2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

çok geçmiş olsun burcu,umarım en yakın zamanda riski atlatırsın.sen elinden geleni yapıyosundur biliyorum,o bebeğin dünyada alıcak nefesi,içecek suyu varsa,Allah'ın izniyle sağsağlim gelir dünyaya.biz sadece bizim için doğmadan yazılmış senaryoyu oynayan oyuncularız.ben buna çok inanıyorum.ikinizde Allah'a emanet olun...

canımm ben seninher halin, alttan alır görmezden gelirim alındım bi an sadece bişeymi oldu kırdımmı yoksa diye toparlasntabi sen çok güçlü bi hatunsun maşallah sana
tatil fikri süpermiş inanıyorum çok iyi gelecek sana dualarımdasın canımmm

eslem canım sne nasılsın soramadım senin taramalar nasıl geçti kusura bakma ben kendime gelemedimki bişeylerede adapte olayım korkuyorum fazlaca bugün yine hastanelik oldum kimse bişey bulamıyo ama bu ağrılar beni mahvetti bulantım şükür hafiflediama bu karın kasık ve bel ağrıları korkutuyo çok şükür benimle aynı haftalarda olan arkadaşlara bakıyorum bulantı dışında şikayeti olan yok bende bi sorun varda doktorlarmı bulamıyo acaba
sende benim gibisin evhamlı endişeli allaha emnet eslem senin minnoşlar korkma lütfen baharda gelşmemiş ne oldu acaba

kızlar güaydınnnn....nasılsınız bakalım.biz komple evdeyiz artık.rapor aldık.okulu da kapatcaz böyle.zaten endişeliydik ayakta kalmamam gerekiyomuş.bunun yanında feci bel ve kasık ağrılarım var.yata yata büyücez bakalım hayırlısıyla....
canım geçmişler olsun.Rabbim kalan bebeğine sağlık ve hayırlı ömürler versin inşallah.
canım hoşgeldin.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canımcım geçmişler olsun inşallah.o ağrılardan bende de başladı.bel ağrısı da çok fena ama hadi onu geçtim kasık ağrım daha da feci.sağ kasığımın ağrısından sağ ayağımı basamıyorum bile.gece ağrıdan uyuyamıyorum.karnımda ve belimde yastıklarla boğuşarak ancak dalabiliyorum uykuya.cumartesiden beri benim ağrılar.bu yüzden doktora gitmedim daha bakalım ne diyecek gittiğimizde
bi sorun yoktur inşallah canım seninde.bel ağrıları normalmiş zaten inşallah kasık ağrılarında gecer.

Son düzenleme:

canım iyiyim saolasın bu tedirginlik hiç bitmeyecek anladım ben Allah korusun Allaha emanet artık söz bitiyo malesef sende ağrıları hiç takma kafana normalmiş bütün doktorlar bunu söylüyo rahim hızla genişliyo bebişin büyüyo sanada sinyal veriyo ben burdayım diye kuşummmm

ooo yandık ilerleyen haftalarda bende kötü olacam demekki bel ağrısı falan aman Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinde gerisi boşşş cnm iyisin heralde

Canım, çok gecmis olsun umarım kasık agrıların gecer ama normal herhalde bu aylarda. Rapor almana sevindim bol bol dinlen annecik, benimde 20 günü gecti evde yatıyorum dünde raporumu 1 ay daha uzattılar. Bizde yata yata büütücez bebişlerimizi ne yapalım

valla hiiç değilim eslemcim yaaa....
hatta bugün bi arkadaşla konuştuk.hamileliği aynı benim gibi geçmiş.4.aydan sonra hep yatmış.Allahım sağlıklı olsun bebişimde ben yatmaya razıyım.
doğum sancıları gibi ağrın oluyomu dedi.ne bilem dedim hiç doğurmadımki bileyim.sadece 3-5 saniyelik kramplarım oluyo deyince hıh işte onlar dedi.benimde öle oluyodu,erken doğum sancısı dedi doktorum dedi.iğnelerle 5 ay sancıları durdurduk dedi.
ayyyy ne çok konuştummmmm....
dua edin nolur.bende ağrılardan gitcem doktora ama ödüm patlıyoooo...:18::18::18::18::18:
ayyy burcucum Allahım bebişlerimize sağlık versin bitanem de inşallah yatalım.yata yata hem biz hem bebişlerimiz büyüsün canım benim.
sen nasılsın kanamaların durdumu,sebep olarak ne söylüyolar sana

Sıkma canını Baharcım, bak senin gibi olup doguran cok örnek var, yatarsın artık yapacak birsey yok, yanında yardımcın var mı canım en önemlisi bu, sakın kendini zorlama ve yorma. Hicbirsey suan bebisden önemli degil sevgimizle ve hasretimizle büyütücez inşallah.

Bana da ilk başta seninki gibi plesanta aşagıda demislerdi canım ama son kontrolde yukarı cıkmıs yeri iyi dediler ama plesantanın ucunda yırtık var bu da kanamaya sebep olmuş, kahverengi camur gibi kanama ama az az sürekli geliyor doktorum ondan korkma dedi ama rahim ici kan dolu bebegim resmen havada gibi duruyor bundan kork dediler o kanama dagılana kadar yatmam gerekirmis ama daha ne kadar sürer dagılması bilemiyorlar tehlike devam yani anlayacagın.

sevgili eslem'cigim.. o nasıl söz oyle ben sizi hic satar mıyım...o nasıl söz..
inan tupbaby haberi verdiginden beri gozlerim hep uctan okuyarak takip ediyorum forumu kotu seylerin olduguna kendimi inandırmamak icin..gozlerimi gezdiriyorum gercek olduguna inanmak istemiyorum.. persembe aksamı tupbaby i ruyamda gordum acı cekerken ve cok etkilendim..ama yuzunu goremedim..
cumadan beri de gerek tup baby nin gerek selin emre nin gerekse eylul un kotu haberlerini okuyunca gozumden surekli yaşlar geldi ve ne yazacagımı bilemedim kızlar hala da su anda gozumden yas geliyor.. sözlerin kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir donemdeyim..
sizleri birebir tanımıyorum ama inanın hangi tur yazınızı okusam cok etkileniyorum ve karnımda agrı olusuyor.. cok kaptırdım kendimi..cok ama cok uzuldum...

her seyden evvel tupbaby ben senin kadar hayatımda metanetli bir insan gormedim..
Allah'ım tez zamanda seni mufakatlandıracak insallah cektigin tum bu sıkıntıları acıları unutacaksın...
eylul ve selinemre insallah kalan bebişleriniz Allah sizlere bagislasin canlarım...

Eslem'cigim senin bebislerinde bir sıkıntı yok degil mi insallah her sey yolundadir..

Sevgili tugba senin sıpanın da insallah saglıgı her seyi yolundadır di mi

sevgili burcu , gecmisi okuyamadım cok ama kanamaların durdu mu tatlım?

bir de rahim agzı kapanan burcu muydu kimdi hatırlamıyorum ona da cok gecmis olsun canım insallah Allah yardımcın olur canım sakın ayakta durma...

bahar'cıgım seni de Allah nazarlardan saklasın

Nilu'cugumdan hala haber yok herhalde meraklandırma bizlerii tatlımm..

adını hatırlayamadıgım tum arkadaslar, hepinizi Allah nazarldardan saklasın resmen nazar degdi topigimize

benden haberler soyle: bebisim 9+3 oldu cok sukur.. 2,6 cm teyzeleri keratam.. her sey yolunda cok sukur
bulantıalrdan dolayı dokotruma beslenemedigimi anlattım doktorum da endisleneme afrikadaki kadınalrı dusun yiyemedigin zaman dedi onlar nasıl patır patır doguruyor dedi.. ileride istahın acılacak zaten dedi

siyah kum tanesi gibi akıntılarım gecti cok sukur bulantı asırı koku alma devam.. bu arada son iki gune kadar her gun kustum bogazım tahris oldu.. 2 gundur kusmuyorum cok sukur..crinone a da devam dedi siz kacıncı haftaya kadar etmistiniz canlarım? estrofemi kesti doktor..

benden haberler bunlar canım..

yazmasam da hep takipteydim ve hep dualarımdasınız bunu unutmayın.. psikolojim iyi degil maalesef.. gercegi kabullenemiyorum bende boyle bir sıkıntı var canlarım.. beni affedeceginizi umuyorum hepiniz kocaman opuyorummm

Lunacım kusmaların gecmis sevindim. crinone jeli 3 ayın sonunda bıraktırıyorlar ben gecen hafta bıraktım fakat hala düsük riski tasıdıgım icin progestan iciyorum günde 3 tane.
Benim siddetli kanama gecti Allaha sükür ama camur gibi akıntım devam ediyor ve cok canımı sıkıyor.

Rahim agzı kapanan Bahar dı canım, o da raporlu benim gibi yatarak gecirior hamileligi. Bende senin gibi burada yazılanlardan cok etkileniyor ve üzülüyorum ama burada arkadaslarımızın yasadıkları bizlere aynı zamanda yol gosterici ve faydalı oluyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tek nefeste yavrularımızı saglık ve sıhhatle kucagımıza almaı nasip etsin insallah.

cnm hiç kendini üzme yatarsan ve bi ilaç kullanıyolar bildiğim kadarıyla arkadaşım kullanmıştı iğnede olabilir bunların çözümü var baharcım içini ferah tutu yeterki bebeğin sağlıklı olsun ama böyle bi risk varsa stres ve sıkıntıdanda uzak durman gerek dikkat et cnm

lunacım ben takılıyorum ama bu tür zamanlarda bence birbirimizin yanında olmalıyız ve birbirimizi teselli etmeliyiz bu çok önemli bence sonuçta sevinçlerimizi paylaştık üzüntülerimizide paylaşmalıyız

annemler kayınvalidemler burdalar canım ama biz kayınvalideme söylemedik böyle bir risk olduğunu ve rapor aldığımızı.çünkü biliyorumki o zaman daha çok moralim bozulacak.sadece benim annemler biliyo onların yanında babaannem var yaşlı ona bakıyolar.bi ona bi bana derken helak oluyo annecim ya.eşim sağolsun yapmaya çalışıyo elinden geldiğince herşeyi.napalım böle idare etcez artık.herşey olduğu kadar olsun diyerek....
canım yaaa kıyamam ben senin minik yavruna.Rabbim ona sağlık sana da sabır ve metanet versin canım.inşallah o kanaman en kısa zamanda dağılırda tehliken de geçer canım benim.hep dualarımdasın ,hepiniz dualarımdasınız.inanın her zaman kendimden önce size dua ediyorum,bir mü'minin başka bir mü'min kardeşi için ismen ettiği duayı Rabbim geri çevirmezmiş inşallah.
hepimiz bu zor günleri Allahın izniyle atlatırız da sıpalarımızı büyütürken çektiğimiz sıkıntıları konuşmaya başlarız inşallahhhhh seneye....

inşallahh bitanem valla hepinizden Allah razı olsun canım.şöle bi ferahlatıveriyosunuz ya içimi o bile yetiyo bana.
stres sıkıntıyı sorma.çok hassas oldum şu dönemlerde durduk yere ağlama krizlerine giriyorum.eşim şok oluyo karşımda yazık.kafamdan kuruyorum bişeyleri sonra oturup ağlıyorum hüngür müngürrrr...
denge menge kalmadı ya hayırlısı bakalımmm....

lunacım sana da geçmişler olsun canım.maşallah 10.haftaya gelmişsin bak,yakında hafifler bulantıların inşallah canım...

Bugün topigimiz boş kalmış

Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar, bu mübarek günde dualarınız kabul olsun. Bende saat 4 de doktora gidicem sabırsızlıkla bekliyorum fakat sabah kaç gündür süren çamur gibi kanamama birde tuvaletten sonra silindigimde kagıda gelen pembe bir kan eklendi. Gün geçtikçe moralim daha çok bozuluyor Allahım yardımcımız olsun.

hayırlı cumalar burcum üzme kendini inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin hbr ver mübarek cuma günü Allah yavrucuğunu ve seni korusun

burcucum gelmedinmi daha doktordan merak ettim seni.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.haber et mutlaka canım.

canım gaz sancısı üşütme,kabızlık gibi durumlarda ağrı yaparmış yani benim ağrılarımı kısmen bu saydıklarıma bağladık ama dediğin gbi yürütmüyo yatarken sağa sola döndürtmüyo ve beni çok korkutuyoooo artık allaha emanetler elimizden geldiğince sakınıyoruz yalnızca bolca dua edelim eşimin hemşosu okişmi herlşey daha güzel olucak inşallahbuna inanmak çok önemli bu arada salı tarama var korkuyorum ne olucak nasıl olucak kötü bişey çıkmasın hiç kimsede çıkmasın allah benim miniğimide korusun ondada bişey çıkmasın dimi teyzesiiiay delirdim galiba ağlıyorum benneyse gari geliverde öpüveren kocaman kocaman

galiba haklısın bitmez bu tedirginlikler evhamlar ne yapalım biz ha deyince bulmadıkki rahat davranalım bu süreçte böle işlesin sonu hayır olsunda demi şekercimm..
inşallah normaldir hayatım gerçekten kabusum oldu artık ama şükürler olsun bebeme zararı olmsında razıyım artık
Sevgili tugba senin sıpanın da insallah saglıgı her seyi yolundadır di mi
inşallah öyledir luna teyzesi en son 19 nisandagördüm el salladı veleeet allah herkesin evladını hayırlı sağlıklı bağışlarken içinded ebenim miniğimi bizlere sağlıkla hayırla bağışlasın inşallah...
senin bulantılar devammış allah yardımcın olsun inşallah 12.hafta biraz daha hafifler bend eöyle oldu şimdide var ama dahaaz ve seyrek çok şükür jelimi 12.haftada bıraktım 3, 4 gün önce öptm çok
canımmmm allah yar ve yardımcın olsun bebepğini hayırla sağlıkla sanabağışlasın inşallah duacınımm

Arkadaslar dün giremedim nete, Allaha şükür doktor iyi gidiyor dedi kanama alanı rahimde duruyor bebek büyüdükçe bir köşede sıkışıp kalacak dedi. Bebegim bana el bile salladı

Yanılma payımız var ama büyük ihtimalle kız dedi
Cok sevindim moralim yerine geldi, Rabbim bundan sonra hepimize hep iyi günler göstersin insallah.

burcu iyi haberlerine çok sevindim,moralini yüksek tut,dahada iyiye gider inşallah.bende cuma günü doktordaydım.ensesini ölçtü,2 li test yaptırdım,benim doktorumda cinsiyeti hakkında aynı şeyi söyledi.hayırlı,sağlıklı olsun yeter.

ooh çok şükür allah o masum prensesi sizlere bağışlasın sağlıkla inşallahh demek elde salladı minik kuşuun
maşallah allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin hayırlı evlat olsun ve sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek ne fark ederki her iki sonuçtada kaynana olucaz demi ama buda bi bakış açısı işte

kızlar 2 li taramada cinsiyet öğrendiyseniz bende öğrenebilirmiyim acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…