2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım bilmezmiyim halinizi.inan okurken ağladım canım benim.içim kıyıldı resmen.eşim kapattırdı hatta pcyi moralim bozuluyo diye.ondan gizli yazıyom şimdi.Rabbim bu acılarınızı unutturacak güzel günler nasip etsin inşallah bitanem.zor bulduk bebişlerimizi RABBİM onlara sağlık bizlere sabır versin inşallah.benimde bugün kontrolüm var inşallah yolundadır herşey

Selincim çok geçmiş olsun cnm herşeye iyi tarafından bakmak lazım diğer meleğin seninle allah ona sağlık ve güç versin inşş herşey senin için dahagüzel olacak.
Diğer bebek için en doğru kararı vermişsiniz aynı şeyi bende dün yaşadım içimde birazcık bile olsa pişmanlık yok umarım bu tatsız sorunları biran önce unuturuz .
Buarada anneciğinede acil şifalar diliyorum emin ellerde olduğu için rahat ol tatlım telefonlada olsa sesini duyman seni çok rahatlatır.

Eslemcim cnm benim normal doğum gibi oldu 13 haftalık olduğu için kürtaj yapılamayacağını söyledi doktor. Normal doğumu çok merak ediyordum eder misin al sana normal doğum Doktor sende bu cesaret metanet ve soğuk kanlılık varken arka arkaya 3 bebek çıkarırsın dedi yok ama o kadarda değil

inşallah üçüzün olurda arka arkaya üçünü birden çıkarırsın cnm benim bol bol çalışın bu arada çünkü vücut bebeği kabullendi kendiliğinden bile olabilir tüp bebek tedavisinden sonra olabiliyoya:))

baharcım üzme bak kendini ne olur iyiyim atlattım aslında 2 hafta geçti bile de şimdi anneme endişeleniyorum ama bugünümüze şükür.
bebişin çok iyidir hiç merak etme sen...
öpüyorum kocaman

baharcım bebişin iyidir Allahın izniyle belki ordan sana el sallar heralde erkekler hareketli oluyo biraz daha

baharcım üzme bak kendini ne olur iyiyim atlattım aslında 2 hafta geçti bile de şimdi anneme endişeleniyorum ama bugünümüze şükür.
bebişin çok iyidir hiç merak etme sen...
öpüyorum kocaman

inşallah sorunsuz bi şekilde gerçekleşir nakli ve hemencecik iyileşir yanına gelir anneciğin canım benim.sen kendine dikkat et annene de bol bol dua et(edelim) inşallah bitanem.

baharcım bebişin iyidir Allahın izniyle belki ordan sana el sallar heralde erkekler hareketli oluyo biraz daha

inşallah canımcım ya.Rabbim hepimizin hamileliğini sonuna kadar sağlıkı bi şekilde devam ettirsin inşallah.canlarımızın üzücü haberlerini aldıkça ben de endişeleniyorum ama elden gelen bişiy yok Rabbime emanet artık yavrularımız.hayırlısı....

Son düzenleme:

Canım benim cok ama cok gecmis olsun, minik kızın ilerde sana cennetin kapılarını acacak ve en kısa zamanda sana kardesini gönderecektir.

Canım, cok büyük gecmis olsun, Allah size diger yavrunuzu bagıslasın ve sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin insallah.

kızlar doktordan geldim şimdi.plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış dedi.ileriki haftalarda da takip etcez yukarı çıkmazsa muhtemelen erken doğum dedi.aniden kanamalar hatta kan patlaması gibi kan boşalması oluyomuş bu durumlarda.moralimiz çok bozuldu.ayakta kalma,dinlen kendini yorma dedi.
sonradan rahim genişledikçe yukarı çıkma ihtimali varmış ama benimkinde zormuş.tamamen yolu kapatmış çünkü.dua edin nolur.

gerçekten her girişte ayrı bi şok ayrı bir üzüntüyle karşılaşıyorum ne oldu nasıl birnazarmışki bizim topiği alt üst etti
olumsuzluk yaşayan arkadaşlarıma canı gönülden dualar ederken geçmiş olsun diyorum inanın bu durumda ne denir bilemiyorum tıkandım resmen yalnız tupbaby sana maşallah barekallah çok olgun çok metanetli ve sabırlı çıktın allah bu sabrının mükafatını en kısa zamandahayırlı sağlıklı bi şekilde versin inşallah...
selin şükürler olsunki bebeğinin birisi seninle allah ona sağlık ve ömür versin zor aşamalardan geçmiştik ama bu en zoru allah güç sabır sağlık versin ...
baharrr ıspartanın gülü allah'a emanet inşallah herşey çok daha güzel olacak stres yapma etkileme bebeğinide dualarımdasın bu mübarek haftalar yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizesağlıklı sorunsuz gebelik nasiip etsin ve hayırlı sağlıklı vakinde kucağımıza alıp analı babalı huzur içinde büyütmek nasip etsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmm nasıl vurdun canevimden.inşallahhhh Allahıma emanet Ispartamın gülü bitanem.
ama çok korkuyorum ben.netten araştırdım biraz çok daha ciddi hatta kabus gibi şeyler yazmışlar.doktorum takmayalım diye telaşlanmayın dedi ama..........Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah.
Allah razı olsun canım dualarda buluşalım inşallahhhhh

Son düzenleme:

Allahım ne oldu bize yaa hepimizde bir problem, Allah beterinden korusun inşallah.
Baharcım, hiç problem etme kendine bana da basta asagıda dediler ama zamanla yukselme ihtimali cok yüksekmiş ne yapalım yükselmezse bizde böyle geciririz hamileligimiz, erken dogum riski yüksek ve kesinlikle sezeryanla dogum yapılması gerekliymis. Bazı durumlarda risk ortadan kalksın diye rahim agzının dikilebildigini duymustum bu alternatifide bir arastır istersen.

Rabbim hepimizi korusun.

amin canım.tek sığınağımız Yüce Rabbim.
bugünleri çok bekledik,bu duyguları yaşattı bizlere şükürler olsun,inşallah kucağımıza alacağmız,mis gibi kokusunu duyacağımız günleri de esirgemesin MEVLAM bizden inşallah.
bende duydum dikilebileceğini ama dün doktorda nutkum tutuldu duyunca.hiçbişiy soramadım.tekrar gidip sormayı düşünüyorum.yukarı çıkma ihtimali varmış canım normalde ama benim tam kapalıymış rahim ağzı.zormuş çıkması.Allahtan ümit kesilmez canım hayırlısı
sen nasıl oldun bu arada.iyimisin canım

İnsallah yükselir, bende Cuma gittim kontrole kahverengi hafif kanama devam edior ondan korkma dedi fakat ultrasonda baktıgımızda bebegin yattıgı yer üstleri heryer kan icinde gozukuyor ve dagılmadan risk gecmezmis, normalde 2li tarama isteyecekti haftaya bıraktı, antibiyotik, endol fitil ve progestan verdi, bakalım Cuma tekrar gidicez ne olacak, bu sırada o kadar çok ultrasona girdimki insallah bir zararı olmamıstır.

ayyy yavruma kıyamam ben.Allahım kuzucuğuna kuvvet versin inşallah canım.yok canım bende sordum doktora hiçbir zararı yok dedi ultrasonun.inşallah tez zamanda anneli kuzulu atlatırsınz canım benim.duayla...

nete çok takılma ne biliyosun bizim gibi evhamlı arkadaşların yazmadığını böyle durumlarda insan bi çare arayışında oluyo ve hissettiği gibi acışeyler yazabiliyo lütfen takılma bununda vardır mutlaka bi çözüm yolu bak tıp her geün yeni bir gelişme sunuyor bize bu durumu yaşayan bi arkadaşım vardı gebeliğin 5.ayıona kadar biraz zor geçirdi ama şükür şimdi herşey yolunda allah korusun gerekirse 3 ay daha yatarsın ne olucak güzel düşünelim güzel şeyler olsun mesela şunu düşünebilirsin buseneyi es geçiyoruz ama önümüzdkei sene haziran ayında tuğba teyzesi gelip o gülü koklıcak hatta poposunuda ısırıcak bizi az bekletip az üzmedin velet diye :) okişmi anlaştık dimi böle düünüyoruz kııız doğuma ne kaldı şunun şurasında seninde düşündüğün şeylere bak allasen dualarım sen dahail hepimiz için allaha emanetiz hepimiz

ayyy kuzucummm Allah nasip ederse bi doğsun sıpalar ben popo mopo bırakmıcam valla...
dün ultrasonda poposunu dönüverdi zaten annesi ısırsın diye....
Valla içimi şöle bi ferahlatıverdin ya bitanem ALLAH razı olsun, RABBİM güzel gönlüne göre versin herşeyi inşallahhhh tubişcimmm.kocaman öptüm seni ben

merhaba canım uzun zamandır görüşemiyorduk özeldende rahatsız etmemk adına yazmak istemedim fakat buradan takip ediyordum gelişmelerini......şimdi inan okadar üzüldümki anlatamam söyleyecek kelime bulamıyorum ama unutmaki herşeyde bir hayır vardır bundada tatlım....rabbim inşallah diğer bebişini hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder ki olacakda ssağlıkla kucağına alacaksında ben inanıyorum....annenede kocaman kocaman sağlıklar.....sevgilerle canım....

slm.geçmiş olsun.aynı şeyleri bende yaşadım.ikizle başladık şimdi tek bebege düştüm.bende redüksiyon yaptırdım.istanbulda bahçeçide yaptırdım.benim drumda çok iyiydi.ama benim farkım iki bebegede cvs ve aminiyosentez yapıldı.birinde daum send.digeri ise saglıklı çıktı.hemen müdahale edildi.saglıksız olan durduruldu.dogumla beraber alınacakmış oda.sana bişey sormak istiyorum.geçen dr gitdigimizde bize redüksiyon yapılan bebegin belirli bir süre sonra bişey salgıladıgını ve anneye ve bebege damar tıkanıklıgı mı ne yapıyomuş yada pıhtılaşma gibi bişey.bize günlük igne önerdi.adını unutdum ama hergün göbekden vurmamı önerdi.çünkü bebek büyüdükçe diger bebegi köşeye sıkıştıryomuş.falan filan.tedavi yapan dr sormadım daha.ama o öyle bişey demedi.arayıp sorcam.aklıma takıldı tam herşey düzelmişken yanlış bişey yapmak istemem.benim bebişde erkek.sende sorsan igne olayını.fiyatıda çok yüksek hatta rapor çıkartın dedi.zaten öylece duran kese illaki bişey salgılar heralde.bilmiyorum.sende bi sorda ona göre hareket edelim...herkesi öpüyorum...tupbaby senin yaşadıgının aynısını yaşadım...ikinde bak şimdi yine hamileyim.sakın ümidini kaybetme.biraz dinlen yola devam am mutlaka ikincide pgt yaptır ben yaptırmadıgıma çok pişman oldum.beim ilkinde oldu ikincisindede birinde çıktı...unutmayın ilkine ense kalın veya herhangi sorun çıkarsa ikincide olmaz diyene inanmayın mutlaka embiryoya pgt genetik test yaptırın....tekrar görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…