günaydın eslemcim.
biz iyiyiz canım.sen de iyisin maşallahgördünmü bebişlerini nasıllar
ohhh ohhh hadi gözünaydın jeli de azaltmışsın canım.
bende tek doktorla kalmıcam ya.benimki seçim hazırlıklarında kafası dalgındır şimdigerçi çok memnunum ama yine de arada başka doktora da gitcem bakalım artık.
bende iyiyim cnm gördüm bebişler iyi çok şükür jeldende 1 hafta sonra tamamen kurtulucam kutlma yapcam tahriş oldum gittim valla 11 nisan da gidicem cnm ense kalınlıklarına bakıcak test falan dedi bilmiyorum doktor iyi ama biliyosunya özel hastanelerin para almak için yapmayacakları şey yok ondan biraz tedirginim ama yapıcak bişey yok hepsi böyle
ha bide baharcım omega3 hangi ilacı kullanıyosun bende alıcam balık yiyemiyorum
sorma ben bırakalı ne kadar oldu jeli ama etkileri hala sürüyo
hadi hayırlısı canımcım inşallah güzel güzel çıkar sonuçlarınız.ben yaptırmadım ikili taramayı.senden ne testi istediki ikizlere yapılmıyodu hani tarama testi.
omega ilacının ismi marincap canım.bende kokusuna bile dayanamıyorum balığın.napcaz böle bilmiyomki.
hazır ton balıklarını da sakın yeme dedi doktor bana.ceviz balık yerini tutuyodur inşallah
kızlarrrrr ben geldimm!!!!
basıma neler geldi neler, su son 2 gunde huzun ve sevinci bir arada yasadımm:86::86:
haftasonu esimin ailesini ziyarete gittik sehir dısına 3 saat mesafedeler bize.. pazar sabahı cumbur cemaat tam kahvaltı edecegiz benim regl agrısı gibi karın agrım basladı birden.. yemin ediyorum omrumden omur gitti agrımdan ve daha biz kalp duymadıgımız icin kimseye soylememistik.. ona çay koy buna çay koy derken ben kahvaltının ortasında agrılarımın daha da bir artması uzerine kahvaltımı yarıda bırakıp dayanamadım ve hemen kendimi tuvalete attım..
bir baktım "tuvalet oldugu gibi kan"!!!!!
sofraya donunce suratım kirec gib olmus olacak ki esim hemen anladı ve beni odamıza cagırdı sanki bir sey soracakmıs gibi ben tabi odaya girince basladım hungur hungur aglamaya hıckırıklarla...
bildiginiz 4-5 saat yogun ve damla damla olmak uzere kanama gecirdim arkadaslar, evde gorumcemler yegenler kayınpeder falan ne yapacagımı sasırım dusunsenize ve kesinlikle hastaneye gidemezdim cunku kayınpederimi orada herkes tanıyor soyadımı verdim mi direkt mimlenirim diye hemen erkenden aksamına istanbul'a geri donduk.. agrılarım aksama dogru kesildi ama kanamalar ara ara geldi..
dun sabah doktorum yurt dısından donmustu hemen kendimi hastaneye attim..doktorun ilk sorusu "lutfen bana damla damla geldi kan de " ben ise maalesef oyle olmadigini bildiginiz kanama gecirdigimi soyledim..
ultrasonu yerlestirince sirf yuz ifadesine bakiyorum doktorun ne dicek ekrana bile bakmıyorum... birden "iste sen bilir misin bilmem ne bilmem ne kem küm " bir seyler soyleyip lafı gecistiriyor oteki eliyle de caktırmadan bir dugmeyi cevirdi birden odanın içi "dıkdıkdıkdıkdıkdıkdık " kalp atış sesleriyle doldu kızlar o an ne hissettigimi anca siz anlarsınız..hemen aglamaya basladım.. "hocam gitmemis mi" dedim
"nereye gider be ben bırakır mıyım onu " dedi..
zavallı eşim de kapının arkasından duymus sesleri.. yavrumun kap atışlarını ağlamaktan haayal meyal hatırlıyorum kızlar.. o kadar kısa surdu ki..
cok sukur Rabbim yuzumu yine guldurduu
inanın o anı yaşamak istiyorum tekrardan hic konsantre bile olamadım
bir daha gititigimde cep telefonuma sesini kaydedicem bebegimin.. inanamıyorum kızlar cok sukur cok mutluyum ama omrumden de omur gitti resmen.. kalp atısını bu persembe dinlemeye gidecektik sıpam bana 3 gun once surpriz yaptı...
hepinizi opuyorum kızlar hepimizin bebişlerini Allah nazarlardan saklasınnn
hadi gözün aydın..yanlız bence bir araştır ikizlere ikili test yapılmıyor diye biliyorum
kızlarrrrr ben geldimm!!!!
basıma neler geldi neler, su son 2 gunde huzun ve sevinci bir arada yasadımm:86::86:
haftasonu esimin ailesini ziyarete gittik sehir dısına 3 saat mesafedeler bize.. pazar sabahı cumbur cemaat tam kahvaltı edecegiz benim regl agrısı gibi karın agrım basladı birden.. yemin ediyorum omrumden omur gitti agrımdan ve daha biz kalp duymadıgımız icin kimseye soylememistik.. ona çay koy buna çay koy derken ben kahvaltının ortasında agrılarımın daha da bir artması uzerine kahvaltımı yarıda bırakıp dayanamadım ve hemen kendimi tuvalete attım..
bir baktım "tuvalet oldugu gibi kan"!!!!!
sofraya donunce suratım kirec gib olmus olacak ki esim hemen anladı ve beni odamıza cagırdı sanki bir sey soracakmıs gibi ben tabi odaya girince basladım hungur hungur aglamaya hıckırıklarla...
bildiginiz 4-5 saat yogun ve damla damla olmak uzere kanama gecirdim arkadaslar, evde gorumcemler yegenler kayınpeder falan ne yapacagımı sasırım dusunsenize ve kesinlikle hastaneye gidemezdim cunku kayınpederimi orada herkes tanıyor soyadımı verdim mi direkt mimlenirim diye hemen erkenden aksamına istanbul'a geri donduk.. agrılarım aksama dogru kesildi ama kanamalar ara ara geldi..
dun sabah doktorum yurt dısından donmustu hemen kendimi hastaneye attim..doktorun ilk sorusu "lutfen bana damla damla geldi kan de " ben ise maalesef oyle olmadigini bildiginiz kanama gecirdigimi soyledim..
ultrasonu yerlestirince sirf yuz ifadesine bakiyorum doktorun ne dicek ekrana bile bakmıyorum... birden "iste sen bilir misin bilmem ne bilmem ne kem küm " bir seyler soyleyip lafı gecistiriyor oteki eliyle de caktırmadan bir dugmeyi cevirdi birden odanın içi "dıkdıkdıkdıkdıkdıkdık " kalp atış sesleriyle doldu kızlar o an ne hissettigimi anca siz anlarsınız..hemen aglamaya basladım.. "hocam gitmemis mi" dedim
"nereye gider be ben bırakır mıyım onu " dedi..
zavallı eşim de kapının arkasından duymus sesleri.. yavrumun kap atışlarını ağlamaktan haayal meyal hatırlıyorum kızlar.. o kadar kısa surdu ki..
cok sukur Rabbim yuzumu yine guldurduu
inanın o anı yaşamak istiyorum tekrardan hic konsantre bile olamadım
bir daha gititigimde cep telefonuma sesini kaydedicem bebegimin.. inanamıyorum kızlar cok sukur cok mutluyum ama omrumden de omur gitti resmen.. kalp atısını bu persembe dinlemeye gidecektik sıpam bana 3 gun once surpriz yaptı...
hepinizi opuyorum kızlar hepimizin bebişlerini Allah nazarlardan saklasınnn
inşallah cnm balık yemiyorum diye eşim kızıyo kaç kez faydalı şeyleri zorla yediricem diye kusturdu beni benimde önlem almam lazım:)) her akşam evde kovalamaca oynuyoruz elinde süt ceviz veya meyve hatta bazen abartıyo yemek tabağını dayıyo bende en azında ilaç içeyimde tatmn olsun bidenem
okuyunca ağladım.....geçen hafta kendimde aynısını yek başıma yaşamak zorunda kalmıştım...ah be bacım bizim veletler nazlı olacak ben sana diyim...bence sende biraz evde dnlen işe gitme..doktorum alakası olmadığını söyledi ama evde ayaklarını uzatmakla oturmak aynı değil....bu arada kal tışların için tebrik ederşmmmm
saol tatlum bende öyle biliyorum cnm bu doktora dün ilk kez gittim bakalım 11 nisanda öğrenicez paragözmü değilmi hastane ortağı bildiğim kadarıyla eğer tarama derse gözlüklerini kırarım onun
ayyyy lunacım çok çok geçmişler olsun canım benim.ama şükürler olsun bebişin seninleymiş.
ama sen neden kendine dikkat etmiyosunki bitanem.bebişinden önemlimi canım benim.3 saat yol yapmışsın,bi de üstüne yorulmuşsun.bilseler seni yormazlardı mutlaka ama allah korusun bişey olsaydı en çok üzülen yine sen olacaktın.
ben hala çaydanlık bile kaldırmıyorum canım.okulda kitapları bile öğrencilerime taşıtıyorum.
2 aylıkken kaynımın nişanına bile gitmedim ben 1 saatlik yola.napayım benden önemli değil ya dedim.
allahım bebişini bebişlerimizi korusun inşallah ama sen yine dikkat et canım benim
bu arada azarlamaktantebrik etmeyi unutmuşum lunacım.pıtpıtlarınız hayırlı olsun canım.ii fikir bende kaydedeyim telefona.doyamıyo insan
inşallah cnm balık yemiyorum diye eşim kızıyo kaç kez faydalı şeyleri zorla yediricem diye kusturdu beni benimde önlem almam lazım:)) her akşam evde kovalamaca oynuyoruz elinde süt ceviz veya meyve hatta bazen abartıyo yemek tabağını dayıyo bende en azında ilaç içeyimde tatmn olsun bidenem
Öncelikle çok geçmiş olsun ama sana inanılmaz kızdım şu an bu kadar zorluklarla gelen bebeğini tehlikeye atmaya değermi sence.Biraz ağır olcak ama kusura bakma bebeğin çay servisinden kahve servisinden daha önemli cnm lütfen bidaha ona bunu yapma kendine ve eşinede Luna
canım sen ne bakıyon doktorlara bize transferden sonra dinlenmeyi bırak ilişkiyi bile yasaklamıyoruz demişti.ama biz dinlemedik onları 3 hafta dinlendim evde,bi de hala tık yok bizde ödümüz patlıyor bişiy oluverir diye allah korusun.
okuyunca ağladım.....geçen hafta kendimde aynısını yek başıma yaşamak zorunda kalmıştım...ah be bacım bizim veletler nazlı olacak ben sana diyim...bence sende biraz evde dnlen işe gitme..doktorum alakası olmadığını söyledi ama evde ayaklarını uzatmakla oturmak aynı değil....bu arada kal tışların için tebrik ederşmmmm
ay sana da gecmis olsun bacım.. resmen omrumden omur gitti cok sukur sıpalar bizi uzuyor ama sonra da sevindiriyor
dogru soyluyorsun bana da alakası yok dedi ama ben biraz dinlenecegim yukarıda da yazdıgım gibi..
valla kuzum bizde unuttuk:)) ben ona kardaş o bana bacı diyor
valla kuzum bizde unuttuk:)) ben ona kardaş o bana bacı diyor
ha ha ha bende normalde ayın 5inde gidicektim kaşıntı için erken gittim bu defa 11 nisana gün verdi o tairhe kadarda ilişki yasak dedi eve gelince kötü haberi verdim suratı bi hoş olduu çok güldüm ama napim benim suçum değilki bende istemezmiyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?