2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim anlatıcam herşeyi kabus gibi 3 gün geçirdim hepsini anltıcam şuan hastanedeyim

çok üzüldüm tatlım büyük geçmiş olsun..Çok sıkılmıştın test sonucuna o yüzden mi oldu acaba kanaman? Neyse ki şimdi iyisiniz,çok geçmiş olsun..

çok büyük geçmiş olsun nedeni neymiş acaba kanamanın

bana herşey yakışırdan bahsediyosun galiba bizde aynı düşünce içersindeyiz arkadaşımla beraber:)))

AMA BEN O kadının neden öyle giyindigini, ve derdinin ne oldugunu cok iyi anlıyorum kendim de karşılaşıyorum çünkü. Mini modası başlayalı başlayalı, e insanlar dekolte kullanmakta kendilerini rahat hissetmeye başladıklarından beri, dekoltesiz ve dizin altında etek boyu olan elbise ve etek bulmak gerçekten çok zor. bazen öyle oluyo ki, dekoltesiz, boyuma uygun elbise bulabilsem hani 1000 ira deseler vericem alıcam yani o derece sıkıntıdayım ama yok yok yok. o yuzden ben de genelde bu kadın gibi bir bluz ve bir pantolona fit oluyorum. zaten inşaat sektöründe öyle minilerle elbiselerle görüşmeye gidilmiyo oyle filmlerdeki dizilerdeki gibi. ben de kendi is gorusmeme aynı bu kadın gibi siyah pantolon ceket takım ve pembe bluzla gelmistim. pembe de sivri burun ayakkabi giymistim o kadar. bence de digerlerine gore kadın çok bakımsız ve spor oldu ama sebebini anlıyorum yani.

Ve işte günün haberi gelioooooooooooorrrrrrrrrrrrr

Meloşumuzun OĞLU oluuyyoooooorrrrr duyduk duymadık kalmasınnnnnnnn

Mymel tebrik ederim canim oglusunu. Erkek oldugu iyi oldu kizlar ataga gecmisti son birkac gun. Saglikli olmasin cok sevindim canim tekrar tebrikler...

Hayirli olsun kizin canim saglikla kucagina alirsin insallah.

kızlar ben geldim anlatıcam herşeyi kabus gibi 3 gün geçirdim hepsini anltıcam şuan hastanedeyim

Canim cok gecmis olsun bende gecen seni sordum doktora gidecekti ne oldu sesyok diye.
Allah korumus canim ya bebeginizi. Stres yaptim ya kac gundur ne olacak falan diye o mu etkiledi acaba? Birde iyiki hemen hastanenin yakinindaymissin hemen mudahale etmislerdir. Simdi iyisin ama dimi?

peki yormuşmuydun kendini gerçekten yoksa acaba testle ilgili sıkıntı yaptığın için mi o kadar aşağıdaki oğlun.

neyden bahsediyorsun canım :44:

çok geçmiş olsun canım, ay daha neler duyucam yaa. Yat yat sen kalma,

çok geçmiş olsun canım yaaa, neden olmuş peki, ağır bişi mi kaldırdın, aşırı stres mi yaptın????inşallah bir daha yaşamazsın.

Canım çok geçmiş olsun.Çokmu yordun sen kendini yoksa.Bende geçen cumartesi Gülfem hanımdaydım benimde kasılmalarım varmış
Kendimize dikkat etmiyoruz sanırım

1 veya 1,5 saat sürer.fazla sürmeyecek 2 gün kalıp geri dönecem ama cerat edemiyorum.

yapma canım ya bişi olmaz. ben hergün 1 saat geliş 1 saat gidiş işe gidip geliyorum. ama arada uzanabilirsen arabada tam da süper olur. yine de doktorunla da konuş tabi, belki özel bir durumun vardır onu bilemeyiz.

1 veya 1,5 saat sürer.fazla sürmeyecek 2 gün kalıp geri dönecem ama cerat edemiyorum.

canım ben 15-20 gunde bır marmarıs aydın arası gıdıp gelıyorum. yaklasık 160 km. yanı kendı arabamızla 2 saat 15 dk falan suruo. 1 gun aydında kalıyorum sonra yarım saatlık bır yolla (25km) anneme gıdıyorum 1 gunde orda kalıp tekrar 160 km yol yapıorum.

Ama esıne soyle yavas kullansın arabyı vırajlara sert gırmesın. yanına yastık al mutlaka belıne koymak ıcın. arka koltuga gecıp uzanma geregı hıssedebılırsın. ben ılk 3 ay arka koltukta yatarak gıdıp geldım. ayaklarını cekebılırsen yukarı cek sallanmasınlar ben hala cekebıldıgım ıcın oyle gıdıyorum. Yada arada durun arabadan ın 5 dk hem nefes al hem bacakların acılsın.

belkıde cok rahat gecer hıcbırıne gerek bıle duymasın sonucta hamıleleıklerımız bırbırımızden farklı

özel bi durumun yoksa o kadar mesafe sorun değil canım..Biz İstanbul içinde zaten o kadar mesafe gidip geliyoruz..4-5 saat süren yolculuklarda da ara ara mola verip yürüyüş tavsiye ediyorlar korkma canım..

yapma canım ya bişi olmaz. ben hergün 1 saat geliş 1 saat gidiş işe gidip geliyorum. ama arada uzanabilirsen arabada tam da süper olur. yine de doktorunla da konuş tabi, belki özel bir durumun vardır onu bilemeyiz.

şimdilik bişeyim yok doktora sorsan 5.aydan sonra diyo hatta hamilelere yolculuğu tavsiye etmiyolarmış.zaten istanbulda oturuyorum bir yerden bir yere gitmek 1 saat sürüyo demekki benim evden çıkmamam gerekiyo

özel bi durumun yoksa o kadar mesafe sorun değil canım..Biz İstanbul içinde zaten o kadar mesafe gidip geliyoruz..4-5 saat süren yolculuklarda da ara ara mola verip yürüyüş tavsiye ediyorlar korkma canım..

aynen canım ben anadolu yakasında oturuyorum geçenlerde inanırmısın eminönüne 3saatte gittik ama trafik vardı yavaş yavaş:)ama şehir dışı olunca nedense gözüm korkuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…