2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Pıtırcık cnm 1 sn önce esleme sataşıcam Kız zilli ben o kadar uzun uzun yazı yazdım görmedin mi hiç birşey yazmamışsın yoksa bana kırgın mısın yazı yazmıyorum diye ( siteeeeeeeem )

Pıtırcık cnm sende de mi aynı sorun var kendime arkadaş buldum sonunda hayatım benim iğnem çok yakıyor neden acaba 5 dk tepiniyorum sonra geçiyor.
Valla bugün gittim heyet raporu için doktorlarda kafayı yemiş hiç insanın halinden anlamıyorlar devlet hastanesine gitmem bir daha rapor için
Kendi doktoruma rica ettim özel hastaneden ayarlayacaklar yarın sabah gidicem bakalım inşş olur 1-2-3 tane değil ki inşş herşey yolunda giderse sonuna kadar devam edicez ve maliyetli birşey
muayene ücreti +tahliller+iğne parası derken birikim yapamıyor insan :26: :26: :26:
Sen şanslısın cnm hemen çıkarmışsın hangi hastaneden aldın ?
Bana iğneyi eşim yapıyor ben iğnenin cilde batmasına bakamam içim gider onun için kocacık yapıyor göbekten yapıyoruz şimdilik dün gece kanayan yerim morardı.
Hayırlısıyla şu sıpaları kucaklarımıza alsak bütün bu çektiğimiz acı tatlı duygular yerini mutluluğa bırakacak ama sanki zaman geçmiyor bana :))
Sen kaçıncı hafta başladın iğnelere cnm biraz anlatır mısın ?

Son düzenleme:

yerim seniiiiiiiiiiiiiiiii:))))

saol cnm benim inşallah seninde bi problem çıkmayacak Allahın izniyle hissediyorum

Kız göbişleri yarıştırcazda dün arkadaşlar geldi aaa senin hiç göbeğinn çıkmamış dediler bana yani ben daha yarışmaya hazır değilim((

Melaba iyiyiz niluş sen nasılsın Hayırlı cumalar herkese Rabbim hepimizin yanında olsun hayırlısını nasip etsin kalbimizden geçeni hayırlı eylesin inşallah.

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

canım aminnnnnnnnnnnnnnn......

hayırlı cumalar olsun.. birazdan ezan okunacak hepimiz icin dua edecegimm yoldaşlarrr

Melaba iyiyiz niluş sen nasılsın Hayırlı cumalar herkese Rabbim hepimizin yanında olsun hayırlısını nasip etsin kalbimizden geçeni hayırlı eylesin inşallah.

İyidir kuzum sen nasıl oldun kaşıntıların biraz azaldımı?Sanada hayırlı cumalar canım ne güzel dua yazmışsın RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin ve hepimizin gönlüe göre versin elerine sağlık.AMİNNNNNNNNN

canım aminnnnnnnnnnnnnnn......

hayırlı cumalar olsun.. birazdan ezan okunacak hepimiz icin dua edecegimm yoldaşlarrr

Allah kabul etsin dualarımızı cnm

iyi cnm baya hafifledi ara ara geliyo Şükür İnşallah dualarımız kabul olur Şükürler olsun bu kadar kabul etti Allahım bu günleri yaşamak bile mucizeydi..

Son düzenleme:
ESLEMCİM eline diline sağlık,ne güzel dua etmişsin,tüm yürekten amiiiiiiiinnnnnnn canım benim.
herkese hayırlı cumalar kızlar.rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Kızlar size bi soru 12.haftanın sonunda bütün ilaçlarımı bırakıyoruz yoksa sadece ösrojenleri bırakıp folıcle coraspin devammı?

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm anneler bebeklerine yakın uyumak isterler. Tasarımcı [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Manuela Busetti and Andrea Garuti[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] süper bir zeka ürünü olan [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Culla Belly[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 'yi yaratırken bu isteği en kolay ve rahat yoldan çözümlemeyi hedeflemiş. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte size "daha önce neden düşünemedik" dedirtecek, pratik ve harika bir çözüm![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

Ben böyle birşey yaptırmak yerine beşiğinin bir tarafını söküp bitiştirmeyi düşünüyorum.. Yıllardır bebeğimin hasretiyle yanıyorum, bazı yazarlar bebeğin odasının dahi ayrı olmasını söyleselerde ben bu kadar acımasız olamam. Bebişimi koynumda yatırcamm inş. o günleride görürsek. Bana bu fikir çok mantıklı geldi :)

Kızlar size bi soru 12.haftanın sonunda bütün ilaçlarımı bırakıyoruz yoksa sadece ösrojenleri bırakıp folıcle coraspin devammı?

Ben folic asiti 8. hafta bittikten sonra bırktım. İçerdede biraz kanamam vardı aspirinide o şekilde bıraktım. Progestan, şeker ilacım ve vitamin verdi Dr onu kullanıyorum

ay çok güzel bi fikir yaa hem bebeğimize yakın oluruz hem hemen ağlayınca acil mudahale edebiliriz.
Allahım inşallah o günleri görürüz sağ salim...

ay çok güzel bi fikir yaa hem bebeğimize yakın oluruz hem hemen ağlayınca acil mudahale edebiliriz.
Allahım inşallah o günleri görürüz sağ salim...

Çok güzel değilmi?.... amin amin amin inşş görürüz inşş.

belki inanmıycaksınız ama korkularımı hala atamadım, atamıyorumm nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…