2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

boşver herkes istediğini yapsın tatlım ya...nasılsa sen istediğini yapacaksın...
ne güzel herkes bir şeyler yapıyor tadını çıkar..
bu arada geçmiş olsun.

cnm erkek anası olunca farklı duygumu oluyor? valla benimki kız ama o duygu anlatılmaz evlat onun adı erkek yada kız deil

tabiiiki değil. bende 16. haftada öğrendiğim ve hiç göstermediği için hep kızmış gibi konuştuk. erkekten ümidi kesmiştik... eşimde erkek çocuk diye ölürrrrr resmen erkek dediklerinde nasıl olur falan olmuştum, çok kaptırmışım ben kız fikrine... yoksa kız-erkek ayrımı yapaak en son insan benim sanırım. yaşadıklarımız gözönüne alınırsa mucize erkeğim benim!!!!

amanınnnn, bunu düşünmemiştim hiç.ben de derim artık ben anneme çokdan konuşmuş anlaşmıştım senin annen aradığında da anneme bişi demedim artık hepsi gelsin kalsın ne diyeym derim

canım sana beğendiğim erkek isimlerini yazayım belki içinden hoşuna giden olur okan, alper, onur,enis,engin bunlar eski isimler ama bence yeni çıkan isimlere göre daha kalıcı ve kibar ben yeni çıkan isimleri kızdada erkektede pek beyenmiyorum bir süre sonra sanki kalıcılığını yitiriyor birde yeni çıkan isimlerde herkes aynı ismi koyunca bakıyorsun o dönemde doğmuş bütün çocukların ismi aynı sanki kızılay dağıtmış gibi tabi sen bilirsin canım

ömer, ömür, murat, mustafa, mert ......

benim oğluşumun ismi ömer olucak çocukluğumdan beri çok severim bu ismi :))))) tabi dedemin adı olması ve eşimin babasının adı olmasıda aileler arası ortak noktayı buldu herkes memnun tercihimden:)))))))

lithium, allah sabır versin valla ben olsam dayanamam kadınla kavga ederim. ne demek bana gerizekalı diycek yaaaaaa. eşin bişi demiyomu???

eşim aynıııııııı babası.babası da kadınla başedememiş hep susmuş hep alttan almış en sonunda adam kanserden bir anda öldü gitti.eşim diyor annem psikopat kabul ediyorum napayım döveyim mi söveyim katlancaz mecbur diyor ne kadar kötü de olsan onun annesi.zaten eşimin yapısı öyle kimseye birşey diyemez.o diyemediği için zamanında hep ben dedim onu bile ben savundum anasına karşı tabi sonra ben kötü oldum çıktım

benim oğluşumun ismi ömer olucak çocukluğumdan beri çok severim bu ismi :))))) tabi dedemin adı olması ve eşimin babasının adı olmasıda aileler arası ortak noktayı buldu herkes memnun tercihimden:)))))))

ohh sen bulmuşsun yolunu ne güzel ortak isim

bizim listemizde, arel ares deniz kuzey* ve aren vardı.
kuzeyi ben çok istemiştim. ama tek isim olsun dedik. AREN oldu.
bizim listemiz bile yok...güzel isimler..
ömer, ömür, murat, mustafa, mert ......
teşekkür ederim tatlım
inşallah canım sağol.

sağol canım.. haklısın ama takıyorum işte elimde değil.. seninde oğlun olacak ne güzel..senin adınada ben çok sevindim.
teşekkür edreim tatlım

eşim alper ismi nasıl dedi...
senin listede var ama ben karar veremiyorum...

doruk,kuzey,yağız nasıl canım bide ben ali ismini hep sevmişimdir

kız yada erkek hiç farketmez önemli olan sağlıklı, hayırlı, vicdanlı evlatlar versin rabbim

feyruka siyanın dediği gibi sen onlarla bu konuda sakın muahatap olma bak sonra lohusalığında paso tafra yaparlar daha çok canın sıkılır.adın bizi istemediye çıkar.siya nın dediği gibi. ya eşini ikna ediceksin o diycek doğum sonrası gelin diye ya da paşa paşa katlanıcaksın canım ne yazık ki.sen el kızısın sen deyince kıyamet kopar ama oğulları bişey deyince hiçbişi olmaz

kızlar acaba desemki doğumdan sonra gelin en azından torununuzu seversiniz önceden gelceksiniz 1 ay kalıp sıkılırsını sonra torunu çok sevemeden gidersiniz felan mı desem????

ay feyrukacım okudum senin yerine sinirlendim burda,
acaba güzel bir dille anlatsan kayınvalidene sonuçta kadının halinden yine kadın anlar, son ayım malum sıcak olacak ben babamdan çekinirim evde de olucam uzanamam, yatamam, 1 hafta kala filan gelseniz nasıl olur desen alınırlar mı canım?

onların yanında ben edebimden cıbıl cıbıl giyinememki :-(((

işte biz aldığımız görgüden dolayı zaten böyle eziliyoruz ya pembedananın dediği gibi yüzsüzlüğü ele alıp yan glip yatacaksın bacakları açıp şort askılı gezceksin bişi dediler mi de ben sizi çağırmadım kendiniz geldiniz rahatsız oluyorsanız kapı orda diyceksin sonra da vayyyyyyyyyyyy terbiyeszzzz gelin diycekler hehehe

kız yada erkek hiç farketmez önemli olan sağlıklı, hayırlı, vicdanlı evlatlar versin rabbim

ben bu bebeğin sağlıklı haberini alabilmek için şu anı yaşayabilmek için 2 senedir her gün gözyaşı döktüm canım.
hepimizin sağlıklı hayırlı çocukları olsun. herkes bebğinin kıymetini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…