birde kızlar göbeğim sanki 6 aylık ben aldım valla hamile pantolonu....işe başlayınca onunla gelip gitmeye başladım
Benim çıktı valla ama yediğimiz iğnelerden mi bebişimden mi bilmem, senin büyümüştür canım birde ikiz olunca eyvah eyvah
Buarada bende hala ne mide bulantısı ne aşermesi, dün görmesem yavrumu hala inanmayacaktım hamiş olduğuma
birde kızlar göbeğim sanki 6 aylık ben aldım valla hamile pantolonu....işe başlayınca onunla gelip gitmeye başladım
oo o zaman senin kesinlikle kız ve erkek olacak resmindeki gibideğil cnm iki ayrı kese iki ayrı yumurta iki ayrı embriyooooooo ikiside free takılıyolar sadece yanyanalar
kızlar göbüşler çıktımı bizde fotoğraf koyalım haftabaşınddan itibaren yaaaaa olmasmı?
Benim çıktı valla ama yediğimiz iğnelerden mi bebişimden mi bilmem, senin büyümüştür canım birde ikiz olunca eyvah eyvah
Buarada bende hala ne mide bulantısı ne aşermesi, dün görmesem yavrumu hala inanmayacaktım hamiş olduğuma
oo o zaman senin kesinlikle kız ve erkek olacak resmindeki gibi
koyun yaaa ben de goreyimm
yanlız kızlar ufak bir sorun var...bizim bu aylardaki göbek bebek göbeği değil sanki...yemek ve hormon göbeği:)))
yok cnm yaaa ben pek bişey yiyemiyorum kiloda vermişim ve hiç Allaha şükür kabızlık problemi yok onlar bebek göbişi diğer topicteki kızlarda koymuşlar onlar ilaç almıyorlar bi baktım benim göbeğim küçük bile
tupbaby tamam göbeklerimizi yarıştıralım kazananın bebeğinede ilk hediye bizden olsun
kanamam olduğu için bize yasak hala...zaten unutttuk biz...nasıldı:))
Kızlar merhaba öncelikle burdan hamile olduğumu öğrendiğimden beri gerek telefonla gerek özel mesajlarıyla beni doğru yönde bilgilendiren ve bana destek olan arkadaşım NİLUMA çok teşekkür ediyorum .
Nilu sayesinde kardiyovasküler risk paneli testi yaptırdım kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bu testi ben bilmiyordum arkadaşım sayesinde yaptırdım ve bugün sonuçlarım çıktı iyi yönünden bakmaya çalışıyorum ve kan pıhtılaşması çıktı bugün ve gebelliğimin sonuna kadar vurulmak üzere iğnelerime başlayacağım .
Moralim biraz bozuk ama doktorların söylediği şey " erkenden bu testi yaptırmanız çok güzel inş sorunsuz atlatacağız " demeleri.
Canım arkadaşım inan bana sonucu aldığımdan beri dualarımdaasın sana binlerce kez teşekkür ederim iyi ki varsın iyi ki
çok şükür çoookkksonunda inandın mı artık hamile olduğunagözünaydın olsun canımcım.bak kalp atışını da duymuşsun süperrrrrrr
eveeeeeeetttgördüm minicikti benim sıpaaaaaaTubikiiiiiim kalp atışını görmüşsün kelebeğini çok sevindim canım benim :)))) 1,5 haftaya duyarsın kesin
Ya kızlar daha dün test için gün sayıyorduk şimdide meleklerimizi görebilmek için gün sayıyoruz Rabbim dualarımızı kabul etti .
yakıştığımızı söyleyen ilk kişisin desem şaşırırmısıno senin güzel gözlerin bitanem kocişinle birbirinize çok yakışmışsınız Allahım mutluluğunuzu daim etsin
bilemiyorumki eklesemmi acaba yoksa bende senin gibi nazmı yapsam canııım Allah tamamına erdirsin gözünaydın minik yavrunun kalp atışlarını duydun demek çok güzel dimi benim gözlerim yaşardı nefesim daraldı çok tuhaf olmuştum
....
tgm tm yazmışım ama o hızlı yazdığım için hatalı olmuş sen bana tüm tüm limon yiyorum demiştinde bende ona istinaden birde tüm tümmü yiyosun yazmıştım..eylül kilo almaktan korktuğuın içinmi tatlı çekmesini istemiyosun hayatım eğer doğruysa ben duydumki bebek az büyüyünce anne tatlı yediğinde hareketleniyomuş bebek içerdeamin canım.tugba anlamadım tgm tm nedir...benim tatlı canım hiç çekmiyor zaten eskidende yemezdim.umarım hiç çekmez...
kızlarrrrrrr!!!
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!
Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl?
S.TUGBA bebişin kalp atışlarını duymuşsun canım gözünaydın için biraz daha rahatlamıştır RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin canım.
kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
ı?
kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
o KADARRRRRRRRRR uslu durun hmmmmmKızlar merhaba maşallah bebişlerde sizlerde iyisiniz RABBİM hepimizi
nazarlardan saklasın.RABBİM meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar cinsi münasebet işini sormuşsunuz daha öncede yazmıştım şimdi tekrar yazıyorum İLK 3 AY YASAKKKKKKKKKKK UNUTUN.
canımmm sakın üzülme doktorunda sölemiş erkenden bunu farketmen çok güzel olmuş şükürler olsun ALLAH NİLUDANDA RAZI OLSUN EVLATLARINI BAĞIŞLASIN SEBEP OLMUŞKızlar merhaba öncelikle burdan hamile olduğumu öğrendiğimden beri gerek telefonla gerek özel mesajlarıyla beni doğru yönde bilgilendiren ve bana destek olan arkadaşım NİLUMA çok teşekkür ediyorum .
Nilu sayesinde kardiyovasküler risk paneli testi yaptırdım kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bu testi ben bilmiyordum arkadaşım sayesinde yaptırdım ve bugün sonuçlarım çıktı iyi yönünden bakmaya çalışıyorum ve kan pıhtılaşması çıktı bugün ve gebelliğimin sonuna kadar vurulmak üzere iğnelerime başlayacağım .
Moralim biraz bozuk ama doktorların söylediği şey " erkenden bu testi yaptırmanız çok güzel inş sorunsuz atlatacağız " demeleri.
Canım arkadaşım inan bana sonucu aldığımdan beri dualarımdaasın sana binlerce kez teşekkür ederim iyi ki varsın iyi ki
Kızlar merhaba öncelikle burdan hamile olduğumu öğrendiğimden beri gerek telefonla gerek özel mesajlarıyla beni doğru yönde bilgilendiren ve bana destek olan arkadaşım NİLUMA çok teşekkür ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?