iyi tatlım şiddetle işten eve gidip dinlenmeyi bekliyorumm offf cumartesi çalışmak istemiyorum hava çok güzel kocişim çalışmıyo ben burdaaaa
Amiinn inş.
Bu bir firmanın üretimi sanırım canımm :) çok şirin gerçekten ben bayıldım.
Bi hamile ark. tanıştım tabi bizim gibi yıllarca çocuk hasreti çekmemişler. ben bebeğimi yanımdan ayırmam dediğimde aaa uzmanlar ilk 3 aydan sonra aynı odada yatmaması gerekiyor diyor. ben yatırmıycam dedi. Bizde samimim değilizi ki kere görüştüm kadınla içimden hadi lennn sende dedim. sonrada dışımdan ben bebişime 9 yıldır hasretim mis kokusunu içime çeke çeke uyuycam Allah o günleri kısmet ederse
Burdaki beşiği bulmak zor olabilir ama ben beşiğinin yan tarafından bi yerini söküp yatağıma dayıycam aynı işlem olucak inş. inş. inş. o günleride görürsek
Allah hepimize göstersin inş. :)
Bulursam özeline mutlaka msj atarım canım :)aminn canım inşallahh ama bulursan eğer firmasını felan bana yaz olurmu bende bayıldım çünkü
canım hamışlerimmmmm
bişey sormak istiyorumhamilelğimin 10.haftasındayım mutluluktan çatlamamak için krem kullanmaya başladınız mı? başladıysanız ne sürüyonuz...
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın tatlim güzel anne güzel bebiş güzellikler sizin olsun Allah miniklerimizi korusun herkesin evlatlarını ve doğacak bebeklerini korusun Rabbim
aminnnnnn..........günaydın bütün tüpcülerin anneleri....
bu arada benim kanamalaraım ara ara geliyor ya..arkadaşımın doktoru tüp bebekte kanamalar olabildiğini hatta 9 ay sürebileceğini genelde de kız bebeklerde olduğunu söylemiş
cnm hiç korkma baksana niluşumuz sürekli kanamayla geçiriyo ama maaşallah bebekleri iyi yani panik yapma zaten önemli olan bebişin iyi olması gerisi boşşş
Göbişim çıktı kuzumda ara kablom yok kocişe söyleyim alsında koyarım göbişin resmini.Senin göbiş nasıl?iyiyiz niluş Maaşallah 4 ayı devirmişsin cnm yaaa darısı başımıza göbüş ne durumda baya çıktımı hadi bi foto koyda görelim
aminnnnnn..........günaydın bütün tüpcülerin anneleri....
bu arada benim kanamalaraım ara ara geliyor ya..arkadaşımın doktoru tüp bebekte kanamalar olabildiğini hatta 9 ay sürebileceğini genelde de kız bebeklerde olduğunu söylemiş
Göbişim çıktı kuzumda ara kablom yok kocişe söyleyim alsında koyarım göbişin resmini.Senin göbiş nasıl?
Canım merak etme panikte yapma kanaman oldukça yatacaksın başka çaren yok benim doktorum 16 haftanın sonuna kadar sürebilir demişti hatta bunu 9 ay yaşayanlar var.Ama şükür benim kanamalarım iyice azaldı.İnşallah en yakın zamanda seninde kanamaların kesilir.Kendine dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?