2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay Neşşe aferim kız sana
nasıl aklına geldi
hem o gülü nasıl yaptın yahu :97:

canım orta boy kalın kurdeleyi(2ye katlanmış hali boyubi karıştan 3parmak fazla olcak şekilde) 2ye katladım.katladığım yerden kedi merdiveni yaptım bilirsin ilkokuldayken süs yapardık kedi merdiveniyle resimdeki gibi.sonra kurdelenin bir ucundan tutup yukarı doğru çekiyosun.gül oluşuyor zaten.iplikle de gülü dikip sabitliyosun

annem masa örtüsü ve peçete dikti benim de aklıma bunu yapmak geldi

saol canım benım evet ıstedıgım ev oldu oyuzzden cok mutluyum darısı basınıza ınsallah

saol canım benım Rabbım hepımıze mutlu yuvalar nasıp etsın.

Evet cok farklı bır duygu gercekten su an bana ruya gıbı gelıyor ama saka maka az zaman kaldı ekımde hepımız evlı olcaz inşallah Rabbım mutlu olmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah

canım aysırada fıyatlar nasıl nısantasında aysira var bır turlu gıdemedım uygun ama sanırım dıger modaevlerıne gore.Akayy gelınlıgın %50 li fiyatları ne kadar bide

canım cok guzel gozukuyor yaptıgın gül.Bende denicem mutlaka

oleeyyyy
çok sevindiiim
hayırlı olsun tatliş, prensesler gibi olursun inşş

çok beceriksizim ama bi denicem hoşuma gitti
güle güle kullan minnoşum

Son düzenleme:
kızlar dünden beri çok kötü saatler geçiriyorum kuzenimin kuzeni öldü daha 22 yaşında genç çocuk.. 4 yıldır beraber olduğu bir sevgilisi varmış oğlan kızı artık sevmiyormuş ama kız yapışmış çocuğa ayrılmışlar geri barışmışlar dün kız buluşup konuşmak için arayıp durmuş çocuğu en son çocuk tamam demiş gitmiş dağın başına bir yere çağırmış çocuğu orada babasının silahıyla öldürmüş :S 6 yerinden vurmuş.. kaçmış s............
kansermiş kız doktor 3 ay ömrün var demiş kızda galiba ben ölücem oda başkasıyla evlencek diye öldürmüş çocuğu.
dünden beri cenaze evindeydik bugün defnettik allahım çok acı birşey bu ya bu kızlar çok fena olmuşlar

aaa inanmıyorum ya başınız saolsun cnmm çok kötü bi olay Allah kimsenin başına vermesin,çok üzüldüm şimdi

Aysıra uygunmus cıdden.Sende gayet uyguna almıssın canım hayırlı olsun fotografını eklersen sevinirim

Allah rahmet eylesın nasıl acı bır olay ya Allah sabır versın

ayy inanmıyorum
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Ben göremiycem ama, hatta son hazırlıklarımızda bile göremicem
Zaten o yuzden girmiyorum fazla topiğimize size cok alışmamak için temmuzun 8 inde kapanıcak internetim Bida da açtırmam zor gibi:44:
Neyse siz o dönemlerde bol bol paylaşırsınız herşeyinizi bensiz
[/I[SUP][/SUP]
]

benim de temmuz başı kapanacak netim çok alıştım size çok üzülcemmmm

Bende de göbek vardı Allaha şükür kurtuldum. Ama mekik yürüyüş bide merdivenleri inip çıkmak çok iyi geliyo benimkiler öyle gitti en azından..
Bide canım sivilceler vede siyah noktalar için garnierin 3 ü 1 arada saf ve temiz diye bir ürünü var onu kesinlikle öneririm sana.
Ben çok faydasını gördüm..

Canaaannnn
bak ne buldum, geçmiş sayfaları kolaçan ederken
sen bunu speedtoşa söylemişsin;

günler çabuk geçiyo dimi dimi dimiiiiiiiii

Cidden çabuk geçiyo ya..
Yeni nişanlandıgımız sıralarda 13 ay nasıl gecicek diyoduk şimdiyse sadece 2 bucuk ayımız kaldı

Canım yaa İnşallah hakkında en hayırlısı olur..
Hiçbirimiz aslında dört dörtlük yaşamıyoruz nişanlılığımızı..
Mutlaka atışmalar oluyo, ters düştüğümüz taraflar oluyo..
Ama hani küçük bi sorunsa zaten bişekilde hallediliyo..
Büyük sorunlar varsa enine boyuna düşünmemiz lazım..

Aa sendemi olmıycan canım..
Bak işte benim gibi yapsaydın o kadar alışmazdın.
Bi kere yaşamıştım cok zor olur cunku bilirim

gittiğim yerde internetim olur eylülde dönüş yaparım buraya.foto falan eklerim.ama işte farklı bi dünyaydı burası ortak amaç için buluşmuş insanlarla dolu.katılmadığım zamanlarda da takip ediyordum.neyse bizim de temmuza kadarmış beraberliğimiz

napıyosunuz bakalımmm
kızlar nereye yaa daha bebiş büyütücez hepberabeerr
burdaki paylaşımı kesmeyin, irtibatı koparmayalım

Burası çok farklı ya.. Özellikle aynı şeyleri yaşıyo olmamız yeter zaten..
Fikirlerimiz, paylaştıklarımız, birbirimize olan desteğimiz offf
Ya özellikle evlendikten sonra da aranızda olmayı çok istiyodum benn

napıyosunuz bakalımmm
kızlar nereye yaa daha bebiş büyütücez hepberabeerr
burdaki paylaşımı kesmeyin, irtibatı koparmayalım

Bende o kadar cok istiyorum ki canım anlatamam..
Şuan için 9. aya kadar aranızda olmıycam o kesin ama evlendikten sonrası biraz mechul:44:

ayyy suss yaaa ağlatcan beni de duygusal konuşmayalım dayanamıyorumyine gel ben eylülde gelicem her zaman yaptığım gibi merhaba,günaydın,slm demeden kızlarr yaaaa bişi sorcam diye başlıcam söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…