eslemcim listemizi ilk sayfaya yapıştırır mısın ? 1. sayfaya konuyu açarken yazdığın yaznın altına tatlım ordan takip etmemiz daha kolay olur ?
Kızlar cuma saati bol bol dua ettim. Sonrada yemek yedim bi yandan akşam yemeğini hazırlıyorum.
biraz sonrada sağlık ocağına gidip biten ilaçlarımı yazdırcam.
Ama yemeği yedim yine nasıl midem bulanmaya başladı yaa
kızlar inanırmısınız midem bulanıyorya öyle bi yer etmişki içime (bebeğimizin olmaması) mevzusu bir haftadır midem bulanıyor ama ben onu bile konduramıyorum kendime. Ne bilim üşütmüşümdür, belki fazla yemişimdir, belki sırtım açıkta kalmıştır hep uyduruyorum. galiba göbişim şişene kadar inanamıycam hamile olduğuma. Rabbim o günleride, nice güzel günler göstersin bizlere inş.
aslında midem bulanıyor ama ona seviniyorum her ne kadar kendimi inandıamasamda. yumoşum ben burdayım anneciğim diyor
cnm 7+4 gösteriyo muhtemel doğum 3 ekim doğrumu?
tmmdır cnm yaptım
ne güzel bebişini sevsinler benimkide hiç takmıyo beni arada bir başımı döndürüyo o kadar
yok canım 7+1 iz bugün.3 gün önden gidiyor bana göre.teşekkür ederim canım aradın mı kemal beyi.
ben gecen hafta proluton olmuştum acaba bu hafta da yaptırsammıki diye aradım ulaşamadım.iğneyi bana burdaki doktorum önermişti.sana merkezden mi verdiler iğneyi
evet cnm merkezden sonuç belli olduktan sonra 4 hafta üstüste dediler aramadım daha akşam gidicem şimdilik geçti zaten merkezi arayınca direk dktrla görüşemiyorum onlar bi süre sonra ulaşıyolar bi sor ama senin normal tedvi heralde benim dondurulmuş ilk tedavide vermemişlerdi böyle bişey
kızlarrr ben karnımdan iğne vururken
iğneyi vurmadan hemen önce ''Bismillahillezi lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemiulalim'' duasını 3 defa okuyorum. Vurduğum iğne hem daha faydalı olsun, yan etkileride bebeğime zarar vermesin die bir hocam tavsiye etti anlamı çok güzel zaten yerdeki ve gökteki hiç bir şey Allahın ismi ve izni ile zarar veremez. Allah her şeyi bilir ve işitir demek.
Sizdeokuyun inş.
düşük iğnesi canım clexane 4000
benim daha önce 1.5 sene önce biyokimyasal gebelik ve düşük olmuştu. Sanırım özellikle onun için verdi Dr
anladım cnm hergün yapıyomusun ben tedavi sırasındaki iğneleri bile koldan yapmıştım
ayva yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi bi görseniz sanki hiç görmemişim kocamandı bitirdim ben onu:))))
Canın mı çekti cnm ayva :)) Keşke benimde canım birşey çekse
cuma günü kanda tahlil yaptırcaktık. Çarş. akşamı saat 12 felan eşime dedim hadi tahlil yapalım evde bi tane test vardı. Eşim saklamış onu meğerben hiç yapmayı düşünmediğimden yerindemi die bakmamıştım bile. Eşim dedi tamam ama ben yapıcam
bende tamam dedim. Girdi banyoya kapıyıda kitledi. yaptı ses soluk yok. Dedim aç şu kapıyı yaa bende bakmak istiyorum. Sesi çıkmadı die düşünemey başladım noluyor diye. Sonra açtı baktım tek çizgiydi elime aldım baktım baktım ışığa tutup ikinci çizgi gözlerimin önünde çıkmaya başladı eşime dedim bak bak ikinci çizgi çıkıyorr.sonra sonra iyice belli oldu sarıldık, ağladık, inanamadık, şükrettik Rabbimize.
Eşim güyya uyanık ilk kendi görcekti ama hemen çıkcak sandı o bakarken tek çizgiydi. testi elime aldığımda ikinci bi kaç sn sonra belirmeye başladı. Yinede ilk ben gördüm
önemli olan ilk o görmüş ben görmüş önemli değil. Önemli olan sonuç
elhamdülillah Rabbime. Rabbim tamamına erdirsin nice güzel günlerini göstersin inş. aminnn
ÇOK güzel ya şimdi okuyunca gözlerim doluyo ben bişey itiraf ediyim o hain 2. çizgiyi görmek için dün aldım yaptım gördümya içimde kalmadı eşimi aradım :) dedimki ben test yaptım pozitif çıktı dedim sen iyimisin diye gülmeye başladı aşkamda eve götürdüm baaaak baaaaaak diye dolanıyorum yazık dedi hala şoku atlatamadı gül gül bi hal oldukAy hepiniz yaşadıkları çok güzel bende anlatayım :))
Eşime transferin ilk zamanları idrar testi almasını istedim ( çok pahalı olmasın dedim ucuz olanından al)
Transferin 13. gününe kadar sürekli yapıcam yapıcam dedim ama cesaret edemedim.
Sonra 14 şubat akşamı işten eve geldim o gün kandil di elimde telefon bütün büyüklerimin kandilini kutlamak için aradım ( hemen aradım çünkü testi yaparsam ve negatif çıkarsa sesim kötü olacağı için insanlar etkilenmesin dedim )
Sonra eşim kapıyı açtı işten geldi bana hadi git test yap dedibende hemen koşa koşa yaptım hatta testin üstünde 4 damla damlatın diyordu bende 4. damlayı damlattım içeri fırladım
bakamam bakamam diye bağırıyorum 15 saniye sonra eşim arkamdan banyoya girdi testin başında duruyor
"hemen çıkmazmış 5 dk beklemen lazım dedim sende bakma çık" dememe kalmadı ee çıktı dedi bende"saçmalama çift görmek istediğin için öyle diyorsun hemen çıkmaz çıkarsa bize sen anlamazsın silik çıkar diyorum ama testin yanına yaklaşmıyorum
Bana "çok koyu 2 çizgide kabak gibi gel bak" dedi. Bir baktım inanamadım şok oldum . Hemen Ameikan hastanesine koşup test yaptırdık. İdrar testimi ekliyim size
Eki Görüntüle 143690
ÇOK güzel ya şimdi okuyunca gözlerim doluyo ben bişey itiraf ediyim o hain 2. çizgiyi görmek için dün aldım yaptım gördümya içimde kalmadı eşimi aradım :) dedimki ben test yaptım pozitif çıktı dedim sen iyimisin diye gülmeye başladı aşkamda eve götürdüm baaaak baaaaaak diye dolanıyorum yazık dedi hala şoku atlatamadı gül gül bi hal olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?