Benimde ara ara hala ağrıyo kanamalarımda devam ediyo kendine dikkat et canım.RABBİM tekrar yaşatmasın.Bu devirde paran yoksa hastalanmayacaksın zaten RABBİM fakirin fukaranın yardımcısı olsun.AMİNNNN
anladım cnm bana 15 gün sonra dediler tahminen 12. haftaya girmiş oluyorum geç deildir herhalde Allahım inşallah hiçbirimizde bi problem çıkmaz hayırlı haberleri arka arkaya veririz inşallah
canım benim iyiyim sen nasılsın dün ilk ultrasonumu aldım ayy nilu görsen nasıl mutlu oldum Rabbime şükürler olsun baya baya belli oluyor artık ama biri arkasını dönmüştü pek terbiyeli olcek
Bebelerim benim sizi verene kurban olayım mucize bunlar yaa nilu cnm bu arada sen taramaları falan yaptırdınmı?
cnm yaaa çizelge yap unutuyorum ben kim ne kadarlık
Amin cnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sanırım 3.keseyide toplam 1 ayda vücut eritiyor.Bu ense kalınlığına nasıl bakılıyor acaba birde taramalarla ense kalınlığının alakası yok değilmi?
Bu arada çizelge yapsana eylülcüm kaç haftalık oldun şimdi?
Bende iyiyim kuzucum benim mercimeklerde iyi şükür.Arkası dönük olan kız olmasın sakın utangaç kıyamam ben onlara ya kuzucum biz ikiz bebiş beklediğimiz için bize ikili ve üçlü tarama testi yapmıyorlar canım çünkü bebişlerin kan sonuçları karışıyomuş benim doktorum bebişler iyi dedi şükür bişeyleri yok dedi ama ben Ankaradayım burada ünlü bir ultrasoncu var bütün hamişler bilir kendisini Eyüp Ekici diye cumartesi ona gideceğim iyice emin olayım dedim aklımda kalmasın diye gidiyorum işte böyle kuzucum çizelgeye gelince denedim beceremedim bende sinir oldum.Kardeşime söyledim bana çizelge yap diye oda unuttu galiba tekrar hatırlatırım ben ona.
Bende iyiyim kuzucum benim mercimeklerde iyi şükür.Arkası dönük olan kız olmasın sakın utangaç kıyamam ben onlara ya kuzucum biz ikiz bebiş beklediğimiz için bize ikili ve üçlü tarama testi yapmıyorlar canım çünkü bebişlerin kan sonuçları karışıyomuş benim doktorum bebişler iyi dedi şükür bişeyleri yok dedi ama ben Ankaradayım burada ünlü bir ultrasoncu var bütün hamişler bilir kendisini Eyüp Ekici diye cumartesi ona gideceğim iyice emin olayım dedim aklımda kalmasın diye gidiyorum işte böyle kuzucum çizelgeye gelince denedim beceremedim bende sinir oldum.Kardeşime söyledim bana çizelge yap diye oda unuttu galiba tekrar hatırlatırım ben ona.
guzelim aklına kotu seyleri getirme sakın pozitif dusun umarim bir seyin yoktur sadece kuruntudurgünaydın cnm ben burdayım ama bi problemim var diğer topice yazdım tedirginim biraz
sen nasılsın
ALINTI:arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde gebeliğim ikiz 2 gündür ağılıklı avuç içleri ve ayaklar olmak üzere kaşıntım var bugün kan tahlillerimi yaptırdım ama int.biraz araştırdım gebelik sarılığı diye bişey varmış bilgisi olan ve bu durumu yaşayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun...
canım cizelgen hayırlı olsun cok guzel olmus
guzelim aklına kotu seyleri getirme sakın pozitif dusun umarim bir seyin yoktur sadece kuruntudur
Haaa nilu senmişsin ikizlere test muhabbetinin olmadıgını söyleyen.peki saglıklı olduklarını nasıl anlıyolar.gerçi desene eskiden bu testlermi vardı diye.ama bilmiyorum.bakalım yarın ögrenicez...
Canım sanada günaydın çizelgemi beğenmişsin teşekkür ederim.hami$ler gunaydın nerelerdesiniz???
günaydın cnm ben burdayım ama bi problemim var diğer topice yazdım tedirginim biraz
sen nasılsın
ALINTI:arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde gebeliğim ikiz 2 gündür ağılıklı avuç içleri ve ayaklar olmak üzere kaşıntım var bugün kan tahlillerimi yaptırdım ama int.biraz araştırdım gebelik sarılığı diye bişey varmış bilgisi olan ve bu durumu yaşayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun...
olabilir cnm bakalım ne zaman belli olcak. seninkilerin cinsiyeti ne çizelgen hayırlı olsun artık kocaman olmuşlar maaşallah 15 haftalık inşallah herşey güzel gider problem çıkmaz nilucum bugün bendede bi huzursuzluk var Allah hayırlara getirsin
Canım sanada günaydın çizelgemi beğenmişsin teşekkür ederim.
Canımcım kaşıntıların hakkında bilgim yok ama bence doktorunu ara konuş bizim sülaledeki hamişlerde böyle bişey yaşayan olmadı bende olmadı.Cinsiyetlerini cumartesi gidince öğreneceğim inşallah doktorum biri için erkek dedi ama diğerii tam belli değil dedi.Kuzucum aklına kötü şeyler getirme inşallah her şey güzel olacak hamişlik hormonlarından galiba benimde bazen oluyo içimde huzursuzluk kendimi iyi hissetmiyorum bazen hatta ara ara ağladığım bile oldu düşün artık.Ayetel kürsüyü oku kuzum için biraz rahatlıyo iyi geliyo kendini üzme sakın.
saol canım benim sürekli okuyorum inşallah kabul oluyodur veren Allah inşallah korur emanetlerini Rabbimden tek dileğim bu hepimiz için
bugün buraya yazan tek sizlersini kızlar nilu ve eslem:13:
topic in bekcisi olduküstelik ben ekim annesi bile degilim
size bir sey soracagım benim migde bulantısına benzer bir seylerim basladı galiba.. size danısmak istedim.sanki boyle acayip bir doluluk hissiyatı var migdemde kızlar... dokununca migdeme agız suyum birikiyor.. su icememeye basladım ki ben susuz duramam..
boyle sanki cok yemek yemisim gibi hissediorum kendimi..
ben henuz 5+2 yim canlarım, sizin ne zaman basladı?
lunacım
cnm benimde 5. haftada falan başladı son iki güne kadar dvm ediyordu inşallah dahada dvm eder çünkü sanırım çıkaramadığım için safra sıkıştırdı.
cnm su içmeyi ihmal etme kussanda mutlaka ye yemekten vazgeçme benim bulantılarımıda en çok kivi rahatlatıyor hemde bağırsakları çalıştırdığı için kabızlıkta olmuyor her bünyeye göre değişir ama bi dene istersen...
arkadaslar karnım agrıdı bugun biraz ve tuvalete kostum kan gelmis camasırıma.. hala da agrıyor su anda insallah bir sey yoktur. hemen acile gidecegim doktorum yok yurt dısında ama birilerini bulurum herhalde..
afedersiniz peceteye silince gelmedi ama sadece camasırımı ıslattıgı ile kaldı.. nolur bir sey olmasınnnn
arkadaslar karnım agrıdı bugun biraz ve tuvalete kostum kan gelmis camasırıma.. hala da agrıyor su anda insallah bir sey yoktur. hemen acile gidecegim doktorum yok yurt dısında ama birilerini bulurum herhalde..
afedersiniz peceteye silince gelmedi ama sadece camasırımı ıslattıgı ile kaldı.. nolur bir sey olmasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?