2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

yaaa kızlar bebişlerinizin boyu kaç kaçıncı haftada

benim 5 gün önce çekilen ultrasonda 6,5 cm yazıyo yani 10 haftalıkken 6,5 uzunmu acaba yoksa yanlışmı yazılmış doktor herşey normal dedide bunlar babasınamı çekcek acaba uzun uzun:))))

iyi tatlım şiddetle işten eve gidip dinlenmeyi bekliyorumm offf cumartesi çalışmak istemiyorum hava çok güzel kocişim çalışmıyo ben burdaaaa

iyi tatlım şiddetle işten eve gidip dinlenmeyi bekliyorumm offf cumartesi çalışmak istemiyorum hava çok güzel kocişim çalışmıyo ben burdaaaa

Aynen bende ewe gitmeyi bekliyorum 17:00 de çıkıcam :)) benim kocişte ewde
Cnm ben 2 gün önce gittiğimde 3 cm di boyu baş popo mesafesi çilek kadar kuzucum seninkiler uzun olacak herhalde

aminn canım inşallahh ama bulursan eğer firmasını felan bana yaz olurmu bende bayıldım çünkü

canım hamışlerimmmmm
bişey sormak istiyorum hamilelğimin 10.haftasındayım mutluluktan çatlamamak için krem kullanmaya başladınız mı? başladıysanız ne sürüyonuz...
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr

aminn canım inşallahh ama bulursan eğer firmasını felan bana yaz olurmu bende bayıldım çünkü
Bulursam özeline mutlaka msj atarım canım :)
canım hamışlerimmmmm
bişey sormak istiyorum hamilelğimin 10.haftasındayım mutluluktan çatlamamak için krem kullanmaya başladınız mı? başladıysanız ne sürüyonuz...
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr

Ben netten amerikan ürünü bir krem sipariş ettim gelince hemen başlıycam. akşamları sürcem sabahlarıda halis muhlis zeytinyağ sürcem. Son üç ayada girmek nasib olursa göğüslere son üç ay kalası sabah kolonya, akşam krem sürmek gerekiyormuş. Yeni emmeye başladımı kanama ve yara oluyorya o olmuormuş hiç. Ayşe önerden dinledim. Ama ne kremi süreceğimi tam kestiremedim. ark. çok iyi bir krem var diyordu onun ismini alcam ondan alır sürerim :) tamamen doğalmış sürünce yıkamadan bebek emebiliyormuş ayrıca o kremi :)

hamişcikler acaba sizde de akıntı var mı , ben ikibuçuk aydır progestan iğnesi oluyordum ,dün son iğnemi oldum,ara ara ama bugun sıklıkla akıntım var bu sizde de var mı?

Bugün ilk günaydın bizden olsun :))) Günaaaaaaaaydıııııııııııııııııııın :)))

İyi haftalar diliyoruz güzel annişlere ve minik bebişlerine :)))

Son düzenleme:
Günaydın tatlim güzel anne güzel bebiş güzellikler sizin olsun Allah miniklerimizi korusun herkesin evlatlarını ve doğacak bebeklerini korusun Rabbim

Son düzenleme:
Günaydın tatlim güzel anne güzel bebiş güzellikler sizin olsun Allah miniklerimizi korusun herkesin evlatlarını ve doğacak bebeklerini korusun Rabbim

aminnnnnn..........günaydın bütün tüpcülerin anneleri....
bu arada benim kanamalaraım ara ara geliyor ya..arkadaşımın doktoru tüp bebekte kanamalar olabildiğini hatta 9 ay sürebileceğini genelde de kız bebeklerde olduğunu söylemiş

cnm hiç korkma baksana niluşumuz sürekli kanamayla geçiriyo ama maaşallah bebekleri iyi yani panik yapma zaten önemli olan bebişin iyi olması gerisi boşşş

cnm hiç korkma baksana niluşumuz sürekli kanamayla geçiriyo ama maaşallah bebekleri iyi yani panik yapma zaten önemli olan bebişin iyi olması gerisi boşşş

şükürler olsun bacımmmmm...hepimizinki allaha emanet

tubbaby canım valla ben kendim vuruyorum iğnelerimi biraz acıya dayanaklı bir hatuunum anlıcağın :))) her iğnede yanma olmuyo ama genelde yanma çok yapıyo dediğin gibi ben 5.haftadan itibaren başladım iğneye sabahları vuruyorum akşamlarıda asprin alıyorum.iğneyi hep yatarak vuruyorum daha rahat ediyorum sanki ve iğneyi ilk sokarken hızlı sokuyorum ozaman hem morarma az oluyo hemde hiç acımıyo aslında kendin denesen bence daha iyi yani ne olur olmaz eşinin olmadığı bizamana denk gelir zor durumda kalırsın hem alışıyosun ya iğnenin girmesinden korkma kızzzzzzzz :))))) ben hep iğneyi vururken hep sanki bebeğime mama veriyomuşum gibi geliyo ve büyük bir zevkle yapıyorum hiç gocunmuyorum yapmaktan sende kendin dene benceeeee

iyiyiz niluş Maaşallah 4 ayı devirmişsin cnm yaaa darısı başımıza göbüş ne durumda baya çıktımı hadi bi foto koyda görelim
Göbişim çıktı kuzumda ara kablom yok kocişe söyleyim alsında koyarım göbişin resmini.Senin göbiş nasıl?
Canım merak etme panikte yapma kanaman oldukça yatacaksın başka çaren yok benim doktorum 16 haftanın sonuna kadar sürebilir demişti hatta bunu 9 ay yaşayanlar var.Ama şükür benim kanamalarım iyice azaldı.İnşallah en yakın zamanda seninde kanamaların kesilir.Kendine dikkat et.

Kızlar EYLÜL35 ten haberi olan varmı doktora gidecekti ne yaptı çok merak ettim.

canım sağolasın...benim 3 hafta sürdü geçmişti 1 hafta iş başı yaptım geçen hafta resmen kırmızıkanama oldu...ama şükür oda geçmek üzerer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…