2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Allahım herkesin hamilelik sürecini tamamına erdirir inşallahh....saglıklı sıhatli...hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bizlere...

Luna cım naber nasılsın?geçmişe bakamadım keseyi gördünmü tek çift mi?

canım benim gordum kesemi tek keseymiş cok mutluyum doktor her sey yolunda dedi 31 marta randevu verdi insallah kalbini dinlemeye kuzucugumunnn:90::90:
sen de daha iyisin insallah?
dun benim biraz karın agrım vardı resmen regl agrısı gibi sanırım rahim buyuyor ondan devamlı tuvalete gittim cok sukur bi akıntım lekelenmem yok ohhh
bu sabah azaldı cok sukur agrılarım

etmemmi,hiiç taze annecik maşallah kese görünmüş inşallah herşey yolunda ilerlicek allahın izniyle inşalllaaaaaahhhh..
ay insallah canım insallah hepimizin bebisine maşallah

Allahım herkesin hamilelik sürecini tamamına erdirir inşallahh....saglıklı sıhatli...hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bizlere...
insallah canım insallahh umarım agrıların gecmistir tatlım, benim tek kese dun aksam da resmen regl agrısı gibi agrım oldu rahim buyuyo herhalde senin ustelik 3 tane vardı di mi insallah gecmisitr agrıların, kontrolun yarın di mi? hadi hayırlısı tatlımmmm

Son düzenleme:
CNM TEKRAR GÖZÜNAYDIN kese tekmiş Allahım sağ salim sağlıklı bir bebek nasip etsin sana

Sağ alt köşede kırmızı beğen tuşu varr ordan cnm

CNM TAM GÜN YASASI NE DEMEK ANLAMADIM TÜP BEBEK MERKEZLERİ İLGİLENMEK ZORUNDA O KADAR PARA DÖKÜYORUZ

saol bitanem AMİNNNNNNNN dikkat ediyorum

kuzu ben üniversite hastanesinde yaptırdım....devlet hastanesi olduğunda kanamam olduğunda ilk gittiğim zaman bile neden bize geldin dediler....

kuzu ben üniversite hastanesinde yaptırdım....devlet hastanesi olduğunda kanamam olduğunda ilk gittiğim zaman bile neden bize geldin dediler....

anladım cnm yaaa Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah o zalimlere muhtaç olma eee dvm edicekmisin başka bi kadın doğum doktoruna geç istersen en azından daha iyi ilgilenirler

Canım merhaba panik yapma benim hala ara ara karnım ağrıyo birde ayaklarını üşütme canım.Merak etme bebişlerin seninle kendine dikkat et.
meraba kızlarrrr....nasılsınız canlarr...
herşey yolundadır inşallah.ben uzun zamandır giremiyorum.çok yoruluyorum ben yaffffff....

Merhaba canım kıyamam ben sana neyse okulların kapanmasına az kaldı az daha dayan.Biz iyiyiz şükür sen nasılsın?

Canım sana diğer topiktende yazmıştım tekrar geçmiş olsun.Sizemi soracam deseydin bu hastanelerde bir ayrı.İnşallah tekrar kanaman olmaz canım.

anladım cnm yaaa Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah o zalimlere muhtaç olma eee dvm edicekmisin başka bi kadın doğum doktoruna geç istersen en azından daha iyi ilgilenirler

öyle zaten bacım, hem özele gidiyorum hem devletteki bir kadın doğumcuya...allah yaşatmasın kötü günler geçirdik uzun bir süre....şimdi ise azcık psikopat anne oldum...sürekli bebeğe bişi olcak endişesindeyim....ben bu veledi doğuruncaa kadar psikologluk olmazsam iyi:))

Canım sana diğer topiktende yazmıştım tekrar geçmiş olsun.Sizemi soracam deseydin bu hastanelerde bir ayrı.İnşallah tekrar kanaman olmaz canım.

sağol canım geçmiş gitmiş olsun inşallah...bizim zamanımızda para kazanıyorlardı şimdi kaznamıyorlar ya...dedim şükürler olsun para verdik ama tuttu..şimdi olsa geliba hiç ilgilenmeyecekler....
bu arada benimde kasık ağrım var hemde belim ağrıyor

CNM TEKRAR GÖZÜNAYDIN kese tekmiş Allahım sağ salim sağlıklı bir bebek nasip etsin sana

Sağ alt köşede kırmızı beğen tuşu varr ordan cnm

tesekkur ederim bitanem Allah razı olsun Allah hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin

yeni gordum begen yazısını sagol canımm

Benimde ara ara hala ağrıyo kanamalarımda devam ediyo kendine dikkat et canım.RABBİM tekrar yaşatmasın.Bu devirde paran yoksa hastalanmayacaksın zaten RABBİM fakirin fukaranın yardımcısı olsun.AMİNNNN

kızlar gerçekten bana çok moral verdiniz.eşim ve ben korkmuştuk.yarın kontrolüm var.muhtemelen ense kalınlıgınada bakılcak.yani demedilerde zamanı gelmiştir.yinede heyecan var.buranın uguruna inanıyorum....birde iki hafta önce 3.kese küçülmüştü içi boştu.şimdi ne oldu bilmiyorum..bakalım.ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin...

AMİNNN canım ben inanıyorum yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah RABBİMİN izniyle bizide haberdar etmeyi unutma:))))))

Amin cnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sanırım 3.keseyide toplam 1 ayda vücut eritiyor.Bu ense kalınlığına nasıl bakılıyor acaba birde taramalarla ense kalınlığının alakası yok değilmi?

Bu arada çizelge yapsana eylülcüm kaç haftalık oldun şimdi?

canım insallah guzel haberlerle donersinn

Eslemcim nasılsın canım mercimekler nasıl?

canım benim iyiyim sen nasılsın dün ilk ultrasonumu aldım ayy nilu görsen nasıl mutlu oldum Rabbime şükürler olsun baya baya belli oluyor artık ama biri arkasını dönmüştü pek terbiyeli olcek
Bebelerim benim sizi verene kurban olayım mucize bunlar yaa nilu cnm bu arada sen taramaları falan yaptırdınmı?

cnm yaaa çizelge yap unutuyorum ben kim ne kadarlık

var canım ikili test ense kalınlığına bakılıyor ve o değer göre seni labaratuvara ylluyorlar...ama doktorun o değerleri formde belirtiyor...benimde bu hafta sonu allah kısmet ederse

Eslemcim nasılsın canım mercimekler nasıl?

var canım ikili test ense kalınlığına bakılıyor ve o değer göre seni labaratuvara ylluyorlar...ama doktorun o değerleri formde belirtiyor...benimde bu hafta sonu allah kısmet ederse

anladım cnm bana 15 gün sonra dediler tahminen 12. haftaya girmiş oluyorum geç deildir herhalde Allahım inşallah hiçbirimizde bi problem çıkmaz hayırlı haberleri arka arkaya veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…