sagol tatlım kanama gecti cok sukur arada minik minik kahverengi kalıntılar geliyor doktorun dedigi gibi.. dedim "işe gitmemem gerekiyor mu?"
"yok bir sorun gidebilirsiniz cunku bu sefer de evde evham yapacaksınız anladıgım kadarıyla" dedi.. "kafanız mesgul olsun" dedi.. "zaten tehlikeli bir durum olsa ben size istirahat verirdim" dedi..
ben de ayaklarımı uzattım simdi masa altrında ısıtıcıyı da actım.. meditaston muzigi esliginde islerimi yapıyorum :97::97:
ben ailemle calısıyorum, bi tek ablam biliyor hamileligimi, zaten dun de o bana destek oldu hemen işten erken cık dedi.. babam falan bilmiyor bilse adamcagız gelme der zaten de ben geldim yine yavas tempolu calısıyorum zaten masa başı işim..
cok sagol canım her sey icin.. Allah bebişlerimizi korusunn
yok yok bana bişeyler oluyo gerçekten galiba sendroma girdim. biraz erken ama ben böyle sizinde moralinizi mi bozuyorum bilmem ki? kusura bakmayın yaaa şimdi çıkıyorum. kendime terapi uyguluyacağım 1 saat sonra inşallah iyi olarak döncem sözzzz
yok yok bana bişeyler oluyo gerçekten galiba sendroma girdim. biraz erken ama ben böyle sizinde moralinizi mi bozuyorum bilmem ki? kusura bakmayın yaaa şimdi çıkıyorum. kendime terapi uyguluyacağım 1 saat sonra inşallah iyi olarak döncem sözzzz
luna dün seni okdum..endişelendim çünkü ben 10 gün önce kanamadan yatmıştım...bu sabah kanamam yine başladı...bu sefer kırmızı(...doktora gittim bebeğim ii şükür..ama yina yatıcam...allah hapimize yardım etsin
luna dün seni okdum..endişelendim çünkü ben 10 gün önce kanamadan yatmıştım...bu sabah kanamam yine başladı...bu sefer kırmızı(...doktora gittim bebeğim ii şükür..ama yina yatıcam...allah hapimize yardım etsin
Canım tekrar geçmiş olsun yapacak bir şey yok kendine çok dikkat et iş güç yapma sakın inşallah en kısa zamanda kanaman kesilir.
canım yasadıgın endiseyi cok iyi anlayabiliyorum.. geçmiş olsun.. bebişin iyiymiş cok şükür Allah bagışladı evlatlarımızı..inşalla bebişler saglıklı olsun da bu yaşananlar tuzu biberi olsun canım..
eslem'cigim sagol canım dualarınız icin tekrardan..
nil gun adlı bir nlp uzmanı var canım hipnomeditasyon yapıyor ben cok dinlerim cd lerini.. bak simdi de saglıklı hamilelik ve dogum cd sini aldım muhakkak tavsiye ederim kızlar..
cok rahatlatıcı muhakkak al canım .:: Kurald ::.
ilk bolumunu gozlerin kapalı dinliyorsuno yuzden evde dinle ama ikinci bolumunu istedigin zaman dinle hemen yolluyorlar evine siparis.. ben pozitif ebeveyn olmak cd sini de almıstım... muhakkak tavsiye ederim canımm
Canım böyle olman normal hormonlarımız değişiyo.
canlarım geldim cok sukur hepinizin duaları icin Allah razı olsun.. hemen dun hastaneme gittim 6 ya kadar bir doktor bulurum umuduyla sagolsun cok tatlı bir bayan baktı doktorumun hastalarına o bakıyormus gelene kadar yurt dısından.. ultrasonu bi soktu zaten afedersiniz foş kan cıktı cok kotuydu ama inanın artık onları bile onemsemez oldumm
hemen keseme baktık çok şükür büyümüş üstelik yolk kesesi de gorundu kadıncagız "kalp atısı henuz yok " dedi ama ben dedim ki "ne kalbi ben yolk kesesini bile gorememistim o zaman bebek var iceride degil mi" dedim. " aa var var tabi ki "dedi
nasıl mutlu oldum anlatamam canlarım gecen gebeligimde ikiz boş gebelik yasayınca insan siyah beyaz bir ekrana bakınca ve bir sey anlamasada bunun mutlulugunu anlatamıyor
sonra "en onemlisi rahim duvarı (yada oyle bir sey hatırlamıyorum) kalınlıgı" dedi "incelme varsa tehlikeli" dedi , ölçtü cok sukur kalınlıgı da yerindeymis kızlarrr
sonra beni odasına cagırdı "halk arasında tutunma kanaması olarak bilinen bir kanama yasıyorsunuz "dedi.. "bebegin damarları ile resmen sizin damarlarınıza beslenmek icin nufuz ederken kazıma islemi gibi gorev gorur , bu da bazen kanama yapar, su anda her sey yolunda , eger (Allah korusun) dayanılmaz agrınız ve sancınız olursa ve (Allah korusun) pıhtılı kanama gecirirseniz hemen bize basvurun, onun dısında her sey yolunda, bu kanama kahverengiye cevirip bir iki gun daha surer endiselenmeyin "dedi
yani kızlar o anda kendimi daglara vurup nasıl haykırasım geldi anlatamam
cok sukur her sey yolundaRabbim dualarımızı kabul etti, o heyecanla nasıl araba kullandım ve nasıl hastaneye yetistim ne yaptım bilmiyorum .. hepinizden Allah razı olsun canlarım.. bebişim benimleee
(bu kadaar detaylı yazdım Allah korusun baskalarına da bilgi olsun diye)
canım cok sevindim Allah nazarlardan saklasın canımm
canım benim bu durumda ne soylenir gercekten de bilmiyorum.. insallah hakkında her seyin hayırlısı olur tatlım.. doktorlarına sonsuz bir sekilde guven canım .. onlar her seyin en iysini bilir canım...umarım her sey yoluna girer canım.. Rabbim yardımcın olsun..
canım cok gecmis olsun, ben 5 ay yatan bile tanıyorum yine cok sukur canım bir tek tuvalete kalkıyordu.. bu ugurda yapmayacagımız sey yok gibi degil mi?geçen sefer 3 hafta yattım 5 günü hastanede...birde kanama alanım vardı...o gitmişşükür....allah yardımcımız olsun kızlar
sagol tatlım benim.. Allah razı olsun!Çok sevindim canım. oh oh maş. en kısa zamanda kahverengilerde kesilir inş.
al canım hatta hepiniz alın kızlar cd den cok faydalı olduguna inanıyorum, ben bu zamana kadar her hamile arkadasıma hediye ettim cok tesekkur ettiler, ben de kimseye soylemedigim icin hemen kendime aldım napiim hediye bekleyemedim:86::86:alıcam cnm bişeyler yapmam lazım zaten o kadar sakinken birden geldiler galiba...
ayyy iyiki varsın cnm kanatlarında varmı senin merak ediyorum:)))
canım gecmis olsun cok.. bence muz da ye o da iyi gelir.. bak beyaz leblebi kabızlık yapıyormus nilu soylemisti onu da dene derim.. booolll su icmen lazım bi de.. insallah bir an evvel gecerrrr:13:Kızlar afedersiniz ishal oldum yaaönemlimidir acaba?
sizdede oldumu neler yaptınızda geçti?
Dr. patates ye, bol bol su iç, soda iç dedi. Başka neler yapsamki geçmesi için.
Geçmesse serum takılcakmış inş. geçer o zamana kadar
lunacım saol tatlım muz da yiyorum ballı soğuk suda iyi geliyormuş onuda deniycem. beyaz leblebi evde yok akşam gelirken eşim alır artık. İnş. kesilir.Teş. ederim canım
Bu günkü menüm pek karışık. öğlene patates lapası, akşama pirinç lapasıaman kesilsinde herşeyi yerim zaten maş. bendeki iştah değil ist. boğazı hiç birşeye hayır demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?