aynen canım ben anadolu yakasında oturuyorum geçenlerde inanırmısın eminönüne 3saatte gittik ama trafik vardı yavaş yavaş:)ama şehir dışı olunca nedense gözüm korkuyo...
cumartesi günü 3 lü test sonucumu aldım 2.33 çıkmış 235 sınır tabi ben pazartesiye kadar stres stres falan onları okumuşsunuz dur pazartesi sabahı soluğu suphan beyde aldım medical parkta neyse baktı herşeyimize herşey normal çok ii dedi ... tabi çıktık ordan kızımda orda hadi gel dedim sinemaya gidelim kızımla alışveriş merkezi hemen yan bina gittik film yok
neyse bişiler yedik indik aşağı eczaneye gittim ben çatlak kremi almak için oan bi ıslaklık geldi kızıma dedimki hadi oyun parkına sonra geliriz eve gidelim altıma kaçırdım heralde dim neyse ağladı hadi dedim tamam ped değişirim ...
girdik hastanenin karşısındaki alışveriş merkezine bu sefer bende tam kızı oyun parkına vericem aa bi baktım sebamed bebek ürünleri onları hesaplattım tam alıcam bi badi gördüm derken bendeki ıslaklık bi baktım çoğaldı eyvah dedim suyum geldi heralde elimi bi attım ki kan revan içindeyim hemen lavaboya gittim ki battım ama ayaklarımdan süzülüyo kızımı kaptım gibi hastanin acil servisindeyim ama nasıl aplıyorum gitti dedim artık bu kadar kanmaya ama çok şükür şuan hastanedeyim oğlum ii kanmam şimdilik durdu ama hiç ayağa kaldırmadılar şimdiye kadar işte böle kızlar
canım ben 15-20 gunde bır marmarıs aydın arası gıdıp gelıyorum. yaklasık 160 km. yanı kendı arabamızla 2 saat 15 dk falan suruo. 1 gun aydında kalıyorum sonra yarım saatlık bır yolla (25km) anneme gıdıyorum 1 gunde orda kalıp tekrar 160 km yol yapıorum.
Ama esıne soyle yavas kullansın arabyı vırajlara sert gırmesın. yanına yastık al mutlaka belıne koymak ıcın. arka koltuga gecıp uzanma geregı hıssedebılırsın. ben ılk 3 ay arka koltukta yatarak gıdıp geldım. ayaklarını cekebılırsen yukarı cek sallanmasınlar ben hala cekebıldıgım ıcın oyle gıdıyorum. Yada arada durun arabadan ın 5 dk hem nefes al hem bacakların acılsın.
belkıde cok rahat gecer hıcbırıne gerek bıle duymasın sonucta hamıleleıklerımız bırbırımızden farklı
Kivim sende izmitliydin dimi?
bebek odası filan baktın mı?
nerde oturuyosun?
ne iş yapıyorsun?
detaylı ultrason yaptıran varmı aranızda kızlar..ben 2 hafta sonra gidicem, fiyat alan oldumu aranızda, benim gittiğim hastanede muayene dahil 360 lira dediler.. istanbulda daha uygun bildiğiniz biryer varmı ?
Elmaaaaa Ali Uku bey 2.düzey ultrasonda cd veriyormuymuş sordun mu randevu alırken?
canım tavsiyelerin için çok sağol.arkadaşımızın durumunu duyunca dahada korktum ama allaha şükür bişeysi yokmuş bende ilk ayımda hafif bi lekelemme olmuştu doktora gitmiştim ama herangi bşey olmadığını solemişte iğne ve ilaç vermişti tedbir için...ondan sonrada allah şükür bişey yaşamadım inşallak bende dahil hiçbirimiz bole birşey yaşaamaz
benim bide ilk bebeğim inşallak sağlıklı sihatli bişekilde kucağıma alırım...çok uzun oldu galiba:)))
bugun konusu gectı sabah ,ben de özel hastaneye gıdıyorum 22 lıra muayene oduyorum bu ay 3lü test yapıldı 22 lıra ekstra ondan aldılar,4 mayısta renklı ayrıntılı ultrasonum var onun ucretı 60 lira sizin oralar ne kadar pahalı yahu,ben samsunda gıdıyorum dr.a
17+3 olduk teyzeleri :) kız göbişi bu kııız :)
Dünden beri çok ağrım var dün kasıklarımda ağrı vardı
bu gün ise belim çok ağrıyor 2.gündür çok yoruldum ondanmı acaba
17+3 olduk teyzeleri :) kız göbişi bu kııız :)
Ve işte günün haberi gelioooooooooooorrrrrrrrrrrrr
Meloşumuzun OĞLU oluuyyoooooorrrrr duyduk duymadık kalmasınnnnnnnn
detaylı ultrason yaptıran varmı aranızda kızlar..ben 2 hafta sonra gidicem, fiyat alan oldumu aranızda, benim gittiğim hastanede muayene dahil 360 lira dediler.. istanbulda daha uygun bildiğiniz biryer varmı ?
ondandır tabi canııım, fırsat buldukça uzan, gerçi sen daha iyi bilirsin ama.
Ah be Cesim biz çalışan hanımların ne uzanmaya nede dinlenmeye fırsatı kalmıyorki.
Evde bir kızım var her ne kadar yaşı 12 olsada hala benim bebeğim eee ev işi,yemek,ütü,kızımın bakımı hep bende nasıl dinleneyimki ben
Birde bu afacan gelince istifa ederim herhalde
canım benim dr zaten suphan bey ben son anda gülfemi buldum medicalde yattım ben zaten kanamamdan dolayı ordan çamlık hastanesine geldim çünkü bi gecede 700 lira verdim burda varojen bey var çok tatlı bi adam ayrıca bebeğimi 4 boyutlu görüyorum hergün ultrasonu 4 boyutluSen MEDİKAL PARK - Suat SUPHAN a gittiğini söyledin ben yanılıyormuyum sen Gülfem e gitmiyormuydun.
Hatta bizde senin vasıtanla gitmiştik ona yoksa benim kafa bölemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?