2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım o soruyu soran bendim ve su anda hayretler icerisindeyim.. ne kadar ayıp etmisler sana.. saygısızlar bu kadar basite indirgenir mi bu Allah askına.. off neyse moralini bozma sinirlenme.. ucuz atlatmıssın o bilgisizlerin elinden kendini kurtarmissin.. Allah bebişini bagıslamış Rabbim şükürler olsun..

o siyah pıtır pıtır seyler bende de geliyor canım 5 gun evvel ben de kanama geçirmistim.. buradaki arkadaslar sagolsun bilgilendirdiler beni kanamanın kırılmasıymıs..

simdi yat dinlen tatlım..

Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın

cnm çok geçmiş olsun tekrar inşallah bidaha böyle bi durum yaşatmaz Allahım lunanında dediği gibi Allah bebişlerimizi korusun ve bizlere bağışlasın

Sana da cok gecmıs olsun canım, Allah yavrularımızı sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin. Sen claxane igne kullanıyormuydun canım ? benim kanamamın ondan olabilecegi soylendi hastanede.

Sana da cok gecmıs olsun canım, Allah yavrularımızı sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin. Sen claxane igne kullanıyormuydun canım ? benim kanamamın ondan olabilecegi soylendi hastanede.

sagol canım.. Aminn hepimizinkini
ben igne kullanmıyordum canım, 2 estrofem + 2 crinone kullanıyordum hala da devam ediyorum canım.. benim seninki gibi yogun bir kanama olmadı bir ara cok yogun bordo rengi geldi ama pembeydi kırmızıydı lekelerdi derken 6 saat surdu, sehir dısında oldugum icin doktora da gidemedik ertesi sabah istanbulda kendi doktoruma geldik..zaten doktoruma gittitigimde kahveler + siyahlar baslamıstı bile.. tek merak ettigim bebegim orada mıyıdı degil miydi derken bi de baktık kalbi pıt pıt atıyo bebisiminn

benim sebep falan hic konusulmadi cunku direkt bebegin kalbinin attıgını duyunca muhabbetler degisti şen şakrak bir hava oldu, biz daha evvel kalp duymamıstık cunku..bi de bundan evvel boş bir gebelik geciridgim icin bayram havasına döndü ortam..

bi de doktor la eşim cok iyi anlasıyorlar bıraktılar kendi aralarında maç, araba konusmaya basladılar ben de soracagım tum sorularla kaldım:26::26: ama inan o anda kalbi duyunca benim de pek umrumda olmadı neden olduğu.. her sey yolunda dedi, saglam maşallah dedi.. bol bol dinlen agır iş yapma, bu kanamalar normal dedi.. ben de masa başı iş yapıyorum ve babamla calıstıgım icin rahatım yoksa baska yerde calışsam hemen raporumu alırdım..

Allah bir daha yasatmasın canım , her hamilenin yar ve yardimcisi olsun canımm

cok sevindim kalp atıslarını duyduguna, muthıs bir duygu

burcucum geçmişler olsun canım.şükür iyiymişsiniz bebişinle ama yine dikkat et canım kendine.
ne cahillermiş ordakiler de,zorla düşüreceklermiş allahım korusun.biz ne zorluklarla bulduk ama onların umrunda değilki.rabbime emanet bebişlerimiz canım benim.tek tesellimiz dua....

biz de doktordan geldik teyzeleri.herşey normalmiş şükürler olsun rabbime.
ikili test istedi doktor ben yine yaptırmadım ısrarla. 1.3 mm çıktı ense kalınlığı da.
baş-popo mesafesi 8 cm olmuş.
bende gördüm bu sefer pipiyi
rabbim herkeslere nasip etsin inşallah aminnnn

Cok tesekkur ederim canım, Allah kimseye yasatmasın yasadıklarımı....

Allah nazarlardan saklasın oglusunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

günaydın ciciş anneler naparsınız bakalım Baharcım pipişmi gördün sen darısı başımıza bakalım.....

günaydın kızlar.biz iyiyiz şükür sizler nasılsınız
eslemcim gördüm şükür.allahım sizlere de nasip etsin.benimki 11+1 de gösterdiydi.senin minikler kız olacak heralde ne dersin.arkası dönük olan zaten kız heralde,utangaç ve nazlı
allahım sağlık versin bebişlerimize inşallah

ŞÜKÜRLER OLSUN canım bizde iyiyiz kısmet Allahım sağ salim hayırlı evlatlar versinde razıyım
kız oğlan
hepsine

İyi olmana çok sevindim canım. Her namazımda dua ediyorum senin için.

Ohhh maş. bizim Dr hiç söyleyeceğini sanmıyorum ama kısmet belki gösterir Dr da söyler

kız erkek sağlıkla, hayırlarla gelsinlerde gerisi önemli değil.

ŞÜKÜRLER OLSUN canım bizde iyiyiz kısmet Allahım sağ salim hayırlı evlatlar versinde razıyım
kız oğlan
hepsine
amin canım inşallah sağlıkla gelsinler,hayırlı evlat olsunlar rabbimin izniyle canımcım
amin canım benim inşallah.

Allah senden razı olsun arkadasım dualarından bizide eksik etmedigin icin cok tesekkurler.

canım geçmiş olması süper bişi....benimde aynı şey başıma geldi.alttan muayne etti ebeler...düşük başlamış dedi...parça parça bişiler aldılar...pamuk gibi, jel tahmin ediyırum...ama canımdan can koptu...benim doktorum herşeyi kesti artık sadece vitamin kullnıyorum

sana da cok gecmıs olsun, Allahım evlatlarımızı bize bagıslasın. Cok fazla ilac aldık kan sulandırıcı igneler coraspinler falan belkide ondan oldu.

Kendi doktorum birsey soylemedi ama baska bir hastanede plasenta asagıda yerlesmis dediler zamanla yukarı cıkabilirmis ve kanama bundan da olmus olabilirmis. Sana boyle birsey soyledilermi? ben simdi hep yatıyorum korkudan ise 15 gün gitmeyecegim.

Kızlar nasılsınız ?
Coraspin ve iğne gerçekten kanama mı yapıyor Yazıları okuyunca korkmaya başladım biliyorsunuz ben biraz kafaya takıyorum böyle şeyleri .
Benim bulantınlarım bugün daha fazla bakalım ne kadar sürecek :) durdum durdum 11. haftada bulantı yaşamaya başladım

slmmm güzel anne adaylarııı nihayet zorlu geçen günlerin ardındna gelebildim
geçmişi azıcık okudumda içim kabardı valla neredeyse herkesler ufacıktq olsa bişiler yaşamış allah hepimzin yardımcıısı olsun eylülcüm en çokta senin duruma takıldım allah sabır güç şifalarla birlikte herşeyin hayırlısını versin canım dualarım seninle inşallh üzülme desem saçmalamış olurum biliyorumama inan ne denir bu durumds bile4medim bir an sadece duacın olduğumu bilmeni istiyorum...

eslemim canımm o kaşıntılar beneide deli ediyo demekki ilaçlardanmış hmmm geçicek dostum az kaldı azzzzz
niluuu bi paşada senden geliyo demek diğer bebenin cinsiyeti belli oldumu ben geçmişin tamamını okuyamadımda:26:
burcudoğan geçmiş olsun arkdaşım
tupbaby ne durumdasın hayatım bulantılarmı başladı sendedeee
lunacım cannımmm ufak bi lekelenmen olmuş neyseki sonu sevindirici içindeki eski kan birikintisi gidivermiş üzülme bebik senindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar ismini unuttuğum atladığım birileri varsa af buyursun hem zaten geçmiş itamamen okyamadım aklımda bu kadarı kaldı yaşlılık naparsınız
banna gelinceee bulantılar başladı ve başlamakla kalmadı yediğim anında gidiyo şeker emsem ööööğğğğğ su içsem öööğğğğğğğğ çiçek parfüm ıslak mendil kokusu solusam öğğğğğğ yemek yapsam öğğğğğğğ balkona çıksam apartman içinde otursam öğğğğğğ yani herşey herşey öğğğ dedirtiyooo birde üç dört gündür şiddetli kasık karfın ağrım oldu 2 gün hastanede yattım allah kiömseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu anlıkta olsa yaşadım allah korusun içimizde can verdiği minik kullarınııııı
sonra grip oldum üzerine orta kulşak enfeksiyonu vardı zaten tazelendi kulağım akmaya başladı ağrısını anlatamıyorum bile aaaaaaaahh ahh bahtsız başımı hangi taşa vuracağımı şaşırdım yauu:97:
işte öyle şekerciklerim sizde hiç merak etmemişsiniz ama yaauu olmadı bu şimdi
herkesi çok çok öperim eğerki bir iki gün gelmezsem anlayınki tubi yine lavaboya yatak sermiş bulsntılarıyla savaşıyooo evet evet onuda yaptım banyoma battaniye seriğp orada yattığımı biliyorum tabi sabah ve en fazla yarım saaat in c....n çarpqr korkusuyla yusuf yusuf olup odama koşmuştum
neyseee gelmedim günlerce ama nasıl acısınıda çıkardım demiii gözünüz ağrıdı biliyorum ama özlemişim yazmayı beyaww
öperim hepinizi ayrı ayrı ama yok öpemem midem bulanıyo herifimi bile öpemiyopr öptürmüyorum neyyse selamlar olsun benden hepinize allaha emanetsiniz yavrucuklarınızlaaaa
buarada facemdeki arkadaşlar hesabımı dondurdum bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…