Kızlar iyi dilkeleriniz dualarınız ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler, Allahıma sükürler olsunki hastaneden cıktık dun aksamdan berı evde yatıyorum. Doktorum jeli de claxane ampulude coraspinide kesti, suan icin sadece sabah aksam progonex igne oluyorum ve vitamin kullanıyorum. Pazartesiye kanamam tamamen durursa jele tekrar baslayacakmısız. 15 gün raporluyum evde sırt üstü yatıcam İzmirden annem geliyor bakmaya.
kanamam cok azaldı sadece tuvalete gıttıgımde kagıda sıyah pıtır pıtır birseyler geliyor.
buarada bir arkadasımız nasıl elle muayne edip bebeginin dustugunu soylediler diye sormus. Zaten sinir oldum bende bu konuya hastanede asistanlar var gittim hemen yatırdılar afedersiniz elini sokuverdi, sonrada rahim agzın acılmıs dusuk baslamıs dedi, sonra eline parça parça birseyler gelince de düsmüs dedi, ben bagırmaya basladım jel kullanıyorum o parcalar ondandır lutfen düstü demeyin ultrasonda bakın deyince baska odaya ultrasona aldılar Rabbime sükürler olsun bebegimin kalp atısı gozüktü.
Umarım sizler icinde hersey yolundadır, bebisleriniz ve sizler cok iyisinzdir. Hepinize tekrar tesekkur ederim.
canım o soruyu soran bendim ve su anda hayretler icerisindeyim.. ne kadar ayıp etmisler sana.. saygısızlar bu kadar basite indirgenir mi bu Allah askına.. off neyse moralini bozma sinirlenme.. ucuz atlatmıssın o bilgisizlerin elinden kendini kurtarmissin.. Allah bebişini bagıslamış Rabbim şükürler olsun..
o siyah pıtır pıtır seyler bende de geliyor canım 5 gun evvel ben de kanama geçirmistim.. buradaki arkadaslar sagolsun bilgilendirdiler beni kanamanın kırılmasıymıs..
simdi yat dinlen tatlım..
Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın
canım o soruyu soran bendim ve su anda hayretler icerisindeyim.. ne kadar ayıp etmisler sana.. saygısızlar bu kadar basite indirgenir mi bu Allah askına.. off neyse moralini bozma sinirlenme.. ucuz atlatmıssın o bilgisizlerin elinden kendini kurtarmissin.. Allah bebişini bagıslamış Rabbim şükürler olsun..
o siyah pıtır pıtır seyler bende de geliyor canım 5 gun evvel ben de kanama geçirmistim.. buradaki arkadaslar sagolsun bilgilendirdiler beni kanamanın kırılmasıymıs..
simdi yat dinlen tatlım..
Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın
cnm çok geçmiş olsun tekrar inşallah bidaha böyle bi durum yaşatmaz Allahım lunanında dediği gibi Allah bebişlerimizi korusun ve bizlere bağışlasın
Sana da cok gecmıs olsun canım, Allah yavrularımızı sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin. Sen claxane igne kullanıyormuydun canım ? benim kanamamın ondan olabilecegi soylendi hastanede.
sagol canım.. Aminn hepimizinkini
ben igne kullanmıyordum canım, 2 estrofem + 2 crinone kullanıyordum hala da devam ediyorum canım.. benim seninki gibi yogun bir kanama olmadı bir ara cok yogun bordo rengi geldi ama pembeydi kırmızıydı lekelerdi derken 6 saat surdu, sehir dısında oldugum icin doktora da gidemedik ertesi sabah istanbulda kendi doktoruma geldik..zaten doktoruma gittitigimde kahveler + siyahlar baslamıstı bile.. tek merak ettigim bebegim orada mıyıdı degil miydi derken bi de baktık kalbi pıt pıt atıyo bebisiminn
benim sebep falan hic konusulmadi cunku direkt bebegin kalbinin attıgını duyunca muhabbetler degisti şen şakrak bir hava oldu, biz daha evvel kalp duymamıstık cunku..bi de bundan evvel boş bir gebelik geciridgim icin bayram havasına döndü ortam..
bi de doktor la eşim cok iyi anlasıyorlar bıraktılar kendi aralarında maç, araba konusmaya basladılar ben de soracagım tum sorularla kaldım:26::26: ama inan o anda kalbi duyunca benim de pek umrumda olmadı neden olduğu.. her sey yolunda dedi, saglam maşallah dedi.. bol bol dinlen agır iş yapma, bu kanamalar normal dedi.. ben de masa başı iş yapıyorum ve babamla calıstıgım icin rahatım yoksa baska yerde calışsam hemen raporumu alırdım..
Allah bir daha yasatmasın canım , her hamilenin yar ve yardimcisi olsun canımm
Kızlar iyi dilkeleriniz dualarınız ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler, Allahıma sükürler olsunki hastaneden cıktık dun aksamdan berı evde yatıyorum. Doktorum jeli de claxane ampulude coraspinide kesti, suan icin sadece sabah aksam progonex igne oluyorum ve vitamin kullanıyorum. Pazartesiye kanamam tamamen durursa jele tekrar baslayacakmısız. 15 gün raporluyum evde sırt üstü yatıcam İzmirden annem geliyor bakmaya.
kanamam cok azaldı sadece tuvalete gıttıgımde kagıda sıyah pıtır pıtır birseyler geliyor.
buarada bir arkadasımız nasıl elle muayne edip bebeginin dustugunu soylediler diye sormus. Zaten sinir oldum bende bu konuya hastanede asistanlar var gittim hemen yatırdılar afedersiniz elini sokuverdi, sonrada rahim agzın acılmıs dusuk baslamıs dedi, sonra eline parça parça birseyler gelince de düsmüs dedi, ben bagırmaya basladım jel kullanıyorum o parcalar ondandır lutfen düstü demeyin ultrasonda bakın deyince baska odaya ultrasona aldılar Rabbime sükürler olsun bebegimin kalp atısı gozüktü.
Umarım sizler icinde hersey yolundadır, bebisleriniz ve sizler cok iyisinzdir. Hepinize tekrar tesekkur ederim.
burcucum geçmişler olsun canım.şükür iyiymişsiniz bebişinle ama yine dikkat et canım kendine.
ne cahillermiş ordakiler de,zorla düşüreceklermiş allahım korusun.biz ne zorluklarla bulduk ama onların umrunda değilki.rabbime emanet bebişlerimiz canım benim.tek tesellimiz dua....
biz de doktordan geldik teyzeleri.herşey normalmiş şükürler olsun rabbime.
ikili test istedi doktor ben yine yaptırmadım ısrarla. 1.3 mm çıktı ense kalınlığı da.
baş-popo mesafesi 8 cm olmuş.
bende gördüm bu sefer pipiyi
rabbim herkeslere nasip etsin inşallah aminnnn
günaydın kızlar.biz iyiyiz şükür sizler nasılsınız
eslemcim gördüm şükür.allahım sizlere de nasip etsin.benimki 11+1 de gösterdiydi.senin minikler kız olacak heralde ne dersin.arkası dönük olan zaten kız heralde,utangaç ve nazlı
allahım sağlık versin bebişlerimize inşallah
günaydın kızlar.biz iyiyiz şükür sizler nasılsınız
eslemcim gördüm şükür.allahım sizlere de nasip etsin.benimki 11+1 de gösterdiydi.senin minikler kız olacak heralde ne dersin.arkası dönük olan zaten kız heralde,utangaç ve nazlı
allahım sağlık versin bebişlerimize inşallah
amin canım inşallah sağlıkla gelsinler,hayırlı evlat olsunlar rabbimin izniyle canımcımŞÜKÜRLER OLSUN canım bizde iyiyiz kısmet Allahım sağ salim hayırlı evlatlar versinde razıyım
kız oğlan
hepsine
amin canım benim inşallah.İyi olmana çok sevindim canım. Her namazımda dua ediyorum senin için.
Ohhh maş. bizim Dr hiç söyleyeceğini sanmıyorum ama kısmet belki gösterir Dr da söyler
kız erkek sağlıkla, hayırlarla gelsinlerde gerisi önemli değil.
İyi olmana çok sevindim canım. Her namazımda dua ediyorum senin için.
Ohhh maş. bizim Dr hiç söyleyeceğini sanmıyorum ama kısmet belki gösterir Dr da söyler
kız erkek sağlıkla, hayırlarla gelsinlerde gerisi önemli değil.
canım geçmiş olması süper bişi....benimde aynı şey başıma geldi.alttan muayne etti ebeler...düşük başlamış dedi...parça parça bişiler aldılar...pamuk gibi, jel tahmin ediyırum...ama canımdan can koptu...benim doktorum herşeyi kesti artık sadece vitamin kullnıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?