2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haydeee ben ikisini de aynı biliyodum farklıymış..E hangisine giricez ki benim kafam çok karıştı:44:

elviiinn esra erolun bugün giydiği elbise senin aldığın elbiselerden birine çok benziyoo eteklerinin ucu hariç

Sana daha önce de söylemiştim ya, avatarından dolayı sanırım, senin için kız geçiyo içimden

elviiinn esra erolun bugün giydiği elbise senin aldığın elbiselerden birine çok benziyoo eteklerinin ucu hariç

Hemmaaann bakalımmmmm

yapı kredi sigorta benimde vardı bu ay doluyor yenilemem gerekli 1500tl doğum limiti olan poliçeye 960 tl zaten baştan ödüyorsun.bu arada 840 ssk lıya normal doğum fiyatı veren hastane yapıkredi var deyince 1635tl oluyormuş normal doğum.kafam çok karıştı yenilemekten vazgeçtim sigortamı..:2:

evet canım senin limit az, bencede yenileme, ssk bu durumda daha karlı, benim ağustosta yenilenecek, benim limit 7500 ama eşim yinede yapıcam diyor, ikna edemedim.

çok geçmiş olsun canım yaaa...sorun neymiş ki, valla yine soğukkanlı davranmışsın ben bayılırdım sanırım. İyi bak bebişine

ya oda mı varmış ben yeni duydum 4 boyutluyu kendi isteğimizle yaptırıyoruz ne işe yarıyo benim bilgim yok((

http://www.hamilelik.tv/ultrasonografi/detayli-ultrasonografi.html
Buna bi bakın kızlar.
Bu şekilde ayrıntılı incelemeye 2. düzey deniyor. Dört boyutlu olan ise şu dört boyutlu görünen turuncu resimler var ya, onlar işte. Bu dört boyut özelliği genelde normal ultrasonlarda oluyo zaten ama bize göstermiyolar. Ben geçen gün sordum, bişeye bastı, 4 boyutluya geçti makina. Ama daha bişeye benzemez, göstermeyiz o yüzden dedi.

evet canım senin limit az, bencede yenileme, ssk bu durumda daha karlı, benim ağustosta yenilenecek, benim limit 7500 ama eşim yinede yapıcam diyor, ikna edemedim.

7500tl limit olursa ne kadar ödememiz lazım diye sordum 5700tl dediler ben zaten o kadar parayı verdikten sonra.ama isterdim tabiki kim istemez..

bebeklerimiz de yapı kredi bebeği oluyo yapı krediyle dogum yapınca. ben de ykbliyim.

sakın stres yapma ben böle salak şeyler için stres yaptım şuanda hastanedeyim sakn ama sakın yapma

detaylı ultrason yanıt veren şeker arkadaşlara teşekkür ederim..
ben memoriale gidiyorum, bana verdikleri fiyatı yazmıştım . 360 lira.. doktorumun olduğu hastanede yaptırmak istiyorum aslında , bu zamana kadar herşeyimi orada yaptırdım ama limitim git gide azalıyor, doğuma bişey kalmıycak.. o yüzden araştırıyorum..

doğumda orada 6.500 lira civarı, merak eden soran arkadaşıma duyurulur.. sgk geçmiyor bilginiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…