Çok güzel değilmi?.... amin amin amin inşş görürüz inşş.
belki inanmıycaksınız ama korkularımı hala atamadım, atamıyorumm nedense
o hala var hepimizde midemiz bulansa şüpheleniyoruz bulanmasa şüpheleniyoruz kasık ağrısı olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz Allah inşallah korktuğumuz yerlere uğratmaz...
yeni tickerın hayırlı olsun tatlımm icine ikisi de kız mı doguyor yoksa???:79::79:
Kizlar merhaba, umarim herkes iyidir. Benim bir problemim var gobegimin 2 parmak kadar yaninda beze gibi birsey cikti claxane igne oluyorum acaba igneden olurmu, igne yapip boyle bir sorunla karsilasaniniz varmi?
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm anneler bebeklerine yakın uyumak isterler. Tasarımcı [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Manuela Busetti and Andrea Garuti[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] süper bir zeka ürünü olan [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Culla Belly[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 'yi yaratırken bu isteği en kolay ve rahat yoldan çözümlemeyi hedeflemiş. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte size "daha önce neden düşünemedik" dedirtecek, pratik ve harika bir çözüm![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
Ben böyle birşey yaptırmak yerine beşiğinin bir tarafını söküp bitiştirmeyi düşünüyorum.. Yıllardır bebeğimin hasretiyle yanıyorum, bazı yazarlar bebeğin odasının dahi ayrı olmasını söyleselerde ben bu kadar acımasız olamam. Bebişimi koynumda yatırcamm inş. o günleride görürsek. Bana bu fikir çok mantıklı geldi :)
o hala var hepimizde midemiz bulansa şüpheleniyoruz bulanmasa şüpheleniyoruz kasık ağrısı olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz Allah inşallah korktuğumuz yerlere uğratmaz...
ayy ben bunu çok beğendim bu özel siparişmi yoksa bi firmanın üretimimi bilgin varmı canım ?
eslemcim ben elevit,omega ilacı(balık yiyemediğim için) ve coraspin kullanıyorum.bi sorun olmazsa doğuma kadar kullanabilirsin coraspini dedi doktor.zararı yok ama faydası var dedi.15 gün sonra da demir ilacı kullanmaya başlayacam.
anladım cnm şu jeli bi bıraksaydım iyi olurdu ben doktoruma omega3 tabletlerini sordum benim doktorum bi zararı olmaz ama faydası olacağınıda düşünmüyorum dedi bende almaktan vazgeçtim ama kullanan bi arkadaş şiddetle tavsiye etti bilmiyorum artık oğluşun nasıl bakalımm tekmelemeye başladımı???
Günaydın mihribahcım günaydın eslemcim :))
Ben grip oluyorum halsizim sürekli hapşırıyorum portakal suyu ve greyfurtla atlatmaya bakıyorum bugün çalışıyorum
Of kızlar şu 12. haftayı bir atlatsak biliyorum atlatsak bile kucağımıza alana kadar bu endişeler hiç geçmeyecek :26::26:
tupbaby geçmiş olsun canımcım bende portakal suyu ve limonla atlattım ama greyfurtu çok yeme canım.antibiyotik etkisi varmış ya.hatta ilaçla greyfurt içmeyin demişti bana çok öncedeen bi doktor.
Ben grip oluyorum halsizim sürekli hapşırıyorum portakal suyu ve greyfurtla atlatmaya bakıyorum bugün çalışıyorum
Of kızlar şu 12. haftayı bir atlatsak biliyorum atlatsak bile kucağımıza alana kadar bu endişeler hiç geçmeyecek :26::26:
günaydın kızlar.nasılsınız.
eslemcim az kaldı sen de bırakırsın yakında jeli.ben bırakalı 10 gün oldu ama afedersin hala kalıntıları geliyor...
yaaa faydası olmuyomuş ölemi omeganın.ama ben hiç balık yiyemiyorum canım ya.inşallah az buçuk fayda ediyodur bebişime.süt de içemiyorum.suçluluk hissediyorum ama mümkün değil kokusuna bile dayanamıyorum balık ve sütün.allahım korusun artık bebişlerimizi inşallah.
ayyy yok canımm ya hiç hissetmiyorum ben bişey.aslında öle hareketliki maşallah ultrasonda gördüğümüzde hiç yerinde durmuyodu.dönüyor,yüzünü koluyla kaşıyo,tekmeler atıyor.....
tam tersine ben çok hafifim bu günlerde.hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.3 aydan sonra öle olurmuş zaten.hayırlısı bakalım.sen naptın canım geçtimi kaşıntın
Ninna Nanna Meyve Şekilli Önlük - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kızlar şu önlüklere bakııın çok şiriiiiiiiiiiiiiin
Cnm bende kullanıyorum ama bende olmadı . Belki aynı yere vurmaktan oluyordur bence doktoruna açıp hemen sor
Canım, valla doktora ulasmak ne mumkun, hemsıreye sordum o da takip edersin buyurse gelin dedi, simdilik elle takip ediyorum, kontrolum ayın 15 inde bakalım bekliycem o tarihe kadar, insallah igneerden olmustur gercekten evham yaptım
buarada sana da cok gecmıs olsun, dikkat et kendine ve greyfurtu bende duymustum icme simdilik istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?