2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ayy canım geçmiş olsun çok dikkat et ayaklarını yukarı uzat ve yat bizide haberdar et senin girdiğini görünce dua ediyodum Allahım nolur iyi şeyler yazsın diye sevindim cnm ama lütfen çok dikkat et

ay canımm cok buyuk gecmis olsun !!!!
resmen yazını okurken iceride biri kalbimi sıkıştırdı.. sonra yazının sonuna dogru derin bir oh cektim...................
Allah bir daha yasatmasın canım.. bu arada elle nasıl muayene ettiler de bu kadar kesin konusup senin yuregini agzına getirdiler anlamıyorum!! cok sorumsuzlurlarmıs!!

bu arada o kanama azalınca yasadıgın mutlulugu o kadar iyi biliyorum ki canımm.. seni cok iyi anlarımm.. aman maşallah bir daha yaşatmasın canım Rabbim.. adını anarak ben de dua ettim bugun...

canım geçmiş olsun.rabbim sana ve bebeğine sağlık versin inşallah canım.dualarımız seninle.
moralini yüksek tut.yat dinlen ve bol bol dua et canım

BURCUDOĞAN canım benim çok geçmiş olsun deni o kadar iyi anlayabiliyorumki kendine çok dikkat et canım sakın iş felan yapma dualarımız seninle.

LUNACIM şükür söyleyebilmişsin babanada çok sevindim artık kendine biraz dikkat et.Babaannede çok geçmiş olsun canım.

TUPBABY canım mide bulantıların başlamış 3 ayın sonuna kadar azalır inşallah canım.

ESLEMCİM sen nasılsın?Kaşıntıların nasıl oldu.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa miranda kıs sen beim topiğime gelmedin bide burayamı geldin benim topiğimi beğenmedinmi :)))))))))))))) he he he kız arada bişi yaz bizede durumunu bilek merak ediyoruz hayatım

bu arada bütün hamiş hanımlar rabbim hayrlı şekilde kurtarsın hepinizi bebişlerinizi kucağınıza sağ sağlim alın inşallah

canım topiğinizede böle pat diye daldım lütfen kusura bakmayın öncelikle
sonrada senin için bişiler yazmak istedim burcucum ilk bebeğimde bende aynı şekilde kanama yaşadım kanamanın azalması iyiye delalet yalnız kanaman kesildi yada azaldı seni eve çıkardılar diye sakın rahat davranma canım doktorlar herşeyi sölemiyorlar san diceği iş yama sırt üztü yat dinlen budur ama işin okadar kolay değğil ufak kanamalar hemen hemen her gebede olur ama aşırı kanamalı annelerrin 4 ay bitip 4. aya girenekadar kanması dursada düşük riski vardır sana tavsiyelerim kansulandırıcı meyveler yeme ıhlamur adaçayı vs. gibi bitkisell hiç bir çayı gebeliğin boyunca içme en az 4 aya girene kadar ayakta kalma asla iş yapma hafife alayım deme en az bir ay zaten mutlaka yaına ailenden birini getir ve sen sırt üstüyat ayaklarınıda yastıkla yukarı dik banyonu fazla sık yapma mümkünse banyo yaparken kanını aralık bırak içersi çok bujarlı ololursa vücut gevşer ve kanama olabilir ılık suyla banyo yap kesinlikle sıck su kullanma
çoooooooooooooook geçmiş olsun bu yavruları hepimiz zor bulduk rabbim kimseye kaybettirmesin
Kızlar benimde mide bulantım başladı herkes gider mersine ben giderim tersine neden böyle oldu anlamadım

senide yakaladım bak hayırsızlara hamiş kalınca nasılda unutuyolar herkezi ((((((((

canım nasılsın bebişin gelişimi iyidir inşallah
arada yazın bizim topiğede öpüyorum senide bebişinide

Burcucum çok geçmiş olsun ne mutlu bebişimiz sağlıklı annesi :))) Savaşcı bebişlerimiz var :))

Nilucum mide bulantısı normal mi acaba durdu durdu 2 gündür başladı bu sabah yine kötü oldum

Nurcancım tabiki gelirim topiğinizee davetin için teşekkür ederiz

nilucum cnm vücut kaşıntısı bitti vajinal olanı başladı doktor jelle ve hamilelikle ilgili bi durum dedi inşallah oda geçecek yaaaa hamilelik belirtilerinden bu kadar çekmedim hayatımda vajina kaşıntısı olmadı ilk defa oluyo berbatmış şimdi bi arkadaştan duydum sirkeli su ve karbonatlı su uyguluyorum baya iyi geldi şükür.
Allahım korusun bebelerimizi

canım benim iyi olun hepiniz ben merak ediyom işte acaba ebelikleri nasıldiye böle gebe kalan bidaha görüşemediğim arkadaşlarda aklım kalıyo hep :))))))))))

Sana hep dua ediyorum arkadaşım inş. hayırlısıyla atlatırsın. Miniğin bak annecim ben hala burdayım, bir yre gitmedim seni bırakmadım diyor. Sende psikolojik olarak çok güçlü ol ve onu bırakma inş.

Dualarımız seninle

yaa kızlar ben selini çok merak ediyorum en son kanaması vardı günlerdir yok mesajımada cvp yazmadı umarım iyiyidr.

[video=dailymotion;x5imi]http://www.dailymotion.com/video/x5imi_candan-ercetin-melek_music[/video]

kızlar ikili test yaptıran varmı? bu değeleri anlamıyorumda sorcaktım

güzelim bizi bebekler azcık nazlı ama nazlı oldukları kadarda güçlüler...bende ne kanamalar atlattım ama şükür atlattım....bu kadar uğraşımız için allahımız bizi ödüllendirdi...onlar bize Allahın lütfu bizde onları Allaha emanet ettik....inşallah tez zamanda kanamanda geçecektir...amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…