2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

valla kuzu bana öyle bişi demediler ama erkek bebekler genelde aşağıda oluyor...belki oğluş geliyordur

cnm herkeste aynı olmaz her bünye farklıdır sen artık böyle şeyler düşünme bulantıların içinde sevin cnm bebeğin seni heran uyarıyo ben burdayım diye yanlış bişey yapmasın ağır falan kaldırmazsın işte

cnm çok geçmiş olsun tatlım seni merak ettik ama diğer topicte yazılarını gördüm buraya yazmayınca bende çok sıkmak istemedim belliki şirin hareketli bi topiciniz var insanlara sürekli sormak istemiyorum neden yazmyosun neden gelmiyosun falan diye sadece rahatsızlığı olan arkadaşlar bildirip uzun zaman yazmazsa onlara bişeyler yazıyorum.İyi olmana sevindim bol bol miden bulansın belkim kızın geliyodur cnm....

Güzel anniş adayları nasılsınız bebişler nasıl?Geçmişi okuyamadığım inşallah hepiniz iyisinizdir:))))

valla kuzu bana öyle bişi demediler ama erkek bebekler genelde aşağıda oluyor...belki oğluş geliyordur

cnm test sonuçlarını gösterdinmi nedir durumP?

Güzel anniş adayları nasılsınız bebişler nasıl?Geçmişi okuyamadığım inşallah hepiniz iyisinizdir:))))

iyiyiz nilucum sennasılsın bide haber alamadığımız arkadaşlar bi ses verse ben hepsini merak ediyorum ya özellikle eylül ve selini

canım bende tek bi yere dakikalık girip durumu bildirip çıkıyorum oraya bakar merak eden diye şimdi 1 yıldan fazladır orada olunca yazmasam alınıyo arkadaşlar lütfen yanlış anlama hepiniz tek tek aklımdaydınız zaten uzun süre kalamıyodum ki hala öleyim durumu bildirip çıkıyodum
şükür daha iyiyim kızmı dedim bana erke doğuyo ama hayırlısı olsun kızımızda yo oluşumuzda allah yeterki hayırlı sağlıklı versin hepimizeeee
çok öpüyorum tatlı annecikkkk

Allah hepimize saglıklı sıhhatli dogurmayı nasip etsin canım, kız erkek hic farketmez.

aynen bacım...insanlar soruyor ne istiyorsunuz diye, ne yollardan geçtiğimizi bilen olmadığından farketmez demem onları tatmin etmiyor....benim tek isteğin sağlıklı doğurmak

iyiyiz nilucum sennasılsın bide haber alamadığımız arkadaşlar bi ses verse ben hepsini merak ediyorum ya özellikle eylül ve selini

gösterdim...şükür ii dedi dopktorum

günaydın kızlar
zaman geçmmiyor birtürlü 10 gün vardaha kontrole çok merak ediyorum ben sadece kese ve kalp atışı için gittim çok uzak verdi bana 1 ay sonra gel dedi ay bölede zaman geçmiyoki 15 günde bi görsek fenamı olur

Beklemek cok zor biliyorum ama belkide boylesi daha iyi, ben bu hastalık sürecinde neredeyse gün aşırı ultrasona girdim ve stres oldum bebegime zararı olmusmudur diye...

ikili testimi gösterim sorun yok şükür perşembe ayrıntılı ultrasonumuz var

Beklemek cok zor biliyorum ama belkide boylesi daha iyi, ben bu hastalık sürecinde neredeyse gün aşırı ultrasona girdim ve stres oldum bebegime zararı olmusmudur diye...

haklısın canım bilirim benim bitane gelişmeyen gebeliğim oldu bu duygularıda biliyorum anlıyorum korkularım çok benimde.sağlıklı olsunda beklerim tabiki şükürler olsunki var benimle olmadığında beklemek en zoru...

Kızlar merhaba, şehir dışından misafirim olduğu için fazla giremiyorum nasılsınız melekleriniz nasıl?Selin ve Eylülden haberi olan varmı?Kendinize dikkat edin kızlar öpüyorum sizleri:)))

hu huuuuu kızlar nerelerdesiniz yaaaa....
herkesler iyimi....
kimseciklerrr yokmuş kaç gündür
bende giremedim annemler umreden geldi onlardaydık hep....
kızlar iyisinizdir inşallahh...

yok canımcım ya yaptırmıcam.zamanı da geçti zaten ama ben istemedim yaptırmayı.Rabbime emanet bebişlerimiz

iyiyiz baharcım sen nasılsın bütün kızlar iyi heralde ses soluk yok aman herkes iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…