Kızlar merhaba, hepinize hayırlı cumalar topiği okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah RABBİM nazarlardan saklasın hepinizi sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.RABBİM tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN.
bişey değil kuşum
yaaaa cnım şimdi sanki koyu renk akıntım oldu devamına kanama olurmuki bende bundan çok korkuyorum işyerindeyim uzanıp yatamıyorumda sanırım seninde kanaman olmuştu yanlışmı hatırlıyorum
bi de sakın stres yapma canım benim.gecer inşallah.olabilir demişti doktor ama sen yine dikkat et oldumu bitanem.doktorunu da bi ara istersen.sen de kemal beyin hastasıydın dimi.funda hanımla görüşmüştüm ben.jeli 3e çıkart demişti.sende bi ara istersen
amiiin nilucum bitek bende bi problem var şimdi farkettim çok koktum yerimden kalkamıyorum bile daha bişey yok sadece koyu renk akıntı ama korktum yaaaa doktorada akşam gidicem Allahım inşallah kötü bişey yoktur.
Canım hemen panik yapma progeston kullanıyoruz ya onun etkisinin olma ihtimali çok yüksek sakın aklına kötü şeyler getirme canım iyi düşün lütfen RABBİM yardımcın olsun sen hiç korkma bebişin seninle bak beni örnek al sürekli kanamam var sana daha öncede yazmıştım aspirini kes hemen canım benimde öyle koyu renk kahverengi sonra kıpkırmızı oluyo renk değiştiriyo yerinden çok kalkma canım
ani hareketlerde bulunma hatta izin alabiliyosan eve git sırt üstü yat doktora gidene kadar kendine dikkat et doktordan gelince buraya yaz merak ederim canım seni.Bence güzel heberlerle geleceksin canım.
tup baby zaten seninkisi farklı hesaplanıyo bak sana linki göndereyim hesapla seninki blastosist transferi
hamilelik haftanz hesaplayn, gebelik haftas hesaplaycs - gebelik.net
saol canım benim sanırım jelden çünkü kalıntılar var akşama kadar kontrol edicem akşam zaten merkeze gidicem mecburen Allahım bu aşamadan sonra hepimizin meleklerini korusun yarabbim
Cnm bu hesaplamada hata var herhalde tarih olarak 2011 yok neyseee haftaya öğrenicem inşş .
Lütfen kendine dikkat et stres yapma haftasonunu dinlenerek geçir cnm
tatlım sen bana blastosıst transfer tarihin söyle bak ben sana hemen hesaplatıtrcam olmaz seni aydınlatmazsam rahat edemem
1 şubat transfer oldu cnm
eslemcim nasıl oldun canım.iyisin dimi.
bişiy dicem şu gebelik haftasını ben de hesaplayamadım senin verdiğin adresten.zaten 2011 yok.2012 seçince de tarih 2 ekim çıkıyorr
iyiiym bitanem saol her yarım saatte gidip bakıyorum
neden cnm ben buluyorum 2011 var olmazmı o zaman sen yaz bilgilerini sanada bakiiim
kızlar herkes muhtemel doğum tarihin yazsın listeyi ona göre yaparız
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
CANIM BUNA GÖRE 5+1 olarak gözüküyo seninkisi
yumurta toplama günü istiyor.
10 ocak.
cnm 7+4 gösteriyo muhtemel doğum 3 ekim doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?