2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Teyzeleri ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse dün 2 li testimizde öğrendik

canım.. ilk gunden beri senin oglun olacagi icime dogmustu biliyorsunnn.. cok cok tebrik ederimmm

bu arada gecmisi okuyamadım nilu senin bebişler nasıl? bu hafta kontrolun vardı sanki ?

Kızlar merhaba nasılsınız şükür doktor kontrolüm iyi geçti.Bebişlerde iyiymiş benim sıpalar 1 hafta önden gidiyorlarmış burada teyzeleri benimkilerin ikiside erkekmiş evde 3 erkekle ne yapacağız:))))

LUNACIM kanaman olmuş geçmiş olsun ben sana ne dedim kendine dikkat et evde dinlen demedimmi?
MİRANDACIM seninde gözünaydın topiğimize prens geliyomuş.
ESLEMCİM benim doktorum ilizlerin kan sonuçları karıştıtğı için 2'li ve 3'lü test yapılmıyo dedi bizim burda ünlü bir ultrasoncu var bende aklımda kalmasın diye ona gittim şükür her şey yolundaymış.
TUPBABY canım sen nasılsın?

Son düzenleme:

erkekinizi yerim sizin maaşallah subhanallah Allhım sağ salim kucağına almayı nasip etsin altını bağlarken pipişiyle işesin ortalığı kirletsin inşallah:)))

canım.. ilk gunden beri senin oglun olacagi icime dogmustu biliyorsunnn.. cok cok tebrik ederimmm

bu arada gecmisi okuyamadım nilu senin bebişler nasıl? bu hafta kontrolun vardı sanki ?

cnm nilu bugün kontrolde bildiğim kadarıyla onunda sanırım biri erkek diğeri belli değilmiş ooooh eykekley doldu maaşallah

niluş gözünaydın cnm az öncede senden bahsediyorduk ikiside erkek haaa yandın sen yandın bide kocişin var çok sevindim cnm Allah seninde sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin seninkide işesin her tarafa altını açınca hıııı

İşesin kuzum ne yapalım temizleriz ben seninkilerin cinsiyetlerini merak ediyorum bakalım seninkiler kız olursa benimkilerle beşik kertiği yaparız artık dünürcü geliriz sana:))))AMİN canım hepimizin.

nilucum hayırlı olsun canımtopic erkekle doldu maşallah.allahım nazarlardan saklasın inşallah

Ayyy ayyy ayyyyy pipişler çoğunluktaaaymıııııııııııııııııııııııııııııış yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiim onlarııııııı tebrik ediyoruum kızlaaaaaaaaaar :))

Nilucum iyiyim tatlım bugün doktordaydık 2 hafta sonra 2 li testimiz var bakalım inş sorunsuz geçer ...
Kanamalarında azalmış inan bana çok sevindim hadi bakalım artık doya doyaa hamileliğinin tadını çıkar cnm sen bunu çoooktan hakettin

Bende bugün jeli bıraktım kızlar
folikasit,coraspin,iğneye devam edicez bizden haberler böyleeee topik bugün kaynıyooor ne güüüzel

Lunacım yazını yüreğim ağzımda okudum ve ağladım zaten duygusallığım üstümde lütfen dikkat et canım .
Pıt pıtlarımızda duyullmuşşş

İşesin kuzum ne yapalım temizleriz ben seninkilerin cinsiyetlerini merak ediyorum bakalım seninkiler kız olursa benimkilerle beşik kertiği yaparız artık dünürcü geliriz sana:))))AMİN canım hepimizin.

tmm ya verdim gitti kız olursa senden iyi kayınvalidemi bulcam ben:)))

Kızlar allah razı olsun rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah
Nilucum seninde gözünaydın 2 erkek geliyor demek maşallah sübhanallah
Lunacım bende hep öyle hiissetmiştim hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah

cimi cimi cimi cimi hop cimi hop cimi cimi cimi cimi

ooohhhhh çok mutlu oldum ne güzel bi çoğunun cinsiyetleri belli olmuş kızlar Allahın izniyle riskli dönemleri atlatıyoruz mucize gibi Rabbim hekesin evlatlarını bağışlasınnn.

ay canım benim cok tebrik ederim demek erkeklerle dolu bir ev olacak hahah cok sevindim canım ikisi de kapı gibi oglanlar olacak analarını kollayacaklar insallah
senin tek yumurta ikizi miydi bu arada?

bir de haklısın nilu'cugum ama durumumu anlattım mecbur kaldım.. bir daha yapar mıyım hic Allah korusun akıllandım:78:

Lunacım yazını yüreğim ağzımda okudum ve ağladım zaten duygusallığım üstümde lütfen dikkat et canım .
Pıt pıtlarımızda duyullmuşşş
canım haberlerine cok sevindim derin bir oohhh cekmissindir cok sukur!

bu arada benim icin guzel duygularına cok tesekkur ederim canım..cok sukur ucuz atlattık Allah beterinden saklasın..Allah razı olsun endise ediyorsunuz benim icin canlar

aminn canım aminnn gelsin bakalım paşa oglun!!

hepinize maşallah canlarımmm
ben henüz aranızda cok ama cok caylak kaldım sizin riskli zamanlarınız gecince benimki de saglıkla tamamlansın diye dua bekliyormmm
ben daha cok cıtır anneyimm 6+1

Son düzenleme:

canım yanlış okumuşsun benim ultrason kağıdında da 6,5 yazıyo ama oo başka bişi 10. hafta için normal olanı 3,5 ile 4 cm crl diye bi kodun yanında yazar dikkatli bakarsan 6,5 olması müümkün değil canımcım

evet cnm değilmiş dün gittiğimde sordum birisi 3,87 - biriside 3,75 miş Eh yinede buna şükür bide doktor dediki önemli olan boyu değil kilosu dedi.

kız küçük cadı napıyosun sen bakiiiim hımmm sen biliyosun kim olduğunu minicik iyimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…