Arkadaslar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim dun Zeynep Kamile geldigimizde afedersiniz kan pacalarimdan akiyordu, once elle muayne ettiler ve bebegini dusurmussun dediler ama sukurler olsunki ultrasonda bakinca bebegimin kalp atislarini gorduler. Yatis verdiler daha da birkac gun kalacakmisiz ama kanamam azaldi ve kendimi daha iyi hissediyorum. Benden havadisler simdilik bu kadar umarim guzel haberlerle yazarim.
Arkadaslar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim dun Zeynep Kamile geldigimizde afedersiniz kan pacalarimdan akiyordu, once elle muayne ettiler ve bebegini dusurmussun dediler ama sukurler olsunki ultrasonda bakinca bebegimin kalp atislarini gorduler. Yatis verdiler daha da birkac gun kalacakmisiz ama kanamam azaldi ve kendimi daha iyi hissediyorum. Benden havadisler simdilik bu kadar umarim guzel haberlerle yazarim.
canım topiğinizede böle pat diye daldım lütfen kusura bakmayın öncelikleArkadaslar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim dun Zeynep Kamile geldigimizde afedersiniz kan pacalarimdan akiyordu, once elle muayne ettiler ve bebegini dusurmussun dediler ama sukurler olsunki ultrasonda bakinca bebegimin kalp atislarini gorduler. Yatis verdiler daha da birkac gun kalacakmisiz ama kanamam azaldi ve kendimi daha iyi hissediyorum. Benden havadisler simdilik bu kadar umarim guzel haberlerle yazarim.
Kızlar benimde mide bulantım başladı herkes gider mersine ben giderim tersine neden böyle oldu anlamadım
tamma tşkr edrim tam olarak nereye bakacağımı bilemedim bulayım çok sağol
BURCUDOĞAN canım benim çok geçmiş olsun deni o kadar iyi anlayabiliyorumki kendine çok dikkat et canım sakın iş felan yapma dualarımız seninle.
LUNACIM şükür söyleyebilmişsin babanada çok sevindim artık kendine biraz dikkat et.Babaannede çok geçmiş olsun canım.
TUPBABY canım mide bulantıların başlamış 3 ayın sonuna kadar azalır inşallah canım.
ESLEMCİM sen nasılsın?Kaşıntıların nasıl oldu.
Burcucum çok geçmiş olsun ne mutlu bebişimiz sağlıklı annesi :))) Savaşcı bebişlerimiz var :))
Nilucum mide bulantısı normal mi acabadurdu durdu 2 gündür başladı bu sabah yine kötü oldum
Nurcancım tabiki gelirim topiğinizee davetin için teşekkür ederiz
LUNACIM şükür söyleyebilmişsin babanada çok sevindim artık kendine biraz dikkat et.Babaannede çok geçmiş olsun canım.
yaa kızlar ben selini çok merak ediyorum en son kanaması vardı günlerdir yok mesajımada cvp yazmadı umarım iyiyidr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?