2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay canım cok sukur cok sevindinm Allah nazarlardan saklasınn
her sey yolundaysa derin bir nefes cekebilrsin? peki cinsiyetler ne zaman belli olacakmıs??
hadi bugun foto koymaya baslayın o zaman soz vermistin ya her sey ok se koyarım foto diyee

hepimizin bebislerini Rabbim korusunnnn

ama bugün göbüşü koyamam yarın artık ultrasonuda koyup koymamakta kararsızım görgüsüz demesinler sonra:)))

canım ilgin için çok teşekkür ederim
turuncu hoş geldin sende umutta yaptırmıştın seni ordan hatırlıyorum herşeyin yolunda olmasına sevindim canım dikkat et kuzulara

hoşbuldum canım evet umutta yaptırmıştım bende çok teşekkür ederim

Buarada bugün kontrolüm vardı iki hafta önce sadece görmüştük kalp atışlarını bugünde duyduk şükürler olsun hala kendimize gelemedik ve şimdiden çok özledim miniklerimi gelişimleride iyiymiş maşallah Şükürler olsun Allahıma herşey yolunda gidiyo

eeee kızlar hepinize merhaba napıyosunuz bakım ya ben çok gremiyorum nete işlerimin yoğunluğundan ne var ne yok bakalım nasıl gidiyo annelik :) biz 11. haftadayız en son geçen cuma gördüm bebişimi çok güzeldi artık insana benziyo :)

canım benim tüp bebek merkezindeki doktorlar ilgilenmiyorlar bizle tam gün yasasından dolayı, normal kadın doğumcularda zaten önceden düşüğün yoksa vermiyorlar

Saolun kızlar ama ben gerçekten kötüydüm bu sabah dr gittik ve serum taktılar şimdi daha iyi sayılırım sabah kadar kustum kabus bir geceydi
Canım geçmiş olsun kendien dikkate et.Bneim bile hala devam ediyo doktorum 17 haftanın sonuna kadar azalır dedi bakalım bekliyorum. Canım geçmiş olsun doktoruna söyle ilaç yazsın canım miden biraz rahatlıyo.
Canım gözünaydın mercimekler iyiymiş RABBİM sağ salim hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin.Kendine dikkat canım.

LUNACIM keseyi görmişsün gözünaydın canım kalp atışlarını duymayada az kalmış poz,t,f düşün canım inşllah bundan sonra RABBİMİN izniyle her şey güzel olur sağ salim kucağına almayıda nasip etsin .

canım benim tüp bebek merkezindeki doktorlar ilgilenmiyorlar bizle tam gün yasasından dolayı, normal kadın doğumcularda zaten önceden düşüğün yoksa vermiyorlar

CNM TAM GÜN YASASI NE DEMEK ANLAMADIM TÜP BEBEK MERKEZLERİ İLGİLENMEK ZORUNDA O KADAR PARA DÖKÜYORUZ

saol bitanem AMİNNNNNNNN dikkat ediyorum

canım cok tesekkur ederim..
insallah canım insallaaahhh!! Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagıslasınnnn

arkadaslar bu arada ceyda duvenci'nin bebegi erken dogdu biliyorsunuz , hala yogun bakımdaymıs canımın ici bebegi.. ne olur hepimiz dua edelim Allah sifa versinnn

Luna cım naber nasılsın?geçmişe bakamadım keseyi gördünmü tek çift mi?

arkadaslar bu arada ceyda duvenci'nin bebegi erken dogdu biliyorsunuz , hala yogun bakımdaymıs canımın ici bebegi.. ne olur hepimiz dua edelim Allah sifa versinnn

Ederiz canım merak etme ben annemede söylerim kuzum RABBİM acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda bebişine sağ salim kavuşur.

slm kızlarr..ben bişey sorucam şimdi ben 12.haftaya girdim.benim arada bir karnıma bi agrı giriyoo.acaba bu rahmin büyüme agrısımı,bagırsak hareketimi,yoksaaa bi problemmi vardır..biraz korktum.sürekli bişey olmadıgındanda dr aramadım.zaten çarşamba randevum var.korkuyorum..umarım bebişlerim benledirrrr...benim gibi olan varmıııı

meraba kızlarrrr....nasılsınız canlarr...
herşey yolundadır inşallah.ben uzun zamandır giremiyorum.çok yoruluyorum ben yaffffff....

ayy maşallahhhtubi teyzesi bamyasını öper onun kooocamannngözün aydın canımm allah tamamnınaerdirsin bir gül daha geliyo güller diyarına hemde kıymetli bir gül çok şüküürrrrr
şükür canım.ıspartanın asıl gülü şimdi geliyorrrrr
Saolun kızlar ama ben gerçekten kötüydüm bu sabah dr gittik ve serum taktılar şimdi daha iyi sayılırım sabah kadar kustum kabus bir geceydi
canım geçmişlerrr olsun.sabretcez artık çok bekledik biz bu sıpalarııı..
Günaydın kızlar, herkese hayırlı ve sağlıklı bir hafta dilerim.
nasıllar bakalım?

burcucum sağolasınn.biz iyiyiz allaha şükür.sadece sağ kasığımda ağrım oluyo neden bilmiyotum ama...sen nasılsın canım nasıl gidiyor
ayyyy maşallah eslemcim.allahım nazarlardan saklasın inşallahhh.ayyy annnesine de nazlanırmış arkasını da dönermiş.naza şimdiden başladıysak kız olacak biri ne dersin.allahım sağlık versin inşallah canım
ahhh canım dua edelim inşallah.allahım sağlık versin tüm bebişlere ve annelerine inşallah

etmemmi,hiiç taze annecik maşallah kese görünmüş inşallah herşey yolunda ilerlicek allahın izniyle inşalllaaaaaahhhh..

amiiiinnn canımm aynen canım duaşlarımdasınız allah bu güzellikleri görmeyi nasip etti inşallah sağlıklı sıhhatli kucajlarımıza alıp huzur içinde büyütmek nasip etsin
darısı başıma darısı başıma darısı başımaaaaaaaa

cannım ben,m o bahsettiğin ağrılarım hala devam ediyo kiii sen iki bebe taşıyosun üzme kendini allaha emanetler inşallah herşey yolundadır bebeler büyüyoo rahim büyüyo denge değişiyoo bunları düşün
meraba kızlarrrr....nasılsınız canlarr...
herşey yolundadır inşallah.ben uzun zamandır giremiyorum.çok yoruluyorum ben yaffffff....
kimler yoruyo bakem cici anneyii bağırtmasınalr beni gariiii gıııı

şükür canım.ıspartanın asıl gülü şimdi geliyorrrrr
evet benim herifin üstüne gül tanımam derdim ama seninki çok beklenen oldu kıymetli oldu haklısın güller gülü geliyo maşallaaahhh sağlıkla gelsinnnn

tuğbacım çok tatlısın ya
kocişinin hemşoları üzüyo beniiii sıpalar yaaa....
ya da ben çok sinirliyim çekemiyon gari cağıl cuğul bi kapansa gari şu okullar.sen napıon canımcım nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…