2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

AMİNNN canım.Sen kendine dikkat et yinede yorma kendini.

ESLEMCİM sen niye böylesin kuzum 2 gündür iyi değilsin?Dua okuyalım demişsin olur okuruz kuzum.

yok yok bana bişeyler oluyo gerçekten galiba sendroma girdim. biraz erken ama ben böyle sizinde moralinizi mi bozuyorum bilmem ki? kusura bakmayın yaaa şimdi çıkıyorum. kendime terapi uyguluyacağım 1 saat sonra inşallah iyi olarak döncem sözzzz

eslem'cigim sagol canım dualarınız icin tekrardan..
nil gun adlı bir nlp uzmanı var canım hipnomeditasyon yapıyor ben cok dinlerim cd lerini.. bak simdi de saglıklı hamilelik ve dogum cd sini aldım muhakkak tavsiye ederim kızlar..
cok rahatlatıcı muhakkak al canım http://www.kuraldisi.net/product_audio_info.php?cPath=30&products_id=206
ilk bolumunu gozlerin kapalı dinliyorsuno yuzden evde dinle ama ikinci bolumunu istedigin zaman dinle hemen yolluyorlar evine siparis.. ben pozitif ebeveyn olmak cd sini de almıstım... muhakkak tavsiye ederim canımm

Son düzenleme:

Canım böyle olman normal hormonlarımız değişiyo.

luna dün seni okdum..endişelendim çünkü ben 10 gün önce kanamadan yatmıştım...bu sabah kanamam yine başladı...bu sefer kırmızı(...doktora gittim bebeğim ii şükür..ama yina yatıcam...allah hapimize yardım etsin

Canım tekrar geçmiş olsun yapacak bir şey yok kendine çok dikkat et iş güç yapma sakın inşallah en kısa zamanda kanaman kesilir.

canım yasadıgın endiseyi cok iyi anlayabiliyorum.. geçmiş olsun.. bebişin iyiymiş cok şükür Allah bagışladı evlatlarımızı..inşalla bebişler saglıklı olsun da bu yaşananlar tuzu biberi olsun canım..

Canım tekrar geçmiş olsun yapacak bir şey yok kendine çok dikkat et iş güç yapma sakın inşallah en kısa zamanda kanaman kesilir.

yok yatıyorum kayınvalidem gelecek...işede rapo verdi doktor

geçen sefer 3 hafta yattım 5 günü hastanede...birde kanama alanım vardı...o gitmişşükür....allah yardımcımız olsun kızlar

alıcam cnm bişeyler yapmam lazım zaten o kadar sakinken birden geldiler galiba...

Canım böyle olman normal hormonlarımız değişiyo.

ayyy iyiki varsın cnm kanatlarında varmı senin merak ediyorum:)))

cnm geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun inşallah biran önce biter kanamaların zaten önemli olan bebeğinin iyi olması o iyiyse problem yok

Çok sevindim canım. oh oh maş. en kısa zamanda kahverengilerde kesilir inş.

Kızlar afedersiniz ishal oldum yaa önemlimidir acaba?

sizdede oldumu neler yaptınızda geçti?

Dr. patates ye, bol bol su iç, soda iç dedi. Başka neler yapsamki geçmesi için.

Geçmesse serum takılcakmış inş. geçer o zamana kadar

geçen sefer 3 hafta yattım 5 günü hastanede...birde kanama alanım vardı...o gitmişşükür....allah yardımcımız olsun kızlar
canım cok gecmis olsun, ben 5 ay yatan bile tanıyorum yine cok sukur canım bir tek tuvalete kalkıyordu.. bu ugurda yapmayacagımız sey yok gibi degil mi? Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun

Çok sevindim canım. oh oh maş. en kısa zamanda kahverengilerde kesilir inş.
sagol tatlım benim.. Allah razı olsun!

alıcam cnm bişeyler yapmam lazım zaten o kadar sakinken birden geldiler galiba...

ayyy iyiki varsın cnm kanatlarında varmı senin merak ediyorum:)))
al canım hatta hepiniz alın kızlar cd den cok faydalı olduguna inanıyorum, ben bu zamana kadar her hamile arkadasıma hediye ettim cok tesekkur ettiler, ben de kimseye soylemedigim icin hemen kendime aldım napiim hediye bekleyemedim:86::86:

bu arada nilu gercekten de melek gibi insan haklısın vallahi canım.. Allah ondan razı olsun her derdimize kosuyo sakinlestiriyor..

canım gecmis olsun cok.. bence muz da ye o da iyi gelir.. bak beyaz leblebi kabızlık yapıyormus nilu soylemisti onu da dene derim.. booolll su icmen lazım bi de.. insallah bir an evvel gecerrrr:13:

lunacım saol tatlım muz da yiyorum ballı soğuk suda iyi geliyormuş onuda deniycem. beyaz leblebi evde yok akşam gelirken eşim alır artık. İnş. kesilir.Teş. ederim canım

lunacım saol tatlım muz da yiyorum ballı soğuk suda iyi geliyormuş onuda deniycem. beyaz leblebi evde yok akşam gelirken eşim alır artık. İnş. kesilir.Teş. ederim canım

Geçmiş olsun canım prinç lapasınıda dene canım.Bunları yerken diğer yediklerinide dikkat et mesala süt içme canım.

Bu günkü menüm pek karışık. öğlene patates lapası, akşama pirinç lapası aman kesilsinde herşeyi yerim zaten maş. bendeki iştah değil ist. boğazı hiç birşeye hayır demez

Lunacım ve eslemcim teşekkür ederim iltifatlarınız için çok mutlu oldum bizim bizden başka kimsemiz varmı bizi bizden başkada kimsede anlamaz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum sadece iyiki sizde varsınız ne kadar birbirimizi görmesekte tanımasakta iyiki hayatımdasınız buraya yazmayınca merak ediyorum sizleri.Kendinize iyi bakın annecikler.

Bu günkü menüm pek karışık. öğlene patates lapası, akşama pirinç lapası aman kesilsinde herşeyi yerim zaten maş. bendeki iştah değil ist. boğazı hiç birşeye hayır demez

Olsun canım sen yinede yadiklerine dikkat et bebiş beslenmiyo diyede sakın üzülme 3 ay olana kadar bizim depolarımızdan besleniyorlar biliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…