2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

mrb arkadaşlar
sürekli yatak istirahatinde olduğumdan uzun zamandır yazmıyordum ama hergün düzenli olarak girip takip ediyorum sizleri
okadar çok şey olduki şimdiye kadar ama çok şükür herşey yolunda ilerliyoruz
12. gün test günümle birlikte ara ara lekelenmelerim oldu hep ve keseyi 5. haftada görmüştük...değerim yüksek olduğundan ikizden şüpheleniyorduk ve gittiğim dr da ısrarla tek diyordu..1 hafta aralıklarla 2 kere bakıldı ultrasonda tek gözüküyordu gerçekten ama anlam veremediğim bebeğin çok küçük olmasına rağmen tüm belirtileri yoğun bi şekilde yaşamamdı ...neyse yine kanamanın olduğu birgün eşime tüp bebek dr uma gidelim dedim ve randevumuzu alıp 7. haftada gittik hemde kalp atışını duyarız diye..doktorum ultrasonla bakmasıyla ikiz dedi ve yaşadıklarımın çok normal olduğunu söyledi..şükürler olsun ikisinin kalp atışlarınıda duyduk öyle bi ohh çektikki
bulantılarım artarak devam etmekte haftada 1 de proluton depot iğne oluyorum..İnşallah sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almak nasip olur..hep dualarımdasınız..artık daha sık gelmeye çalışıcam ve listeye ismimin tekrar eklenmesini istiyorum

cnm gözünaydın ismin listede varmıydı varsa neden silinmiş inan bilmiyorum ben şimdiye kadar 1 kişi sildim sadece listeden başkada kimseyi silmedim

yaşasın bitane ikiz daha geliyo sendede kusma varmı bende her sabah bol bol

bide tahmini doğum tarihin yazarmısın cnm

bende dedim hiçbişey yazmadığımdan silindim sanırım haklı olarak ayrıca çok teşekkür ederim.. hergün olmasada kusmalarım var..zaten pek bişeyde yiyo deilim yemek yemek eziyet oldu 1 kilo verdim şimdiye kadar ama yinede hergün yumurta yemeyi ve süt içmeyi ihmal etmiyorum..Tahmini doğum tarihimde 25 ekim
şunuda yazmadan geçemicem başta nilu arkadaşımız olmak üzere hepinizden hergün çok faydalı bilgiler edindim iyiki böyle bi topik açıldı hepinize çok teşekkür ederim

Canım çok sevindim adına oh oh mercimeklerde iyiymiş yiyemiyorum diye üzülme sakın doktorum bana 3 ay boyunca istiyosan çubuk kraker ye hiç bir şey olmaz dedi onlar senin depolarından besleniyo dedi yatağın baş ucuna grissini -çubuk kraker koy kalkmadan ağzına 1kaç tane at miden biraz rahatlar yumurtayı haşlanmış ye süt içemiyosan uğraşma bende içemiyorum onuda yoğurt ve peynirle takviye et ama beyaz peynir yeme mideyi ekşitiyo kaşar peyniri yiyebilirsin meyva ye birde bol bol su iç canım.Kendine çok dikkat et.

günayyyyyyyyydddddddddddddıııııınnnnnnnnn ciciş anneler ve güzel melekleri

Rabbim korusun meleklerimizi Allahım sana sığınıyoruz sana emanet ediyoruz sen koru Aminnn

Selincim nasılsın merak ettim seni kanaman kesildimi

Son düzenleme:

Saolun kızlar ama ben gerçekten kötüydüm bu sabah dr gittik ve serum taktılar şimdi daha iyi sayılırım sabah kadar kustum kabus bir geceydi

Saolun kızlar ama ben gerçekten kötüydüm bu sabah dr gittik ve serum taktılar şimdi daha iyi sayılırım sabah kadar kustum kabus bir geceydi

ayy geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu kusmalar dikkat ettim üşütünce falan artıyo

turuncu hoş geldin sende umutta yaptırmıştın seni ordan hatırlıyorum herşeyin yolunda olmasına sevindim canım dikkat et kuzulara

bu topiği gördüğüme çok sevindim....
benide ekleyin kızlar listeye...
allahım izin verirse 22 ekim 2011 kavuşucam bebeme...
şimdilik herşey iyi gidiyor,
allaha emanet olun... sevgiler saygılar................

slm şekerleer herkes nasıl
eslem yüreği güzel arkadaşım geçmişteki dualı mesajın çok güzeldi ne mutlu birbirimiz için dua istemen ve isteyen tüm arkadaşlarımızı düşünmen çok güzel bişey.bu arada nasıl çizelgem yakışıklı olmuşmu sağol canım sayende bunuda öğrenip başardık

mirandaaaaaaa geçmiş olsun canımmm acaba üşütmüş olabilrimisin neden bu kadar ağır yaşadınki budurumıu :26:
bende kendi kendime nazar ettim herkese ben gayet iyiyim hiç bişeyim yok dedim hatta üzüldüm nedne iştahım bu kadaraçıldı nedne blantım yok diye senmisin bunu di,yen iki gündür afedersiniz lavabodan çıkamıoyorum oraya yerleşicem bu gidişle
bu arada luna nasıl acaba
herkesi kooocaman kocaman öpüyor allaa emanet ediyorum miniklerle

ayy geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu kusmalar dikkat ettim üşütünce falan artıyo

Çok saolun kızlar üşütme falan olmadı valla evden çıkmıyorum çünkü bulantım hep vardı ama kusmuyordum dr korkulacak birşey yok dedi bebeğin sağlıklı annesi biraz üzecek seni ama geçici bunlar dedi şükürler olsun bugün daha iyiyim mide yanmalarım için rennie şurup verdi o çok iyi geldi bana

selaml tatlım beni merak etmissin cok sagol, cumartesi nihayet gittim mercimegimi gordum.. simdilik kesesini gordum canlarım, gittigimde 4+5 tim.. doktor keseyi gayet guzel buldu.. Allah kısmet ederse 31 mart'ta kalp atısını dinlemeye gidecegiz.. ne olur benim icin dua edin her sey yolunda gitsin pitircigimin kalp atısını duyabileyim saglıklı ve hayırlı bir gebelik gecirebileyim.. ne yalan soyleyeyim gecen seferden cok korkularım var ama dusunmek istemiyorum kotu bir sey.. ne zaman aklıma gelse hemen hayır insallah bu sefer duyacagım diyorum Allah'ıma dualar ediyorum.. insallah bu sefer duyacagım.. insallaahh!!

canım coook gecmis olsun, daha iyiymissin cok sevindim, ben bugun 5 hafta oldum.. boyle bulantı degil de hani kemer cok sıkar rahatsızlık verir ya oyle sıkıntılarım var..
ohh olsun olsun bebiş iceride calısıyor demek ki diye dusunuyorum

bu arada ben ablama soyledim kızlar, nihayet ailemden birisiyle bunu paylastımm ve icime bir ferahlık geldi neden bilmioyrum

çizelgen çok yakışıklı olmuş bitanem Allahım o çizelgeleri doğan bebeklerimiz içinde yapmayı nasip etsin cnm her zaman dualarımdasınız hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum inşallah Allahım kabul ediyodur.

Kızlar günaydın herkese bugün kontrolüme gittim Allaha şükürler olsun herşey yolunda ilk ultrason resmimi aldım meleğimin bitanesi arkasını dönmüştü çok güzel bişeymiş Rabbim isteyen herkese versin.
Tüp bebek merkezindeki doktorum artık bizim açımızdan problem yok kendine iyi bir kadın doğım doktoru seçip 15 gün sonra oradaki takiplerine başlayabilirsin dedi.

İnşallah böyle dvm eder.

Hepinizi kocaman öptüm.

Bu arada Edut cnm doktoruna danışıp başla istersen her adımda doktorlarımızla irtibata geçmek en iyisi sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…