07eslem nasılsın canım valla fırsat buldum bi gireyim dedim tubbaby duydumçok üüzldüm ama okadar metanetliki gerçekten valla bravo! sen nasılsın nasıl gidiyo bebeişlerimiz nasıl :)))
merhaba arkadaşım,çok geçmiş olsun,ne desem bilemiyorum,üzülme,inşallah günü saati gelince kimse engel olamaz kucağına yeni bebeğini almana.bugün buldum bu topik mi diyorsunuz?herneyse sayfayı.bende ocak ayında mikroenjeksiyon yaptırdım,memorial hastanesinde.9 şubattada transferim oldu.şu an 3 aylık olduk çok şükür.bursada yaşıyorum,istanbula transferden sonra gitmedim.doktorumun ayrıntılı ultrasonu yok,normal siyah gösterenlerden.hatta kalp atışlarını bile duyuramıyor.benimde aklıma takılıyor acaba bebekte sorun varsa görünürmü diye,zaten değiştirmeyi düşünüyorum.aslında burdada bir tüp bebek merkezinde kontrollerimi yaptırmayı çok isterdim ama,doğum ozaman çok pahalıya geliyor,şu anda dr. ve hastane arayışındayım.
HOŞGELDin cnm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun yaşamazsın bursa gelişmiş biyer biraz araştır mutlaka iyi bir doktor ve merkez bulursun ama dikkat et eğer özlede doğum yapmak istiyosan ordan bi doktor seç ve yeni doğan küvezi falan olursada avantaj olur ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var onlara bakabilirsiniz
Aramıza hosgeldin canım,Allah sagsalim kucagına almaı nasip etsin insallah. Benimde transferim 8 Subatta olmustu, hamileligimiz es gidiyor demekki kalp atıslarını duymasanda ultrasonda atıslarını gorebilirsin. Allah korusun bir problem olsa doktorun soylerdi zaten. Pozitif seyler dusunki pozitif olsun.
saol cnm iyiyim ama böyle haberleri aldıkça hem arkadaşlarımıza çok üzülüyorum hemde sürekli tedirgin oluyorum acaba tüp bebek olduğu içinmi böyle oluyo sende iyisindir umarım
çok şükür biz iyiyiz bi sorun yok 2 li taramasıda çok iyi geçti herşeyi çok normal şükür.haftaya cinsiyetini öğrenicez :))) dediğin gibi tedirgin olmamak elde dedil her muayeneye gittiğimde hep korkuyla gidiyorum ya bişi olursa diye bu korku hiç bitmiyo zaten ama artık hareketlerini hissediyorum devamlı kalbim karnımda :))) bu sakat bebek olaylarınında tüp bebekle pek bi alakası yok yani baştan çok normal gözüken embriyolar sonradan bozulabiliyo tubbabyin bebeğide büyük ihtimal daha önce küçük olduğu için anlaşılmamıştır bebek büyüdükçe belli olmuştur yani nadirde olsa böyle şeyler tüp bebektede yaşanabiliyor.
kızlar bu menagon ıgne kalcadan vuruluyormus.evde kendımızı yapamıyormuyuz ıgneyı.illa hastanede mı yaptrmak gerekır.
bilmiyorum bu kadar çok şey duydukça şunu düşünüyorum acaba gerçekten en kaliteli olanları seçmiyolarmıyani en kaliteli olanları seçseler neden problem çıksın yani tabiki önce Allah korusun yavrularımızı o ol derse herşey olur ama gerçekten merak ediyorum demekki rastgele sperm ve yumurtalar seçiliyo dölleniyolar ama kaliteli olmuyolar merkezler para alabilmek için bunlarımı transfer ediyo
canımcım, yani özel hastaneleri bilmiyorum ama yani nekadar çok başarı elde ederlerse okadar çok işlerine geliyo ama yani böyle bişi yaptıklarını düşünemiyorum pek ama yinede dediğin gibi belli olmaz ben devlet hastanede yaptırmıştım ve başarıya çok önem veriyorlardı ama tabii içeriğini bilemiyoruz yinede nediyim kötü düşünceli kişileride allaha havale etmekten başka bişi yapamıyoruz
slm arkadaşlar herkes çok daha iyidir inşallah ...luna,nilu nerelerde göremiyorum inşallah herşey yolundadır
ayrıcaaaaaa
tupbaby bebem aramızdan kara kara kuyruklularmı geçti yoksa ayran içtik ayrımı düştük hayırmı bana karşı hissettiğim bu sessizliğin :44:öperim seni kocaman dualarımdasın sen ve tüm arkadaşlarım
merhaba burcu,hoşbuldum.umarım sende bebeğine hiçbi sorun yaşamadan kavuşursun.benim transferim,yumurta toplamanın 5. günü olmuştu,seninki hangi gündü.doğumumda inşallah,normalde 29 ekim,ama sezeryan olucağı için10-15 gün erken olur heral.kalp atışlarını duyamadım malesef,ama gördüm çok şükür.en son geçen hafta gittim,pek anlatan bilgi veren bir doktorum yok,bende soramıyorum.cinsiyetini görmeye çalıştı ama bebiş utangaç göstermedi.gitmeden önce tatlı yemeliymişim,bilmiyordum.dediğin çok doğru,pozitif düşünmeye çalışıyorum,diğer hamileliğimde ensesi kalın,amniyosenez yaptırmalısın demişlerdi.çok üzüntülü günler geçirmiştim,aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,burdaki yazıları,yaşananları okuyunca etkilendim.2'li test yaptırmadım ben,3'lü yaptırayım diyorum,sen yaptırdınmı?
tupbaby canım niludan hbr alabildinmi merak ettim baya
Tatlım kapalı telefonu :44: :44: :44:
anladım cnm sen naptın sütler ne durumda seri üretime dvmmı:))
Ya sorma doktor hap verdi içinde 2 tane var birini dün gece aldım diğerinide bu gece alıcam biraz iyi geldi ama yinede süt akıyor.
Kafam kadar oldular damarlar fırladı çok zormuş benim normalde göğüslerim minik bu hali güzel oldu aslında ama dokunamıyorum acıdan
ayyyy o kadar şişiyosa ben hiç düşünemiyorum benimkileri doktor bi süre verdimi tekrar ne zaman deneyeceksin cnm yada bi sebep söyledimi
Cnm ben yoruldum denemekten( ilk denemem negatifle sonuçlandı 2. denemeye başlayacaktık doktor laparoskopi önerdi ( iyileşmem uzun sürmüştü ) denedik tuttuk 3 ay benimle oldu sonra en zor şekildee benden ayırdılar ( pıhtılaşmada çıktı o iğneleride kullandım
En az 3 ay dinlenmem lazımmış yeni tedaviyi eylül gibi düşünüyorum çünkü iğnelerden haplardan çok sıkıldım(
Bizde eşimle bugün tatil rezervasyonu yaptırdık haziran sonu temmuz başıı kısmetse bodruma gidicez güzel bir tatili hakettik .
Biliyorsun bu 3. tedavim olacak ve 2 bebiş koyulacak nasıl olacak bilmiyorum :26:
Buarada bebişe yapılan genetik test sonuçları 15 gün sonra çıkacak ben size haber veririm mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?