Canım benim çok teşekkür ederim.Seninde tahlil sonuçların güzel çıkacak inşallah sakın aklına takıpta pinpiriklenme kuzucum.Jelide bırakmışsın ne güzel RABBİM hepimizin sonu hayır etsin kuzum hepimizin sağ salim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Ayyy ayyy ayyyyy pipişler çoğunluktaaaymıııııııııııııııııııııııııııııış yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiim onlarııııııı tebrik ediyoruum kızlaaaaaaaaaar :))
Nilucum iyiyim tatlım bugün doktordaydık 2 hafta sonra 2 li testimiz var bakalım inş sorunsuz geçer ...
Kanamalarında azalmış inan bana çok sevindim hadi bakalım artık doya doyaa hamileliğinin tadını çıkar cnm sen bunu çoooktan hakettin
Bende bugün jeli bıraktım kızlar
folikasit,coraspin,iğneye devam edicez bizden haberler böyleeee topik bugün kaynıyooor ne güüüzel
Tamam kuzum bende senden iyi kız annesimi bulacağım anlaştık ozaman.tmm ya verdim gitti kız olursa senden iyi kayınvalidemi bulcam ben:)))
Kızlar allah razı olsun rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah
Nilucum seninde gözünaydın 2 erkek geliyor demek maşallah sübhanallah
Lunacım bende hep öyle hiissetmiştim hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah
Eslem benide listeye eklermisin 27 ekim görünüyor doğum tarihi..
Birde kızlar size bir şey sorucam biz 10 haftalık olduk.Sizin mide bulantılarınız ne alemde..Ne zaman azalmaya başladı şiddeti yada kesildi.Benim tek bebek..İkizlerde sanırım daha yoğun oluyor.Ben mide bulantısı olmayınca tuafıma gidiyor.Herşey normalmi acaba diye..
Birde kızlar size bir şey sorucam biz 10 haftalık olduk.Sizin mide bulantılarınız ne alemde..Ne zaman azalmaya başladı şiddeti yada kesildi.Benim tek bebek..İkizlerde sanırım daha yoğun oluyor.Ben mide bulantısı olmayınca tuafıma gidiyor.Herşey normalmi acaba diye..
Kizlar asiri kanamA ve dusuk. Tehtidiyle hastanaeye yatirildim lutfen dualarinizi eksik etneyin cok ihtiyacim var
Teyzeleri ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse dün 2 li testimizde öğrendik
Kizlar asiri kanamA ve dusuk. Tehtidiyle hastanaeye yatirildim lutfen dualarinizi eksik etneyin cok ihtiyacim var
canım bebişlerine maşallah bitanemLUNACIM benimkiler ayrı yumurta ikizleri sende artık pıt pıtlarıda duydun şükür canım diğer insanlarlada paylaşda sende onlarda sana dikkat etsinler artık.
canım benim Rabbim yardimcin olsun, ben de kanama gecirdim 3 gun evvel o korkuyu cok iyi biliyorum.. insallah melegin sana tutunuyordur bitanem insallah seni bırakmayacak Allah'ımın izniyle.. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim...Kizlar asiri kanamA ve dusuk. Tehtidiyle hastanaeye yatirildim lutfen dualarinizi eksik etneyin cok ihtiyacim var
kızlarrr neredesini bugun??
yine nazar degdi topic e! dun ne guzel hızlıydık..
burcu'cugum nasıl oldun canım? umarım her sey yolundadır.. Rabbim bebişini korusun..
Kızlar benimde mide bulantım başladı herkes gider mersine ben giderim tersine neden böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?