cumartesi günü 3 lü test sonucumu aldım 2.33 çıkmış 235 sınır tabi ben pazartesiye kadar stres stres falan onları okumuşsunuz dur pazartesi sabahı soluğu suphan beyde aldım medical parkta neyse baktı herşeyimize herşey normal çok ii dedi ... tabi çıktık ordan kızımda orda hadi gel dedim sinemaya gidelim kızımla alışveriş merkezi hemen yan bina gittik film yok
neyse bişiler yedik indik aşağı eczaneye gittim ben çatlak kremi almak için oan bi ıslaklık geldi kızıma dedimki hadi oyun parkına sonra geliriz eve gidelim altıma kaçırdım heralde dim neyse ağladı hadi dedim tamam ped değişirim ...
girdik hastanenin karşısındaki alışveriş merkezine bu sefer bende tam kızı oyun parkına vericem aa bi baktım sebamed bebek ürünleri onları hesaplattım tam alıcam bi badi gördüm derken bendeki ıslaklık bi baktım çoğaldı eyvah dedim suyum geldi heralde elimi bi attım ki kan revan içindeyim hemen lavaboya gittim ki battım ama ayaklarımdan süzülüyo kızımı kaptım gibi hastanin acil servisindeyim ama nasıl aplıyorum gitti dedim artık bu kadar kanmaya ama çok şükür şuan hastanedeyim oğlum ii kanmam şimdilik durdu ama hiç ayağa kaldırmadılar şimdiye kadar işte böle kızlar
Canım benımde ılk bebegım ama ben bır sorun yasamadım sımdıye kadar cok sukur. Sadece bır ara grıp olmustum bel agrısından duramadım o ara resmen dogum yapacakmısım gıbı ınlıyordum. ama bısey cıkmadı.
Insallah sorunsuz atlatırız hamıleleıgımızı
mymelin oğlu mu oluyormuş????:)))hayırlısı olsun ne güzel yaaaa herkes öğreniyor cinsiyeti bizim 19.hafta biticek nerdeyse sıpa hala göstermedi
inşallah canım ya inşallah....peki cinsiyetine bebişinin...
Dünden beri çok ağrım var dün kasıklarımda ağrı vardı
bu gün ise belim çok ağrıyor 2.gündür çok yoruldum ondanmı acaba
hayırlı olsun canım oğluşunKızlar patronum burda fazla kalamayacağım..
Geçmişi de çok okuyamadım..inan çok mutluyum.çokk doluyum...fırsat bulduğumda aranıza dönücem...işim yoğun.eşimle kutlamayı akşam bıraktık...allahıma binlerce şükürler olsun...hepinizi çok seviyorum..
Bu arada oğlumun pipi resmi var tarayıcım bozuk siizn için halledeceğim göstermek istiyorum
mymelin oğlu mu oluyormuş????:)))hayırlısı olsun ne güzel yaaaa herkes öğreniyor cinsiyeti bizim 19.hafta biticek nerdeyse sıpa hala göstermedi
kız o kııııııızzzz
bızım oglumuz olacak canım senın bellımı
kız o kııııııızzzz
bızım oglumuz olacak canım senın bellımı
eee mymel in adı meloş değil miydi meloş kimdi yahu karıştırdım meloş un oğlu oluyor yazmış bi arkadaş da.mymelin kızsa daha çok sevindim kız istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.kimin oğlan bu durumda:)
yok sevkan yaa seni biliyorum baya erken belli oldu senin hala belli değil bizimki
Çünkü kızzzzz!
Elmaaaaa Ali Uku bey 2.düzey ultrasonda cd veriyormuymuş sordun mu randevu alırken?
aynen canım ben anadolu yakasında oturuyorum geçenlerde inanırmısın eminönüne 3saatte gittik ama trafik vardı yavaş yavaş:)ama şehir dışı olunca nedense gözüm korkuyo...
Evet canıjm Meloşun yani Mymelin oğlu oluyo, o mesaj azcık karıştı ...
kafam karıştı yahu:))ok mymelin oğlanmış:))esra erkek tahmin etmiş onunkini haklı çıkmış demek.
Sormadım Damlacığım fakat son muayenede Gülfem yine bebeğimin fotolarını vermedi.
eee mymel in adı meloş değil miydi meloş kimdi yahu karıştırdım meloş un oğlu oluyor yazmış bi arkadaş da.mymelin kızsa daha çok sevindim kız istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.kimin oğlan bu durumda:)
yok sevkan yaa seni biliyorum baya erken belli oldu senin hala belli değil bizimki
canım çok geçmiş olsun geçmiş ya dert etme sen yat dinlen inşallah tekrarlamaz allah yardımcın olsuncumartesi günü 3 lü test sonucumu aldım 2.33 çıkmış 235 sınır tabi ben pazartesiye kadar stres stres falan onları okumuşsunuz dur pazartesi sabahı soluğu suphan beyde aldım medical parkta neyse baktı herşeyimize herşey normal çok ii dedi ... tabi çıktık ordan kızımda orda hadi gel dedim sinemaya gidelim kızımla alışveriş merkezi hemen yan bina gittik film yok
neyse bişiler yedik indik aşağı eczaneye gittim ben çatlak kremi almak için oan bi ıslaklık geldi kızıma dedimki hadi oyun parkına sonra geliriz eve gidelim altıma kaçırdım heralde dim neyse ağladı hadi dedim tamam ped değişirim ...
girdik hastanenin karşısındaki alışveriş merkezine bu sefer bende tam kızı oyun parkına vericem aa bi baktım sebamed bebek ürünleri onları hesaplattım tam alıcam bi badi gördüm derken bendeki ıslaklık bi baktım çoğaldı eyvah dedim suyum geldi heralde elimi bi attım ki kan revan içindeyim hemen lavaboya gittim ki battım ama ayaklarımdan süzülüyo kızımı kaptım gibi hastanin acil servisindeyim ama nasıl aplıyorum gitti dedim artık bu kadar kanmaya ama çok şükür şuan hastanedeyim oğlum ii kanmam şimdilik durdu ama hiç ayağa kaldırmadılar şimdiye kadar işte böle kızlar
canım ben de istanbuldayım 2 aylıkken 5 saatlik yola ayvalığa gitmiştim doktoruma sormuştum tabi önce.. sen de sor bence özel bi durumun yoksa hiç bi sakıncası yoktur
Sevkan senin bebiş için için "kız o kızzz" yazmış tatlım. tabi eğer ben de karıştırmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?