ay nasıl heyecanlandım, yemin ederim gözlerim doldu....
bi hissetsem oğlumu....
canım benım bakarsın 5 dk sonra hoop bır tekme yersın.
bazen hıc beklemdıgım bır anda oluyor. bazende hanı gazımız olunca boyle karnımızda burkulma hıssederız de sonra gaz dagılınca rahatlarız ya. oyle bır burkulma hıssedıyorum hıh dıorum bebgım burda sonra hop bır tekme gelıyor.
kendını dınle dıye yazdım canım bunu. herkes sırt ustu yatınca daha cok hıssedersın dıyor ama nedense ben sırtustu yatınca kasıklarımda sızlama hıssedıyorum canım acıyor yan yatınca cok guzel hıssedıyorum.bakalım sen nasıl hıssedeceksın.
damla bebegı tekmeledıgınde gorebıldıgını soylemıstı yanılmıyorsam bende bakıyorum ama goremıyorum henuz.
canım benım bakarsın 5 dk sonra hoop bır tekme yersın.
bazen hıc beklemdıgım bır anda oluyor. bazende hanı gazımız olunca boyle karnımızda burkulma hıssederız de sonra gaz dagılınca rahatlarız ya. oyle bır burkulma hıssedıyorum hıh dıorum bebgım burda sonra hop bır tekme gelıyor.
kendını dınle dıye yazdım canım bunu. herkes sırt ustu yatınca daha cok hıssedersın dıyor ama nedense ben sırtustu yatınca kasıklarımda sızlama hıssedıyorum canım acıyor yan yatınca cok guzel hıssedıyorum.bakalım sen nasıl hıssedeceksın.
damla bebegı tekmeledıgınde gorebıldıgını soylemıstı yanılmıyorsam bende bakıyorum ama goremıyorum henuz.
yakında görürsün canım annem bugün tshirtun ustunden fark etti öyle bi vurdu ki sıpabide garip şekiller alıyo karnım o da çok komik oluyo sipsivri oldu bi ara bi köşesi naptı anlayamadım
damlacım 1 hafta arkandan gelıyorum hadı bakalım ınsallah haftaya gorurum bende ama sen cok zayıfsın belkıde o yuzden goruyorsun. ben suan 58 kıloyumyakında görürsün canım annem bugün tshirtun ustunden fark etti öyle bi vurdu ki sıpabide garip şekiller alıyo karnım o da çok komik oluyo sipsivri oldu bi ara bi köşesi naptı anlayamadım
canım senin bebis kac haftalık ki bukadar hissediyosun ne güzel:)
eee benım esım bu gece nobetcı yemekte yapmadım ne yıcem bensımdı oooffff acıktım da
damlacım 1 hafta arkandan gelıyorum hadı bakalım ınsallah haftaya gorurum bende ama sen cok zayıfsın belkıde o yuzden goruyorsun. ben suan 58 kıloyum
iyiyim Deryacım abimin kız bende bugün o yüzden giremedim foruma şimdi uyuyor fırsattan istifade okudum tüm geçmişi.Cadı bilgisayarı görür görmez alıyor elimden bende hiç açmamakta buldum çareyi
Sen nasılsın?
pide söyle kendine dışardan... valla ben öğlen öle yaptımmmm
ben 20 haftayı bitiriyorum oğlum 1 hafta önden gidiyor 21 haftayı bitiriyor.Ben 2,5 aylıkken kanat çırpmalarını hissettim düşün. Epey zayıfım o yüzdenn de erken hissettim canım..
ben 20 haftayı bitiriyorum oğlum 1 hafta önden gidiyor 21 haftayı bitiriyor.Ben 2,5 aylıkken kanat çırpmalarını hissettim düşün. Epey zayıfım o yüzdenn de erken hissettim canım..
ben de iyi olmaya çalışıyorum.aynen canım benim yiğenimde öyle kızlar çok cadı yaa kaç yaşında sizinki?
hmmm damla senın bebek ondeyse ben 2 hafta daha beklıcem ozaman benım ultrasonla sat tutuyor bırbırınız tuhh 1 haftam var dıyordum ee bırde zayıflıgını eklersek 2 hafta daha beklıcem ozaman
ne guzel canım bende zayıfım karnımd fzla buyumedi daha ama insl hissederim bi an once:)ben daha 17 yim. yalnız anlayamadım canım sen 20 hafta diyorsun bebis nasıl onden gidiyor?
5 yaşında oldu büyüttük kuzumu..Kızım olsa bu kadar benzer herkes benim zannediyo çok düşkündür kızlar halaya düşkün olur ya..Bugün hasta olmuş yuvaya gitmedi annesi babası çalışıyor bana bıraktılar annem de burda ya. Bütün gün kudurduk şimdi annem zorla uyandırdı gece uyuyamıcak diye
bende teyzeyim kız halaya demişler zaten.canım benim Maşallahbizimkide 2,5 cadıı çok sevimlidir kendi çocuğum olsa ancak bu kadar olur diyorum ilk yiğenim bi de...
oyy yerim onu en güzel zamanı bayılıyorum kız çocuklarının 2-3 yaş dönemine..Bıcır bıcır konuşurlar yarım yarım bide cilveli olup sevdirirler kendilerini ahh yerimmm
benimde ilk ve tek yeğenim kıymetlim o benim,prensesim..
evet canım çok akıllı bi o kadar yaramazdır ama. çok bilmiiş olacak o da belli şimdiden
kızlar ben bi şeyler atıştırayımm sonra görüşşürüz
Belli olmaz kuvvetlendi mi görürsün sen de gözün karnında olsun
az kalmış canım hissedersin sen de.Herkesin farklı farklı oluyor hissetmesi 20.hafta olduğunda hissetmen gerekiyormuş.. Bebiş iyi beslenmiş sanırım hızlı büyüyor 2.aydan beri 1 hafta önden gidiyor gelişimi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?