bir erkek ailesine asla gelmeyin diyemez
haklısın meliscim en iyisi annem çağrılmadı haberi yok diyeyim.ah ahhh kızlar o kadar doluyum ki 2 yıl olcak temmuzda evleneli hala nefret kusuyorum.kadın ilkokul terk ve cahilin önde gideni cahil olmasa bunları yapmaz zaten ikide bir: ben 2 üniversiteliyi cebimden çıkartırım okumakla adam olunmaz diyor.eşimle beni kastederek. geçen köyde eşimin anneannesini ben bıraktım evine arabayla döndüm diyor ki: ben ehliyet kursuna yazılıcam bütün gerizekalılar kullanabiliyorsa ben hayli hayli kullanırım!
yaaa sende hiç kurnaz değilsin..
bak şimdiii
kocanla kavganız soğusun, unutulsun bikaç gün. annenle anlaş, gelecekmiş gibi. eşine deki. ya aşkım doğumda annem bana bakacak ya eee doğumunda ne zaman olacağı belli olmaz tabi diye ben erken gelicem dedi de.
kaynananla kayınpederin annenle birlikte kalabilecek değil herhalde. kocanda doğal olarak ailesine mahçup olacak bişey yapmamış olur. sen kötü gelin olmazsın..
annen gelsede gelmesede gelecekmiş gibi konuşun yer yapın... :97:
kızlar bişey sorcam ben kız olursa ismini nilsu düşünüyorum nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum
yaaa sende hiç kurnaz değilsin..
bak şimdiii
kocanla kavganız soğusun, unutulsun bikaç gün. annenle anlaş, gelecekmiş gibi. eşine deki. ya aşkım doğumda annem bana bakacak ya eee doğumunda ne zaman olacağı belli olmaz tabi diye ben erken gelicem dedi de.
kaynananla kayınpederin annenle birlikte kalabilecek değil herhalde. kocanda doğal olarak ailesine mahçup olacak bişey yapmamış olur. sen kötü gelin olmazsın..
annen gelsede gelmesede gelecekmiş gibi konuşun yer yapın... :97:
kızlar acaba desemki doğumdan sonra gelin en azından torununuzu seversiniz önceden gelceksiniz 1 ay kalıp sıkılırsını sonra torunu çok sevemeden gidersiniz felan mı desem????
bu arada erkek anaları çoook tebrik ederim...
nasıl bir duygu bu :))
ben şok ollmuştum duyunca, kıza öyle kaptırmışım ki...
daha önce size sormuştum ya cinsiyet bir dahaki ay değişebilirmi yanılabilinirmi diye.. bu gün randevum var 2 de bugün inşallah kesin olarak son kez soracağım doktoruma.. ne olur sizde dua edin benim için bir yanılma olmasın bebeğim inş. erkektir.
daha önce size sormuştum ya cinsiyet bir dahaki ay değişebilirmi yanılabilinirmi diye.. bu gün randevum var 2 de bugün inşallah kesin olarak son kez soracağım doktoruma.. ne olur sizde dua edin benim için bir yanılma olmasın bebeğim inş. erkektir.
bence kocaları hafife almayın işlerine geldi mi öyle kurnaz oluyorlar ki gözlerinden birşey kaçmıyor.o zaman d diyebilir ben sana aylar öncesinden dedim bizimkiler gelcek dye bana sormadan niye çağırıyorsun anneni diye.
haklısın meliscim en iyisi annem çağrılmadı haberi yok diyeyim.ah ahhh kızlar o kadar doluyum ki 2 yıl olcak temmuzda evleneli hala nefret kusuyorum.kadın ilkokul terk ve cahilin önde gideni cahil olmasa bunları yapmaz zaten ikide bir: ben 2 üniversiteliyi cebimden çıkartırım okumakla adam olunmaz diyor.eşimle beni kastederek. geçen köyde eşimin anneannesini ben bıraktım evine arabayla döndüm diyor ki: ben ehliyet kursuna yazılıcam bütün gerizekalılar kullanabiliyorsa ben hayli hayli kullanırım!
kızlar ben erkek ismi beğenemiyorum..akşam eşimle çok araştırdık...hiç bir ismi beğenemedik...
hala araştırıyorum...asil olsun istiyoruz...her yaşta kullanılabilen bir isim...biliyorum zamanımız var ama...inan bana bu zaman çok kısa geliyor..
sizin de fikirlerinizi almak isterim bu konu da...şu anda kaynana muhabbetini bölmek istemiyorum çok sevdiğim konu..araya beni de sıkıştırabilirmisiniz
kızlar ben erkek ismi beğenemiyorum..akşam eşimle çok araştırdık...hiç bir ismi beğenemedik...
hala araştırıyorum...asil olsun istiyoruz...her yaşta kullanılabilen bir isim...biliyorum zamanımız var ama...inan bana bu zaman çok kısa geliyor..
sizin de fikirlerinizi almak isterim bu konu da...şu anda kaynana muhabbetini bölmek istemiyorum çok sevdiğim konu..araya beni de sıkıştırabilirmisiniz
Günaydın Kızlar
benim mide hala hasta dün işe gelmedim bütün gün eşşek gibi yattım ciddi ciddi uyudumda ne kadar ihtiyacım varmış evimizin vergi borcu vardı gidip aftan yararlandım sonra ikametimizi almam gerekiyordu onu alamadım seçimlerden dolayı 11 nisandan sonra imiş.
sonra sirke katılacam hafta sonları ağzımdan ateş çıkarıyorum artık nerdeyse
Kız kardeşim hastaneye yattı ameliyat olacak bel fıtığından ona kafam çok takılı.....
bebişimin ana kucağını ve arabasını halası alacakmış, düde çok yakn arkadaşım aradı ben bebeğe künye aldım ismini yazdırayım mı dedi bu ne acele dedim yazdırtmadım bunu duyan kardeşlerim kızdılar yok efendim biz teyzesiyiz ona mı düşer bize mi diye sonra bebeğin beşiğini karyola olarak almaya karar verdiler (3 adet teyzesi varda) ben park yatak istiyordum ama dedim pek dinlemediler mevlüt şekerini ben yaptıracam yok ben yaptıracaktım gibi kavgalar başladı arada kalmaya başladım ve karar verdim hiç karışmıyorum herkes ne isterse onu yapsın
bebek alışverişene gidecem dedim aaa ne gerek bizler herşeyi alıyoruz kendini yorma diyor halası ve teyzeleri ama ben istemiyorum ya...
güzel bir yatak örtüsü almak istedim böle gelin gibi olanlar var ya annem atladı yok efendim beyaz iş varmışda onu kullancakmışız yatağını kapatmayacağız ne örtüsü falan
kimseyi kırmıyorum ama ben genede ne istersem onu yapacam
ben zaten gelmesinler demesini söylemedim sadece daha makul bir zaman da gelmeleri için ailesini ikna edebilir hem eşinden kuvvet buluyormuşlar onun için söylemiştim
kızlar acaba desemki doğumdan sonra gelin en azından torununuzu seversiniz önceden gelceksiniz 1 ay kalıp sıkılırsını sonra torunu çok sevemeden gidersiniz felan mı desem????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?