arkadaslar karnım agrıdı bugun biraz ve tuvalete kostum kan gelmis camasırıma.. hala da agrıyor su anda insallah bir sey yoktur. hemen acile gidecegim doktorum yok yurt dısında ama birilerini bulurum herhalde..
afedersiniz peceteye silince gelmedi ama sadece camasırımı ıslattıgı ile kaldı.. nolur bir sey olmasınnnn
ESLEMCİM canım sen nasıl oldun daha iyimisin?
yok cnm ya hala kaşıntılarım dvm ediyo int.baktım ilaçlardan olabilir ama doktorum ısrarla 2 hafta daha bırakma dedi napcam bilmiyorum her iki türlüde bebeğe zararı olabiliyor araştırdığıma göre herkes 10-11. haftasında jeli ve estrofemi bırakmış benimki izin vermiyo kaşınmaktan ölcem yaaa
Kıyamam ben sana canım aslında ilaçları düşük tehlikesi geçene kadar yani 12 hafta olana kadar bıraktırmıyorlar kuzum ama benim doktorumda bana11. haftada bıraktırmıştı bilemedimki şimdi ne yapsak sana kuzum sizin orada iyi bir eczacı varsa bir sorsan kaşıntı için bir krem felan varmıymış?
cnm yarın sonuçlar bi çıksın tahmin ettiğim gibiyse bişeyler yaparlar heralde bepanten kullanıyorum geçici olarak durduruyo ayy saol bitanem bana dua et
lunacım geçmiş olsun canım korkma.ama yat dinlen inşallah bişiycek olmaz bebene.rabbim korusun canım.arkadaslar karnım agrıdı bugun biraz ve tuvalete kostum kan gelmis camasırıma.. hala da agrıyor su anda insallah bir sey yoktur. hemen acile gidecegim doktorum yok yurt dısında ama birilerini bulurum herhalde..
afedersiniz peceteye silince gelmedi ama sadece camasırımı ıslattıgı ile kaldı.. nolur bir sey olmasınnnn
eslemcim sana da geçmiş olsun canım benim.bişeycik çıkmaz tahlillerde inşallah.için ferah olsun canımcım.ben de 12.haftada bıraktım jeli.sen doktoru dinle bitanem.yok cnm ya hala kaşıntılarım dvm ediyo int.baktım ilaçlardan olabilir ama doktorum ısrarla 2 hafta daha bırakma dedi napcam bilmiyorum her iki türlüde bebeğe zararı olabiliyor araştırdığıma göre herkes 10-11. haftasında jeli ve estrofemi bırakmış benimki izin vermiyo kaşınmaktan ölcem yaaa
ohh ohh maşallah annesi.kızlar bugün doktora gittik şükürler olsun bebegim gayet iyi 10 haftalık olduk kıpır kıpır olmuş bitanem annesini bugün öyle mutlu ettiki anlatamam dr ense kalınlıgına baktı 1.1 iyi dedi ikili test istemedi bir ay sonra 3. test yapılacakmış inş bir sorun çıkmaz ondada saglıkla büyür rabbim hepimizi evladını bizlere bağışlasın
kızlar bugün biraz üzgünüm.aslında biraz degil çok üzgünüm.bugün kontrole gittim.tedavi drum ultrasona baktı herşey normal dedi.ama onun ultrasonu eski demiştim yaa..bizde endişeli olunca bizi 2 hafta sonra başka biir arkadaşına ayrıntılı ultrasona yönlendirdi.bu beni tatmin etmedi.arkadaşlardan duydugumuz bir dr daha vardı 3 boyutlu 4 boyutlu renkli ne varsa bakıyor.neyse gittik dr baktı.zaten hemen pgt yaptırdınmı diye sordu bizde yok dedik.bizim ilkini biliyosunuz.daun çıkmıştı sonrada ölmüştü kendiliginden.neyse baktı bebeklere her yerlerine bebişler okadar çok hareketliydiki birine zor baktı.malesef ense kalınlıgı 4mm çıktı.burnuna gögüsünde bi damar varmış oda saglıklı olup olmadıgını gösteriyomuş hepsine işte baktı.kesin tanı koydu.ensesi kalın.öbürüne burnuna damarına bakabildi.okadar hareketliydiki ense kalınlıgına bakamadı.ama muhtemelen normal dedi.şimdi ne yapıcaz dedik.CVS diye bi test varmış acil onu yaptırın dedi.yani biraz aminiyosentez gibi bişeyy.moralimiz çok bozuldu.burdan bu kötü hbri vermek istemezdimm.nilununda dedigi gibi ikizlere ikili test yapılmıyomuş.yarın tedavi drumuzun önerdigi sertaç beye gitcez birkerede orda baktırcaz.daha sonra bir karar vercez.kendi tedavi drumuza sorcaz ne yapalım diye.işte böyle
kızlar bugün doktora gittik şükürler olsun bebegim gayet iyi 10 haftalık olduk kıpır kıpır olmuş bitanem annesini bugün öyle mutlu ettiki anlatamam dr ense kalınlıgına baktı 1.1 iyi dedi ikili test istemedi bir ay sonra 3. test yapılacakmış inş bir sorun çıkmaz ondada saglıkla büyür rabbim hepimizi evladını bizlere bağışlasın
Allahın izniyle bişey olmaz canım korkma merkezine git bence aciller çok kötü ayaklarını hemen yukarı uzat ve dinlen bendede sonucu aldıktan bikaç gün sonra kahverengileke 2 damla falanda kan gelmişti korkma bitanem ama kesinlikle merkezine git acile gitme onlar ne anlasın senin halinden
Gitinmi Dr canım?
İnş. bişey olmaz iyi düşün, iyi olsun inş. canım
RABBİM korusun canım inşallah bişeycikler olmayacak meleğine eslemcim gerekli açıklamaları yapmış sana bizede haber vermeyi unutma merak ederiz.RABBİM yardımcın olsun.
lunacım geçmiş olsun canım korkma.ama yat dinlen inşallah bişiycek olmaz bebene.rabbim korusun canım.
benimde 6.haftada olmuştu kanamam.baya bi gelmişti hemde.ama şükürler olsun atlattık canım benim.olabilirmiş.rahim alışma sürecinde ya.sen sakin ol.dualarımız seninle canım.
canım cok sevindim Allah nazarlardan saklasın canımmkızlar bugün doktora gittik şükürler olsun bebegim gayet iyi 10 haftalık olduk kıpır kıpır olmuş bitanem annesini bugün öyle mutlu ettiki anlatamam dr ense kalınlıgına baktı 1.1 iyi dedi ikili test istemedi bir ay sonra 3. test yapılacakmış inş bir sorun çıkmaz ondada saglıkla büyür rabbim hepimizi evladını bizlere bağışlasın
canım benim bu durumda ne soylenir gercekten de bilmiyorum.. insallah hakkında her seyin hayırlısı olur tatlım.. doktorlarına sonsuz bir sekilde guven canım .. onlar her seyin en iysini bilir canım...umarım her sey yoluna girer canım.. Rabbim yardımcın olsun..kızlar bugün biraz üzgünüm.aslında biraz degil çok üzgünüm.bugün kontrole gittim.tedavi drum ultrasona baktı herşey normal dedi.ama onun ultrasonu eski demiştim yaa..bizde endişeli olunca bizi 2 hafta sonra başka biir arkadaşına ayrıntılı ultrasona yönlendirdi.bu beni tatmin etmedi.arkadaşlardan duydugumuz bir dr daha vardı 3 boyutlu 4 boyutlu renkli ne varsa bakıyor.neyse gittik dr baktı.zaten hemen pgt yaptırdınmı diye sordu bizde yok dedik.bizim ilkini biliyosunuz.daun çıkmıştı sonrada ölmüştü kendiliginden.neyse baktı bebeklere her yerlerine bebişler okadar çok hareketliydiki birine zor baktı.malesef ense kalınlıgı 4mm çıktı.burnuna gögüsünde bi damar varmış oda saglıklı olup olmadıgını gösteriyomuş hepsine işte baktı.kesin tanı koydu.ensesi kalın.öbürüne burnuna damarına bakabildi.okadar hareketliydiki ense kalınlıgına bakamadı.ama muhtemelen normal dedi.şimdi ne yapıcaz dedik.CVS diye bi test varmış acil onu yaptırın dedi.yani biraz aminiyosentez gibi bişeyy.moralimiz çok bozuldu.burdan bu kötü hbri vermek istemezdimm.nilununda dedigi gibi ikizlere ikili test yapılmıyomuş.yarın tedavi drumuzun önerdigi sertaç beye gitcez birkerede orda baktırcaz.daha sonra bir karar vercez.kendi tedavi drumuza sorcaz ne yapalım diye.işte böyle
]canlarım geldim cok sukur hepinizin duaları icin Allah razı olsun.. hemen dun hastaneme gittim 6 ya kadar bir doktor bulurum umuduyla sagolsun cok tatlı bir bayan baktı doktorumun hastalarına o bakıyormus gelene kadar yurt dısından.. ultrasonu bi soktu zaten afedersiniz foş kan cıktı cok kotuydu ama inanın artık onları bile onemsemez oldumm
hemen keseme baktık çok şükür büyümüş üstelik yolk kesesi de gorundu kadıncagız "kalp atısı henuz yok " dedi ama ben dedim ki "ne kalbi ben yolk kesesini bile gorememistim o zaman bebek var iceride degil mi" dedim. " aa var var tabi ki "dedi
nasıl mutlu oldum anlatamam canlarım gecen gebeligimde ikiz boş gebelik yasayınca insan siyah beyaz bir ekrana bakınca ve bir sey anlamasada bunun mutlulugunu anlatamıyor
sonra "en onemlisi rahim duvarı (yada oyle bir sey hatırlamıyorum) kalınlıgı" dedi "incelme varsa tehlikeli" dedi , ölçtü cok sukur kalınlıgı da yerindeymis kızlarrr
sonra beni odasına cagırdı "halk arasında tutunma kanaması olarak bilinen bir kanama yasıyorsunuz "dedi.. "bebegin damarları ile resmen sizin damarlarınıza beslenmek icin nufuz ederken kazıma islemi gibi gorev gorur , bu da bazen kanama yapar, su anda her sey yolunda , eger (Allah korusun) dayanılmaz agrınız ve sancınız olursa ve (Allah korusun) pıhtılı kanama gecirirseniz hemen bize basvurun, onun dısında her sey yolunda, bu kanama kahverengiye cevirip bir iki gun daha surer endiselenmeyin "dedi
yani kızlar o anda kendimi daglara vurup nasıl haykırasım geldi anlatamam
cok sukur her sey yolundaRabbim dualarımızı kabul etti, o heyecanla nasıl araba kullandım ve nasıl hastaneye yetistim ne yaptım bilmiyorum .. hepinizden Allah razı olsun canlarım.. bebişim benimleee
(bu kadaar detaylı yazdım Allah korusun baskalarına da bilgi olsun diye)
Canım gözünaydın inşallah en kısa zamanda kesilir normale dönersin ama kendien yinede dikkat et işe gitme 1-2 gün evde dinlen iş güçte yapma tekrar geçmiş olsun.RABBİM tekrar yaşatmasın.
Canım gözünaydın inşallah en kısa zamanda kesilir normale dönersin ama kendien yinede dikkat et işe gitme 1-2 gün evde dinlen iş güçte yapma tekrar geçmiş olsun.RABBİM tekrar yaşatmasın.
]canlarım geldim cok sukur hepinizin duaları icin Allah razı olsun.. hemen dun hastaneme gittim 6 ya kadar bir doktor bulurum umuduyla sagolsun cok tatlı bir bayan baktı doktorumun hastalarına o bakıyormus gelene kadar yurt dısından.. ultrasonu bi soktu zaten afedersiniz foş kan cıktı cok kotuydu ama inanın artık onları bile onemsemez oldumm
hemen keseme baktık çok şükür büyümüş üstelik yolk kesesi de gorundu kadıncagız "kalp atısı henuz yok " dedi ama ben dedim ki "ne kalbi ben yolk kesesini bile gorememistim o zaman bebek var iceride degil mi" dedim. " aa var var tabi ki "dedi
nasıl mutlu oldum anlatamam canlarım gecen gebeligimde ikiz boş gebelik yasayınca insan siyah beyaz bir ekrana bakınca ve bir sey anlamasada bunun mutlulugunu anlatamıyor
sonra "en onemlisi rahim duvarı (yada oyle bir sey hatırlamıyorum) kalınlıgı" dedi "incelme varsa tehlikeli" dedi , ölçtü cok sukur kalınlıgı da yerindeymis kızlarrr
sonra beni odasına cagırdı "halk arasında tutunma kanaması olarak bilinen bir kanama yasıyorsunuz "dedi.. "bebegin damarları ile resmen sizin damarlarınıza beslenmek icin nufuz ederken kazıma islemi gibi gorev gorur , bu da bazen kanama yapar, su anda her sey yolunda , eger (Allah korusun) dayanılmaz agrınız ve sancınız olursa ve (Allah korusun) pıhtılı kanama gecirirseniz hemen bize basvurun, onun dısında her sey yolunda, bu kanama kahverengiye cevirip bir iki gun daha surer endiselenmeyin "dedi
yani kızlar o anda kendimi daglara vurup nasıl haykırasım geldi anlatamam
cok sukur her sey yolundaRabbim dualarımızı kabul etti, o heyecanla nasıl araba kullandım ve nasıl hastaneye yetistim ne yaptım bilmiyorum .. hepinizden Allah razı olsun canlarım.. bebişim benimleee
(bu kadaar detaylı yazdım Allah korusun baskalarına da bilgi olsun diye)
oohhh çok sevindim cnm söylemiştik dimi sana Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Kızlar bu hafta herkesten bi rahatsızlık haberi geldi bu akşam birbirimiz ve kendimiz için 1Er Yasin okuyalım Allah kabul ederse Allahım yardımcımız olsunn bende bu hafta bi böyle belirtiler kesilince kötü oldum bahar gibi bulantı çok azaldı kasık ağrılarıda azaldı kontole kadar 15 gün nasıl beklicem bilmem.
Ayy ben böyle değildim noldu bana yaaaa Allahım deliriyorum heralde
kızlar bugün biraz üzgünüm.aslında biraz degil çok üzgünüm.bugün kontrole gittim.tedavi drum ultrasona baktı herşey normal dedi.ama onun ultrasonu eski demiştim yaa..bizde endişeli olunca bizi 2 hafta sonra başka biir arkadaşına ayrıntılı ultrasona yönlendirdi.bu beni tatmin etmedi.arkadaşlardan duydugumuz bir dr daha vardı 3 boyutlu 4 boyutlu renkli ne varsa bakıyor.neyse gittik dr baktı.zaten hemen pgt yaptırdınmı diye sordu bizde yok dedik.bizim ilkini biliyosunuz.daun çıkmıştı sonrada ölmüştü kendiliginden.neyse baktı bebeklere her yerlerine bebişler okadar çok hareketliydiki birine zor baktı.malesef ense kalınlıgı 4mm çıktı.burnuna gögüsünde bi damar varmış oda saglıklı olup olmadıgını gösteriyomuş hepsine işte baktı.kesin tanı koydu.ensesi kalın.öbürüne burnuna damarına bakabildi.okadar hareketliydiki ense kalınlıgına bakamadı.ama muhtemelen normal dedi.şimdi ne yapıcaz dedik.CVS diye bi test varmış acil onu yaptırın dedi.yani biraz aminiyosentez gibi bişeyy.moralimiz çok bozuldu.burdan bu kötü hbri vermek istemezdimm.nilununda dedigi gibi ikizlere ikili test yapılmıyomuş.yarın tedavi drumuzun önerdigi sertaç beye gitcez birkerede orda baktırcaz.daha sonra bir karar vercez.kendi tedavi drumuza sorcaz ne yapalım diye.işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?