ben telefonda ayrıntılı ultrason dedim bana 4 boyutluyu soruyosunuz heralde ayrıntılı dediğiniz odur dedi ve 4 boyutlu fiyatını söledi. elmakurdumusun da sormuş 2. düzey ultrason 200 tl miş. 2. düzeyle 4 boyutlu farklı ultrasonlar.eğer görevliler yanlış bilgi vermedilerse 4 boyutlu 260, 2. düzey 200 tl. ben de jfknın cevabından sonra diğer hastaneleri arayıp direk 4 boyutlu fiyatı aldım.
ben acıbademde yapıcam sezeryan istiyorum o yüzden sadece onun fiyatını sordum 650-tl
haydeee ben ikisini de aynı biliyodum farklıymış..E hangisine giricez ki benim kafam çok karıştı:44:
Sana daha önce de söylemiştim ya, avatarından dolayı sanırım, senin için kız geçiyo içimdensallıyo musun şimdi yoksa içinden öle mi geçiyo:44: içinden öle geçiyosa güzel belizimin güzel annesii demek istiyorum ağzından bal damlıyobenim de gönlümden kız geçmiyo değil ama yine de hayırlısı diyorum sağlıklı olsun da çok ta farketmez tabii
elviiinn esra erolun bugün giydiği elbise senin aldığın elbiselerden birine çok benziyooeteklerinin ucu hariç
hangi acıbademden 650tl fiyat aldın canım..
haydeee ben ikisini de aynı biliyodum farklıymış..E hangisine giricez ki benim kafam çok karıştı:44:
Selam canım,
Ben kocaelideyim Anadolu Sağlık Merkezine gidiyorum (ASM) , fakat doğumu Medikal Park Göztepede yapmayı planlıyorum,(orayada gittim memnun kaldım)
ASM deki doktorum Ebru Fisun Işık, Medikal Parktaki Mehtap Yazıcıoğlu
ASM 3,500 tl, bebek ücretide alıyorlar 1000 tl toplam 4,500 tl, ( Yapı kredi sigorta fiyatı), medikal parkı sormadım.
kızımı normal doğurdum oğlumuda normal istiyorum bir aksilik olmazsa,
eskişehir acıbadem bu fiyatı duyunca bende çok şaşırdım hem kursta veriyolarmış,2 hafta sonrada 1 uzman eve geliyomuş bebeği kontrole
yapı kredi sigorta benimde vardı bu ay doluyor yenilemem gerekli 1500tl doğum limiti olan poliçeye 960 tl zaten baştan ödüyorsun.bu arada 840 ssk lıya normal doğum fiyatı veren hastane yapıkredi var deyince 1635tl oluyormuş normal doğum.kafam çok karıştı yenilemekten vazgeçtim sigortamı..:2:
cumartesi günü 3 lü test sonucumu aldım 2.33 çıkmış 235 sınır tabi ben pazartesiye kadar stres stres falan onları okumuşsunuz dur pazartesi sabahı soluğu suphan beyde aldım medical parkta neyse baktı herşeyimize herşey normal çok ii dedi ... tabi çıktık ordan kızımda orda hadi gel dedim sinemaya gidelim kızımla alışveriş merkezi hemen yan bina gittik film yok
neyse bişiler yedik indik aşağı eczaneye gittim ben çatlak kremi almak için oan bi ıslaklık geldi kızıma dedimki hadi oyun parkına sonra geliriz eve gidelim altıma kaçırdım heralde dim neyse ağladı hadi dedim tamam ped değişirim ...
girdik hastanenin karşısındaki alışveriş merkezine bu sefer bende tam kızı oyun parkına vericem aa bi baktım sebamed bebek ürünleri onları hesaplattım tam alıcam bi badi gördüm derken bendeki ıslaklık bi baktım çoğaldı eyvah dedim suyum geldi heralde elimi bi attım ki kan revan içindeyim hemen lavaboya gittim ki battım ama ayaklarımdan süzülüyo kızımı kaptım gibi hastanin acil servisindeyim ama nasıl aplıyorum gitti dedim artık bu kadar kanmaya ama çok şükür şuan hastanedeyim oğlum ii kanmam şimdilik durdu ama hiç ayağa kaldırmadılar şimdiye kadar işte böle kızlar
ya oda mı varmış ben yeni duydum 4 boyutluyu kendi isteğimizle yaptırıyoruz ne işe yarıyo benim bilgim yok((
evet canım senin limit az, bencede yenileme, ssk bu durumda daha karlı, benim ağustosta yenilenecek, benim limit 7500 ama eşim yinede yapıcam diyor, ikna edemedim.
evet canım senin limit az, bencede yenileme, ssk bu durumda daha karlı, benim ağustosta yenilenecek, benim limit 7500 ama eşim yinede yapıcam diyor, ikna edemedim.
elviiinn esra erolun bugün giydiği elbise senin aldığın elbiselerden birine çok benziyooeteklerinin ucu hariç
haydı kızlar hepbirlikte eşkişehire
ben acıbademde yapıcam sezeryan istiyorum o yüzden sadece onun fiyatını sordum 650-tl
Kızlar ben ikili testimin sonucunu aldım. Sonuc soyle:
Down sendromu 1:2170
yas riski : 1:1220
down sendromu icin biyokimyasal risk : 1:369
ense kalınlıgı 1.7mm
burun kemigi mevcut
doktorumuz biyokimyasal riskin biraz dusukmus ama ense kalınlıgı ve burunla birlesince risk 2170 de 1 olmus. 3luyu yapalım dedi.. Ne oldu ne bitti hic bisey anlmadim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?