2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

birde kızlar göbeğim sanki 6 aylık ben aldım valla hamile pantolonu....işe başlayınca onunla gelip gitmeye başladım

birde kızlar göbeğim sanki 6 aylık ben aldım valla hamile pantolonu....işe başlayınca onunla gelip gitmeye başladım

Bende aldım cnm 1 tane daha almayı düşünüyorum eski şeylerim olmuyor çünküüü karnım şişti 1 kilo almışım 9 haftada

benim zaten öz göbeğimde vardı ama bu değişik bi göbek Allahım sana şükürler olsun eşimde dalga geçiyo göbeğine bak şimdiden böyle ilerde nolcak diye bende sen kendi göbeğine bak dedimmm hıh

bende aldım sürekli oturarak çalışıyorum artık diğerlerini asla giyemiyorum aldım rahat rahat

oo o zaman senin kesinlikle kız ve erkek olacak resmindeki gibi

koyun yaaa ben de goreyimm

pazartesi kontrolüm Allahın izniyle problemsiz geçerse koycam söz herkes şimdiden çeksin bak tammmı??
Biraz hareket olsun şu topicte yaaa

yanlız kızlar ufak bir sorun var...bizim bu aylardaki göbek bebek göbeği değil sanki...yemek ve hormon göbeği:)))

yanlız kızlar ufak bir sorun var...bizim bu aylardaki göbek bebek göbeği değil sanki...yemek ve hormon göbeği:)))

yok cnm yaaa ben pek bişey yiyemiyorum kiloda vermişim ve hiç Allaha şükür kabızlık problemi yok onlar bebek göbişi diğer topicteki kızlarda koymuşlar onlar ilaç almıyorlar bi baktım benim göbeğim küçük bile

tupbaby tamam göbeklerimizi yarıştıralım kazananın bebeğinede ilk hediye bizden olsun

Aahahhaha tamam canım öylee yapalımm geldin hediyeleeer

Kızlar birşey soracağım, cinsel münasebetiniz varmı? gebelik testine kadar yasaktı sonrasında da doktoruma soramadım bu yüzden cesaret edemiyoruz, bu konuda size doktorunuz bilgi verdi mi?

kanamam olduğu için bize yasak hala...zaten unutttuk biz...nasıldı:))

doktora soramadım ama bizde dee icraat yok riske atmak istemiyorum korkuyorum açıkçası

Kızlar merhaba maşallah bebişlerde sizlerde iyisiniz RABBİM hepimizi
nazarlardan saklasın.RABBİM meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar cinsi münasebet işini sormuşsunuz daha öncede yazmıştım şimdi tekrar yazıyorum İLK 3 AY YASAKKKKKKKKKKK UNUTUN.

Kızlar merhaba öncelikle burdan hamile olduğumu öğrendiğimden beri gerek telefonla gerek özel mesajlarıyla beni doğru yönde bilgilendiren ve bana destek olan arkadaşım NİLUMA çok teşekkür ediyorum .
Nilu sayesinde kardiyovasküler risk paneli testi yaptırdım kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bu testi ben bilmiyordum arkadaşım sayesinde yaptırdım ve bugün sonuçlarım çıktı iyi yönünden bakmaya çalışıyorum ve kan pıhtılaşması çıktı bugün ve gebelliğimin sonuna kadar vurulmak üzere iğnelerime başlayacağım .
Moralim biraz bozuk ama doktorların söylediği şey " erkenden bu testi yaptırmanız çok güzel inş sorunsuz atlatacağız " demeleri.
Canım arkadaşım inan bana sonucu aldığımdan beri dualarımdaasın sana binlerce kez teşekkür ederim iyi ki varsın iyi ki

kızlar bakıyorum.cinsiyetler konuşulmaya başlanmış.ALLAHIM İNŞALLAH BU MUTLULUGUMUZ DEVAM EDER.O KADAR ÇOK ALIŞTIKKİ.HER MUAYENE ÖNCESİ ATEŞ BASIYOR..BAZEN DİYORUM TERS BİŞEY OLSAYDI BELLİ OLURDU.EVT.BU TOPİGİN BENDE YARARINI ÇOK GÖRDÜM..BANADA KAN TESTLERİ YAPILDI AMA BU KAN PIHTILAŞMASI KONUSUNU BİLMİYOM YAPILDIMI.AMA BENDE SORAYIM YİNEDE DRUMA.ÇARŞAMBA GÜNÜ MUAYENEM VAR.HEYECAN VE KORKU BİR ARADA....HERKESE ŞANS DİLİYORUM...

benimde kanda pıhtılaşma sorunum var buna ragmen sadece coraspin kullanıyorum daha önce düşügüm olmuştu son tedavimi yapan doktorumda takibimi yapan doktorda heparin ignesi vermedi heran bebegimin kalbi dururmu diye korkular içerisinde yaşıyorum benim sonuçta heterazigot oldugu çıkmıştı seninki nasıl çıktı canım

sonunda inandın mı artık hamile olduğunagözünaydın olsun canımcım.bak kalp atışını da duymuşsun süperrrrrrr
çok şükür çoookkk
eveeeeeeetttgördüm minicikti benim sıpaaaaaa allah korusun onları hepimiainkini inşallahhhhhhh
yakıştığımızı söyleyen ilk kişisin desem şaşırırmısın teşekkürler canım çok hoşuma gitti bu görüşün ben çıtı pıtı olunca çevem eşimin kilolu olmasını yakıştıramadı ama ben ona delicesine aşııık olarak aldım ayyy çok mutlu oldum uyumadan bi öpeyim aşka geldim bak şimdi
yaaaa eslem nazlanma arkadaşım ekleyiver işte listeyi bulsam kurcalarımda göremiyprum
amin canım.tugba anlamadım tgm tm nedir...benim tatlı canım hiç çekmiyor zaten eskidende yemezdim.umarım hiç çekmez...
tgm tm yazmışım ama o hızlı yazdığım için hatalı olmuş sen bana tüm tüm limon yiyorum demiştinde bende ona istinaden birde tüm tümmü yiyosun yazmıştım..eylül kilo almaktan korktuğuın içinmi tatlı çekmesini istemiyosun hayatım eğer doğruysa ben duydumki bebek az büyüyünce anne tatlı yediğinde hareketleniyomuş bebek içerde
kızlarrrrrrr!!!

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!

çok ç.ok çoooooooooooooookkk sevindimm tebrikler allah tamamnıa erdirsin kucağına alıp ağız tadıyla mutlulukla büyütmek nasip etsin alahım
canım dansöz oynatırdım ama anneler bebesini kaybetmiş afbuyur olurmu sanada diğer taraftan sözüm var ama alacağın olsun benden okiş bebitom çoook sevindim çoooooooooookkkkkkkk

canımmm çok teşekkürler amiiin hepimizinkini inşallah artık rahatım çok şükür de şimdide şu test muhabbetine takıldım erken ama korku sardıdelimiyim neyim yaa:18:
kızlarrrrr......doktordan geldim şimdi.oğluşumuuuu gördüüümmmmm bennnnnnn.....
ı?
ayy maşallahhhtubi teyzesi bamyasını öper onun kooocamannngözün aydın canımm allah tamamnınaerdirsin bir gül daha geliyo güller diyarına hemde kıymetli bir gül çok şüküürrrrr

kızlar ben bebğiğimi kaybettim9 haftalık diye rutin kontrolüme gittim 7. haftasında kalbi durmuşşş bugün sonlandırdık herkeze bol şans diliyorum sayfaya tekrar girermiyim bilmiyorum hoşçakalın
biliyorumki yazacağım her cümle canını acıtıcak onun için af buyur sadece sabır ve güç diliyorum

o KADARRRRRRRRRR uslu durun hmmmmm

canımmm sakın üzülme doktorunda sölemiş erkenden bunu farketmen çok güzel olmuş şükürler olsun ALLAH NİLUDANDA RAZI OLSUN EVLATLARINI BAĞIŞLASIN SEBEP OLMUŞ rabbim o bebeği sana nasip etti kötü bişey düşünme şükret bak iğneyede başlamışsın ne güzel bu arada ne testi bende geçen hafta verdim test ama normal dedi tam idrar kan biyokimya yapıldı ismi ney bi sotrayhım doktoruma

Ya kızlar öncelikle günaydın sonrada bişi sorcam benim göğüslerimde acı macı yok, büyümede yok....sadece mavi damarlanmalar var...

cnm yaa üzülmedim sevindim açıkçası bunu ihmal etmeyip yaptırman ve zamanında ortaya çıkması çok güzel önleminide alırsınız Allahın izniyle bişey olmaz
Bende merkezime sordum yapmıyorlarmış ama benim anlamadığım şu okadar emek ve para döküyoruz neden bu konuda doktorlarımız bizi uyarmıyor bana söylenen doktorunuz gerekli görseydi yönlendirirdi.Ama bak sen hiçbirşey yokken yaptırdın ve ortaya çıktı gerçekten anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…