günaydın kızlar,hayırlı cumalar...herkesler iyidir inşallah....
mehtapcım,lunacım benimde kanamamdan sonra deiğiniz gibi jeli kullanırken kahverengi kum tanecikleri gibi parçacıklar geliyodu.1 hafta kadar sürdü,kanamadan kalan kalıntılardır heralde.sıkıntı yoktur inşallah derst etmeyin.
bu arada herkesler nerde kızlar ya:44::44::44::44:
luna ya katılıyorum bizi merakta bırakmayın arkadaşlar.
SELİN,BURCU,EYLÜL HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH
Burcucum çok geçmiş olsun ne mutlu bebişimiz sağlıklı annesi :))) Savaşcı bebişlerimiz var :))
Nilucum mide bulantısı normal mi acabadurdu durdu 2 gündür başladı bu sabah yine kötü oldum
Nurcancım tabiki gelirim topiğinizee davetin için teşekkür ederiz
Kuzucum sanda geçmiş olsun jel ve fitil kullanınca sürekli geri geldiği için vajina yaş kalıyo onun için kaşıntı oluyo canım.İnşallah en kısa zamanda geçer kuzum.nilucum cnm vücut kaşıntısı bitti vajinal olanı başladı doktor jelle ve hamilelikle ilgili bi durum dedi inşallah oda geçecek yaaaa hamilelik belirtilerinden bu kadar çekmedim hayatımda vajina kaşıntısı olmadı ilk defa oluyo berbatmış şimdi bi arkadaştan duydum sirkeli su ve karbonatlı su uyguluyorum baya iyi geldi şükür.
Allahım korusun bebelerimizi
sagol canim benim Allah razı olsun, senin paşalara da maşallahh
Lunacım kan kırılması yaşadığın benimde oluyodu kahverengi lekeye dönüştüğü zaman problem yok canım benim 2 .önce tamamen kesildi kahverengi lekelenmelerimde inşallah yakında seninde kesilir.mehtap'cıgım benim hic pembe akıntım gelmedi direkt kan geldi o yuzden bir sey soylemeyecegim ama insallah her sey yolundadır canım
benim de kızlara soracak bir seyim var..
kizlar ben kanama gecireli 5 gun oldu, bugun neredeyse siyaha yakın minik minik kum tanelerine benzer bir seyler geldi ic camasırıma.. ozellikle de crinone u kullanıp cıkardıgımda jel tüpünün ucuna da bu o siyah kum-toz gibi seylerden bulasmıstı..
acaba diyorum bu gecirdigim kanamanın kalıntısı mı kızlar? var mı basına gelen boyle bir sey? nilu'cugum sen en cok kanama geciren kıdemli hatunumuzsun, bana bi seyler soyleyebilir misin?
doktoruma ptesi gidiyorum haftasonu gidemem babannem ameliyat olacak cunku..
hepimizin bebişlerini Allah nazarlardan saklasın
bir an evvel Eylul35 , Selinemre ve Burcudogan'dan haber bekliyoruz kızlar .. merakta bırakmayın bizii
Canım benim sanada hayırlı cumalar.Şükür biz iyiyiz sen nasılsın.?günaydın kızlar,hayırlı cumalar...herkesler iyidir inşallah....
mehtapcım,lunacım benimde kanamamdan sonra deiğiniz gibi jeli kullanırken kahverengi kum tanecikleri gibi parçacıklar geliyodu.1 hafta kadar sürdü,kanamadan kalan kalıntılardır heralde.sıkıntı yoktur inşallah derst etmeyin.
bu arada herkesler nerde kızlar ya:44::44::44::44:
luna ya katılıyorum bizi merakta bırakmayın arkadaşlar.
SELİN,BURCU,EYLÜL HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH
merhabalar
bizim bugün tam 9+4 olduk 19 nisanda kontrolumüz var bir şey sormak istiyorum geçen hafta çok az pembesikan geldi çok az peçete lekelndi ama devamı olmadı halla vajinal jele devam ediyorum jel hala kullanan varmı? bende jelden sonra kahve rengi bir akıntı oluyo doktorum sorun yok dedi ama ben kasıyorum kendimi
Normal canım merak etme inşallah 12 haftanın sonunda azalır ben ilaç kullanmıştım bayağı iyi gelmişti doktoruna sor canım istiyosan sanada versin çünkü midem ağzımda geziyodu sanki.Geçmiş olsun kuzum.
Kuzucum sanda geçmiş olsun jel ve fitil kullanınca sürekli geri geldiği için vajina yaş kalıyo onun için kaşıntı oluyo canım.İnşallah en kısa zamanda geçer kuzum.
Lunacım kan kırılması yaşadığın benimde oluyodu kahverengi lekeye dönüştüğü zaman problem yok canım benim 2 .önce tamamen kesildi kahverengi lekelenmelerimde inşallah yakında seninde kesilir.
Canım benim sanada hayırlı cumalar.Şükür biz iyiyiz sen nasılsın.?
Canım benim merak etme jelden kaynaklı sakın kafana takma .Normalde ilaçlarının hepsini 12.haftanın sonuna kadar kullanacaksın.
KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.HEPİMZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.TÜM ANNE OLMAK İSTYENLERİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.RABBİM HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.
tupbaby canım geçmişlerrr olsunçok fazlaysa bulantın şurup veriyo doktor canım.rahatlatıyomuş biraz sende iste doktorundan istersen.
kızlar bişiy sorcam.benim doktor milletvekili adayı oldu.tam gün yasası çıkınca da devlet hastanesinden ayrıldı.şimdi sadece kendi özel muayenehanesi var.sizi mağdur etmem ben kesinlikle diyor ama.ilac bile yazamıyo özel olduğu için.aile hekimine gidip yazdırmak zorunda kalıyoruz tekrar.kendisinden çok memnunum çok ilgili dinleyen biri ama ben yine de bunun yanında başka bi doktora başlamak istiyorum ne dersiniz.milletvekili seçilir falan sonra ortada kalırım.hem rabbim kısmet ederse doğumu nerde yapcam dimi.
bugün özel bi hastanden başka bi doktordan randevu aldım.ona gitcem.15 günde bir ultrasonun zararı olurmuki bebişe.ne dersiniz:44:
tupbaby canım geçmişlerrr olsunçok fazlaysa bulantın şurup veriyo doktor canım.rahatlatıyomuş biraz sende iste doktorundan istersen.
kızlar bişiy sorcam.benim doktor milletvekili adayı oldu.tam gün yasası çıkınca da devlet hastanesinden ayrıldı.şimdi sadece kendi özel muayenehanesi var.sizi mağdur etmem ben kesinlikle diyor ama.ilac bile yazamıyo özel olduğu için.aile hekimine gidip yazdırmak zorunda kalıyoruz tekrar.kendisinden çok memnunum çok ilgili dinleyen biri ama ben yine de bunun yanında başka bi doktora başlamak istiyorum ne dersiniz.milletvekili seçilir falan sonra ortada kalırım.hem rabbim kısmet ederse doğumu nerde yapcam dimi.
bugün özel bi hastanden başka bi doktordan randevu aldım.ona gitcem.15 günde bir ultrasonun zararı olurmuki bebişe.ne dersiniz:44:
Şekerler bebişlerine ciciler biciler alanlar var mı ?
Saklamayın söyleyiiiiiiiiin
Nilucum bu sana lütfen sesini açıp izleeee :)))
Ikiz bebeklerin sohbeti [da-da-da-da] | İzlesene.com Video
Kuzucum ben daha hiç bir şey almadım 7.ay dolana kadarda almayı planlamıyorum alırsam söylerim zaten.Video için teşekkür ederim kuzum benim keşke benimkilerde böyle olsa ağlamasınlarda bende onlarla ağlarım heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?