cnm bebeklerimize neler aldık diye bir topicimiz var baksana oraya fikir edinirsin çoğumuz fiyat ve yerde yazıoruz
sıkma canını tadını çıakrtsana derya bizlerde eşimizi yeterince göremioruz diye sıkıntı yapııoruz heled e eşinden uzak olanları düşünn öle yaklaş eşineee
aman diyim aklının ucundan geçerse tövbee tövbe de geç böle şeyler düşünme pozitif düşünüoruzki herşey iyi olsun aklımızdan kötü şeyler geçirmioruz zaten hormonlar zorlayacak bizi ilerleyen zamanlarda huysuzlaşcaz iyice birde bunlarla uğraşma sakınn allah sana ve eşine sağlık versin huzur versin herşey olur bebişte gelir dünyaya mis gibi ohh
sen baslamıssın giyimden:) bende aynen ufk tefek seylerini alıcam cok hevesleniyorum ya herseyi almak istiyorum:)
Heeeyt ben geldim hanımlar. yemegimii ocaga koydugum gibi solugu sizin yanınızda aldım
Kızlar bakın ne dıycem bebgım hareket ettıkce mesanemde tarıf edemeyecegım bısey hıssedıyorum. goguslerımın altından bastırıyorum (karnımın ust kısmından) taaaa mesanemde hıssedıyorumvucudumu tanıyamaıyorum
amınnnnnnnnnnn amınnnnnnn cnm
ahh ahhh herseyı kıza yoruyorum walla
kendımıze bısı alalım dıye alısverıse cıkıoz bı bakıoz bebek magazasındayız
canım bend yorulunca az hıssedıyorum bebıslerıde yoruyoruz cunku. ama cok hosuma gıdıyor ya kıpır kıpır cok guzel. artık sıddetlı tekmelıyor bıde kerata.
Bu arada ust komsum benden 1.5 sene once evlenmıs benden 1 yas buyuk. hadı hadı dıye dıye ona sonunda hamıle kalmıs 4 haftalık hamıleymıs bugun ogrendım
selam tatlım hosgeldınnnnnnnn
hoşgeldin ces yazdıklarını okudum Allah kolaylık versin canım sana tüm çalışanlara izine ne zaman ayrılıyorsun
cessss kocan kızacaakk bizeeee artık zaten tüm gün karımı alıorsunuz bari evde rahat bırakın dicek
hg canımm:) ne yemek yaptın bakalım
canım bend yorulunca az hıssedıyorum bebıslerıde yoruyoruz cunku. ama cok hosuma gıdıyor ya kıpır kıpır cok guzel. artık sıddetlı tekmelıyor bıde kerata.
Bu arada ust komsum benden 1.5 sene once evlenmıs benden 1 yas buyuk. hadı hadı dıye dıye ona sonunda hamıle kalmıs 4 haftalık hamıleymıs bugun ogrendım
hoşbuldum canım iyisin de mi?
ııyım tatlım ııyım sızde ıısınızdır ınsallah
sana tebrık koyuyorum damla helal olsun wallaböyle de azim yok yani 100 sayfanın üzerinde okudum başım ağrıyo şimdi :44:
Herkese iyi akşamlar kızlar
İnci gelmemiş daha öğrendi mi acaba kızı olacağını
allah allahh ne güzel yaaaaa bende isterimmmmmmmmmmmmmmm
dr um dün bana 300 gr dan önce kasılma hariç bişi hissedemezsin dedi bnm sıska daha 206 gr yaaa acil 100 gr daha aldırmam lazım
böyle de azim yok yani 100 sayfanın üzerinde okudum başım ağrıyo şimdi :44:
böyle de azim yok yani 100 sayfanın üzerinde okudum başım ağrıyo şimdi :44:
oğlum beni tekmelesin istiyorum bütün gün hissedeyim yaaaaaaaaaaaaaaa,
benimki ağır abi hakikaten, tık yok!
aaaaa ben bılmıyorum bebegım kac gramhıc sormamaısım doktorda bısey demedı. neyse 2 hafta sonra kadar detaylı ultrasona gırıyoruz. ozaman ogrenırız artık. ay teyzelerı sıze yazarken bıle hıc durmuyor. gece yatınca esım arkamdan sarılıp elını karnıma koyuyor babasınada tekme atıyor. ben uyuyorum yazık adamcagız uyumuyormus bebek uyuyana kadar. benım bebekte ya hıc uyumuyor yada uyuyorkende hareket edıyor. Ye meliscim ye şişir bebişi. Resmen kendımızı tekmeletmeye calısıyoruz yahuuu
:) guzel yorum demekkı oglusu annesıne benzıcekkkkoğlum beni tekmelesin istiyorum bütün gün hissedeyim yaaaaaaaaaaaaaaa,
oğlum beni tekmelesin istiyorum bütün gün hissedeyim yaaaaaaaaaaaaaaa,
canım benım tekmeledıgı zaman asık olacaksın hıc gormedıgın bebegıne ozaman kendını daha cok anne hıssedeceksın. Tekmeyı hıssettıgınde buraya yazarken dusuneceksın belkı nasıl yazacagını cunku tarıfı ck zor cok guzel. ama bu bahsettıgım acaba gazmıydı bebgımmıydı hıssı degıl tamamen tekme hıssınden bahsedıyorum. Yakında hıssedersın canım hıc merak etme az kaldı
Maşallah Maşallahhhhhh
benım bebek bazen cok oynuo bazen hıc oyanamıo dengesız anacım benımkı
yada demekkı gramı tam olamamıs benım kuzucumun
:) guzel yorum demekkı oglusu annesıne benzıcekkkk
hoşgrldin damla nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?