2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Eslem benide listeye eklermisin 27 ekim görünüyor doğum tarihi..
Birde kızlar size bir şey sorucam biz 10 haftalık olduk.Sizin mide bulantılarınız ne alemde..Ne zaman azalmaya başladı şiddeti yada kesildi.Benim tek bebek..İkizlerde sanırım daha yoğun oluyor.Ben mide bulantısı olmayınca tuafıma gidiyor.Herşey normalmi acaba diye..

Canım benim çok teşekkür ederim.Seninde tahlil sonuçların güzel çıkacak inşallah sakın aklına takıpta pinpiriklenme kuzucum.Jelide bırakmışsın ne güzel RABBİM hepimizin sonu hayır etsin kuzum hepimizin sağ salim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
tmm ya verdim gitti kız olursa senden iyi kayınvalidemi bulcam ben:)))
Tamam kuzum bende senden iyi kız annesimi bulacağım anlaştık ozaman.
Canım benim sağol.AMİNNNNN

Canım RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin.Merak etme canım her şey normal miden bulanırsa emin ol su bile içemiyosun benim bile hala ara ara midem bulanıyo ilk 3 ay düşün ömrümden ömür gitti mide bulantısı yüzünden.

LUNACIM benimkiler ayrı yumurta ikizleri sende artık pıt pıtlarıda duydun şükür canım diğer insanlarlada paylaşda sende onlarda sana dikkat etsinler artık.

Brnim hala devam ediyor. Şiddeti biraz azaldı çok şükür.

ayrıca miden bulanmıyorsa göbek att. Süper bişiii, bulanmaması

CNM hayırlı olsun sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Rabbim mide bulantıları benim 10.haftadan sonra hafifledi hiç korkma

Kizlar asiri kanamA ve dusuk. Tehtidiyle hastanaeye yatirildim lutfen dualarinizi eksik etneyin cok ihtiyacim var

Bitanem dualarımız seninle Allahım yardımcın olsun yanında olsun seni ve bebeğini korusun Rabbim

Kızlar burcu için lütfen herkes bikez okumadan geçmesin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm
Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm
Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd
Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi
ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd
Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

LUNACIM benimkiler ayrı yumurta ikizleri sende artık pıt pıtlarıda duydun şükür canım diğer insanlarlada paylaşda sende onlarda sana dikkat etsinler artık.
canım bebişlerine maşallah bitanem
bu arada dün babama da soyledim cok sevindiii.. hemen sabah dedi ki işe daha az gel artık dedi yarın da kısmetse babanneme soyleyecegim , cumartesi ameliyat olacak babannem moral olur ona insallah.. o taa evlendigimiz seneden beri bu haberi bekliyordu

Kizlar asiri kanamA ve dusuk. Tehtidiyle hastanaeye yatirildim lutfen dualarinizi eksik etneyin cok ihtiyacim var
canım benim Rabbim yardimcin olsun, ben de kanama gecirdim 3 gun evvel o korkuyu cok iyi biliyorum.. insallah melegin sana tutunuyordur bitanem insallah seni bırakmayacak Allah'ımın izniyle.. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim...

kızlarrr neredesini bugun??
yine nazar degdi topic e! dun ne guzel hızlıydık..

burcu'cugum nasıl oldun canım? umarım her sey yolundadır.. Rabbim bebişini korusun..

kızlarrr neredesini bugun??
yine nazar degdi topic e! dun ne guzel hızlıydık..

burcu'cugum nasıl oldun canım? umarım her sey yolundadır.. Rabbim bebişini korusun..

burası ilginç bi topic lunacım gelince herkes geliyo gidince herkes gidiyo sen ben nilu hariç tabikide
umarım burcu ve bebişi iyidir Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın

Burcucum geçmiş olsun cnm inanıyorum minik bebeğin annesini üzmeyecek lütfen kendini yorma dualarımız seninle

Son düzenleme:
Kızlar benimde mide bulantım başladı herkes gider mersine ben giderim tersine neden böyle oldu anlamadım

Arkadaslar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim dun Zeynep Kamile geldigimizde afedersiniz kan pacalarimdan akiyordu, once elle muayne ettiler ve bebegini dusurmussun dediler ama sukurler olsunki ultrasonda bakinca bebegimin kalp atislarini gorduler. Yatis verdiler daha da birkac gun kalacakmisiz ama kanamam azaldi ve kendimi daha iyi hissediyorum. Benden havadisler simdilik bu kadar umarim guzel haberlerle yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…