2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ah be kızlar....resmen metanertiniz inancınız için hepinizin ama özellikle tupbaby nin önünde saygılyla eğiliyorum...ben okurken erdim...ama Allah size bu sabrın sonunda öyle mükafata verecekki ben eminim...

BAHARCIM sen hiç kendini üzme kötü şeyler okuma ve düşünme sanırım biz biraz pozitifliği bıraktık hep kötü şeyler düşünüyoruz çaesi vardır mutlaka bu problemin yeterki bebeğin iyi olsun bitanem bende bu dikiş atılması olayını duymuştum içini ferah tut ayrıca sürekli yatıp dinlenirsen geçer sanırım sadece ayakta kalma benim doktorumun beni ısrarla uyardığı konu buydu kesinlikle çok fazla ayakta kalma çalışırken koşuşturma hher gidişimde bunları söylüyor Allahın izniyle bişey olmaz üzme kendini

Eylülcüm Allahım sana diğer bebeğini bağışlasın selinede yazdım heralde pozitif sonuç almak işin en kolay kısmıymış şimdi yaşadığımız stresleri düşündükçe Allah yardımcımız olsun bitanem sağlıklı bebişin için stres ve üzüntüden uzak dur

Allahım bizlere bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu sıkıntılar nazar boncuğumuz olur kızlar hiçbirimiz kaamsarlığa kapılmayalım hep dua edelim zaten ediyoruz ama ben eminim isyan etmediğimiz sürece Rabbim bizim yanımızda olacak o esirgeyendir evlatlarımızı esirgesin Allahım...

Selincim rabbim sabır metanet nasip etsin kalan evladına sağlıklı hayırlı ömür bağışlasın inşallah anneciğinede acil şifalar diliyorum
Baharcım yapman gereken tek şey dinlenmek istirahat etmen canım inşallah bebeğini sağlıkla bağışlasın rabbim

Eylülcüm rabbimin takdiri başka diyecek söz bulamıyorum selinede dediğim gibi kalan evladını rabbim sağlıkla hayırla bağışlasın inşallah

ah be kızlar....resmen metanertiniz inancınız için hepinizin ama özellikle tupbaby nin önünde saygılyla eğiliyorum...ben okurken erdim...ama Allah size bu sabrın sonunda öyle mükafata verecekki ben eminim...

Sağol tatlım bu topikte umarım üzüntüler son bulur
Kızlar göğüslerim taş gibi oldu ve süt geliyor ağrıdan duramadım doktora gittim normal doğum gibi yaptığım için hormonlar göğüslerimi uyarıyormuş ve süt salgılıyormuş ilaç verdi.
Bakalım iyi gelecekmi resmen süt akıyor içleri süt dolmuşş ben bundan da güzel birşey çıkardım demekki ileride sütüm gelecek
Buarada Niludan haberiniz var mı? Topiğe uzun süredir gelmiyor cepten arayıp rahatsız etmek istemiyorum

nilunun en son misafirleri vardı internetide problemliydi ama tlfonu varsa arasan iyi olur cnm bende mrk ediyorum

Aradım ama cebi kapalı açınca mesaj gider geri döner haber veririm ben

mide bulantılarım baya hafifledi pek bi sıkıntım yok Allah şükür bakalım heran tedirgin bekliyoruz cnm Allahım inşallah sağa salim kucağımıza almayı nasip eder en kısa zamanda inşallah seninde sağlıklı bebişin tutunuverir cnm normal yollada denemeye dvm edin eğer doktorun verdiği bi süre yoksa çünkü vücudun artık bir bebeği hisssetti

göğüslerin çok acıyosa sağsana sütü rahatsızlık verir sana

Amin cnm inşş sağlıkla alacaksın kucağına minnoşları
Sağ demedi doktor sağsam mı ? Şu ilacı bu akşam kullanıyım iyi gelmezse denerim cnm

mesajı 2 kez yollamışım birini silmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım,çok geçmiş olsun,ne desem bilemiyorum,üzülme,inşallah günü saati gelince kimse engel olamaz kucağına yeni bebeğini almana.bugün buldum bu topik mi diyorsunuz?herneyse sayfayı.bende ocak ayında mikroenjeksiyon yaptırdım,memorial hastanesinde.9 şubattada transferim oldu.şu an 3 aylık olduk çok şükür.bursada yaşıyorum,istanbula transferden sonra gitmedim.doktorumun ayrıntılı ultrasonu yok,normal siyah gösterenlerden.hatta kalp atışlarını bile duyuramıyor.benimde aklıma takılıyor acaba bebekte sorun varsa görünürmü diye,zaten değiştirmeyi düşünüyorum.aslında burdada bir tüp bebek merkezinde kontrollerimi yaptırmayı çok isterdim ama,doğum ozaman çok pahalıya geliyor,şu anda dr. ve hastane arayışındayım.

HOŞGELDin cnm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun yaşamazsın bursa gelişmiş biyer biraz araştır mutlaka iyi bir doktor ve merkez bulursun ama dikkat et eğer özlede doğum yapmak istiyosan ordan bi doktor seç ve yeni doğan küvezi falan olursada avantaj olur ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var onlara bakabilirsiniz

HOŞGELDin cnm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun yaşamazsın bursa gelişmiş biyer biraz araştır mutlaka iyi bir doktor ve merkez bulursun ama dikkat et eğer özlede doğum yapmak istiyosan ordan bi doktor seç ve yeni doğan küvezi falan olursada avantaj olur ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var onlara bakabilirsiniz

07eslem nasılsın canım valla fırsat buldum bi gireyim dedim tubbaby duydumçok üüzldüm ama okadar metanetliki gerçekten valla bravo! sen nasılsın nasıl gidiyo bebeişlerimiz nasıl :)))

07eslem nasılsın canım valla fırsat buldum bi gireyim dedim tubbaby duydumçok üüzldüm ama okadar metanetliki gerçekten valla bravo! sen nasılsın nasıl gidiyo bebeişlerimiz nasıl :)))

saol cnm iyiyim ama böyle haberleri aldıkça hem arkadaşlarımıza çok üzülüyorum hemde sürekli tedirgin oluyorum acaba tüp bebek olduğu içinmi böyle oluyo sende iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…