2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Cnm arkadaşlarım bu topikte son yazım olacak maalesef cuma günü kürtaj oluyorum . Ben 2 li test için gittim ama bebkte bir dolu sorun çıktı ve sonlandırmanın en doğru karar olacağını düşündük hepinizi kocaman öpüyorum ve mücadaleme devam edicem en kısa zamanda tekrar aranızda olmam dileğiylee hepinize sağlıklı gebelik diliyorum

arkadaşım.ne sorunu çıktı.açıkca yazsana bak banada bisürü dediler neler dediklerini açıklarmısın.

Canım, nutkum tutuldu cok ama cok üzüldüm, Allah yardımcın olsun insallah. soyleyecek soz bulamıyorum...

cnm benim ne sorun çıktı neden acele ediyosun nasıl anladılar bu sorunları hemen karar verme bak benimde ense kalınlıkları sınıra yakın çıktı ama sabırla bekliyorum hatta bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum benc hemen karar verme tabiki senin ve eşinin sağlığı öncelikli ama noldu yazsana

amniosentez yaptırmadan sonlandırma bence daha çok küçük ona birşans ver....

arkadaşım.ne sorunu çıktı.açıkca yazsana bak banada bisürü dediler neler dediklerini açıklarmısın.

O kadar çok şey sayıldı ki hatırladıklarım mesanesinin çok çok büyük olduğu vücudunda ve kafasında ödem olduğu daha bir dolu şey ve ben 2 hafta önce gittiğimde herşey çok sağlıklıydı demekki hayırlısı böyleymiş kızlar cuma günü suni sancıyla bebişimle vedalaşıcam sizleride çok üzmek istemiyorum özelden herzaman mesajlara cevap vericem bu güzel topiğe bu haberle gölge düşürdüğüm için üzgünüm

cnm benim ya zaten moralim kötüydü ağlattın beni niye böyle oluyo

bütün bunları anlamaları için ayrıntılı ultrasonmu yaptılar

Yok cnm zaten 1 dk içinde paat diye sorun çıktı ben bile anladım doktor sıkıntı var dedii. Başka doktor geldi o da aynı sorunları gördü bir değil bir dolu sorun ama pes etmek yok

canım lütfen bir kaç doktora daha git hata yapma ihtimallalleri var

Yok cnm zaten 1 dk içinde paat diye sorun çıktı ben bile anladım doktor sıkıntı var dedii. Başka doktor geldi o da aynı sorunları gördü bir değil bir dolu sorun ama pes etmek yok

anladım Alllah yardımcımız olsun cnm problem nerde hala anlayamıyorum ama bizler tüp bebek yöntemiyle hamile kaldık en iyi spermler ve yumurtalar seçilmiyomu hala bazı şeyleri anlayamıyorum sadece Allaha sığınıyorum ama başka bi hastanede tekrar tetkik yaptır derim ben seni çok seviyorum bitanem unutma senin sağlığın herşeyden önemli

Bu şekilde ebelik sonlandırmazlar yanlış yapıyorlar, amniosentez iste emin ol belkide ilerde düelcek şeylerdir..... Yine diyorum hemen aldırma amniosentez yaptır lütfen.....

Acele edip yanlış kararlar verme cnm bu kadar bekledik ve zor sahip olduk sence bi şansı daha haketmiyomu bebişin bütün bu problemleri sadece ultrasonla anlayamazlar

küçük cadım benim bi doktora daha git lüüütfeeennn

Son düzenleme:
tüp baby canım neden hemen ani kararlar lıyorsunuz. Tıp çok ilerled amniosentez yaptırmadan karar vermeyin lütfen :

tüp baby canım neden hemen ani kararlar lıyorsunuz. Tıp çok ilerled amniosentez yaptırmadan karar vermeyin lütfen :

amniosentez yapılır yapılmasına ama sorunları çözmeye yetmiyor kızlar hepsini sordum ben merak etmeyin ben istermiyim bebeğimden ayrılmak ...

yaaa hakkınızda hayırlısı olsun canım

Allah en kısa zamanda sağlıklı yavrularınla kucağını dolsursun inş.

amniosentez yapılır yapılmasına ama sorunları çözmeye yetmiyor kızlar hepsini sordum ben merak etmeyin ben istermiyim bebeğimden ayrılmak ...

canım çok üzüldüm.hakkınızda hayırlısı olsun bitanem.ama nolur yinede bikaç doktora daha git.bende ilk gebeliğimi aptal bi doktor yüzünden sonlandırmak zorunda kalmıştım.sonradan öğrendim tabi bunu.
Rabbim büyüktür canım benim.nolur git doktora

Kızlar 10 gün sonra benim yine kanamam basladı:-( aranızda sürekli kanama geciren varmı? kahroluyorum ne olur bilgi verin.

cnm nilunun sürekli kanaması vardı ama oda gelemiyo bugünlerde canını sıkma doktoruna git ama normaldir bildiğim kadarıyla nilununda sürekli oluyodu

Kızlar 10 gün sonra benim yine kanamam basladı:-( aranızda sürekli kanama geciren varmı? kahroluyorum ne olur bilgi verin.

burcucum ben 3 ay geçirdim....en son 10 gün önceydi....aklına takma..bebkte sorun yoksa bizde böyle geçireceğiz napalım bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…