2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acaba desemki doğumdan sonra gelin en azından torununuzu seversiniz önceden gelceksiniz 1 ay kalıp sıkılırsını sonra torunu çok sevemeden gidersiniz felan mı desem????

amanın yaa...kızlar ne kaynanalar varmış sizde yahu...
Valla terbiyesizlik değil ama siz sesinizi çıkartın azcık yoksa valla baskı kurarlar üstünüzde. cahil deyip basite almayın. cahilden korkacaksın asıl!!

bence kocaları hafife almayın işlerine geldi mi öyle kurnaz oluyorlar ki gözlerinden birşey kaçmıyor.o zaman d diyebilir ben sana aylar öncesinden dedim bizimkiler gelcek dye bana sormadan niye çağırıyorsun anneni diye.

daha önce size sormuştum ya cinsiyet bir dahaki ay değişebilirmi yanılabilinirmi diye.. bu gün randevum var 2 de bugün inşallah kesin olarak son kez soracağım doktoruma.. ne olur sizde dua edin benim için bir yanılma olmasın bebeğim inş. erkektir.

kızlar ben erkek ismi beğenemiyorum..akşam eşimle çok araştırdık...hiç bir ismi beğenemedik...
hala araştırıyorum...asil olsun istiyoruz...her yaşta kullanılabilen bir isim...biliyorum zamanımız var ama...inan bana bu zaman çok kısa geliyor..
sizin de fikirlerinizi almak isterim bu konu da...şu anda kaynana muhabbetini bölmek istemiyorum çok sevdiğim konu..araya beni de sıkıştırabilirmisiniz

Günaydın Kızlar

benim mide hala hasta dün işe gelmedim bütün gün eşşek gibi yattım ciddi ciddi uyudumda ne kadar ihtiyacım varmış evimizin vergi borcu vardı gidip aftan yararlandım sonra ikametimizi almam gerekiyordu onu alamadım seçimlerden dolayı 11 nisandan sonra imiş.

sonra sirke katılacam hafta sonları ağzımdan ateş çıkarıyorum artık nerdeyse

Kız kardeşim hastaneye yattı ameliyat olacak bel fıtığından ona kafam çok takılı.....

bebişimin ana kucağını ve arabasını halası alacakmış, düde çok yakn arkadaşım aradı ben bebeğe künye aldım ismini yazdırayım mı dedi bu ne acele dedim yazdırtmadım bunu duyan kardeşlerim kızdılar yok efendim biz teyzesiyiz ona mı düşer bize mi diye sonra bebeğin beşiğini karyola olarak almaya karar verdiler (3 adet teyzesi varda) ben park yatak istiyordum ama dedim pek dinlemediler mevlüt şekerini ben yaptıracam yok ben yaptıracaktım gibi kavgalar başladı arada kalmaya başladım ve karar verdim hiç karışmıyorum herkes ne isterse onu yapsın

bebek alışverişene gidecem dedim aaa ne gerek bizler herşeyi alıyoruz kendini yorma diyor halası ve teyzeleri ama ben istemiyorum ya...

güzel bir yatak örtüsü almak istedim böle gelin gibi olanlar var ya annem atladı yok efendim beyaz iş varmışda onu kullancakmışız yatağını kapatmayacağız ne örtüsü falan

kimseyi kırmıyorum ama ben genede ne istersem onu yapacam

evet aslında mantıklı bi fikir. gerçi kayınvalidemler yüzsüzlerdir yine de gelirler ama denesem kötü de olmaz, teşekkür ederim canım

kızlar acaba desemki doğumdan sonra gelin en azından torununuzu seversiniz önceden gelceksiniz 1 ay kalıp sıkılırsını sonra torunu çok sevemeden gidersiniz felan mı desem????

hayırrrrrrrr o zaman daha çok bunalırsın bak söylemedi deme. bebeğede karışır bunlar.
var ya bunlar o sıcakta sen cıbıl cıbıl gezerken dayanamazlar ben sana d,yiiiim. hiç korkma!!

bu arada erkek anaları çoook tebrik ederim...
nasıl bir duygu bu :))
ben şok ollmuştum duyunca, kıza öyle kaptırmışım ki...

cnm erkek anası olunca farklı duygumu oluyor? valla benimki kız ama o duygu anlatılmaz evlat onun adı erkek yada kız deil

allah gönlüne göre versin inşallah.hakkında hayırlısı olsun

dualarım seninle tatlım sağlıklı olsunda boşver takılma cinsiyete...

aaaaaaaaaaaa heptende ezdirmesin kendini canım bi ciyaklasın azıcık.. babası mı bakacakmış doğumda kadına...
desin bana baban bakacaksa gelsin. yok annem bakacaksa karışma yeter desin...
gelirsem oraya yırtarımmmmmmm kaynananıda kayınpederinide ..

lithium, allah sabır versin valla ben olsam dayanamam kadınla kavga ederim. ne demek bana gerizekalı diycek yaaaaaa. eşin bişi demiyomu???

bizim listemizde, arel ares deniz kuzey* ve aren vardı.
kuzeyi ben çok istemiştim. ama tek isim olsun dedik. AREN oldu.

ömer, ömür, murat, mustafa, mert ......

allah kolaylık versn ama olsun ne güzel bak seni ve bebeği sevdikleri için böyle yapıyorlar.annen doğru demiş yatak kapatılmaz canım adettendir ben de sevmem ama gönünlleri olsun.biz de annemle çok güzel saten den inci işlemelei gelin gibi pike takımı aldık çift kişilik mevlitte onu sericez.doğumdan sonra ise bebek odasına bir çekyat alıcam ona da lila renkli annem çeyizime koymuş pikocuda işletmiş pike takımı onu sericem

ben zaten gelmesinler demesini söylemedim sadece daha makul bir zaman da gelmeleri için ailesini ikna edebilir hem eşinden kuvvet buluyormuşlar onun için söylemiştim

evet benim eşim diyebilir aslında. babası da annesi de onun ağzına bakıyolar ne derlerse neden diye sormadan yapıyolar. dese ki anne siz şimdi değil de eylülde gelin emin olunki neden demezler. ben ne kadar kayınvaldeme durumu anlatıyorum yapılması gereken bişe varsa gerekçeleriyle hehe diyo geçiyo eşim yap diyo bi bakıyosunki neden bile demedn yapıyo. ben günlerce boşuna konuşmuş oluyorum yani

bence sen onlara hiçbişey dememelisin sonra gelin bizi istemiyo der dururlar köyü olan sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…