ürkütüyor insanı ama elden bişey gelmiyoki canım benim.duadan başka

Lunacım inan cok sevindim haftasonu telefondan yazarım demıstın goremeyınce meraklandım. Allahım insallah tamamına erdiirsin yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin.

Benim ilk kontrolde sadece kese gozuktu ikinci kontrolde Carsambaya, kac gundur kafayı yıyecektım midem bulanmıyor hicbir belirti yok diye bugun dayanamayıp saglık ocagına gıttım, Allahıma binlerce kez sukur olsun bebegımın kalp atıslarını da gordum, icim cok rahatladı darısı senın basına insallah.

Şükürler olsun allaha lunacım allahım sağlıkla görmeyi kucağına almayı nasip etsin canım inşallahhhh çok mutlu oldum çok sevindim

LUNACIMM cnm nasıl sevindim anlatamam Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin seni ve bebişini korusun cnm

Artık sende böyle oldun hadi bakalım hayırlısı

Bende dün doktora gittim herşey yolunda maaşallah kalp atışlarımız yinde dinledik birz hızlanmış ilkine göre doktor rahim uzunluğuna falan baktı gayet güzzel dedi
5.aydan sonra çalışma dedi rahim taşıyabileceği yükün 2 katını taşıycak dedi bilmiyorum napsam bende 7. aya kadar falan çalışmayı düşünüyodum hayırlısı bakalım.

Bu arada kızlar söylentimi bilmiyorum ama doğum öncesi rapor hakkı 3 aya çıkmış doğal olarak doğum sonrasıda....

Şükürler olsun allaha lunacım allahım sağlıkla görmeyi kucağına almayı nasip etsin canım inşallahhhh çok mutlu oldum çok sevindim

canlarım benim.. hepinize ayrı ayrı ne kadar tesekkur etsem az.. daha ailemle bile paylasmadan siz dert ortaklarımla bu sevincimi paylasmanın mutlulugu icindeyim.. hepinizden Allah ayrı ayrı razı olsun.. beni bu yolda yalnız bırakmadıgınız icin cok tesekkur ederim.. resmen duygulandım yazarken

az evvel kan testimin sonucunu aldım.. transfer sonrası 13. gun beta hcg 743,4.. canlar

Rabbimin izniyle insallah hepimizin hayırlı ve saglıklı evlatları olur.. hepimizi Allah nazarlardan saklasın....

sizleri cok seviyor ve opuyorumm

kızlar ben yaklaşık 3-4 haftadır raporluyum.Kanamam olunca dr a gitmiştim o zamandan beri raporluyum.pazartesi günü işbaşı..Fakat çevremdeki herkes baskı yapıyor 3 ay dolana kadar yat filan diye..Kafam çok karıştı.Kalp atışını duyduk geçen hafta çok şükür.7+5 iz bügün.Dr umsa 27 gün oldu yıllık rapor hakkın 40 gün dedi.Bu rapor işleri nasıl oluyor heyet raporumu almam lazım şimdi benim.Herşey normal görünüyor şu anda.3. tüp bebek ve düşüğümde var.Sizler ne düşünüyorsunuz?Çalışanlar yani çalışacakmısınız?Ya da bu rapor işleri nasıl oluyor haklarımız neler?

cnm 5 gün embriyosumuydu kaç adet tranfer yaptılar benim değerime çok yakın belki ikizdir cimcimelerin

Canım gözünaydın pıt pıtları duymuşsun RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin.Bu arada ne güzel miden bulanmıyo keşke benimde bulanmasa kendine dikkat canım.
Canım senin mercimeklerde iyiymiş şükürler olsun.AYŞE AYDININ ANNE ANNE OLUYORUM diye kitabı var ben aldım okudum oda tüp bebek tedavisyle hamiş kalmış ve ikizleri olmuş alıp okuyabiliyosan oku çok güzel bir kitap.
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde kanamam 7. haftadan itibaren başladı bugün 14+4 günlük olduk ama hala devam ediyo bende özel şirkette çalışıyodum doktorum yasakladığı için işten ayrılmak zorunda kaldım.Rapor işini bilmiyorum ama senin düşüğün olduğuna göre bence evde yatıp dinlenmelisin çevrendeki insanlar haklı bak 3.tüp bebek denemenmiş tabiki karar senin.

cnm 5 gün embriyosumuydu kaç adet tranfer yaptılar benim değerime çok yakın belki ikizdir cimcimelerin

Canım, benim 3. gun embriyosuydu daha dogrusu embriyolarıydı demem lazım
cunku grup grup cozdurulunce iki tane yaşadı doktor ve embriyologa yalvardım ne olur ikincisini de koyun cope atacagınıza dedim ben bu kadar acılar cektim yasadım ettim dedim ameliyat masasında, allem ettim kullem ettim kabul ettiler sessiz sakince ama bu bir sır kızlar aman hastaneyi de doktoru da sormayınn

biri iyi kalite biri orta kalite , bakalım hayırlısı cumartesi belli olur herhalde durumum

senin kac cıkmıstı tatlım?

Canım, benim 3. gun embriyosuydu daha dogrusu embriyolarıydı demem lazım
cunku grup grup cozdurulunce iki tane yaşadı doktor ve embriyologa yalvardım ne olur ikincisini de koyun cope atacagınıza dedim ben bu kadar acılar cektim yasadım ettim dedim ameliyat masasında, allem ettim kullem ettim kabul ettiler sessiz sakince ama bu bir sır kızlar aman hastaneyi de doktoru da sormayınn burada yazamam

biri iyi kalite biri orta kalite , bakalım hayırlısı cumartesi belli olur herhalde durumum

senin kac cıkmıstı tatlım?

cnm merak etme hepsi yapıyo bunu benimde 13.gün 724 dü ama 2.gün embriyosuydu Allahım hakkımızda hayırlısını versin

cnm merak etme hepsi yapıyo bunu benimde 13.gün 724 dü ama 2.gün embriyosuydu Allahım hakkımızda hayırlısını versin

ay canım ister misin benimkiler de ikiz olsun?? haha ne bomba olur degil mi?

benim gecen sefer tek embriyodan ikiz olmustu ama ikinci kese yaklasık ilk keseyi gormemizden 2 hafta sonra cıkmıstı.. senin nasıl cıkmıstı?

kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
ilk cinsiyet haberini ben vereyimm kesin değil ama %90 erkek dedi.
ayyyy çok büyümüşşşş....üç boyutlu gösterdi doktorum.kıpır kıpır teyzeleri.yerinde durmuyor.tekmeler atıyor.ellerini başının arkasına koyuyor keyif yapar gibi....bayıldım yaaa.geldim halaa izliyorum.doyamadım.alahım herkeslere yaşatsın bu duyguları inşallahhhh
ama ben ikili test istemedim.sen bilirsin dedi doktorum da.ense kalınlığı falan normal çıktı.ne dersiniz yaptırayımmı?

Son düzenleme:
kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın

kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın

minecim ne denir bu durumda bilmemki.çok üzüldüm.ama cennette sana şefaatçi olacak,senin elinden tutup cennete götürecek 2 evladın var inşallah.rabbim sabırlar versin.en kısa zamanda da bu duyguları tekrar ve sonuna kadar yaşamayı nasip etsin canım.dualarım seninle inşallah

gözünüz aydın çok sevindim allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasip eylesin bebeginiz kaç haftalık?

aaa kaç haftalıktı senin...ya ne güzel hastanelerde kontrol yaptırıyosunuz.benim hastanemde doktorum ünlü ama kalp sesini duyacagım ultrason bile yokk...umarım bizde senin gibi mutlu hbrler alırız..

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.bende ilkinde 13.haftalıkken rutin kontrole gittim.o gün çokda gergindim...bi gittikki.acı hbr.şimdi her muayenede 3.5 atıyorum...napıyım dualarla gidiyorum..kontrollere...ama bak ümidimi kaybetmedim ve ikincisi için umutluym.sende ümidini kaybetme.ve mucizene kavuşmaktan vazgeçme...herşeyin bir zamanı var mutlaka.bizde bekliyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…