2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Benimde ara ara hala ağrıyo kanamalarımda devam ediyo kendine dikkat et canım.RABBİM tekrar yaşatmasın.Bu devirde paran yoksa hastalanmayacaksın zaten RABBİM fakirin fukaranın yardımcısı olsun.AMİNNNN

öyle vallaha bacım...biz kocaelinde olduğumuz için ve iş yerindekiler bilmediği için mecbur kaldık ama o zamanlar para aldıkları halde bildiğin tavuk muamalesi görüyordun...adam bişi soracak diyorki önce özel muayneye para yatır adamın parasının olmadığı ise yüzünden belli...şimdi özel muayne ücreti kalktı....kurban olduğum allahım bizi kurtardı darısı diğerlerine...

anladım cnm bana 15 gün sonra dediler tahminen 12. haftaya girmiş oluyorum geç deildir herhalde Allahım inşallah hiçbirimizde bi problem çıkmaz hayırlı haberleri arka arkaya veririz inşallah

10-14 üncü hafta aralığında yapılıyor...ama şunu düşünüyorum Allah kısmet ederse bu testten sonra iyi çıkacak ve 13. haftamız başlangıcı ile birlikte düşük riskimizde dahada azalmış olacak....hamdolsun ki

Bende iyiyim kuzucum benim mercimeklerde iyi şükür.Arkası dönük olan kız olmasın sakın utangaç kıyamam ben onlara ya kuzucum biz ikiz bebiş beklediğimiz için bize ikili ve üçlü tarama testi yapmıyorlar canım çünkü bebişlerin kan sonuçları karışıyomuş benim doktorum bebişler iyi dedi şükür bişeyleri yok dedi ama ben Ankaradayım burada ünlü bir ultrasoncu var bütün hamişler bilir kendisini Eyüp Ekici diye cumartesi ona gideceğim iyice emin olayım dedim aklımda kalmasın diye gidiyorum işte böyle kuzucum çizelgeye gelince denedim beceremedim bende sinir oldum.Kardeşime söyledim bana çizelge yap diye oda unuttu galiba tekrar hatırlatırım ben ona.

Son düzenleme:

eslem ben korkuyorum o yüzden listeye dogum tarihinide vermedim.ama çizelgeler çok hoşuma gidiyor.yarın bakalım inşallah güzel hbrlerle gelirim.ondan sonra yaparız...şimdide akıntım başladıı...uffff hiç bitmiycek bu endişeler...bidee burda bi arkadaş ikizlere ikili yapılmıyo demişş...ama ayşenin ikizleri kitabında sanki yapılıyordu.yani ben çogu dogru bilgiyi ordan alıyorum..ama arkadaşın dedigide mantıklı...bakalım yarın size bilgi veririm..ALLAHIM BEBİŞLERİMİZE SAGLIK SIHAT VERSİN...

Haaa nilu senmişsin ikizlere test muhabbetinin olmadıgını söyleyen.peki saglıklı olduklarını nasıl anlıyolar.gerçi desene eskiden bu testlermi vardı diye.ama bilmiyorum.bakalım yarın ögrenicez...

günaydın cnm ben burdayım ama bi problemim var diğer topice yazdım tedirginim biraz
sen nasılsın

ALINTI:arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde gebeliğim ikiz 2 gündür ağılıklı avuç içleri ve ayaklar olmak üzere kaşıntım var bugün kan tahlillerimi yaptırdım ama int.biraz araştırdım gebelik sarılığı diye bişey varmış bilgisi olan ve bu durumu yaşayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun...

canım cizelgen hayırlı olsun cok guzel olmus

guzelim aklına kotu seyleri getirme sakın pozitif dusun umarim bir seyin yoktur sadece kuruntudur

olabilir cnm bakalım ne zaman belli olcak. seninkilerin cinsiyeti ne çizelgen hayırlı olsun artık kocaman olmuşlar maaşallah 15 haftalık inşallah herşey güzel gider problem çıkmaz nilucum bugün bendede bi huzursuzluk var Allah hayırlara getirsin

Haaa nilu senmişsin ikizlere test muhabbetinin olmadıgını söyleyen.peki saglıklı olduklarını nasıl anlıyolar.gerçi desene eskiden bu testlermi vardı diye.ama bilmiyorum.bakalım yarın ögrenicez...

Canım ense kalınlıklarına zaten ultrasonda bakıyorlar birde burun gelişimlerine bakıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 20 haftada galiba ayrıntılı ultrasona gireceğiz o zamanda bütün organlarına bakıyorlar aklında kalmasın yarın doktoruna sor canım.

hami$ler gunaydın nerelerdesiniz???
Canım sanada günaydın çizelgemi beğenmişsin teşekkür ederim.

Canımcım kaşıntıların hakkında bilgim yok ama bence doktorunu ara konuş bizim sülaledeki hamişlerde böyle bişey yaşayan olmadı bende olmadı.Cinsiyetlerini cumartesi gidince öğreneceğim inşallah doktorum biri için erkek dedi ama diğerii tam belli değil dedi.Kuzucum aklına kötü şeyler getirme inşallah her şey güzel olacak hamişlik hormonlarından galiba benimde bazen oluyo içimde huzursuzluk kendimi iyi hissetmiyorum bazen hatta ara ara ağladığım bile oldu düşün artık.Ayetel kürsüyü oku kuzum için biraz rahatlıyo iyi geliyo kendini üzme sakın.

saol canım benim sürekli okuyorum inşallah kabul oluyodur veren Allah inşallah korur emanetlerini Rabbimden tek dileğim bu hepimiz için

bugün buraya yazan tek sizlersini kızlar nilu ve eslem:13:
topic in bekcisi olduk üstelik ben ekim annesi bile degilim

size bir sey soracagım benim migde bulantısına benzer bir seylerim basladı galiba.. size danısmak istedim.sanki boyle acayip bir doluluk hissiyatı var migdemde kızlar... dokununca migdeme agız suyum birikiyor.. su icememeye basladım ki ben susuz duramam..
boyle sanki cok yemek yemisim gibi hissediorum kendimi..

ben henuz 5+2 yim canlarım, sizin ne zaman basladı?

saol canım benim sürekli okuyorum inşallah kabul oluyodur veren Allah inşallah korur emanetlerini Rabbimden tek dileğim bu hepimiz için

AMİNNN kuzum aklına sakın kötü şeyler getirme dışarı çık biraz hava al istersen için biraz rahatlar.

Kuzum benim ne zaman başladı hatırlamıyorum ama çubuk kraker yiyodum bende birde tabi sürekli su içmeye çalışıyodum birde beyaz leblebi ye midenin suyunu alıyor.Kabız olabilirsin o zamanda duphalac diye bir şurup var yan etkisi yok sabah akşam çeyrek ölçek iç ben sürekli beyaz leblebi yiyince kabız olmuştum kuzum.

lunacım

cnm benimde 5. haftada falan başladı son iki güne kadar dvm ediyordu inşallah dahada dvm eder çünkü sanırım çıkaramadığım için safra sıkıştırdı.

cnm su içmeyi ihmal etme kussanda mutlaka ye yemekten vazgeçme benim bulantılarımıda en çok kivi rahatlatıyor hemde bağırsakları çalıştırdığı için kabızlıkta olmuyor her bünyeye göre değişir ama bi dene istersen...

arkadaslar karnım agrıdı bugun biraz ve tuvalete kostum kan gelmis camasırıma.. hala da agrıyor su anda insallah bir sey yoktur. hemen acile gidecegim doktorum yok yurt dısında ama birilerini bulurum herhalde..
afedersiniz peceteye silince gelmedi ama sadece camasırımı ıslattıgı ile kaldı.. nolur bir sey olmasınnnn

Allahın izniyle bişey olmaz canım korkma merkezine git bence aciller çok kötü ayaklarını hemen yukarı uzat ve dinlen bendede sonucu aldıktan bikaç gün sonra kahverengileke 2 damla falanda kan gelmişti korkma bitanem ama kesinlikle merkezine git acile gitme onlar ne anlasın senin halinden

Gitinmi Dr canım?

İnş. bişey olmaz iyi düşün, iyi olsun inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…