mrb arkadaşlar
sürekli yatak istirahatinde olduğumdan uzun zamandır yazmıyordum ama hergün düzenli olarak girip takip ediyorum sizleri
okadar çok şey olduki şimdiye kadar ama çok şükür herşey yolunda ilerliyoruz
12. gün test günümle birlikte ara ara lekelenmelerim oldu hep ve keseyi 5. haftada görmüştük...değerim yüksek olduğundan ikizden şüpheleniyorduk ve gittiğim dr da ısrarla tek diyordu..1 hafta aralıklarla 2 kere bakıldı ultrasonda tek gözüküyordu gerçekten ama anlam veremediğim bebeğin çok küçük olmasına rağmen tüm belirtileri yoğun bi şekilde yaşamamdı ...neyse yine kanamanın olduğu birgün eşime tüp bebek dr uma gidelim dedim ve randevumuzu alıp 7. haftada gittik hemde kalp atışını duyarız diye..doktorum ultrasonla bakmasıyla ikiz dedi ve yaşadıklarımın çok normal olduğunu söyledi..şükürler olsun ikisinin kalp atışlarınıda duyduk öyle bi ohh çektikki
bulantılarım artarak devam etmektehaftada 1 de proluton depot iğne oluyorum..İnşallah sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almak nasip olur..hep dualarımdasınız..artık daha sık gelmeye çalışıcam ve listeye ismimin tekrar eklenmesini istiyorum
Arkadaşlar merhaba;
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİLU******************KIDEMLİ ONUR KONUĞU***İKİZ
SELİN********************5 EKİM*******İKİZ
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
ANNELER(MİNE)************11 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************18 EKİM*******İKİZ
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
SYDEM*******************21 EKİM
TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM
TURUNCU86***************25EKİM******İKİZ
S.TUĞBA*****************27 EKİM
FULYA41*****************28EKİM*******İKİZ
BURCUDOĞAN*************29 EKİM
LEONES22****************31 EKİM
HHAPPYY****************31 EKİM
cnm gözünaydın ismin listede varmıydı varsa neden silinmiş inan bilmiyorum ben şimdiye kadar 1 kişi sildim sadece listeden başkada kimseyi silmedim
yaşasın bitane ikiz daha geliyo sendede kusma varmı bende her sabah bol bol
bide tahmini doğum tarihin yazarmısın cnm
Canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNNNN kuzum.AMİNNNN
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
AMİİİİNNNCanım gözünaydın şükür her şey yolundaymış 1 ay bizim için zor geçiyo haklısın ama her yolunda olduğu için doktorlar 1 ay sonra çağırıyo kıyamam ben sanaselamm kızlar 1 haftadır internetim yoktu yazamadım.biz dr a gittik kalp atışlarını dinledik çok şükür herşey yolunda 1 ay sonrasına gün verdi geçermi zaman :97:
mrb arkadaşlar
sürekli yatak istirahatinde olduğumdan uzun zamandır yazmıyordum ama hergün düzenli olarak girip takip ediyorum sizleri
okadar çok şey olduki şimdiye kadar ama çok şükür herşey yolunda ilerliyoruz
12. gün test günümle birlikte ara ara lekelenmelerim oldu hep ve keseyi 5. haftada görmüştük...değerim yüksek olduğundan ikizden şüpheleniyorduk ve gittiğim dr da ısrarla tek diyordu..1 hafta aralıklarla 2 kere bakıldı ultrasonda tek gözüküyordu gerçekten ama anlam veremediğim bebeğin çok küçük olmasına rağmen tüm belirtileri yoğun bi şekilde yaşamamdı ...neyse yine kanamanın olduğu birgün eşime tüp bebek dr uma gidelim dedim ve randevumuzu alıp 7. haftada gittik hemde kalp atışını duyarız diye..doktorum ultrasonla bakmasıyla ikiz dedi ve yaşadıklarımın çok normal olduğunu söyledi..şükürler olsun ikisinin kalp atışlarınıda duyduk öyle bi ohh çektikki
bulantılarım artarak devam etmektehaftada 1 de proluton depot iğne oluyorum..İnşallah sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almak nasip olur..hep dualarımdasınız..artık daha sık gelmeye çalışıcam ve listeye ismimin tekrar eklenmesini istiyorum
bende dedim hiçbişey yazmadığımdan silindim sanırım haklı olarakayrıca çok teşekkür ederim.. hergün olmasada kusmalarım var..zaten pek bişeyde yiyo deilim yemek yemek eziyet oldu 1 kilo verdim şimdiye kadar ama yinede hergün yumurta yemeyi ve süt içmeyi ihmal etmiyorum..Tahmini doğum tarihimde 25 ekim
şunuda yazmadan geçemicem başta nilu arkadaşımız olmak üzere hepinizden hergün çok faydalı bilgiler edindim iyiki böyle bi topik açıldı hepinize çok teşekkür ederim
Canım panik yapma ağrılar bendede oldu halada ara devam ediyo.Akıntına gelince jel kullanıyodun galiba sen ondan kaynaklıyo olabilir kokusuzsa bir proplem yok canım ama için rahat etsin yarın doktoruna gidince sor.Kendine iyi bak.
Canım geçmiş olsun panik yapma zayıfladım diye zaten senin mercimek senin depolarından besleniyo ilk 3 ay benimd emidem bulandığı için sürekli kaşarlı tost yiyebilrisin beyaz peynir ve salçalı yemekler yeme canım miden ekşir mide bulantın azalana kadar pirinç pilavı makarnayla idare edebilirsin bol bol su iç elma ayva ye canım.
canım cok gecmis olsun.. biliyorum sen ne anlarsın diyeceksin cok zor diyeceksin ama bence cok sukur ki kusuyorsun tatlim.. bunlar hamileligin olmazsa olmazi.. ben hep duyuyorum sabah yatagın basucuna tuzlu bir kraker koyun diyorlar.. ama ne tip bi kraker bilmiyorum simdi yorum yapmiim tecrubeli arkadaslar bilirler sanırım cizi tarzı bir seylerr... sabah kalkar kalkmaz onu atarsan agzına en azından biraz tutarmıs..
bir de gun boyunca ayran, tost, peynirli makarna ye istersen bunlar migdeni birazcık olsun tutarmıs.. endise yapma tatlım kilo versen de bebek senin rezervinden yararlanıyor.. ayrıca su icsen bile ona yarar bunu da unutma sadece su bile besliyor.. ama sakın hızlı icme yavas yavas ic suyunu da yoksa bulantı yapar canım.. Allah yardımcın olsun...
jel kullanıyorum canım ama akıntı olarak jel kalıntısı gelmedi bildigin sarı bi akıntı ama cok sukur simdi tuvaletten geldim gecmis cok sukur.. panik degil de her seyin yolunda oldugunu dusunmek istiyorum.. her seyimi doktora soramam yoksa adam beni eşeler:)))
en azından sizler yuregime su serpiyorsunuz cok basındayım.. gecen yasadıgım hamileligin hicbir sekilde zerre anısını bile dusunmek istemiyorum sanki ilk kez olmus gibi acemicecok sagol canım yuregime su serptin agrılar da ara ara var..ama normalmis oh cok sukur!
Öslemim ben her sabah yaşıyorum onu ya bi insan her sabah kusarmı:??
cnm bende kilo verdim yemek çok yiyemiyorum ama günlük meyvemi kuruyemişimi ve süt yerine yoğurt peynir,balık yerinede cevizimi mutlaka günlük yemeye çalışıyorum sütüde arada bir eşim zorla içiriyo işkence gibi. yumurta çok önemliymiş ama malesef ama yiyemiyorum midem bulanıyo
Saolun kızlar ama ben gerçekten kötüydüm bu sabah dr gittik ve serum taktılar şimdi daha iyi sayılırım sabah kadar kustum kabus bir geceydi
Canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNNNN kuzum.
Canım gözünaydın şükür her şey yolundaymış 1 ay bizim için zor geçiyo haklısın ama her yolunda olduğu için doktorlar 1 ay sonra çağırıyo kıyamam ben sana
canım benim çok sağoll evet iyi olsunlarda beklerizbebeksiz beklemek en zoru şükürler olsun bizimle artık rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh...
bende dedim hiçbişey yazmadığımdan silindim sanırım haklı olarakayrıca çok teşekkür ederim.. hergün olmasada kusmalarım var..zaten pek bişeyde yiyo deilim yemek yemek eziyet oldu 1 kilo verdim şimdiye kadar ama yinede hergün yumurta yemeyi ve süt içmeyi ihmal etmiyorum..Tahmini doğum tarihimde 25 ekim
şunuda yazmadan geçemicem başta nilu arkadaşımız olmak üzere hepinizden hergün çok faydalı bilgiler edindim iyiki böyle bi topik açıldı hepinize çok teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba;
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİLU******************KIDEMLİ ONUR KONUĞU***İKİZ
SELİN********************5 EKİM*******İKİZ
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
ANNELER(MİNE)************11 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************18 EKİM*******İKİZ
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
SYDEM*******************21 EKİM
TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM
TURUNCU86***************25EKİM******İKİZ
S.TUĞBA*****************27 EKİM
FULYA41*****************28EKİM*******İKİZ
BURCUDOĞAN*************29 EKİM
LEONES22****************31 EKİM
HHAPPYY****************31 EKİM
benide eklermisin 12 ekim..birde bende kanama olunca doktor jelide asprinide kesti...acaba asprine başlasammı
ayy geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu kusmalar dikkat ettim üşütünce falan artıyo
slm şekerleer herkes nasıl
eslem yüreği güzel arkadaşım geçmişteki dualı mesajın çok güzeldi ne mutlu birbirimiz için dua istemen ve isteyen tüm arkadaşlarımızı düşünmen çok güzel bişey.bu arada nasıl çizelgem yakışıklı olmuşmusağol canım sayende bunuda öğrenip başardık
mirandaaaaaaa geçmiş olsun canımmm acaba üşütmüş olabilrimisin neden bu kadar ağır yaşadınki budurumıu :26:
bende kendi kendime nazar ettim herkese ben gayet iyiyim hiç bişeyim yok dedim hatta üzüldüm nedne iştahım bu kadaraçıldı nedne blantım yok diye senmisin bunu di,yen iki gündür afedersiniz lavabodan çıkamıoyorum oraya yerleşicem bu gidişle
bu arada luna nasıl acaba
herkesi kooocaman kocaman öpüyor allaa emanet ediyorum miniklerle
eslem yüreği güzel arkadaşım geçmişteki dualı mesajın çok güzeldi ne mutlu birbirimiz için dua istemen ve isteyen tüm arkadaşlarımızı düşünmen çok güzel bişey.bu arada nasıl çizelgem yakışıklı olmuşmusağol canım sayende bunuda öğrenip başardık
mirandaaaaaaa geçmiş olsun canımmm acaba üşütmüş olabilrimisin neden bu kadar ağır yaşadınki budurumıu :26:
bende kendi kendime nazar ettim herkese ben gayet iyiyim hiç bişeyim yok dedim hatta üzüldüm nedne iştahım bu kadaraçıldı nedne blantım yok diye senmisin bunu di,yen iki gündür afedersiniz lavabodan çıkamıoyorum oraya yerleşicem bu gidişle
canım coook gecmis olsun, daha iyiymissin cok sevindim, ben bugun 5 hafta oldum.. boyle bulantı degil de hani kemer cok sıkar rahatsızlık verir ya oyle sıkıntılarım var..Çok saolun kızlar üşütme falan olmadı valla evden çıkmıyorum çünkü bulantım hep vardı ama kusmuyordum dr korkulacak birşey yok dedi bebeğin sağlıklı annesi biraz üzecek seni ama geçici bunlar dedi şükürler olsun bugün daha iyiyim mide yanmalarım için rennie şurup verdi o çok iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?