2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amınnnnnnnnnnn amınnnnnnn cnm

sen baslamıssın giyimden:) bende aynen ufk tefek seylerini alıcam cok hevesleniyorum ya herseyi almak istiyorum:)

ahh ahhh herseyı kıza yoruyorum walla
kendımıze bısı alalım dıye alısverıse cıkıoz bı bakıoz bebek magazasındayız

allah allahh ne güzel yaaaaa bende isterimmmmmmmmmmmmmmm

dr um dün bana 300 gr dan önce kasılma hariç bişi hissedemezsin dedi bnm sıska daha 206 gr yaaa acil 100 gr daha aldırmam lazım

bnmde alt komşum bnden 3 yaş küçük o evlendiğinde 2 yıllık evliydim işte mart ayında doğurdu o hemen hamile kaldı benide o ikna etmişti neden bekliorsun bir mantığı yok hadi falan diye bir konuştu ben 2. ayda hamileydim

meliss doğru diyorsunda içi seni dışı beni yakar derler ya bizimkisi öyle 1,5 gün evde bu da kötü oluyor amann ne bilimm ne öylesi ne böylesi iştee şimdi yok kafamı dinleyim barii

selam tatlım hosgeldınnnnnnnn

hoşbuldum canım iyisin de mi?

hoşgeldin ces yazdıklarını okudum Allah kolaylık versin canım sana tüm çalışanlara izine ne zaman ayrılıyorsun

sagol canım tum calisanlaara kolaylık versin Allahım. doguma 3 hafta kalana kadar calismayi dusunuyorum. bu da agustosun ilk haftasının sonuoluyor. hayırlısı bakalım nolcak calısanilcez mi.

cessss kocan kızacaakk bizeeee artık zaten tüm gün karımı alıorsunuz bari evde rahat bırakın dicek

eşimle gelmedim canım bugun. o arkadan gelcek sonra. o yuzden girdim ben de.

hg canımm:) ne yemek yaptın bakalım

hoşbulduk canım , valla 1 kere yemek mevzusu actım pişman oldum. o yuzden affına sıgınarak ne yemek pişirdigimi solemiyim. aşerme olayına karşıyım cunku.

kızlar arkadasım aradı simdi. girdigim gibi cıkıyorum cunku bana gelcekmis. KK acik kalmasın da nickim ogrenilmesin okurlar ozelime girmiş olurlar sonra. opuyoru mhepinizi. hoscakalın yarın gorusmek uzere.

böyle de azim yok yani 100 sayfanın üzerinde okudum başım ağrıyo şimdi :44:

Herkese iyi akşamlar kızlar

İnci gelmemiş daha öğrendi mi acaba kızı olacağını

oleyyy o zaman Rabbım onun bebısıne de onada saglık sıhat versın elıne almasını nasıp etsın ınsallah

hoşbuldum canım iyisin de mi?

ııyım tatlım ııyım sızde ıısınızdır ınsallah

böyle de azim yok yani 100 sayfanın üzerinde okudum başım ağrıyo şimdi :44:

Herkese iyi akşamlar kızlar

İnci gelmemiş daha öğrendi mi acaba kızı olacağını
sana tebrık koyuyorum damla helal olsun walla

allah allahh ne güzel yaaaaa bende isterimmmmmmmmmmmmmmm

dr um dün bana 300 gr dan önce kasılma hariç bişi hissedemezsin dedi bnm sıska daha 206 gr yaaa acil 100 gr daha aldırmam lazım

aaaaa ben bılmıyorum bebegım kac gram hıc sormamaısım doktorda bısey demedı. neyse 2 hafta sonra kadar detaylı ultrasona gırıyoruz. ozaman ogrenırız artık. ay teyzelerı sıze yazarken bıle hıc durmuyor. gece yatınca esım arkamdan sarılıp elını karnıma koyuyor babasınada tekme atıyor. ben uyuyorum yazık adamcagız uyumuyormus bebek uyuyana kadar. benım bebekte ya hıc uyumuyor yada uyuyorkende hareket edıyor. Ye meliscim ye şişir bebişi. Resmen kendımızı tekmeletmeye calısıyoruz yahuuu

oğlum beni tekmelesin istiyorum bütün gün hissedeyim yaaaaaaaaaaaaaaa,
benimki ağır abi hakikaten, tık yok!

canım benım tekmeledıgı zaman asık olacaksın hıc gormedıgın bebegıne ozaman kendını daha cok anne hıssedeceksın. Tekmeyı hıssettıgınde buraya yazarken dusuneceksın belkı nasıl yazacagını cunku tarıfı ck zor cok guzel. ama bu bahsettıgım acaba gazmıydı bebgımmıydı hıssı degıl tamamen tekme hıssınden bahsedıyorum. Yakında hıssedersın canım hıc merak etme az kaldı

Maşallah Maşallahhhhhh
benım bebek bazen cok oynuo bazen hıc oyanamıo dengesız anacım benımkı
yada demekkı gramı tam olamamıs benım kuzucumun

:) guzel yorum demekkı oglusu annesıne benzıcekkkk

ay nasıl heyecanlandım, yemin ederim gözlerim doldu....
bi hissetsem oğlumu....

hoşgrldin damla nasılsın

iyiyim Deryacım abimin kız bende bugün o yüzden giremedim foruma şimdi uyuyor fırsattan istifade okudum tüm geçmişi.Cadı bilgisayarı görür görmez alıyor elimden bende hiç açmamakta buldum çareyi
Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…