2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar mide bulantılarınız kaçıncı haftada geçti artık hergün kusuyorum Allaha şükür şikayetçi değilim ama yinede ne zaman geçer acaba

öfff aman yaaa hep kimse yok hep kimse yooookkk

canım ben buradayım ama benim cevap verebilecegim bir sey degil maalesef.. ben daha 4+3 um:26:

sahi ne zaman baslıyo bulantılar? insallaaaahhh!!

bu arada evet bu topic baya bi yavasladı.. sabah 2. sayfada buldum neredesiniz hami$ler???

burayı kiraya verip alıp başımı gitcem yaaa biri giriyo 15 gün aonra tekrar giriyo bu arada bişey soruyosun kimse cvp vermiyo hamişler kaçtı heralde bizde kaçalım en iyisi

bulantıların başlar artık benimde 4.hafta çok halsizlik vardı 5-6.hafta bulantılar başladı maaşallah dvm edio hala cnm

uyyyy eslemcim kızmışşş
Cnm benim mide bulantılarım vardı ama geçti umarım başlamaz :))) 2 dk önce limon yedim sürekli canım ekşi istiyor. Limon bile tatlı geliyor o derece bizde bugün 9+1 olduk 2 gün önden gidiyormuşş teyzesiii

evt cnm benimde öyle merkezde 9+2 gözüküyo şu anda sen ayşe çıkarcan demkki:))))) göbüşünde çıktımı benimki top gibim olduçok güzel maaşallah:)))

hahahahha verelim anasını satayim ! hayır bana ne oluyor onu anlamadım daha iki gunluk hamile olarak onu anlamadım
ben simdi eski yazısmalara baktım da bayaa bir anne adayımız varmıs 67. sayfadaki listeye bak Allah askına ne kadar dolu ama bu kadar yazan kimse yok.. neredesiniz göbüşü bebişlerle dolu hatunlarrrr

eslem'ciigm icimden senin iki tane kızın olacakmıs gibi geliyor bu arada:13:

canım maşallah bebişin saglıklıymıs
yalnız su kadarını soyleyeyim ben ekşiyi erkek diye biliyorum.. son 3 tanıdıgım eksi yedi erkek oldu..en son kuzenim sabahın 7 sinde salatalık tursusuyla gune baslıyordu o da erkek oldu.. bence erkek olabilir o tez cürüdü yani ye eksiyi dogur ayseyi bence artık gecerli degil ..
hayırlı ve saglıklısı olsun da gerisi fosss

meraba burcucum.gözünaydın duymuşsun pıtpıtları maşallah
sezeryan hakkında bilgim yok ama ben de salı gittim kontrole.bundan sonra normal hamileler gibi ayda bir kere kontrole gelcen dedi.
benim de 15 nisanda bi dahaki randevum.

ben bu topiği yeni gördüm Allh kısmet ederse bende 12 Ekimde bir tüpçük doğuracağım

bu zaman gelene kadar çok korkular yaşadım...3 hafta kanamam oldu hastanede yattım...şimdide ödüm kopuyor ama Allah emanetiz kızlar

meraba kızlar
nasılsınız.....eslemmmciimmmm bana kızma emi ben hergün giriyom valla.tabi okulda olunca ancak akşam giriyorum o zaman da sizler olmuyosunuz.
valla ben de yedim ekşileri yedim limonları turşuları sonra da çıkardım hakkıyı.benim içime kız doğuyodu ama sağlıklı olsun hiç önemli değil.
ama eşimin ağzı kulaklarında pek sevindi.farketmez benim için diyodu ama farkediyomuş demekki
bu arada şükür ben jeli kullanmayı bıraktım.tez zamanda sizlerde kurtuluverin inşallah.
et balık yiyemediğim için de omega ilacı verdi.

ayy bilmiyorum cnm Allah sağ salim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama bu yuvarlacık göbüşle ve içime doğan erkek gibi ama hayırlısı yanlız herkesin söylediği bişey var ikisininde cinsiyetinin aynı olacağını savunuyor herkes:))))

yeni hamişimiz hoşgeldin.valla o korkularımız bebelerimizi kucağımıza alana kadar da sürecek heralde canım.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah canım

canım hayırlı ve saglıklısı olsun da gercekten gerisi boş bu kadar zor evrelerden gectik bu gunleri gorebilmek icin
demin de yazdıgım gibi benim kuzenim sabah turşu ile gune baslıyordu aa kız dedik hepimiz cart diye pipi cıktı

Allah nazarlardan saklasın hepimizin bebişlerini

ben daha yolun cooook basındayım.. hepinizden dua bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmus biliyorsunuz

canım zaten tek yumurta ikizi degil mi seninkiler?
o zaman mecburen oyle oluyo aynı cinsiyet hatta tıpatıp aynı cunku dna ları aynı .. etrafımızda gordugumuz kız erkek ikizlerin hicbirinin tek yumurta ikizi olmadıgını soylemisti doktorum.. ben de acayip sasırdım cunku oyle bir ikiz arkadaslarım var biri kız biri erkek tek yumurta ikizi olduklarını iddia ediyorlardı yıllarca

doktorum acıklayınca durumu tabi gidip soyleyemedim uzulmesinler diye

cnm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnn Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin seni ve kuzucuğunu korusunn

ayy ben sana kızmadım 15 günde bir girenlere kızdım hormonlarım çok çalışıyo yineeee

değil cnm iki ayrı kese iki ayrı yumurta iki ayrı embriyooooooo ikiside free takılıyolar sadece yanyanalar

kızlar göbüşler çıktımı bizde fotoğraf koyalım haftabaşınddan itibaren yaaaaa olmasmı?

hoşbulduk kızlar....benim mide bulantım hep var ama kusmuyorum birde iştahımda açık...tuhaf biçimde günler geçmiyor....istiyorum ki hergün meleğimi göreyim ultrasona gireyim...26 sında ikili taramamız var...o kadar uzak geliyor ki....hemeom alanım oluşmuştu, ama bebeğim annesine tutundu atlattık şükür...ama kaybetmek üzereydim ya ondan korkum....bu arada ben tüpümü devlette yaptığım için hamilelikten sonra bizle ilgilenmediler...şimdiki doktor kanamamdan dolayı asprini kesti, şimdide progesronu kesti ben sadece folbiolle, kan hapı içiyorum...napsamki...

Canım çok teşekkür ederim duyduk valla pıtpıtları, doktorumda bizi gaza getirmek için herhalde sesini bir açtı oda inledi

Demekki normali ayda bir, ne bileyim ben çok merak ederim 1 ay boyunca, acaba arada başka doktora da gitsemmi diyorum ama eşim sürekli ultrasonunda bebeğimize zarar verebileceğini söylüyor.

Randevumuz aynı gün ama sen benden ilerdesin, ben gelişmeleri senden alırım artık

evt cnm benimde öyle merkezde 9+2 gözüküyo şu anda sen ayşe çıkarcan demkki:))))) göbüşünde çıktımı benimki top gibim olduçok güzel maaşallah:)))

Hehehheh inan bana ayşe fatma osman farketmez sağlıklı olsunlarda :)))
Valla ben şiştim üstüme başıma birşey olmuyor göğüslerimde büyüdü karnımda şişti ama kilomdan herhaldee çünkü erken :)) senin çıkması normal ikiz çünküüü :))

Ewet canım o tez artık çürüdü kişiden kişiye değişiyormuşş dediğin gibi sağlıklı olsunlarda geri boşş cnm

kızlar göbüşler çıktımı bizde fotoğraf koyalım haftabaşınddan itibaren yaaaaa olmasmı?

Benim çıktı valla ama yediğimiz iğnelerden mi bebişimden mi bilmem, senin büyümüştür canım birde ikiz olunca eyvah eyvah

Buarada bende hala ne mide bulantısı ne aşermesi, dün görmesem yavrumu hala inanmayacaktım hamiş olduğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…