tubbaby canım nasılsın sende benim gibi çok giremiyorsun heralde . ya bu arad yazdıklarını okudumda neden iğne için rapor vermekte bukadar zorlanıyorlarki anlamadım sonuçta vericekler yoksa çok zor oluyo almamız ben yarım saat içinde çıkarttım raporu sonra 9 kutu birden aldı.birde iğne morarma yapıyo benn her vurduğumda morluk oluyo bazen sadece nokta şeklinde kalıyo bazen dayak yemiş gibi oluyo sana tavsiyem sırt üstü uzan ve başının altına yüksek bi yastık koy ve o şekilde vur iğneni gerçi ben göbekten vuruyorum iğnemi sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama
Pıtırcık cnm 1 sn önce esleme sataşıcamKız zilli ben o kadar uzun uzun yazı yazdım görmedin mi hiç birşey yazmamışsın yoksa bana kırgın mısın yazı yazmıyorum diye ( siteeeeeeeem )
Pıtırcık cnm sende de mi aynı sorun var kendime arkadaş buldum sonunda hayatım benim iğnem çok yakıyor neden acaba 5 dk tepiniyorum sonra geçiyor.
Valla bugün gittim heyet raporu için doktorlarda kafayı yemiş hiç insanın halinden anlamıyorlar devlet hastanesine gitmem bir daha rapor için
Kendi doktoruma rica ettim özel hastaneden ayarlayacaklar yarın sabah gidicem bakalım inşş olur 1-2-3 tane değil ki inşş herşey yolunda giderse sonuna kadar devam edicez ve maliyetli birşey
muayene ücreti +tahliller+iğne parası derken birikim yapamıyor insan :26: :26: :26:
Sen şanslısın cnm hemen çıkarmışsın hangi hastaneden aldın ?
Bana iğneyi eşim yapıyor ben iğnenin cilde batmasına bakamam içim gider onun için kocacık yapıyor göbekten yapıyoruz şimdilik dün gece kanayan yerim morardı.
Hayırlısıyla şu sıpaları kucaklarımıza alsak bütün bu çektiğimiz acı tatlı duygular yerini mutluluğa bırakacak ama sanki zaman geçmiyor bana :))
Sen kaçıncı hafta başladın iğnelere cnm biraz anlatır mısın ?
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiii:))))
oohhh çok sevindim cnm söylemiştik dimi sana Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Kızlar bu hafta herkesten bi rahatsızlık haberi geldi bu akşam birbirimiz ve kendimiz için 1Er Yasin okuyalım Allah kabul ederse Allahım yardımcımız olsunn bende bu hafta bi böyle belirtiler kesilince kötü oldum bahar gibi bulantı çok azaldı kasık ağrılarıda azaldı kontole kadar 15 gün nasıl beklicem bilmem.
Ayy ben böyle değildim noldu bana yaaaa Allahım deliriyorum heralde
ay eslemcim nolur pimpiriklenme canım benim.ben hatırlamak istemiyorum bile o günleri.bulantım azaldı diye ayyy deli gibi ağladıydım iki gün.allahım bebişciklerini korusun inşallah.sen onları üzme boşuna oldumu bitanem.hormonlar alt üst oluyor ya ondandır canım.
bu arada tahlillerin de ii çıkmış şükür.tez zamanda kaşıntılarında gecer inşallah canım
luna dün seni okdum..endişelendim çünkü ben 10 gün önce kanamadan yatmıştım...bu sabah kanamam yine başladı...bu sefer kırmızı(...doktora gittim bebeğim ii şükür..ama yina yatıcam...allah hapimize yardım etsin
geçmiş olsun canımcım.aman ii olsun bebişin de gerisi önemli değil canım benim
sağol canım...adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor ama hamdolsun bebeğim ii...inşallah hep ii olsun... birbirimize dua edelim olurmu?ay eslemcim nolur pimpiriklenme canım benim.ben hatırlamak istemiyorum bile o günleri.bulantım azaldı diye ayyy deli gibi ağladıydım iki gün.allahım bebişciklerini korusun inşallah.sen onları üzme boşuna oldumu bitanem.hormonlar alt üst oluyor ya ondandır canım.
bu arada tahlillerin de ii çıkmış şükür.tez zamanda kaşıntılarında gecer inşallah canım
sağol canım...adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor ama hamdolsun bebeğim ii...inşallah hep ii olsun... birbirimize dua edelim olurmu?
ayyy etmezmiyim canım her zaman.bu aşamalara gelmeyi çok istedik ve çok bekledik.rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.isteyen ve bekleyen herkes de en kısa zamanda bebişciklerine kavussun inşallah canım
cnm test temiz çıkmış çok sevindim inş bundan sonrası sorunsuz geçecek
ne zaman göbişleri yarıştırıyoruz yaa
ama lütfen ikiz anneleri bir grup tekiz anneleri bir grup olsun yoksa siz kazanırsınız
ay eslemcim nolur pimpiriklenme canım benim.ben hatırlamak istemiyorum bile o günleri.bulantım azaldı diye ayyy deli gibi ağladıydım iki gün.allahım bebişciklerini korusun inşallah.sen onları üzme boşuna oldumu bitanem.hormonlar alt üst oluyor ya ondandır canım.
saol cnm insan çok kötü oluyo düşünmemek lazım aslında hata yapıyoruz
Melaba iyiyiz niluş sen nasılsın Hayırlı cumalar herkese Rabbim hepimizin yanında olsun hayırlısını nasip etsin kalbimizden geçeni hayırlı eylesin inşallah.
canım aminnnnnnnnnnnnnnn......
hayırlı cumalar olsun.. birazdan ezan okunacak hepimiz icin dua edecegimm yoldaşlarrr
İyidir kuzum sen nasıl oldun kaşıntıların biraz azaldımı?Sanada hayırlı cumalar canım ne güzel dua yazmışsın RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin ve hepimizin gönlüe göre versin elerine sağlık.AMİNNNNNNNNN
Kızlar size bi soru 12.haftanın sonunda bütün ilaçlarımı bırakıyoruz yoksa sadece ösrojenleri bırakıp folıcle coraspin devammı?
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm anneler bebeklerine yakın uyumak isterler. Tasarımcı [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Manuela Busetti and Andrea Garuti[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] süper bir zeka ürünü olan [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Culla Belly[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 'yi yaratırken bu isteği en kolay ve rahat yoldan çözümlemeyi hedeflemiş. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte size "daha önce neden düşünemedik" dedirtecek, pratik ve harika bir çözüm![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
Ben böyle birşey yaptırmak yerine beşiğinin bir tarafını söküp bitiştirmeyi düşünüyorum.. Yıllardır bebeğimin hasretiyle yanıyorum, bazı yazarlar bebeğin odasının dahi ayrı olmasını söyleselerde ben bu kadar acımasız olamam. Bebişimi koynumda yatırcamm inş. o günleride görürsek. Bana bu fikir çok mantıklı geldi :)
ay çok güzel bi fikir yaa hem bebeğimize yakın oluruz hem hemen ağlayınca acil mudahale edebiliriz.
Allahım inşallah o günleri görürüz sağ salim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?