2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mymelin oğlu mu oluyormuş????:)))hayırlısı olsun ne güzel yaaaa herkes öğreniyor cinsiyeti bizim 19.hafta biticek nerdeyse sıpa hala göstermedi

çok çok geçmiş olsun canım
şimdi herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah böle bişeyi hiçbirimiz bi daha yaşamayız

Son düzenleme:

inşallah canım ya inşallah....peki cinsiyetine bebişinin...

liberty büyük geçmiş olsun bundan böyle daha dikkatli ol arkadaşım

iremay tebrikler canım gözün aydın:)

ahh ahh yolculuk mu ben hala araba kullanıyorum ve bayılıyorum yalvar yakar alıyorum arabayı eşimden.bebiş de ne zaman arabada olsam kıpır kıpır

hayırlı olsun canım oğluşun

kız o kııııııızzzz

bızım oglumuz olacak canım senın bellımı

eee mymel in adı meloş değil miydi meloş kimdi yahu karıştırdım meloş un oğlu oluyor yazmış bi arkadaş da.mymelin kızsa daha çok sevindim kız istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.kimin oğlan bu durumda:)

yok sevkan yaa seni biliyorum baya erken belli oldu senin hala belli değil bizimki

kız o kııııııızzzz

bızım oglumuz olacak canım senın bellımı

kısmen:)))nasıl oluyusa her gittiğimde arkası dönük bacakları kapalı dedi.en son gittiğimde (2 haftayı geçti)büyük bir ihtimalle kıza benziyo dedi çok svindik tabi zaten kız çocukları pek fazla göstermiyo erkekler hemen belli oluyo...

Evet canıjm Meloşun yani Mymelin oğlu oluyo, o mesaj azcık karıştı ...

Çünkü kızzzzz!

sorma şekerim bende artık erkek ümitlerimi yitirdim hatta kız fikrine çok alıştım bile denebilir.artık babamız da kızımız olursa şusu nasıl olur busu nasıl olur demeye başladı alıştırdı kendini.zilli ne zaman gitsek popo gösteriyor geleceğin j.lo'su olacak herhalde

aynen canım ben anadolu yakasında oturuyorum geçenlerde inanırmısın eminönüne 3saatte gittik ama trafik vardı yavaş yavaş:)ama şehir dışı olunca nedense gözüm korkuyo...

canım ben de istanbuldayım 2 aylıkken 5 saatlik yola ayvalığa gitmiştim doktoruma sormuştum tabi önce.. sen de sor bence özel bi durumun yoksa hiç bi sakıncası yoktur

Sormadım Damlacığım fakat son muayenede Gülfem yine bebeğimin fotolarını vermedi.

bu defa muayeneye başlamadan istiycem ben fotosunu..Eger 4 boyutluda 200 lira alıp cd vermiyolarsa baska yerde yaptırırım..Az para almıyolar sonuçta vermesi lazım.

canım karıştırdın Sevkan senin bebegin için kız yorumu yaptı.Meloşun (mymel) oğlu olacak

canım çok geçmiş olsun geçmiş ya dert etme sen yat dinlen inşallah tekrarlamaz allah yardımcın olsun

canım ben de istanbuldayım 2 aylıkken 5 saatlik yola ayvalığa gitmiştim doktoruma sormuştum tabi önce.. sen de sor bence özel bi durumun yoksa hiç bi sakıncası yoktur

soracağım canımda kesin gitme der dr. biliyosun peki sen hangi hasteneye gidiyosun ben yeni dr.arayışındayım ama karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…