benimde kanda pıhtılaşma sorunum var buna ragmen sadece coraspin kullanıyorum daha önce düşügüm olmuştu son tedavimi yapan doktorumda takibimi yapan doktorda heparin ignesi vermedi heran bebegimin kalbi dururmu diye korkular içerisinde yaşıyorum benim sonuçta heterazigot oldugu çıkmıştı seninki nasıl çıktı canım
Cnm ben raporumu doktoruma e-mail attım o da beni aradı tam adını bilmiyorum .
Eğer doktorların sana bu iğneyi gerek görmediyse kafanı kurcalama elbet bildikleri vardır. Bende coraspin kullanıyorum iğneyle ikisini sonuna kadar beraber kullanacakmışım hee birdeee normal doğum yapamazmışım yasak
cnm ben bikaç yere sordum ama gerçekten gerekli görmediklerinde yapmıyolar herade senin düşüğün varmıydı görüştüğüm özel merkezler bile doktor muyanesinden sonra gerekli görülürse yapılıyor dediler
slm arkadaşlar hayırlı cumalar herkes nasıl
eslem bizim merkez bu konuda uyarmadı ama tedavi öncesi bikaç çeşit tahlil yapıldı belki onlardan sonra gerek görülmemiştir olabilirmi acaba tupbaby testin adını yazarmısın şekercim bende buradaki doktoruma sorayım bi
bu arada lütfen biri bana çizelge yapmayı öğretsinn lütfennnnnnnn:84::84::84:
Kızlar merhaba hepinize hayırlı cumalar nasılsınız.Kan pıhtılaşma testinin adı trombofili paneli kızlar bilginiz olsun.
saol cnm sendemi kendi isteğinle yaptırmıştın yoksa gerekli gördükleri içinmi yaptırdın nilu
çok ç.ok çoooooooooooooookkk sevindimm tebrikler allah tamamnıa erdirsin kucağına alıp ağız tadıyla mutlulukla büyütmek nasip etsin alahım
canım dansöz oynatırdım ama anneler bebesini kaybetmişafbuyur olurmu sanada diğer taraftan sözüm var ama alacağın olsun benden okiş bebitom çoook sevindim çoooooooooookkkkkkkk
canım cok gecmis olsun bak ama herkesin dedigi gibi oncesinde mudahele edilmis cok sukur ignelerinle bu sorununu halledeceksin insallah tatlim..Kızlar günaydın :))
Bu testi devlet hastanesinde yaptırmak için daha önceden düşük yapmış olmak gerekiyor. Sonuçlarda 1 aydan sonra çıkıyor.
Ben özel lab. yaptırdım 1 hafta sonra sonuç çıktı fiyatı 438 tl ben iğneyi tedavide kullandıklarımız gibi sandım amabu acıtıyor neden anlamadım inşş yararı olurda bende zevkle sonuna kadar kullanırım
Canım panik yapma ağrılar bendede oldu halada ara devam ediyo.Akıntına gelince jel kullanıyodun galiba sen ondan kaynaklıyo olabilir kokusuzsa bir proplem yok canım ama için rahat etsin yarın doktoruna gidince sor.Kendine iyi bak.canım benim Allah razı olsun ben de istemezdim tabiki anneler arkadasımıza cok uzuldum.. oynatmıs kadar oldun dansözleri.. insallah kalbini duyunca ayrı bir oynatırız..
sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?kacıncı haftanda duymustun kalbi
canım cok gecmis olsun bak ama herkesin dedigi gibi oncesinde mudahele edilmis cok sukur ignelerinle bu sorununu halledeceksin insallah tatlim..Allah yardımcın olsun canım..
kizlar biliyorum ben sizi bi 1 ay geriden takip ediyorum ama biraz kendimden de bahsetmek istiyorum.. yarın kontrole gidecegim ilk kez , herhalde keseyi goruruz Allah kısmet ederse.. bugun birazcık karnım agrıyo regl agrısı gibi ve hafiften akıntım sarı gibi.. her sey yolundadır insallah.. daha evvelden akıntım seffaf su gibiydi....
hepinizi opuyorum tum sıpaları Allah nazarlardan korusun
Selam kızlar nasılsınız?ben gayet iyiydim kendi kendime nazar değirdim bu sabah kus kus öldümiştahım hiç yok 4 kilo verdim bugüne kadar neler yiyiyorsunuz sizler?
Canımcım bende bu testi yaptırmadım başka topikten bir arkadaşım söyledi çünkü tüp bebekte kan pıhtılaşması çok oluyo bu yüzden bebişini kaybedenler var tupbaby biraz daha kapsamlı tahlil yaptırdı bende sadece kan pıhtılaşmasını yaptıracağım ANKARADA en ucuz 150'tl yapıyorlar özelde kanamam olduğu için gidemedim ama en kısa zamanda gidip yaptıracağım banada doktorum söylemedi sormadım bile ona kendim yaptıracağım tupbaby söylemiştim o doktoruna sorup yaptırmıştı.Kendine iyi bak kuzucum.
canım cok gecmis olsun.. biliyorum sen ne anlarsın diyeceksin cok zor diyeceksin ama bence cok sukur ki kusuyorsun tatlim.. bunlar hamileligin olmazsa olmazi.. ben hep duyuyorum sabah yatagın basucuna tuzlu bir kraker koyun diyorlar.. ama ne tip bi kraker bilmiyorum simdi yorum yapmiim tecrubeli arkadaslar bilirler sanırım cizi tarzı bir seylerr... sabah kalkar kalkmaz onu atarsan agzına en azından biraz tutarmıs..Selam kızlar nasılsınız?ben gayet iyiydim kendi kendime nazar değirdim bu sabah kus kus öldümiştahım hiç yok 4 kilo verdim bugüne kadar neler yiyiyorsunuz sizler?
jel kullanıyorum canım ama akıntı olarak jel kalıntısı gelmedi bildigin sarı bi akıntı ama cok sukur simdi tuvaletten geldim gecmis cok sukur.. panik degil de her seyin yolunda oldugunu dusunmek istiyorum.. her seyimi doktora soramam yoksa adam beni eşeler:)))Canım panik yapma ağrılar bendede oldu halada ara devam ediyo.Akıntına gelince jel kullanıyodun galiba sen ondan kaynaklıyo olabilir kokusuzsa bir proplem yok canım ama için rahat etsin yarın doktoruna gidince sor.Kendine iyi bak.
Selam kızlar nasılsınız?ben gayet iyiydim kendi kendime nazar değirdim bu sabah kus kus öldümiştahım hiç yok 4 kilo verdim bugüne kadar neler yiyiyorsunuz sizler?
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİLU******************KIDEMLİ ONUR KONUĞU***İKİZ
SELİN********************5 EKİM*******İKİZ
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
ANNELER(MİNE)************11 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************18 EKİM*******İKİZ
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
SYDEM*******************21 EKİM
TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM
S.TUĞBA*****************27 EKİM
FULYA41*****************28EKİM*******İKİZ
BURCUDOĞAN*************29 EKİM
LEONES22****************31 EKİM
HHAPPYY****************31 EKİM
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİLU******************KIDEMLİ ONUR KONUĞU***İKİZ
SELİN********************5 EKİM*******İKİZ
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
ANNELER(MİNE)************11 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************18 EKİM*******İKİZ
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
SYDEM*******************21 EKİM
TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM
S.TUĞBA*****************27 EKİM
FULYA41*****************28EKİM*******İKİZ
BURCUDOĞAN*************29 EKİM
LEONES22****************31 EKİM
HHAPPYY****************31 EKİM
Rabbim listedeki tüm arkadaşlarıma bir nefeste sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip eyle, bekleyen isteyen kim varsa herkese bu duyguyu yaşaması için yardımını esirgeme yarabbim amin.
Rabbim listedeki tüm arkadaşlarıma bir nefeste sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip eyle, bekleyen isteyen kim varsa herkese bu duyguyu yaşaması için yardımını esirgeme yarabbim amin.
AMİNNNN
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
AMİİİİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?