Lunacım ve eslemcim teşekkür ederim iltifatlarınız için çok mutlu oldum bizim bizden başka kimsemiz varmı bizi bizden başkada kimsede anlamaz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum sadece iyiki sizde varsınız ne kadar birbirimizi görmesekte tanımasakta iyiki hayatımdasınız buraya yazmayınca merak ediyorum sizleri.Kendinize iyi bakın annecikler.
sende kendine dikkat et cnm inşallah sonuna kadar listemiz hiç bozulmaz mine arkadaşımızda biran önce tekrar hamile kalır ve meleğine kavuşur baştan beri en çok korktuğum şey bu listeden birini silmek bebeğinden ayrılması onun için mineyi bile silemedim allah yardımcımız olsun minik mucizelerini korusun
Olsun canım sen yinede yadiklerine dikkat et bebiş beslenmiyo diyede sakın üzülme 3 ay olana kadar bizim depolarımızdan besleniyorlar biliyosun.
Ayy canım o konuda içim rahat biliyorum çok şükür. Hem annesinin şimdiye kadar yedikleri onu bir kaç gün idare eder
inş. ishal kesilirde . aman ne dertliyiz yok kabız, yok ishal yok şu yok bu9 ay böyle geçicek heralde:44:
canım aynen dedigin gibi.. bizi bizden baska kimse anlamaz.. hatta en yakınlarımız bile..anca yaşayan bilir..Lunacım ve eslemcim teşekkür ederim iltifatlarınız için çok mutlu oldum bizim bizden başka kimsemiz varmı bizi bizden başkada kimsede anlamaz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum sadece iyiki sizde varsınız ne kadar birbirimizi görmesekte tanımasakta iyiki hayatımdasınız buraya yazmayınca merak ediyorum sizleri.Kendinize iyi bakın annecikler.
canım aynen dedigin gibi.. Bizi bizden baska kimse anlamaz.. Hatta en yakınlarımız bile..anca yaşayan bilir..
Sizi tanımasam da dert ortaklarım yoldaslarım oldugunuz icin cok seviyorum.... Hepimizi allah nazarlardan korusunnn bebişlerleee
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
07eslem Luna tupbaby
Aman efend,m s,z buraya uğrarmıydınız ne güzel sizleri görmek :)))
Ben geldim şekerler ;
Bazı arkadaşlarımız üzücü şeyler yaşamışlar inş hepsi geçecek ; bugünler yerini güneşli,huzur dolu , mutlu günlere bırakacak.
Nilum ben doğru mu okudum bilmiyorum ama boniboncuklarımızın biri erkekmiş yiriim onu ben PAŞA geliyor bitane :)))) Bakalım diğer boncuğun cinsiyeti ne :))))
Eslemcim kaşıntıların varmış cnm neden olduğu konusunda bir bilgim yok ama sen en doğrusunu yapmışsın doktoruna danışmakla cnm :))
Bende iyiyim koşturuyorum şu iğne için heyet raporu çıkartamadım hastaneler beni çok zorluyor bugün sinirim bozuldu oturdum hastanede ağladım sonra kendi doktoruma gittim moralim bozuktu gel bebişine bakalım dedi :))) Baktık resmen bacakları var mucize inanamıyorum kıpır kıpırdı bacaklarını oynatıyordu bakmaya doyamadım maşallah boncuğuma :))
Çok korkuyorum bildiğiniz giibi değil nasıl geçecek zaman sürekli stresli ,sıkıntılıyım bu kan pıhtılaşması çok üzüyor beni
Dün akşamda iğneyi yaptık uyudum sabah bir kalktım her yer kan olmuş iğne yeri durmamış doktoru aradım 10 dk kuvvetlice bastır dedi sonra durdu
Kızlar bizler çok özel anne adaylarıyız aynı şekilde bebişlerimizde öyle inanın bana psikolojim alt üst durumda Rabbim meleklerimizi korusun onları bize bağışlasın
kızlar kızlar yaşasınnnn tahlil sonuçlarım çıktı karaciğerde bişey yok sadece şeker yüksek oda önemli değil Allaha şükür ilaçlarıma dvm edeyim bari
Ama ben niye kaşınıyom yaaaaa
Aman cok sukur tatlımm
vallahi ne bileyim bence kan dolasımı ile ilgili bir sey olabilir canım.. yani sonucta vucudunda iki tane sıpa var kan dolasımını arttırıyorlardır muhakkak.. bence onla alakalıdır.. neyse tahlillerle bunun saglamasını da almıs oldun cok sukur canım en azından bir seyin yokmus..
bir sey diyeyim mi kızlar bazen cok arastırmak da iyi degil sanırım insan ne okursa inanıyor.. bak moralini bozdun bosuna sarılık oldum diye gordun mu birtanem simdi relax ol bakalımm
seker icin de doktor onlemini aldırtır sana meraklanma
kızlar kızlar yaşasınnnn tahlil sonuçlarım çıktı karaciğerde bişey yok sadece şeker yüksek oda önemli değil Allaha şükür ilaçlarıma dvm edeyim bari
Ama ben niye kaşınıyom yaaaaa
ayy evet cnm yyaaa Allah razı olsun kendim bile inandım gebelik sarılığına çünkü ikiz geliklerde görülür falan diyodu dediğin gibi fazla araştırmamak gerekiyo ne kadar az şey bilirsen o kadar iyi sonuçta Allahın dediği oluyo çok rahatladımm ohhh beeee Şükürler olsunn
aynen oyle canım.. inanır mısın ben artık hic baska topic e bakmıyorum bile daha dogrusu sırf kadınlar kulubu 2011 tüp ekim anneleri diye google da aratıp buluyoryum, genel tup bebek forumunu acmıyorum bile cunku bazen topic baslıkları bile cok uzucu oluyor, Allah her hami$in yardımcısı olsun..
ne kadar az bilirsek daha iyi.. inan bir sey arastıracagım zaman da doktor sitelerini yada resmi siteleri takip ediyorum kesinlikle forumlara girmiyorum.. o kadar yanlıs ve boş bilgi ile dolu ki cok etkileniyorum.. tupbaby haklı insan fena kaptırıyor kendini..
ben zamanında psikologa gitmistim bana yasaklamıstı bu siteyi.. simdi hak veriyorum birazcık.. ama sadece bu topic e giriyorum..
Allah bir kere daha razı olsun sizlerdennn:13::13:
Kuzum gözünaydın şükür kötü bişey çıkmamış bazı hamişlerde östrojen sevisyesi yüksek olduğundan dolayı el ve ayaklarda kaşıntı olabilirmiş oda 3 aydan sonra azalırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?