ay canım ister misin benimkiler de ikiz olsun??haha ne bomba olur degil mi?
benim gecen sefer tek embriyodan ikiz olmustu ama ikinci kese yaklasık ilk keseyi gormemizden 2 hafta sonra cıkmıstı.. senin nasıl cıkmıstı?
kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
ilk cinsiyet haberini ben vereyimmkesin değil ama %90 erkek dedi.
ayyyy çok büyümüşşşş....üç boyutlu gösterdi doktorum.kıpır kıpır teyzeleri.yerinde durmuyor.tekmeler atıyor.ellerini başının arkasına koyuyor keyif yapar gibi....bayıldım yaaa.geldim halaa izliyorum.doyamadım.alahım herkeslere yaşatsın bu duyguları inşallahhhh
ama ben ikili test istemedim.sen bilirsin dedi doktorum da.ense kalınlığı falan normal çıktı.ne dersiniz yaptırayımmı?
kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
ayyyy çok büyümüşşşş....üç boyutlu gösterdi doktorum.kıpır kıpır teyzeleri.yerinde durmuyor.tekmeler atıyor.ellerini başının arkasına koyuyor keyif yapar gibi....bayıldım yaaa.geldim halaa izliyorum.doyamadım.alahım herkeslere yaşatsın bu duyguları inşallahhhh
ama ben ikili test istemedim.sen bilirsin dedi doktorum da.ense kalınlığı falan normal çıktı.ne dersiniz yaptırayımmı?
canım cok sevindim demek pipi göründükızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
Canım bu durumda hicbir sey soylenemez.. lutfen acını mumkun oldugunca dısarı akıt tatlım..ben de ikizlerimi kaybettim kasım ayında..seni cok iyi anlıyorum.. lutfen kendini cok salma Allah her zaman dagına gore kar verirmis.. her zaman hayırlısını dusun bak saglıksız bir gebelikmis demek ki.. insallah en yakında sana Allah'ım mufakatını verecektir.. insallah tatlım..cok sabır diliyorum sanakızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
aynen öyle tatlım tekiz ikiz üçüz hic farketmez keseydi oydu buydu Allah'ım hayırlı ve saglıklı salih evlatlar saip etsin insallah hepimizi nazarlardan korusunCNM BENİM İKİ KESEDE ilk muyanede görüldü kalpa atışlarınıda dinledik yanyana iki kese içindede meleklerim vardı belki seninde ikiz olur Rabbimden tek dileğim sağ salim kucağıma alabilmek bütün arkadaşlarımın yavrusunuda korusun Allahım
canım cok sevindim demek pipi göründükızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
Canım bu durumda hicbir sey soylenemez.. lutfen acını mumkun oldugunca dısarı akıt tatlım..ben de ikizlerimi kaybettim kasım ayında..seni cok iyi anlıyorum.. lutfen kendini cok salma Allah her zaman dagına gore kar verirmis.. her zaman hayırlısını dusun bak saglıksız bir gebelikmis demek ki.. insallah en yakında sana Allah'ım mufakatını verecektir.. insallah tatlım..cok sabır diliyorum sanakızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
aynen öyle tatlım tekiz ikiz üçüz hic farketmez keseydi oydu buydu Allah'ım hayırlı ve saglıklı salih evlatlar saip etsin insallah hepimizi nazarlardan korusunCNM BENİM İKİ KESEDE ilk muyanede görüldü kalpa atışlarınıda dinledik yanyana iki kese içindede meleklerim vardı belki seninde ikiz olur Rabbimden tek dileğim sağ salim kucağıma alabilmek bütün arkadaşlarımın yavrusunuda korusun Allahım
canım cok sevindim demek pipi göründüAllah nazarlardan saklasin!
Canım bu durumda hicbir sey soylenemez.. lutfen acını mumkun oldugunca dısarı akıt tatlım..ben de ikizlerimi kaybettim kasım ayında..seni cok iyi anlıyorum.. lutfen kendini cok salma Allah her zaman dagına gore kar verirmis.. her zaman hayırlısını dusun bak saglıksız bir gebelikmis demek ki.. insallah en yakında sana Allah'ım mufakatını verecektir.. insallah tatlım..cok sabır diliyorum sana
aynen öyle tatlım tekiz ikiz üçüz hic farketmez keseydi oydu buydu Allah'ım hayırlı ve saglıklı salih evlatlar saip etsin insallah hepimizi nazarlardan korusun
bakalım cumartesi belli olacak ne oldugu Allah kısmet ederse..:26:
Canım gözünaydın bebişin cinsiyetini öğrenmişsin topiğemize prens geliyo maşallah RABBİM nazarlardan saklasın canım.İkili testi sormuşsun bence aklın kalacağına yaptır canım tabi yinede sen bilirsin.kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
Canım ne desem seni teselli etmiyecek biliyorum RABBİM yardımcın olsun ve sabur versin.Bundan sonraki hamişliğinde RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.AMA ASLA DENMEKTEN VAZGEÇME VE UMUDUNU KAYBETTME.kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
cnm bilmiyorum ama 2 gündür bütün mesajları 2şer 2şer atıyosun yaniii buda belki bi işarettir
hahahahaha:86::86::86: Ay gercekten de simdi farkettim neden boyle oluyor ya acaba algıda secicilik mi oluyo
Baglantı sorunum var sanırım ikiser ikiser yolluyor
Ya bu arada dun aksam resmen sol tarafımda belimi eletrik carpar gibi oldu sonra da bacagımda boyle bi yokladı.. Sizde de boyle oldu mu hic canlarım..
Bi de eslem cigim sen ticker ını neden iki bebekli yapmıyorsun? Cok tatlı oluyor oyle
cookkk guzel oldu heh maşallahhholdumu oldumu?????
cookkk guzel oldu heh maşallahhhsampiyonlarını koy tabi oraya
ya benim bu arada ayıptır soylemesi ic camasırım devamlı su gibi islanıyor arkadaslar bir de kapıları acarken belim agrıyor , dun aksam da eletriklenme oldu belimde..
var ya doktorum yandı her seyi sorasım var
Ayyy baharcım çok sevindim senin adına allah sağlıkla bağışlasın evladını inşallahhh benimde 28 inde 2li testim var inşallah bizde görebiliriz :)kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
Canım sözün bittiği yer malesef allahım sana sabır ihsan etsin umudunu kaybetmeekızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
hahaha cok guldumkapıları açma:)))
akıntı oluyo renksiz ve kokusuz olunca problem yok heralde kan tahlilini ne zaman tekrarlıcan ilk günlerde panik oluyo insan panikleme bol bol dua et cnm
Ayyy baharcım çok sevindim senin adına allah sağlıkla bağışlasın evladını inşallahhh benimde 28 inde 2li testim var inşallah bizde görebiliriz :)
Canım sözün bittiği yer malesef allahım sana sabır ihsan etsin umudunu kaybetmee
gözünüz aydın çok sevindim allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasip eylesin bebeginiz kaç haftalık?
aaa kaç haftalıktı senin...ya ne güzel hastanelerde kontrol yaptırıyosunuz.benim hastanemde doktorum ünlü ama kalp sesini duyacagım ultrason bile yokk...umarım bizde senin gibi mutlu hbrler alırız..
canım benim gözünaydın Allahım mutluluğunu daim etsin oğluşumuzun ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah annesi bamyasını hemencikte göstermiş:))
canım çooook sevindim darısı başıma inşallah bakalım önce sağlıklı olsunlar da sonra da görsek de olur cinsiyetlerini.
bence yaptır ikili taramayı ne bileyim ben yaptırmayı düşünüyorum mutlaka
çok sevindim canım
canım cok sevindim demek pipi göründüAllah nazarlardan saklasin!
Canım gözünaydın bebişin cinsiyetini öğrenmişsin topiğemize prens geliyo maşallah RABBİM nazarlardan saklasın canım.İkili testi sormuşsun bence aklın kalacağına yaptır canım tabi yinede sen bilirsin.
kızlar hepinizden tek tek allah razı olsun.rabbim bebişlerimizi sağlık versin inşallahhh.Ayyy baharcım çok sevindim senin adına allah sağlıkla bağışlasın evladını inşallahhh benimde 28 inde 2li testim var inşallah bizde görebiliriz :)
cookkk guzel oldu heh maşallahhhsampiyonlarını koy tabi oraya
ya benim bu arada ayıptır soylemesi ic camasırım devamlı su gibi islanıyor arkadaslar bir de kapıları acarken belim agrıyor , dun aksam da eletriklenme oldu belimde..
var ya doktorum yandı her seyi sorasım var
Panik hanım hoşgeldinnnnnnn sen açma kapıları kocişin açsın o zaman.Akıntının olmasıda normal canım sakın panik yapma.
hahaha cok guldume apartmandan nasıl cıkacagım her sabah kapıcıyı mı cagırayım hahaha
şaka bi yana ben cok panigim ama bi yandan da hep pozitif dusunuyorum kendimi telkin etmeye calisiyorum canım.. insan zamanında burada anmayı istemedigim kotu seyleri yasayınca inan her hareketime dikkat eder oldum.. Allah'ım korusun hepimizi ne diyeyimm
bu arada kan testimi tekrarlamayacagim canım nasılsa cumartesi var muayenem, su ana kadar iki kere yaptırttım ki doktor ikinciyi yaptırt bile demedi, benim paketimde var diye yaptırdım ben e tabi icim de azıcık rahatlasın diye hahah
canım sen nasılsın nerelerdesin?? halsizligin bulantılar gecti mi?
oglusun napıyo bakiim..
haftaya ogrenirsin artık degil mi?
Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün dilerim.
Dün kontrole gittik, kalp atışlarını duyduk müthiş bir duyguydu, Rabbim isteyen herkese yaşatsın.
Doktorumla doğumla ilgili konuştuk tüp bebeklerde kesinlikle normal doğumu önermediğini, sezeryan ile yapacağını söyledi. Sizin bu konuda bilginiz varmı?
Birde artık kontrollere ayda bir kez çağırdı bir dahaki randevum 15 Nisan da, sizde ayda bir mi gidiyorsunuz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?