2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kizlar herkese coook selamlar..umarim herkes cok iyidir gecmise bakamadim...geçen hafta babannem ameliyat oldu pek giremedeim, cok sukur iyi simdi...

Bebisimin de kalp atislarini tekrar ptesi duydum cok mutluyum doktor kan testi yaptirdi bir suru haftaya sali gidecegim tekrar..
Bu aralar tiksinme basladi ara ara migdem bulaniyo ama cok sukur kusmadim..sadece tuzlu yiyebiliyorum canlar normaldir di mi? Bu ara cok beslenemiyorum maalesef

Bi de ara ara regl agrisi gibi agrim oluo normal di mi? En buyuk sıkıntım ise neredeyse 2 haftadir suren siyah kum gibi akinti.. Doktora sordum normal dedi ama son 2 gundur crinone jel tamamiyle siyah olup findik buyuklugunde geri geliyor resmen camur gibi.. Sizde de olmus muydu canlar? Kanamamin ustunden 2 hafta gecti hala o kanin kalintilari acaba? Ben sizden cok hafta gerideyim ne olur tecrubelerinizi paylasin benimle... Hepimizi Allah nazarlardan saklasin..

Canım, benimde kanamamdan sonra dedigin gibi kum tanesi gibi akıntılar geldi ve hastanedeyken jelle birlikte siyah olup geri geldigide oldu ama ben evde jelden sonra mutlaka enaz 5 dakika ayakta dolanıyorum boylelikle jel erior ve geriye cok gelmiyor.

slm cnm babannene geçmiş olsun yaşadığın herşey normal ben kaçıncı haftaya geldim hala kuş kadar yiyorum balık süt yiyip içemiyorum zamanla yeriz inşallah jelden sonra mutlaka dolaş eğer dolaşmazsan ogün gelmese bile daha sonra tekrar geliyo dolaşmayınca pıhtılaşıp kalıyo ağrıların normal daha ilk haftalardasın ve rahim genişliyo yanlız sana tavsiyem çok fazla ayakta kalma uzun yürüyüşlerden kaçın nede olsa hala dikkat etmemiz gerekiyo

ay sagolun canlarımm ama inanın jelin gelmesinden ziyade bana siyah akıntı bıkkınlık getirdi jelle de geliyor jelsiz de geliyor siyah kum tanesi gibi akıntı.. ic camasırıma gelmiyor ama her idrarımı yaptıgımda tuvalet kagıdına silince artık siyah renk gormekten bıkkınlık geldi..her seferinde geliyor fenalık gecirecegim..
yarın doktoruma gidecegim ama inanın arayıp da sorasım yok telefonla oncesinde, zaten degisecek bir sey de yok yarına kadar.. aklıma milyon tane sey getiriyorum bi yandan da tahtalara vuruyorum Allah korusun diye off kafayı cizdim benn
kanamamım ustunden 2 hafta gecti hala kan kalıntıları olabilir mi ki???

benim gibi basına gelen var mı kızlar?

nilu'cugum eger misafirler gittiyse buralara gelirsen sen kıdemlimiz olarak ve kanama cok gecirmis olarak bana belki cevap verebilirsin canım??

Son düzenleme:
Günaydıııııııııııııııııın kızlarrrr ayyy topiğimiz yalnız kalmışş kimsecikler uğramıyor artık :26: :26: :26: :26:
Nasılsınız ?
Bebişlerimiz nasıl ?
Kontroller ne zaman 2 li testler yapıldı mı ?
Mide bulantılarınız var mı ?
Kırmızı et tavuk yiyebiliyor musunuz ?
Çok uyuyor musunuz ?

Uyanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın hadiiiiiiii

soru 1:iyiyiz cnm sen nasılsın
soru2:bebişler iyi heralde bugün kontrol var bakalım inşallah iyilerdir
soru3:bugün
soru4:Bulantılar dvm bide başağrısı eklendi
soru5:Kırmızı ete bayılıyorum tavuk ve balık yiyemiyorum
soru6:bazen zaman zaman sık sık arada bir:)))))
sen napıyosun bu topic iflas etti artık napalım kader ya herkes çok iyi yada herkesin problemleri var ki inşallah iyiylerdir bende artık fazla takılamıyorum buraya genelde kimse olmuyo ekim annelerine takılıyorum paylaşımlar daha fazla hepinizi seviyorum kıslar byeee

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buraya takıl ama ( bende ekim annelerini okuyorum ama yorum yapmıyorum okumak daha keyifli :))))
İyiyim tatlım benimde yarın kontrolüm var heyecan, korku birarada nedense rahatlayamıyorum (
Boniboncuklarımızı öpüyoruum kocaman kocaman :))))

Lunacım kırmızı olmadığı sürece korkma tatlım varsın siyah olsun :)) Nilu burda olsaydı seni rahatlatırdı bugün mutlaka uğrar ama merak etme canım :))

Son düzenleme:

ay canım sagol icimi rahatlattın.. benim de kontrolum yarın insallah guzel haberlerle doneriz ikimiz de.. bol şansss canımmm

ben geldim kızlar.bazı durumlarda degişiklikler size kötü ve iyi hbrlerim var.ama şimdi uzun uzun yazcak zamanım yok merak edenler için yazıcam biara....umarım herkes iyidir.

yanlış yeremi geldim acaba yoksa herkes benim gibi bulantılardan sürünüyormu nerde bu milletttttttt:44: fenayım kızlar fenayım artık ağlıyorum hıçkır hıçkır su dahi içemezoldum sürekli çıkarmaktan boğazım acıyooooo heleki o aç karnına çıkarmaya çalışmak ölüm gibi

ölüyoruuuuummmmm ne olur dua edin bitip gitsin tükendim ben artıkhaşa şikayetçi değilim ma dayanamıyorum artıııkk
neyse güya durum bildirmeye girmiştim ağla sızla oldum
öpüyorum hepinizi dualarımdasınız her daim

günaydın kızlarr... benim tansiyonum yerlerde....sizde de varmı böyel sorunlar....
bu arada bebeğim erkek galiba sanırsam:))

günaydın kızlarr... benim tansiyonum yerlerde....sizde de varmı böyel sorunlar....

CNM erkekin hayırlı uğurlu olsun Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin sen kaçıncı haftada baktırmıştın ense kalınlığına?

Canım Allah yardımcın olsun, bak benim bulantım hic olmadı ama düsük riskim devam ediyor, belkide bulantı olması iyi birseydir.

Sabah yine kanamam basladı doktora gittim rahim kan icinde yavrum o kadar kanla mücadele ediyor, cok zor günler Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tansiyonun yükselmesinden daha iyi herhalde düsük olması ama dikkat et canım basın falan doner Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…