sana da cok gecmıs olsun, Allahım evlatlarımızı bize bagıslasın. Cok fazla ilac aldık kan sulandırıcı igneler coraspinler falan belkide ondan oldu.
Kendi doktorum birsey soylemedi ama baska bir hastanede plasenta asagıda yerlesmis dediler zamanla yukarı cıkabilirmis ve kanama bundan da olmus olabilirmis. Sana boyle birsey soyledilermi? ben simdi hep yatıyorum korkudan ise 15 gün gitmeyecegim.
Kızlar nasılsınız ?
Coraspin ve iğne gerçekten kanama mı yapıyorYazıları okuyunca korkmaya başladım biliyorsunuz ben biraz kafaya takıyorum böyle şeyleri .
Benim bulantınlarım bugün daha fazla bakalım ne kadar sürecek :) durdum durdum 11. haftada bulantı yaşamaya başladım
slmmm güzel anne adaylarııınihayet zorlu geçen günlerin ardındna gelebildim
geçmişi azıcık okudumda içim kabardı valla neredeyse herkesler ufacıktq olsa bişiler yaşamışallah hepimzin yardımcıısı olsun eylülcüm en çokta senin duruma takıldım allah sabır güç şifalarla birlikte herşeyin hayırlısını versin canım dualarım seninle inşallh üzülme desem saçmalamış olurum biliyorumama inan ne denir bu durumds bile4medim bir an sadece duacın olduğumu bilmeni istiyorum.. .
eslemim canımm o kaşıntılar beneide deli ediyo demekki ilaçlardanmış hmmm geçicek dostum az kaldı azzzzz
niluuu bi paşada senden geliyo demekdiğer bebenin cinsiyeti belli oldumu ben geçmişin tamamını okuyamadımda:26:
burcudoğan geçmiş olsun arkdaşım
tupbaby ne durumdasın hayatım bulantılarmı başladı sendedeee
lunacım cannımmm ufak bi lekelenmen olmuş neyseki sonu sevindirici içindeki eski kan birikintisi gidivermiş üzülme bebik senindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar ismini unuttuğum atladığım birileri varsa af buyursun hem zaten geçmiş itamamen okyamadım aklımda bu kadarı kaldı yaşlılık naparsınız
banna gelinceee bulantılar başladı ve başlamakla kalmadı yediğim anında gidiyo şeker emsem ööööğğğğğsu içsem öööğğğğğğğğ çiçek parfüm ıslak mendil kokusu solusam öğğğğğğ yemek yapsam öğğğğğğğ balkona çıksam apartman içinde otursam öğğğğğğ yani herşey herşey öğğğ dedirtiyooo birde üç dört gündür şiddetli kasık karfın ağrım oldu 2 gün hastanede yattım allah kiömseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu anlıkta olsa yaşadım allah korusun içimizde can verdiği minik kullarınııııı
sonra grip oldum üzerine orta kulşak enfeksiyonu vardı zaten tazelendi kulağım akmaya başladı ağrısını anlatamıyorum bile aaaaaaaahh ahh bahtsız başımı hangi taşa vuracağımı şaşırdım yauu:97:
işte öyle şekerciklerim sizde hiç merak etmemişsiniz ama yaauu olmadı bu şimdi
herkesi çok çok öperimeğerki bir iki gün gelmezsem anlayınki tubi yine lavaboya yatak sermiş bulsntılarıyla savaşıyooo evet evet onuda yaptım banyoma battaniye seriğp orada yattığımı biliyorum tabi sabah ve en fazla yarım saaat in c....n çarpqr korkusuyla yusuf yusuf olup odama koşmuştum
neyseee gelmedim günlerce ama nasıl acısınıda çıkardım demiii gözünüz ağrıdı biliyorum ama özlemişim yazmayı beyaww
öperim hepinizi ayrı ayrı ama yok öpemem midem bulanıyoherifimi bile öpemiyopr öptürmüyorum neyyse selamlar olsun benden hepinize allaha emanetsiniz yavrucuklarınızlaaaa
buarada facemdeki arkadaşlar hesabımı dondurdum bilginiz olsun
valla kuzu bana öyle bişi demediler ama erkek bebekler genelde aşağıda oluyor...belki oğluş geliyordur
Güzel anniş adayları nasılsınız bebişler nasıl?Geçmişi okuyamadığım inşallah hepiniz iyisinizdir:))))
canım bende tek bi yere dakikalık girip durumu bildirip çıkıyorum oraya bakar merak eden diye şimdi 1 yıldan fazladır orada olunca yazmasam alınıyo arkadaşlar lütfen yanlış anlama hepiniz tek tek aklımdaydınız zaten uzun süre kalamıyodum ki hala öleyim durumu bildirip çıkıyodumcnm çok geçmiş olsun tatlım seni merak ettik ama diğer topicte yazılarını gördüm buraya yazmayınca bende çok sıkmak istemedim belliki şirin hareketli bi topiciniz var insanlara sürekli sormak istemiyorum neden yazmyosun neden gelmiyosun falan diye sadece rahatsızlığı olan arkadaşlar bildirip uzun zaman yazmazsa onlara bişeyler yazıyorum.İyi olmana sevindim bol bol miden bulansın belkim kızın geliyodur cnm....
valla kuzu bana öyle bişi demediler ama erkek bebekler genelde aşağıda oluyor...belki oğluş geliyordur
Allah hepimize saglıklı sıhhatli dogurmayı nasip etsin canım, kız erkek hic farketmez.
cnm test sonuçlarını gösterdinmi nedir durumP?
iyiyiz nilucum sennasılsın bide haber alamadığımız arkadaşlar bi ses verse ben hepsini merak ediyorum ya özellikle eylül ve selini
günaydın kızlar
zaman geçmmiyor birtürlü 10 gün vardaha kontroleçok merak ediyorum ben sadece kese ve kalp atışı için gittim çok uzak verdi bana 1 ay sonra gel dedi ay bölede zaman geçmiyoki 15 günde bi görsek fenamı olur
cnm test sonuçlarını gösterdinmi nedir durumP?
iyiyiz nilucum sennasılsın bide haber alamadığımız arkadaşlar bi ses verse ben hepsini merak ediyorum ya özellikle eylül ve selini
Beklemek cok zor biliyorum ama belkide boylesi daha iyi, ben bu hastalık sürecinde neredeyse gün aşırı ultrasona girdim ve stres oldum bebegime zararı olmusmudur diye...
noolur cvp verin ikili test kötü çıkan varmı(
canım ben yaptırmadım.ama sonucu kötü çıkıpta sapasağlam doğan bebişleri çok gördüm ve duydum canım.çok da takılmamak gerek mi acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?