Benim 3. gün transferiydi, bana da 29 Ekim diyorlar ama oncesinde alırlar herhalde, ben biraz problemli geciriyorum canım rahim icinde kanama var 20 gündür yatıyorum daha da yatmam gerekiyor, henüz riskim devam ettigi için 2li testi yaptırmadılar herhalde önümüzdeki hafta yaptırırlar. Benim doktorda çok konusmuyor su internet olmasa kafayı yerdim, hep buradan arastırıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun zorlu bir yoldayız.
canımm ben seninher halin, alttan alır görmezden gelirim alındım bi an sadece bişeymi oldu kırdımmı yoksa diye toparlasntabi sen çok güçlü bi hatunsun maşallah sanaAy bebeğim olur mu hiç kafam çok dalgın kim bilir kaç kişinin yazısına cevap vermedim özür dilerimBen buarala ne yapsam alttan alın
Toparlanıyorum yavaş yavaş ve topiğimizden de ayrı kalamıyorum
tatil fikri süpermiş inanıyorum çok iyi gelecek sana dualarımdasın canımmmCnm ben yoruldum denemekten( ilk denemem negatifle sonuçlandı 2. denemeye başlayacaktık doktor laparoskopi önerdi ( iyileşmem uzun sürmüştü ) denedik tuttuk 3 ay benimle oldu sonra en zor şekildee benden ayırdılar ( pıhtılaşmada çıktı o iğneleride kullandım
En az 3 ay dinlenmem lazımmış yeni tedaviyi eylül gibi düşünüyorum çünkü iğnelerden haplardan çok sıkıldım(
Bizde eşimle bugün tatil rezervasyonu yaptırdık haziran sonu temmuz başıı kısmetse bodruma gidicez güzel bir tatili hakettik .
Biliyorsun bu 3. tedavim olacak ve 2 bebiş koyulacak nasıl olacak bilmiyorum :26:
Buarada bebişe yapılan genetik test sonuçları 15 gün sonra çıkacak ben size haber veririm mutlaka
canım geçmişler olsun.Rabbim kalan bebeğine sağlık ve hayırlı ömürler versin inşallah.slm.geçmiş olsun.aynı şeyleri bende yaşadım.ikizle başladık şimdi tek bebege düştüm.bende redüksiyon yaptırdım.istanbulda bahçeçide yaptırdım.benim drumda çok iyiydi.ama benim farkım iki bebegede cvs ve aminiyosentez yapıldı.birinde daum send.digeri ise saglıklı çıktı.hemen müdahale edildi.saglıksız olan durduruldu.dogumla beraber alınacakmış oda.sana bişey sormak istiyorum.geçen dr gitdigimizde bize redüksiyon yapılan bebegin belirli bir süre sonra bişey salgıladıgını ve anneye ve bebege damar tıkanıklıgı mı ne yapıyomuş yada pıhtılaşma gibi bişey.bize günlük igne önerdi.adını unutdum ama hergün göbekden vurmamı önerdi.çünkü bebek büyüdükçe diger bebegi köşeye sıkıştıryomuş.falan filan.tedavi yapan dr sormadım daha.ama o öyle bişey demedi.arayıp sorcam.aklıma takıldı tam herşey düzelmişken yanlış bişey yapmak istemem.benim bebişde erkek.sende sorsan igne olayını.fiyatıda çok yüksek hatta rapor çıkartın dedi.zaten öylece duran kese illaki bişey salgılar heralde.bilmiyorum.sende bi sorda ona göre hareket edelim...herkesi öpüyorum...tupbaby senin yaşadıgının aynısını yaşadım...ikinde bak şimdi yine hamileyim.sakın ümidini kaybetme.biraz dinlen yola devam am mutlaka ikincide pgt yaptır ben yaptırmadıgıma çok pişman oldum.beim ilkinde oldu ikincisindede birinde çıktı...unutmayın ilkine ense kalın veya herhangi sorun çıkarsa ikincide olmaz diyene inanmayın mutlaka embiryoya pgt genetik test yaptırın....tekrar görüşürüz.
canım hoşgeldin.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.merhaba arkadaşım,çok geçmiş olsun,ne desem bilemiyorum,üzülme,inşallah günü saati gelince kimse engel olamaz kucağına yeni bebeğini almana.bugün buldum bu topik mi diyorsunuz?herneyse sayfayı.bende ocak ayında mikroenjeksiyon yaptırdım,memorial hastanesinde.9 şubattada transferim oldu.şu an 3 aylık olduk çok şükür.bursada yaşıyorum,istanbula transferden sonra gitmedim.doktorumun ayrıntılı ultrasonu yok,normal siyah gösterenlerden.hatta kalp atışlarını bile duyuramıyor.benimde aklıma takılıyor acaba bebekte sorun varsa görünürmü diye,zaten değiştirmeyi düşünüyorum.aslında burdada bir tüp bebek merkezinde kontrollerimi yaptırmayı çok isterdim ama,doğum ozaman çok pahalıya geliyor,şu anda dr. ve hastane arayışındayım.
eslem canım sne nasılsın soramadım senin taramalar nasıl geçti kusura bakma ben kendime gelemedimki bişeylerede adapte olayım korkuyorum fazlaca bugün yine hastanelik oldum kimse bişey bulamıyo ama bu ağrılar beni mahvetti bulantım şükür hafiflediama bu karın kasık ve bel ağrıları korkutuyo çok şükür benimle aynı haftalarda olan arkadaşlara bakıyorum bulantı dışında şikayeti olan yok bende bi sorun varda doktorlarmı bulamıyo acaba
sende benim gibisin evhamlı endişeli allaha emnet eslem senin minnoşlar korkma lütfen baharda gelşmemiş ne oldu acaba
canımm ben seninher halin, alttan alır görmezden gelirim alındım bi an sadece bişeymi oldu kırdımmı yoksa diye toparlasntabi sen çok güçlü bi hatunsun maşallah sana
tatil fikri süpermiş inanıyorum çok iyi gelecek sana dualarımdasın canımmm
eslem canım sne nasılsın soramadım senin taramalar nasıl geçti kusura bakma ben kendime gelemedimki bişeylerede adapte olayım korkuyorum fazlaca bugün yine hastanelik oldum kimse bişey bulamıyo ama bu ağrılar beni mahvetti bulantım şükür hafiflediama bu karın kasık ve bel ağrıları korkutuyo çok şükür benimle aynı haftalarda olan arkadaşlara bakıyorum bulantı dışında şikayeti olan yok bende bi sorun varda doktorlarmı bulamıyo acaba
sende benim gibisin evhamlı endişeli allaha emnet eslem senin minnoşlar korkma lütfen baharda gelşmemiş ne oldu acaba
kızlar güaydınnnn....nasılsınız bakalım.biz komple evdeyiz artık.rapor aldık.okulu da kapatcaz böyle.zaten endişeliydik ayakta kalmamam gerekiyomuş.bunun yanında feci bel ve kasık ağrılarım var.yata yata büyücez bakalım hayırlısıyla....
canım geçmişler olsun.Rabbim kalan bebeğine sağlık ve hayırlı ömürler versin inşallah.
canım hoşgeldin.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canımcım geçmişler olsun inşallah.o ağrılardan bende de başladı.bel ağrısı da çok fena ama hadi onu geçtim kasık ağrım daha da feci.sağ kasığımın ağrısından sağ ayağımı basamıyorum bile.gece ağrıdan uyuyamıyorum.karnımda ve belimde yastıklarla boğuşarak ancak dalabiliyorum uykuya.cumartesiden beri benim ağrılar.bu yüzden doktora gitmedim daha bakalım ne diyecek gittiğimizde
bi sorun yoktur inşallah canım seninde.bel ağrıları normalmiş zaten inşallah kasık ağrılarında gecer.
kızlar güaydınnnn....nasılsınız bakalım.biz komple evdeyiz artık.rapor aldık.okulu da kapatcaz böyle.zaten endişeliydik ayakta kalmamam gerekiyomuş.bunun yanında feci bel ve kasık ağrılarım var.yata yata büyücez bakalım hayırlısıyla....
canımcım geçmişler olsun inşallah.o ağrılardan bende de başladı.bel ağrısı da çok fena ama hadi onu geçtim kasık ağrım daha da feci.sağ kasığımın ağrısından sağ ayağımı basamıyorum bile.gece ağrıdan uyuyamıyorum.karnımda ve belimde yastıklarla boğuşarak ancak dalabiliyorum uykuya.cumartesiden beri benim ağrılar.bu yüzden doktora gitmedim daha bakalım ne diyecek gittiğimizde
bi sorun yoktur inşallah canım seninde.bel ağrıları normalmiş zaten inşallah kasık ağrılarında gecer.
valla hiiç değilim eslemcim yaaa....canım iyiyim saolasın bu tedirginlik hiç bitmeyecek anladım ben Allah korusun Allaha emanet artık söz bitiyo malesef sende ağrıları hiç takma kafana normalmiş bütün doktorlar bunu söylüyo rahim hızla genişliyo bebişin büyüyo sanada sinyal veriyo ben burdayım diye kuşummmm
ooo yandık ilerleyen haftalarda bende kötü olacam demekki bel ağrısı falan aman Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinde gerisi boşşş cnm iyisin heralde
ayyy burcucum Allahım bebişlerimize sağlık versin bitanem de inşallah yatalım.yata yata hem biz hem bebişlerimiz büyüsün canım benim.Canım, çok gecmis olsun umarım kasık agrıların gecer ama normal herhalde bu aylarda. Rapor almana sevindim bol bol dinlen annecik, benimde 20 günü gecti evde yatıyorum dünde raporumu 1 ay daha uzattılar. Bizde yata yata büütücez bebişlerimizi ne yapalım
valla hiiç değilim eslemcim yaaa....
hatta bugün bi arkadaşla konuştuk.hamileliği aynı benim gibi geçmiş.4.aydan sonra hep yatmış.Allahım sağlıklı olsun bebişimde ben yatmaya razıyım.
doğum sancıları gibi ağrın oluyomu dedi.ne bilem dedim hiç doğurmadımki bileyim.sadece 3-5 saniyelik kramplarım oluyo deyince hıh işte onlar dedi.benimde öle oluyodu,erken doğum sancısı dedi doktorum dedi.iğnelerle 5 ay sancıları durdurduk dedi.
ayyyy ne çok konuştummmmm....
dua edin nolur.bende ağrılardan gitcem doktora ama ödüm patlıyoooo...:18::18::18::18::18:
ayyy burcucum Allahım bebişlerimize sağlık versin bitanem de inşallah yatalım.yata yata hem biz hem bebişlerimiz büyüsün canım benim.
sen nasılsın kanamaların durdumu,sebep olarak ne söylüyolar sana
sevgili eslem'cigim.. o nasıl söz oyle ben sizi hic satar mıyım...o nasıl söz..
inan tupbaby haberi verdiginden beri gozlerim hep uctan okuyarak takip ediyorum forumu kotu seylerin olduguna kendimi inandırmamak icin..gozlerimi gezdiriyorum gercek olduguna inanmak istemiyorum.. persembe aksamı tupbaby i ruyamda gordum acı cekerken ve cok etkilendim..ama yuzunu goremedim..
cumadan beri de gerek tup baby nin gerek selin emre nin gerekse eylul un kotu haberlerini okuyunca gozumden surekli yaşlar geldi ve ne yazacagımı bilemedim kızlar hala da su anda gozumden yas geliyor.. sözlerin kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir donemdeyim..
sizleri birebir tanımıyorum ama inanın hangi tur yazınızı okusam cok etkileniyorum ve karnımda agrı olusuyor.. cok kaptırdım kendimi..cok ama cok uzuldum...
her seyden evvel tupbaby ben senin kadar hayatımda metanetli bir insan gormedim..
Allah'ım tez zamanda seni mufakatlandıracak insallah cektigin tum bu sıkıntıları acıları unutacaksın...
eylul ve selinemre insallah kalan bebişleriniz Allah sizlere bagislasin canlarım...
Eslem'cigim senin bebislerinde bir sıkıntı yok degil mi insallah her sey yolundadir..
Sevgili tugba senin sıpanın da insallah saglıgı her seyi yolundadır di mi
sevgili burcu , gecmisi okuyamadım cok ama kanamaların durdu mu tatlım?
bir de rahim agzı kapanan burcu muydu kimdi hatırlamıyorum ona da cok gecmis olsun canım insallah Allah yardımcın olur canım sakın ayakta durma...
bahar'cıgım seni de Allah nazarlardan saklasın
Nilu'cugumdan hala haber yok herhalde meraklandırma bizlerii tatlımm..
adını hatırlayamadıgım tum arkadaslar, hepinizi Allah nazarldardan saklasın resmen nazar degdi topigimize
benden haberler soyle: bebisim 9+3 oldu cok sukur.. 2,6 cm teyzeleri keratam.. her sey yolunda cok sukur
bulantıalrdan dolayı dokotruma beslenemedigimi anlattım doktorum da endisleneme afrikadaki kadınalrı dusun yiyemedigin zaman dedi onlar nasıl patır patır doguruyor dedi.. ileride istahın acılacak zaten dedi
siyah kum tanesi gibi akıntılarım gecti cok sukurbulantı asırı koku alma devam.. bu arada son iki gune kadar her gun kustum bogazım tahris oldu.. 2 gundur kusmuyorum cok sukur..crinone a da devam dedi siz kacıncı haftaya kadar etmistiniz canlarım? estrofemi kesti doktor..
benden haberler bunlar canım..
yazmasam da hep takipteydim ve hep dualarımdasınız bunu unutmayın.. psikolojim iyi degil maalesef.. gercegi kabullenemiyorum bende boyle bir sıkıntı var canlarım.. beni affedeceginizi umuyorum hepiniz kocaman opuyorummm
valla hiiç değilim eslemcim yaaa....
hatta bugün bi arkadaşla konuştuk.hamileliği aynı benim gibi geçmiş.4.aydan sonra hep yatmış.Allahım sağlıklı olsun bebişimde ben yatmaya razıyım.
doğum sancıları gibi ağrın oluyomu dedi.ne bilem dedim hiç doğurmadımki bileyim.sadece 3-5 saniyelik kramplarım oluyo deyince hıh işte onlar dedi.benimde öle oluyodu,erken doğum sancısı dedi doktorum dedi.iğnelerle 5 ay sancıları durdurduk dedi.
ayyyy ne çok konuştummmmm....
dua edin nolur.bende ağrılardan gitcem doktora ama ödüm patlıyoooo...:18::18::18::18::18:
ayyy burcucum Allahım bebişlerimize sağlık versin bitanem de inşallah yatalım.yata yata hem biz hem bebişlerimiz büyüsün canım benim.
sen nasılsın kanamaların durdumu,sebep olarak ne söylüyolar sana
sevgili eslem'cigim.. o nasıl söz oyle ben sizi hic satar mıyım...o nasıl söz..
inan tupbaby haberi verdiginden beri gozlerim hep uctan okuyarak takip ediyorum forumu kotu seylerin olduguna kendimi inandırmamak icin..gozlerimi gezdiriyorum gercek olduguna inanmak istemiyorum.. persembe aksamı tupbaby i ruyamda gordum acı cekerken ve cok etkilendim..ama yuzunu goremedim..
cumadan beri de gerek tup baby nin gerek selin emre nin gerekse eylul un kotu haberlerini okuyunca gozumden surekli yaşlar geldi ve ne yazacagımı bilemedim kızlar hala da su anda gozumden yas geliyor.. sözlerin kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir donemdeyim..
sizleri birebir tanımıyorum ama inanın hangi tur yazınızı okusam cok etkileniyorum ve karnımda agrı olusuyor.. cok kaptırdım kendimi..cok ama cok uzuldum...
her seyden evvel tupbaby ben senin kadar hayatımda metanetli bir insan gormedim..
Allah'ım tez zamanda seni mufakatlandıracak insallah cektigin tum bu sıkıntıları acıları unutacaksın...
eylul ve selinemre insallah kalan bebişleriniz Allah sizlere bagislasin canlarım...
Eslem'cigim senin bebislerinde bir sıkıntı yok degil mi insallah her sey yolundadir..
Sevgili tugba senin sıpanın da insallah saglıgı her seyi yolundadır di mi
sevgili burcu , gecmisi okuyamadım cok ama kanamaların durdu mu tatlım?
bir de rahim agzı kapanan burcu muydu kimdi hatırlamıyorum ona da cok gecmis olsun canım insallah Allah yardımcın olur canım sakın ayakta durma...
bahar'cıgım seni de Allah nazarlardan saklasın
Nilu'cugumdan hala haber yok herhalde meraklandırma bizlerii tatlımm..
adını hatırlayamadıgım tum arkadaslar, hepinizi Allah nazarldardan saklasın resmen nazar degdi topigimize
benden haberler soyle: bebisim 9+3 oldu cok sukur.. 2,6 cm teyzeleri keratam.. her sey yolunda cok sukur
bulantıalrdan dolayı dokotruma beslenemedigimi anlattım doktorum da endisleneme afrikadaki kadınalrı dusun yiyemedigin zaman dedi onlar nasıl patır patır doguruyor dedi.. ileride istahın acılacak zaten dedi
siyah kum tanesi gibi akıntılarım gecti cok sukurbulantı asırı koku alma devam.. bu arada son iki gune kadar her gun kustum bogazım tahris oldu.. 2 gundur kusmuyorum cok sukur..crinone a da devam dedi siz kacıncı haftaya kadar etmistiniz canlarım? estrofemi kesti doktor..
benden haberler bunlar canım..
yazmasam da hep takipteydim ve hep dualarımdasınız bunu unutmayın.. psikolojim iyi degil maalesef.. gercegi kabullenemiyorum bende boyle bir sıkıntı var canlarım.. beni affedeceginizi umuyorum hepiniz kocaman opuyorummm
Sıkma canını Baharcım, bak senin gibi olup doguran cok örnek var, yatarsın artık yapacak birsey yok, yanında yardımcın var mı canım en önemlisi bu, sakın kendini zorlama ve yorma. Hicbirsey suan bebisden önemli degilsevgimizle ve hasretimizle büyütücez inşallah.
Bana da ilk başta seninki gibi plesanta aşagıda demislerdi canım ama son kontrolde yukarı cıkmıs yeri iyi dediler ama plesantanın ucunda yırtık var bu da kanamaya sebep olmuş, kahverengi camur gibi kanama ama az az sürekli geliyor doktorum ondan korkma dedi ama rahim ici kan dolu bebegim resmen havada gibi duruyor bundan kork dediler o kanama dagılana kadar yatmam gerekirmis ama daha ne kadar sürer dagılması bilemiyorlar tehlike devam yani anlayacagın.
inşallahh bitanem valla hepinizden Allah razı olsun canım.şöle bi ferahlatıveriyosunuz ya içimi o bile yetiyo bana.cnm hiç kendini üzme yatarsan ve bi ilaç kullanıyolar bildiğim kadarıyla arkadaşım kullanmıştı iğnede olabilir bunların çözümü var baharcım içini ferah tutu yeterki bebeğin sağlıklı olsun ama böyle bi risk varsa stres ve sıkıntıdanda uzak durman gerek dikkat et cnm
Bugün topigimiz boş kalmış
Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar, bu mübarek günde dualarınız kabul olsun. Bende saat 4 de doktora gidicem sabırsızlıkla bekliyorum fakat sabah kaç gündür süren çamur gibi kanamama birde tuvaletten sonra silindigimde kagıda gelen pembe bir kan eklendi. Gün geçtikçe moralim daha çok bozuluyor Allahım yardımcımız olsun.
Bugün topigimiz boş kalmış
Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar, bu mübarek günde dualarınız kabul olsun. Bende saat 4 de doktora gidicem sabırsızlıkla bekliyorum fakat sabah kaç gündür süren çamur gibi kanamama birde tuvaletten sonra silindigimde kagıda gelen pembe bir kan eklendi. Gün geçtikçe moralim daha çok bozuluyor Allahım yardımcımız olsun.
canım gaz sancısı üşütme,kabızlık gibi durumlarda ağrı yaparmış yani benim ağrılarımı kısmen bu saydıklarıma bağladık ama dediğin gbi yürütmüyo yatarken sağa sola döndürtmüyo ve beni çok korkutuyoooo artık allaha emanetler elimizden geldiğince sakınıyoruz yalnızca bolca dua edelim eşimin hemşosu okişmi herlşey daha güzel olucak inşallahbuna inanmak çok önemlicanımcım geçmişler olsun inşallah.o ağrılardan bende de başladı.bel ağrısı da çok fena ama hadi onu geçtim kasık ağrım daha da feci.sağ kasığımın ağrısından sağ ayağımı basamıyorum bile.gece ağrıdan uyuyamıyorum.karnımda ve belimde yastıklarla boğuşarak ancak dalabiliyorum uykuya.cumartesiden beri benim ağrılar.bu yüzden doktora gitmedim daha bakalım ne diyecek gittiğimizde
galiba haklısın bitmez bu tedirginlikler evhamlar ne yapalım biz ha deyince bulmadıkki rahat davranalım bu süreçte böle işlesin sonu hayır olsunda demi şekercimm..canım iyiyim saolasın bu tedirginlik hiç bitmeyecek anladım ben Allah korusun Allaha emanet artık söz bitiyo malesef sende ağrıları hiç takma kafana normalmiş bütün doktorlar bunu söylüyo rahim hızla genişliyo bebişin büyüyo sanada sinyal veriyo ben burdayım diye kuşummmm
inşallah öyledir luna teyzesi en son 19 nisandagördüm el salladı veleeetSevgili tugba senin sıpanın da insallah saglıgı her seyi yolundadır di mi
canımmmm allah yar ve yardımcın olsun bebepğini hayırla sağlıkla sanabağışlasın inşallah duacınımmBugün topigimiz boş kalmış
ooh çok şükür allah o masum prensesi sizlere bağışlasın sağlıkla inşallahh demek elde salladı minik kuşuunArkadaslar dün giremedim nete, Allaha şükür doktor iyi gidiyor dedi kanama alanı rahimde duruyor bebek büyüdükçe bir köşede sıkışıp kalacak dedi. Bebegim bana el bile salladı
Yanılma payımız var ama büyük ihtimalle kız dedi
Cok sevindim moralim yerine geldi, Rabbim bundan sonra hepimize hep iyi günler göstersin insallah.
maşallah allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin hayırlı evlat olsun ve sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek ne fark ederki her iki sonuçtada kaynana olucaz demi amaburcu iyi haberlerine çok sevindim,moralini yüksek tut,dahada iyiye gider inşallah.bende cuma günü doktordaydım.ensesini ölçtü,2 li test yaptırdım,benim doktorumda cinsiyeti hakkında aynı şeyi söyledi.hayırlı,sağlıklı olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?