detaylı ultrason yanıt veren şeker arkadaşlara teşekkür ederim..
ben memoriale gidiyorum, bana verdikleri fiyatı yazmıştım . 360 lira.. doktorumun olduğu hastanede yaptırmak istiyorum aslında , bu zamana kadar herşeyimi orada yaptırdım ama limitim git gide azalıyor, doğuma bişey kalmıycak.. o yüzden araştırıyorum..
doğumda orada 6.500 lira civarı, merak eden soran arkadaşıma duyurulur.. sgk geçmiyor bilginiz olsun..
yapı kredi sigorta benimde vardı bu ay doluyor yenilemem gerekli 1500tl doğum limiti olan poliçeye 960 tl zaten baştan ödüyorsun.bu arada 840 ssk lıya normal doğum fiyatı veren hastane yapıkredi var deyince 1635tl oluyormuş normal doğum.kafam çok karıştı yenilemekten vazgeçtim sigortamı..:2:
detaylı ultrason yanıt veren şeker arkadaşlara teşekkür ederim..
ben memoriale gidiyorum, bana verdikleri fiyatı yazmıştım . 360 lira.. doktorumun olduğu hastanede yaptırmak istiyorum aslında , bu zamana kadar herşeyimi orada yaptırdım ama limitim git gide azalıyor, doğuma bişey kalmıycak.. o yüzden araştırıyorum..
doğumda orada 6.500 lira civarı, merak eden soran arkadaşıma duyurulur.. sgk geçmiyor bilginiz olsun..
6500 lira dogum olur mu yahuuuuuuu.
7500tl limit olursa ne kadar ödememiz lazım diye sordum 5700tl dediler ben zaten o kadar parayı verdikten sonra.ama isterdim tabiki kim istemez..
olmazmı olur, onunla hastaneden çıkarsam öpüp başıma koyucam :)
istanbul adamı yutuyor hakikaten :)))
özel hastanelerin arasında yinede en uygunlarından birisi.. acıbadem 10 bin lira civarı dedi arkadaşlarım..sanki kuş konduruyorlar
evet çok da mantıklı değil,
ama bazen gerekli, ben bir kere antibiyotikten zehirlendim, kanamalı ishal oldum, bayılmışım, ASM ye götürmüşler beni, ki muhteşem bir hastane Doktorlar dizisini bilirsin belki burada çekimleri yapılıyor, anlayacağın A Plus bir hastene, 10 gün yattım, hertürlü teste soktular beni, ilgi alaka süper, konfor süper, beni geç refakatçı olan eşime bile hizmet muşteşem,
ve 5 kuruş ödemedim canım,
kızım da aynı şekilde, ateşi çıksa gidiyoruz, başımız ağrısa gidiyoruz, 5 kuruşda ödemiyoruz, ne ödeyeceğim ne tuttu derdi yok, o test ne kadar bu ne kadar derdi yok, kafam rahat yani.
Ayrntl (detayl) ultrasonografi (ultrason), ikinci dzey ultrasonografi, renkli Doppler - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe
Buna bi bakın kızlar.
Bu şekilde ayrıntılı incelemeye 2. düzey deniyor. Dört boyutlu olan ise şu dört boyutlu görünen turuncu resimler var ya, onlar işte. Bu dört boyut özelliği genelde normal ultrasonlarda oluyo zaten ama bize göstermiyolar. Ben geçen gün sordum, bişeye bastı, 4 boyutluya geçti makina. Ama daha bişeye benzemez, göstermeyiz o yüzden dedi.
bencede hep birlikte eskişehire burda doğumu yapıyorsun peşinden doğum kadarda tahlil parası alıyorlar
evvet en güzeli o. benim de gebelikten önce tutan migrenlermde acilden giriş yaptığımızda karttan cırt çekiyolar. sanki sigortaya para vermiyoruz gerçi ama ben sahsen ödedigimin misli misli hizmet alıyorum.
ces sen nereyi düşünüyosun doğumda?
ben doktorla konuşmadım ama kent i düşünüyorum...arkadalarım tavsiye ettiler...
olmazmı olur, onunla hastaneden çıkarsam öpüp başıma koyucam :)
istanbul adamı yutuyor hakikaten :)))
özel hastanelerin arasında yinede en uygunlarından birisi.. acıbadem 10 bin lira civarı dedi arkadaşlarım..sanki kuş konduruyorlar
evet cescim Allah sağlık versin herkese tabi ama, özel sigorta keyfi başka, kızım kat be kat çıkarıyor acısını zaten, bende öyle, ödediğim paranın karşılığını öyle bir hastanede alıyorum,
Kenti düşünme derim bana sorarsan. Kent tam anlamıyla soyguncu, bu insanları daha ne kadar söğüşleriz diye bakan bir hastane. bana tiroidim için hiiiç gerekli olmadğı halde (gerekli olmadığını sonradan profa gidince anladım tabi) radyasyon tedavisi yaptılar sintigrafi diye. prof dedi ki avrupada olsa dava açardınız ve kazanırdınız size boşuna radyasyon tedavisi uygulamışşlar diye. o kadar çok insandan duydum ki bunu. gereksiz yere testler, 1 gün daha hastanede kalmanız gerekiyor demeler.
Neyse ben Ege saglikta yapicam dogumumu. ben herşeyime oraya gidiyorum, çok güvende hissediyorum kendimi, sgk anlaşması da var biliyosunudr, gerçi ben yapı krediliyim ama olsun. bir de egepol çok iyi diyolar. çok fazla orda dogum ypan var ama o hastane beni pek doyurmuyo nedense. ben ege saglikta yapicam doktorum bütün hastanelerle anlasmali zaten.sen de bence arastir iyice. kent hastanesi makyajla çok güzel görünen ama aslında çok çirkin bir kadin bana gore.
bende doğuma gienlerden çok iyi şeyler duydum. hiç olumsuz bişey duymadım. para konusu sıkıntı değilde tedavi dediğin gibi bozar insanı yani...
bendede allianz var limitsi doğumum.
dr.umla konuşmadım zaten henüz ama onun her yerle anlaşması var, ege sağlıkta olabilir tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?