2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben ikili testimin sonucunu aldım. Sonuc soyle:

Down sendromu 1:2170
yas riski : 1:1220
down sendromu icin biyokimyasal risk : 1:369
ense kalınlıgı 1.7mm
burun kemigi mevcut

doktorumuz biyokimyasal riskin biraz dusukmus ama ense kalınlıgı ve burunla birlesince risk 2170 de 1 olmus. 3luyu yapalım dedi.. Ne oldu ne bitti hic bisey anlmadim yaaa

ben telefonla fiyat araştırması yapmıştım. istanbulda aldığım fiyatları söleyeyim kızlar,
4 boyutlu ultrason fiyatı

jfk: 260
Nisa: 120
Saygı: 100

aradığım diğer 2 hastane de fiyat vermiyoruz telde dediler. ben de nisada ya da saygıda düşünüyorum. az fark yok sonuçta.

Şİmdiden canını sıkma yaptır bakalım önce bi 3lünü, sonr aboşuna kendini harab etmiş olursun...

doktorun gereksiz yere seni üzmüş canım sonuçların gayet ve gayet güzel.benim de 1:435 mi ne çıkmıştı.beta hcg hormonum benim hala çok çok yüksek çıkıyor sende eğer bir değerin yüksekse riskini hafif arttırmıştır.kendini sıkma.ben üçlü testte mahvoldum.sana tavsiyem direk dörtlü yaptır en güvenilir en entegre ve en yeni test dörtlü artık.

doktorun gereksiz yere seni üzmüş canım sonuçların gayet ve gayet güzel.benim de 1:435 mi ne çıkmıştı.beta hcg hormonum benim hala çok çok yüksek çıkıyor sende eğer bir değerin yüksekse riskini hafif arttırmıştır.kendini sıkma.ben üçlü testte mahvoldum.sana tavsiyem direk dörtlü yaptır en güvenilir en entegre ve en yeni test dörtlü artık.

Canım üzülme dur bakalım daha 3 lü test var sırada. doktorun aman çok riskli çıktı da dememiş ki. ayrıca bunlar sadece oran yaaani.kesin sonuç degil ki.

canım jfk 200 değil mi?

bu arada topiğin en küçük bebeğinin annesi olaraktan en geç ben öğrenicem cinsiyeti heralde
bugün sordum doktora cinsiyet için ne zaman gelelim ne zaman kesinleşir dedim.. ay sonu dedi27 sine aldık randevuyu bakalım

TATlım üzme kendini benim dr önemli olan 3 test dedi bide bu testlerde sıkıntı cıkıpta bebeği sağlıklı olan bebişler biliyorum bazen yanlış tanı koyuyolar hiç üzme kendini stres bebeğe daha cok zarar veriyor iyi düşün iyi olsun

Senin kızın olacak İnciiiii, herkese kız diyorum, birinden biri tutacak elbette

malum ekonomik sebepler.hepimiz iyi bir doğum ortamını hakediyoruz dimi arkadaşlar.
size bir kaç sorum olacak...

1.doğumu hangi hastanede yapmayı planlıyorsunuz.
2.doktorunuz kim ?
3.fiyat aldınız mı ? aldıysanız ne kadar ?
4.doğum planınız nedir ? ( normal,sezeryan,epidural,suda)

ben şöyle söyliyim bende sezeçenek çok olunca aklım karıştı.
1.medical park fatih leyla hanım ve türkiye hastanesi ayşe hanım arasında karar veremiyorum..
2.doktorların isimlerini yukarıda verdim..
3.türkiye has.normal doğum 840 tl + epidural 420 + sezeryan 1160 sen istersen 2000 civarı.
medical park normal doğum 1500 geçiyormuş tam fiyat alamadım..
4.ben normal doğum istiyorum.en doğalından kesi felan atılmamış.suni sancı verilmemiş.annemlerin bizi doğurduğu gibi en doğalından.
ilk doğumum artiz gibi konuşmuyayım çok zorlanırsam belki epidural düşünebilirim..

sıra sizde kızlar....

doktor kötü bişey de dememiş ki ayrıca canım 1:2170 gayet normal iyi bi sonuç zaten bence

ya ciddi bisey yok dedi doktor ama cok guzel cıkmısta demedi.. uzuldum yaaa.

Canım üzülme dur bakalım daha 3 lü test var sırada. doktorun aman çok riskli çıktı da dememiş ki. ayrıca bunlar sadece oran yaaani.kesin sonuç degil ki.

ole ama insan bi degisik oluyo iste..

t- hcg : 91.6 cıkmıs yuksekmidir:?

Şİmdiden canını sıkma yaptır bakalım önce bi 3lünü, sonr aboşuna kendini harab etmiş olursun...

3 lude korkutuyo insnları yaawww.. gecmez bu 9 ay gecmezzz

Valahi ben epidural normal dogum istiyorum, hastanem İzmir Ege Saglik Hastanesi ama fiyat falan almadım. ne derlerse orda yaptırcam çünküherşeyim için o hastaneye gidiyorum. abonesiyim desem yeri. kendimi rahat hissediyorum orda. kendim de ablam da orda dogmusuz zaten.

canım jfk 200 değil mi?

ben telefonda ayrıntılı ultrason dedim bana 4 boyutluyu soruyosunuz heralde ayrıntılı dediğiniz odur dedi ve 4 boyutlu fiyatını söledi. elmakurdumusun da sormuş 2. düzey ultrason 200 tl miş. 2. düzeyle 4 boyutlu farklı ultrasonlar.eğer görevliler yanlış bilgi vermedilerse 4 boyutlu 260, 2. düzey 200 tl. ben de jfknın cevabından sonra diğer hastaneleri arayıp direk 4 boyutlu fiyatı aldım.

Kızlar yaa ben sayfayı yenılesem bıle yazılanları goremıyorum yahu ne zaman mesaj yazarsam ancak ozaman goruyorum yenı yazılanları o yuzden gec yazdıgım cvaplar olabılıyor kusura bakmayın

Senin kızın olacak İnciiiii, herkese kız diyorum, birinden biri tutacak elbette

sallıyo musun şimdi yoksa içinden öle mi geçiyo:44: içinden öle geçiyosa güzel belizimin güzel annesii demek istiyorum ağzından bal damlıyo benim de gönlümden kız geçmiyo değil ama yine de hayırlısı diyorum sağlıklı olsun da çok ta farketmez tabii

ben acıbademde yapıcam sezeryan istiyorum o yüzden sadece onun fiyatını sordum 650-tl

Selam canım,
Ben kocaelideyim Anadolu Sağlık Merkezine gidiyorum (ASM) , fakat doğumu Medikal Park Göztepede yapmayı planlıyorum,(orayada gittim memnun kaldım)
ASM deki doktorum Ebru Fisun Işık, Medikal Parktaki Mehtap Yazıcıoğlu
ASM 3,500 tl, bebek ücretide alıyorlar 1000 tl toplam 4,500 tl, ( Yapı kredi sigorta fiyatı), medikal parkı sormadım.
kızımı normal doğurdum oğlumuda normal istiyorum bir aksilik olmazsa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…