Yeni arkadaşlarımızada Allah sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİLU******************KIDEMLİ ONUR KONUĞU***İKİZ
SELİN********************5 EKİM*******İKİZ
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
ANNELER(MİNE)************11 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
EDUT********************12 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************18 EKİM*******İKİZ
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
SYDEM*******************21 EKİM
ROSEMARY****************22 EKİM
TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM
TURUNCU86***************25EKİM******İKİZ
S.TUĞBA*****************27 EKİM
FULYA41*****************28EKİM*******İKİZ
BURCUDOĞAN*************29 EKİM
LEONES22****************31 EKİM
HHAPPYY****************31 EKİM
Kızlar günaydın herkese bugün kontrolüme gittim Allaha şükürler olsun herşey yolunda ilk ultrason resmimi aldım meleğimin bitanesi arkasını dönmüştüçok güzel bişeymiş Rabbim isteyen herkese versin.
Tüp bebek merkezindeki doktorum artık bizim açımızdan problem yok kendine iyi bir kadın doğım doktoru seçip 15 gün sonra oradaki takiplerine başlayabilirsin dedi.
İnşallah böyle dvm eder.
Hepinizi kocaman öptüm.
Bu arada Edut cnm doktoruna danışıp başla istersen her adımda doktorlarımızla irtibata geçmek en iyisi sanırım....
canım ilgin için çok teşekkür ederimCanım çok sevindim adına oh oh mercimeklerde iyiymiş yiyemiyorum diye üzülme sakın doktorum bana 3 ay boyunca istiyosan çubuk kraker ye hiç bir şey olmaz dedi onlar senin depolarından besleniyo dedi yatağın baş ucuna grissini -çubuk kraker koy kalkmadan ağzına 1kaç tane at miden biraz rahatlar yumurtayı haşlanmış ye süt içemiyosan uğraşma bende içemiyorum onuda yoğurt ve peynirle takviye et ama beyaz peynir yeme mideyi ekşitiyo kaşar peyniri yiyebilirsin meyva ye birde bol bol su iç canım.Kendine çok dikkat et.
turuncu hoş geldin sende umutta yaptırmıştın seni ordan hatırlıyorum herşeyin yolunda olmasına sevindim canım dikkat et kuzulara
Selam kızlar nasılsınız?ben gayet iyiydim kendi kendime nazar değirdim bu sabah kus kus öldümiştahım hiç yok 4 kilo verdim bugüne kadar neler yiyiyorsunuz sizler?
Kızlar günaydın herkese bugün kontrolüme gittim Allaha şükürler olsun herşey yolunda ilk ultrason resmimi aldım meleğimin bitanesi arkasını dönmüştüçok güzel bişeymiş Rabbim isteyen herkese versin.
Tüp bebek merkezindeki doktorum artık bizim açımızdan problem yok kendine iyi bir kadın doğım doktoru seçip 15 gün sonra oradaki takiplerine başlayabilirsin dedi.
İnşallah böyle dvm eder.
Hepinizi kocaman öptüm.
Bu arada Edut cnm doktoruna danışıp başla istersen her adımda doktorlarımızla irtibata geçmek en iyisi sanırım....
Canım geçmiş olsun kendien dikkate et.Bneim bile hala devam ediyo doktorum 17 haftanın sonuna kadar azalır dedi bakalım bekliyorum.Saolun kızlar ama ben gerçekten kötüydüm bu sabah dr gittik ve serum taktılar şimdi daha iyi sayılırım sabah kadar kustum kabus bir geceydi
Canım geçmiş olsun doktoruna söyle ilaç yazsın canım miden biraz rahatlıyo.slm şekerleer herkes nasıl
eslem yüreği güzel arkadaşım geçmişteki dualı mesajın çok güzeldi ne mutlu birbirimiz için dua istemen ve isteyen tüm arkadaşlarımızı düşünmen çok güzel bişey.bu arada nasıl çizelgem yakışıklı olmuşmusağol canım sayende bunuda öğrenip başardık
mirandaaaaaaa geçmiş olsun canımmm acaba üşütmüş olabilrimisin neden bu kadar ağır yaşadınki budurumıu :26:
bende kendi kendime nazar ettim herkese ben gayet iyiyim hiç bişeyim yok dedim hatta üzüldüm nedne iştahım bu kadaraçıldı nedne blantım yok diye senmisin bunu di,yen iki gündür afedersiniz lavabodan çıkamıoyorum oraya yerleşicem bu gidişle
bu arada luna nasıl acaba
herkesi kooocaman kocaman öpüyor allaa emanet ediyorum miniklerle
İnşallah böyle dvm eder.
Hepinizi kocaman öptüm.
canım benim tüp bebek merkezindeki doktorlar ilgilenmiyorlar bizle tam gün yasasından dolayı, normal kadın doğumcularda zaten önceden düşüğün yoksa vermiyorlar
Canım geçmiş olsun kendien dikkate et.Bneim bile hala devam ediyo doktorum 17 haftanın sonuna kadar azalır dedi bakalım bekliyorum.
Canım geçmiş olsun doktoruna söyle ilaç yazsın canım miden biraz rahatlıyo.
Canım gözünaydın mercimekler iyiymiş RABBİM sağ salim hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin.Kendine dikkat canım.
LUNACIM keseyi görmişsün gözünaydın canım kalp atışlarını duymayada az kalmış poz,t,f düşün canım inşllah bundan sonra RABBİMİN izniyle her şey güzel olur sağ salim kucağına almayıda nasip etsin .
arkadaslar bu arada ceyda duvenci'nin bebegi erken dogdu biliyorsunuz , hala yogun bakımdaymıs canımın ici bebegi.. ne olur hepimiz dua edelim Allah sifa versinnn
ayy maşallahhh tubi teyzesi bamyasını öper onun kooocamannn gözün aydın canımm allah tamamnınaerdirsin bir gül daha geliyo güller diyarına hemde kıymetli bir gül çok şüküürrrrr
canım geçmişlerrr olsun.sabretcez artık çok bekledik biz bu sıpalarııı..Saolun kızlar ama ben gerçekten kötüydüm bu sabah dr gittik ve serum taktılar şimdi daha iyi sayılırım sabah kadar kustum kabus bir geceydi
Günaydın kızlar, herkese hayırlı ve sağlıklı bir hafta dilerim.
nasıllar bakalım?
ayyyy maşallah eslemcim.allahım nazarlardan saklasın inşallahhh.ayyy annnesine de nazlanırmış arkasını da dönermiş.naza şimdiden başladıysak kız olacak biri ne dersin.allahım sağlık versin inşallah canımKızlar günaydın herkese bugün kontrolüme gittim Allaha şükürler olsun herşey yolunda ilk ultrason resmimi aldım meleğimin bitanesi arkasını dönmüştüçok güzel bişeymiş Rabbim isteyen herkese versin.
İnşallah böyle dvm eder.
Hepinizi kocaman öptüm.
ahhh canım dua edelim inşallah.allahım sağlık versin tüm bebişlere ve annelerine inşallaharkadaslar bu arada ceyda duvenci'nin bebegi erken dogdu biliyorsunuz , hala yogun bakımdaymıs canımın ici bebegi.. ne olur hepimiz dua edelim Allah sifa versinnn
etmemmi,hiiç taze annecik maşallah kese görünmüş inşallah herşey yolunda ilerlicek allahın izniyle inşalllaaaaaahhhh..selaml tatlım beni merak etmissin cok sagol, cumartesi nihayet gittim mercimegimi gordum.. simdilik kesesini gordum canlarım, gittigimde 4+5 tim.. doktor keseyi gayet guzel buldu.. Allah kısmet ederse 31 mart'ta kalp atısını dinlemeye gidecegiz.. ne olur benim icin dua edin her sey yolunda gitsin pitircigimin kalp atısını duyabileyim saglıklı ve hayırlı bir gebelik gecirebileyim.. ne yalan soyleyeyim gecen seferden cok korkularım var ama dusunmek istemiyorum kotu bir sey.. ne zaman aklıma gelse hemen hayır insallah bu sefer duyacagım diyorum Allah'ıma dualar ediyorum.. insallah bu sefer duyacagım.. insallaahh!!
amiiiinnn canımm aynen canım duaşlarımdasınız allah bu güzellikleri görmeyi nasip etti inşallah sağlıklı sıhhatli kucajlarımıza alıp huzur içinde büyütmek nasip etsinçizelgen çok yakışıklı olmuş bitanem Allahım o çizelgeleri doğan bebeklerimiz içinde yapmayı nasip etsin cnm her zaman dualarımdasınız hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum inşallah Allahım kabul ediyodur.
İnşallah böyle dvm eder.
Hepinizi kocaman öptüm.
....
cannım ben,m o bahsettiğin ağrılarım hala devam ediyo kiii sen iki bebe taşıyosunslm kızlarr..ben bişey sorucam şimdi ben 12.haftaya girdim.benim arada bir karnıma bi agrı giriyoo.acaba bu rahmin büyüme agrısımı,bagırsak hareketimi,yoksaaa bi problemmi vardır..biraz korktum.sürekli bişey olmadıgındanda dr aramadım.zaten çarşamba randevum var.korkuyorum..umarım bebişlerim benledirrrr...benim gibi olan varmıııı
kimler yoruyo bakem cici anneyii bağırtmasınalr beni gariiii gıııımeraba kızlarrrr....nasılsınız canlarr...
herşey yolundadır inşallah.ben uzun zamandır giremiyorum.çok yoruluyorum ben yaffffff....
şükür canım.ıspartanın asıl gülü şimdi geliyorrrrr
etmemmi,hiiç taze annecik maşallah kese görünmüş inşallah herşey yolunda ilerlicek allahın izniyle inşalllaaaaaahhhh..
amiiiinnn canımm aynen canım duaşlarımdasınız allah bu güzellikleri görmeyi nasip etti inşallah sağlıklı sıhhatli kucajlarımıza alıp huzur içinde büyütmek nasip etsin
darısı başıma darısı başıma darısı başımaaaaaaaa
cannım ben,m o bahsettiğin ağrılarım hala devam ediyo kiii sen iki bebe taşıyosunüzme kendini allaha emanetler inşallah herşey yolundadır bebeler büyüyoo rahim büyüyo denge değişiyoo bunları düşün
kimler yoruyo bakem cici anneyii bağırtmasınalr beni gariiii gıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?