amniosentez yapılır yapılmasına ama sorunları çözmeye yetmiyor kızlar hepsini sordum ben merak etmeyin ben istermiyim bebeğimden ayrılmak ...
cnm nilunun sürekli kanaması vardı ama oda gelemiyo bugünlerde canını sıkma doktoruna git ama normaldir bildiğim kadarıyla nilununda sürekli oluyodu
burcucum ben 3 ay geçirdim....en son 10 gün önceydi....aklına takma..bebkte sorun yoksa bizde böyle geçireceğiz napalım bacım
insallah normaldir canım.
Benim ilk 15 gün once cok ciddi bir kanama olmustu 2 gün hastanede yatmıstım o günden beri evde yatıyorum lavabo harici hiç kalkmıyorum, dün doktora gittik bebegim Allahıma sükürler olsun kıpı kıpır oynuyordu ama etrafı kan hareleri doluydu bu nedenle doktor tehlikenin devam ettigini ve yatmam gerektigini soyledı, toplasan 10 dakika ayakta kaldım eve gelince yine kanama basladı, Artık ne düsünecegimi nasıl hareket edecegimi bilmiyorum her an korku ile yasıyorum.
bak kuzum...evelki haftaydı...cuma günü..10 günlük raporumu kapatmaya hastaneye gittim, nasıl mutluyum 1 haftadır kanamam yok...gezdim balık yedim eve geldim ama hiç bir şeyim yok...tuvalate girdim ki...kıpkırmızı kan...beynimden vurulmuşa döndüm...koşturarak ve ağlayarak gittim doktora...bebeğim dönüp duruyor teyzesi...doktorum dedi ben seni buaraya bağlasam sürekli ultrasonla baksam gideceği varsa gider yatsanda kalksanda farektmez dedi sadece ilişki yasak...senin o harelerde dışarı atılıyor olabilir....ne kadar sinir bozucu olduğunu eminim en iyi ben anlıyorum...2 kere yattım hastanede ..hemde birinde dayanılmaz sancıyla bayıldığım için evde gece yarısı gittik...sabaha kadar bağırmaktan öte böğürdüm dedim gitti galiba...ama süpriz meleğimle hiççç alakalı değil...bence bizim derdimiz rahmimizle.....
Allah razı olsun canım biraz olsun icime su serpildi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah, sen ikili testi yaptırdınmı, nasıl yapılıyor ve maliyeti nedir biliyormusun ?
bak şimdi kuzu devlet hastanesinde yapmışlardı benim doktorum kabul etmedi....kendi muayne sırasnda ensesini ölçtü o değere göre bir form doldurdu beni bir labaratuvara yolladıonlarda kan aldılar..Ankarada Düzen laba. yolluyrmuş onlarda 85 tl ödedim...maşallah iyi çıktı teyzesi...o kanama alanıda bebek büyüdükçe küçülüp atılıcak...benimde vardı...doktorların korktuğu kanama alanı atılırken çok büyükse bebeğide atması....ama bizimkiler büyüdü artıkın annesi Allaha emanet bişicik olmayacak
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Lunacım canım lütfen üzülme ben iyiyim gerçekten napalım sağlığımız yerinde olsunda yine deneriz
Benim için yarın çok önemlii dualarınızı bekliyorum çok ağrım olmadan sızım olmadan atlatırsam hemen toparlanacağıma inanıyorum.
Ama bakın sizlere yetişiceeeem ona göreeeee yine bu topişe gelicem siz kıdemli olacaksınız bana yol göstericeksiniz canlarım
Lunacım canım lütfen üzülme ben iyiyim gerçekten napalım sağlığımız yerinde olsunda yine deneriz
Benim için yarın çok önemlii dualarınızı bekliyorum çok ağrım olmadan sızım olmadan atlatırsam hemen toparlanacağıma inanıyorum.
Ama bakın sizlere yetişiceeeem ona göreeeee yine bu topişe gelicem siz kıdemli olacaksınız bana yol göstericeksiniz canlarım
Canım Allah yardımcın olsun, bak benim bulantım hic olmadı ama düsük riskim devam ediyor, belkide bulantı olması iyi birseydir.
.
Cnm arkadaşlarım bu topikte son yazım olacak maalesef cuma günü kürtaj oluyorum . Ben 2 li test için gittim ama bebkte bir dolu sorun çıktı ve sonlandırmanın en doğru karar olacağını düşündük hepinizi kocaman öpüyorum ve mücadaleme devam edicem en kısa zamanda tekrar aranızda olmam dileğiylee hepinize sağlıklı gebelik diliyorum
insallah normaldir canım.
Benim ilk 15 gün once cok ciddi bir kanama olmustu 2 gün hastanede yatmıstım o günden beri evde yatıyorum lavabo harici hiç kalkmıyorum, dün doktora gittik bebegim Allahıma sükürler olsun kıpı kıpır oynuyordu ama etrafı kan hareleri doluydu bu nedenle doktor tehlikenin devam ettigini ve yatmam gerektigini soyledı, toplasan 10 dakika ayakta kaldım eve gelince yine kanama basladı, Artık ne düsünecegimi nasıl hareket edecegimi bilmiyorum her an korku ile yasıyorum.
neler oluyooooo inanılmaz şaşkın ve üzgünüm şuan tupbaby canım ne olur sessizliğimi bağışla allah yardımcın olsun herşey o güzel gönlünce olsun ne denir bu durumda bilmiyorum inanılmaz üzüntülüyüm ve şaşkınım çok dua edicem senin için canımmm...
herşey çok daha güzel olucak inşallahhemde çook daha güzel bak görürsün
burcudogan senind ekanamalar varmış allah hayırlı ve sağlıklısnı versin herşeyin inşallah bu kanamalar bebeğin annesine şakasıdır inanıyorumki bu sıkıntılı günler geride kalacak çok değil 1 ay sonra herşey bambaşka olacak allah yardımcın olsun
kızlar ben gelemiyorum eskisi gşbş kusura bakmayın unutulmamak için yazıyorum bulantılar devam ediyo yalnız bugün hayır olsun hiç bişey yok sevinsemmi üzülsemmi bilemedim daha dün gece yarsı lavabodayken birden nasıl yok olur korkuyorum
ayrıca şiddetli, kasık ve bel ağrılarım olduğu için dr bu bir tehlike olabilir bol bol istirahat verdi bırakın yürümeyi adım atmaya korkuyorum hastanede yatmak istemediğim için akşamları takip için gidiyorum
kendimde dahil tüm hamile arkadaşlarıma sağlıklı sorunsuz gebelikler diliyorum allah tamamına erdirsin geç bulduklarımızı sağlıkla kucağımıza alıp en güzel günlerini görmek nasip etsin güzel allahım anladımki hamile kalmakla bitmiyormuş iş asıl iş hamişle kaldıktan sonra başlıyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun
diğer kızları soramadı inşallah herkes iyidir eylül eslem nilu luna bahar ismen hatırlamadığım tüm arkadaşlar inşallah herşey yolundadır
şimdilik hoşçakalın öpüyorum hepinizi ayrı ayrı
kız luna aşkol emiiiiiiiiiiiiicanım cok sevindim iyi olmana..insallah dedigin gibi hepimiz sorunsuz hamilelikler geciririz.. can yoldaslarım benim.. hatrımızı sormussun Allah razı olsun..
ben kendi adıma cvp vereyim..
ben de 3 gundur her sabah kusuyorum..sütmüş ayranmış meyve suyuymuş migdem almıyor resmen... nesquick icebilecegimi hic dusunemiyorum tatlı hicbri sey yiyemiyorum icemiyorum cok fena bi durum..
ben maalesef cok saglıksız besleniyorum napıcam bilmioyrum sadece tuzlu ve eksi seyleri yiyebiliyorum, inanır mısınız bildiginiz fırından alınan ekmegi bile kızartmadan yiyemiyorum, ekmegin tadı bile tatlı gelioyr bana.. her sey tatlı geliyor..
tiksindim artık her seyden..
haslanmıs makarna yagsız tuzsuz + haslanmıs patates + salata ve corbalar dısında hicbri sey yiyemiyorum.. gecen gun bi mantı yiyeyim dedim.. icindeki butun kıymanın baharatın kokusu migdemi bulandırdı 2 kaşık alıp bıraktım..
cok uzuluyorum saglıksız beslenmeme.. kabızlık da had safhada duphalac surup icmeden tuvalete cıkamıyorum biraz uzgunum maalesef kotu besleniyorum..
ve tabi buna ek olarak siyah kum tanesi akıntım devam etmekte sadece idrarımı yaptıgımda geliyor artık çamur gormekten sıkıldım insallah bir sey olmasın da bebegime sorun degil.. doktora sordum sorun yok dedi takma kafana dedi ama dusunsenize her idrarınızı yaptıgınızda siyah camur gibi kum taneleri , tuvalet kadigidina crinone siyah halinde geri geliyor.. bu sabah hapsırdım 2 kere :2::2: erik buyuklugunde crinone geri geldi yine siyahlaşmıs sekilde..
bebisim saglıklı olsun gerisi yeter ama neden oluyo anlamadım.. geziyorum da crinone surdukten sonra..
sorma bahar biraz sıkıntılı geçiyop bulantım nedensebugün yoktu hayyrettlerdeyims.tuğbacım.senin minnoş debelenip duruyo da annesinin midesini altüst mü ediyoooo...
ama 3 aydan sonra hafifler diyolar bitanem.ben şimdi kuş gibi hissediyom kendimi Allaha şükür.zaten bulantılarım birden kesildi demişsin.ii işte ne güzel rahatlarsın biraz canımcım.dediğin gibi o kadar uğraştık ama hamile kalmakla bitmiyomuş.kucağımıza alana kadar yaşayacaz bu sıkıntıları heralde.ama sen de dikkat et oldumu canım kendine.dinlen dediyse doktorun dinlen canım,ihmal etme sakın.
..
gunaydin arkadarlar ,oncelikle Rabbim hepinizin bebegini kucaginiza almayi nasip etsin insallah
bende insallah Allah nasip ederse tup bebekle kasim annesi olcam suan 11 haftadayiz
ve size bisey sormak istiyorum cunku siz bu haftalari gecirdiniz
aksam yada gece diyim ,bende kanama oldu okadar kotu oldumki
iki gun oncede doktora gittim bebegimi gormustum ,aceba neden oldu ,yoksa bebegimi mi dusurdum ,korkudan kabustan hic uyuyyamadim ,ruyamda ise dusuk olmus diye bebegimi aldilar
ve sbah kalktigimda, kalan kan koyulasmis kopkoyu kahverengi olmus, suan hala oyle geliyor
aceba sizlerde boyle bisey yasadinizmi, neden boyle oldu insallah dusuk falan degildir
doktorumda aksilik dun Amerikaya gitti, mesaj yazdim ama biraz zor cevap yazar zannedersem
aklim bebegimde, artik bende siz bu donemden gectiginiz icin size sormak istedim aranizda boyle yasayan oldumu diye
insallah bir cevap alirim
saglicakla kalin
gunaydin arkadarlar ,oncelikle Rabbim hepinizin bebegini kucaginiza almayi nasip etsin insallah
bende insallah Allah nasip ederse tup bebekle kasim annesi olcam suan 11 haftadayiz
ve size bisey sormak istiyorum cunku siz bu haftalari gecirdiniz
aksam yada gece diyim ,bende kanama oldu okadar kotu oldumki
iki gun oncede doktora gittim bebegimi gormustum ,aceba neden oldu ,yoksa bebegimi mi dusurdum ,korkudan kabustan hic uyuyyamadim ,ruyamda ise dusuk olmus diye bebegimi aldilar
ve sbah kalktigimda, kalan kan koyulasmis kopkoyu kahverengi olmus, suan hala oyle geliyor
aceba sizlerde boyle bisey yasadinizmi, neden boyle oldu insallah dusuk falan degildir
doktorumda aksilik dun Amerikaya gitti, mesaj yazdim ama biraz zor cevap yazar zannedersem
aklim bebegimde, artik bende siz bu donemden gectiginiz icin size sormak istedim aranizda boyle yasayan oldumu diye
insallah bir cevap alirim
saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?