2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ben anadolu yakasında oturuyorum geçenlerde inanırmısın eminönüne 3saatte gittik ama trafik vardı yavaş yavaş:)ama şehir dışı olunca nedense gözüm korkuyo...

kendi arabanızla gidecekseniz ara ara molalar verirsiniz canım 3-4 adım atsan rahatlarsın zaten..

çok geçmiş olsun canım.. istirahatına devam et.. yorma kendini.. allah kolaylık versin..

detaylı ultrason yaptıran varmı aranızda kızlar..ben 2 hafta sonra gidicem, fiyat alan oldumu aranızda, benim gittiğim hastanede muayene dahil 360 lira dediler.. istanbulda daha uygun bildiğiniz biryer varmı ?

canım tavsiyelerin için çok sağol.arkadaşımızın durumunu duyunca dahada korktum ama allaha şükür bişeysi yokmuş bende ilk ayımda hafif bi lekelemme olmuştu doktora gitmiştim ama herangi bşey olmadığını solemişte iğne ve ilaç vermişti tedbir için...ondan sonrada allah şükür bişey yaşamadım inşallak bende dahil hiçbirimiz bole birşey yaşaamaz
benim bide ilk bebeğim inşallak sağlıklı sihatli bişekilde kucağıma alırım...çok uzun oldu galiba:)))

Kivim sende izmitliydin dimi?
bebek odası filan baktın mı?
nerde oturuyosun?
ne iş yapıyorsun?

kocaeli / gebze / darıca' da oturuyorum. çilek safari bebek odasını alacağım canım, özel bir şirkette muhasebede çalışıyorum. ve genelde işim olduğundan sohbetlere fazla katılamıyorum,
ama bu gün coştum.

detaylı ultrason yaptıran varmı aranızda kızlar..ben 2 hafta sonra gidicem, fiyat alan oldumu aranızda, benim gittiğim hastanede muayene dahil 360 lira dediler.. istanbulda daha uygun bildiğiniz biryer varmı ?

bugun konusu gectı sabah ,ben de özel hastaneye gıdıyorum 22 lıra muayene oduyorum bu ay 3lü test yapıldı 22 lıra ekstra ondan aldılar,4 mayısta renklı ayrıntılı ultrasonum var onun ucretı 60 lira sizin oralar ne kadar pahalı yahu,ben samsunda gıdıyorum dr.a

Canım benımde ılk bebegım ama ben bır sorun yasamadım sımdıye kadar cok sukur. Sadece bır ara grıp olmustum bel agrısından duramadım o ara resmen dogum yapacakmısım gıbı ınlıyordum. ama bısey cıkmadı.

Insallah sorunsuz atlatırız hamıleleıgımızı

Ah be canım burası İSTANBUL burada herkez tutturduğuna.
Burda iş ticarete dökülmüş,hergün bir sürü hasta oysa Samsunda günde kaç hamile
doktora gidiyor offff büyük şehir adamı yutar

Dünden beri çok ağrım var dün kasıklarımda ağrı vardı
bu gün ise belim çok ağrıyor 2.gündür çok yoruldum ondanmı acaba

Sen MEDİKAL PARK - Suat SUPHAN a gittiğini söyledin ben yanılıyormuyum sen Gülfem e gitmiyormuydun.
Hatta bizde senin vasıtanla gitmiştik ona yoksa benim kafa bölemi oldu

Ve işte günün haberi gelioooooooooooorrrrrrrrrrrrr

Meloşumuzun OĞLU oluuyyoooooorrrrr duyduk duymadık kalmasınnnnnnnn

ayy çok sevindimm
gözlerim doldu, çok duygulandım vallahii.. meloş, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

canım ben 2010 eylül annesiyim gecen sene 120 tl yaptırmıştım prof dr selcuk özden ne şişlide
konusunda uzman istersen özelden telini verebilirim

ondandır tabi canııım, fırsat buldukça uzan, gerçi sen daha iyi bilirsin ama.

Ah be Cesim biz çalışan hanımların ne uzanmaya nede dinlenmeye fırsatı kalmıyorki.
Evde bir kızım var her ne kadar yaşı 12 olsada hala benim bebeğim eee ev işi,yemek,ütü,kızımın bakımı hep bende nasıl dinleneyimki ben
Birde bu afacan gelince istifa ederim herhalde

sen istifa etmezsen vucudun eder zaten. ben de eve gitmek istiorum başım ağrımaya başladı. ıslak havlu koydum alnıma oturuyorum kös kös ekran karşısında. artık izin istemeye yüzüm de yok.

Sen MEDİKAL PARK - Suat SUPHAN a gittiğini söyledin ben yanılıyormuyum sen Gülfem e gitmiyormuydun.
Hatta bizde senin vasıtanla gitmiştik ona yoksa benim kafa bölemi oldu
canım benim dr zaten suphan bey ben son anda gülfemi buldum medicalde yattım ben zaten kanamamdan dolayı ordan çamlık hastanesine geldim çünkü bi gecede 700 lira verdim burda varojen bey var çok tatlı bi adam ayrıca bebeğimi 4 boyutlu görüyorum hergün ultrasonu 4 boyutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…