2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam ben kız olursa ismini nilsu düşünüyorum nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum
güzel bir isim çok beğendim cnm tek nili bile beğenirdim ama su eklenince daha hoş olmuş

dün ben güzelce söledim sıcakta rahat edemem diye hemen eşim sinirlendi. eşim halletmezse olmazsa ben temmuz gibi söleyecem çok sıcak gelmeyin diycem yüzsüzlük yapcam napalım :-(((
yaaa uygun bir dille söyleneblir annecim yormayın kendinizi hem bnmde durumum bu bu hem bebkle daha çok vakit geçirmeniz için doğumda gelmeniz bnm için de bebek içinde daha iyi olur
bu da bir yol
aynı şeyleri inan bende yaşıorum ama ben hep helal olsun anne sen gibi olabilsem anne senin tırnağın olamam anne diye savuşturuorum lafları
kızlar acaba desemki doğumdan sonra gelin en azından torununuzu seversiniz önceden gelceksiniz 1 ay kalıp sıkılırsını sonra torunu çok sevemeden gidersiniz felan mı desem????

allahım gönlüne göre versin inşallah cnmm
bana ikilide erkek deiklerin de kalmıştım ne koycam ismi diye sonra elvine sormuştum berkin i koyabilirmiyiz diye hoşuma gitti sabahta puiko sordu bana birkaç isim saydı aralarında aras ve yaman ı beğendim ama bnm gönlümden hep rüzgar ve demir geçer
öncelikle geçmiş olsun mehtapcım yokluğun çookkk hissedildi ayrıca rüzgarım çok şanslıymış bak herkess bir koldan bişi dior ne mutlu sana daaa bişi sorcam yatak açık kalcak ne demekk? ona göre bir takım ayarlıyım olmadı bende

yaaa yatak kapatılmz ne demeekkk

uzattığınız elinize iyi bakın bakalımm avucu üstte olanların erkeği olucak avucu yere bakarak uzatanların kızı olucak derler ..

cınım ben direk el sıkışçak gibi uzatırım. yanş yere dik olarak. benim hem erkek hem kız ikizim olsun ozman

fazla zorlamiyorum kendimi,plasente previa vardi kanamalarin sebebide o yüzdenmis,su an yukari ciktimi bilmiyorum ,onun icin fazla aktividen kaciniyorum,

cnm geçmiş olsun benimde plesenta aşağıdaymış ilk zamanlar kahverengi lekelenmelerim oluyodu bide çok fazla kuyruk sokumu ağrım var. azcık ayakta kalınca ev işi yapınca yürüyemiyorum resmen. pazartesi kontrolüm vardı doktoruma sordum yukarı çıkmışmı diye malesef hala aşağıda erken doğum riski var yani şimdilik ama 5. ayda yukarı çıkar büyük ihtimal dedi inş. çıkar.

hepinize merhaba günleriniz güzel geçiyordur umarım.mymel canım doktora gittinmi?merak ediyorum ne dedi:)

eylül sonu gelicek bebiş. 1-2 ay sonra kış olucak ya. ben hazır almak istiyorum. pamuk ne bilim içime sinmiyor.

ben de pamuk almam herhalde hazırlar daha hijyenik dilediğin gibi at makineye yıka.pamukların temizliği de zor.şimdiki hazırlar da kaliteli olunca zararı olmaz bence

Türkiye'de artık tetenoz yok, ama yine de aşının zararı da yok, dr.um olmamı istedi benim...

Aman arkadaşlar bu konu çok önemli sürekli sitede arkadaşlara iletelim.Tetanoz ülkede bitti diyen,bu devirde tetanoz aşısıda neymiş diyen doktorları dinlemeyin mutlaka sağlık ocağına gidip aşıınızı vurdurun.Bu konuda aşırı hassasiyetimin sebebini anlatmak isterdim ama kimsenin tadını kaçırmak istemiyorum.Lütfen tetanoz aşıınızı ihmal etmeyin.

yaaa yatak kapatılmz ne demeekkk[/QUOTE]

meliscim yani bebek mevlidinde yatak odasında yatağa yatak örtüsü örtülmez genelde adete göre.ceyizinde pikocuda işlenmiş pike takımı varsa o serilir yoksa güzel bir pike takımı alınır.anne lohusa takımlarını giyer süslü süslü yatağın içinde oturur bebiş de yanında yatar.burda öyle oluyor en azından.

sanada gecmis olsun canim,insallah plasentalarimiz yukari cikar,ben her wc ye gittigim de tedirgin oluyorum hala kanama gelicekmis gibi,allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

kızlar ya bana bi alışweriş listesi lazım ...en hakikatlisinden. dün hello baby e gittim nevrim döndi... salak gibi neye bakacağımı şaşırdım...elim boş çıktım

akşam isim araştırırken
ilginç isimlere girdik..

kadın ismi:kütük
erkek ismi:bulduk

hem de bunlar karı kocaymış...yarım saat gülerdik
kütük bulduk çok uyumlu değil mi...

bu arada kzılar neslihanı nezamandır görmüyorum...memleketteydi...
haberinzi var mı?

canım geçen hafta girdi memleketteyim dedi birdaha girmedi geziyor galiba yada internet yok :44:

hepinize merhaba günleriniz güzel geçiyordur umarım.mymel canım doktora gittinmi?merak ediyorum ne dedi:)

sağol canım benimde bir arkadaşımın kızının ismi ordan duymuştum çok hoşuma gitti bakalım kız olursa istiyorum o ismi koymayı bu arada senin isminde çok kibar ve hoş melis

kızlar ya bana bi alışweriş listesi lazım ...en hakikatlisinden. dün hello baby e gittim nevrim döndi... salak gibi neye bakacağımı şaşırdım...elim boş çıktım

pembecim insan hello babyye gidecegini soylemez mi Allaşkına. ben hello baby konusunda doktora verdim canım, 2 hafta öncesine kadar her hafta gidiyodum :) bence hello babydeki kampanyaları takip et. bi kampanya yapıyolar mesela harcadıkça puan kazanıyosun. o puanları harcayınca yine puan kazanıyosun. yaza dogu yaparlar bence bu kampanyayı tekrar, daha martta bitti kampanya. sen neleri alıcaksın ordan. ben ordan mobilya takımını, bebek arabasını ve de park yatagi aldim mesela. mobilya ile bebk arabasını alınca park yatak bedavaya geldi o kampanya ile. mobilyanın puanıyla bebek arabasında indirim aldım, bebek arabasının puanı olan 300 tl ile de park yatagi bedavaya getirmiş oldum. ben küçük eşyaları havalar biraz ısınınca kemeraltından da bakıcam mesela. mina bebeden ve barış bebeden.

dogum koçu ayşe Önerin hazırladığı liste vardı, eve gidince onu yazayım ben sana yanımda degil.

Son düzenleme:
ama çok güzel öyle demeyin...salopetle gezmek hayalimdi hep şimdi üstümden çıkarmıyorum

o anlamda demedim canim,tabiki anne olmak cok güzel,ama benim gibi sorunlu hamilelik gecirince zorluguda oluyo,benim oglum var 8 yasinda,arkasindan 3 dusuk yasadim,tüp bebekler asilamalar,olmadi bir türlü,simdi kendiligimden hamile kaldim cok sükür,bundada sorunlar olunca ha gitti ha gidecek,zor günler gecirdim,o yüzden öyle söyledim,yoksa su dünyada annelik kadar güzel bir duygu yok,

uzattım bende cnm

melisim
rüzgar demir güzel isimler ama noktalı işte..
yılmazın noktalılara alerjisi var sanırım...internet için çocuğum sorun yaşamasın diyor...
aras yaman da güzel imiş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…