ay Neşşe aferim kız sana
nasıl aklına geldi
hem o gülü nasıl yaptın yahu :97:
hayırlı olsun canııııım
çok seviindim, iyi olmuş normalde de temmuz sonu falan tutulurdu, siz sadece yarım ay fazla vermiş olacaksınız onuda zaten oturana kadar 100 tl eksik verecekseniz fazla bi kaybınız yok en azından beğendiiğiniz istediğiniz ev kaçırmamış olmuşsunuz.. ay hadi darısı başımıza
herkese günaydın kızlarrrrrya ark. bir ilaç ismi verdiler çok araştırdılar yeni evliler için doktorlar onu veriyormuş iki tanesi bıraktıktan 4 ay sonra hamilede kaldı kesin önlem almak şart ilk günden hamiş kalmak güzelde bir eve ,evliliğe ,kocaya alışalım acık tadını çıkaralım,kimse boşanmak için evlenmez tabii ama allah korusun gidişhatda önemli ayyy söylemesi bile kötü allahım bozmasın yuvalarımızı
benimkide sırf dantel göğüs altında işlemeleri var,göğüsten aşağıya doğru inizyor,bugün 2 de ilk provama gişdiyorum dantelimide seçmeye gideceğimçok mutluyum kınadada bindasllıdan vamıgeçsem diktirsemmi diye düşünmeye başaldım hafta sonu bindalalı bakacam gelinlikçimdende acık model bakayım
angel prenses hayırlı olsun yeni yuvan sağlıla,huzurla,mutlulukla geçireceğin günkler versin allahım sizler aslında hepimizeeee
bu arada bu topiğin en yaşlısı ben miyim nişanlımda bende 27 yaşındayız
kızlar eylül ayında bu topic nasıl olacak çok merak ediyorum, aynı günlerde kaç kişinin birden düğünleri olacak, kimi balayından yeni dönmüş olacak, kimi yeni gidecek olacak... ayyyy
en erken benimki ben 12 eylülde düğünüm bitmiş balayındanda dönmüş olarak iş başı yapmış olacağım.. ayyy yazarım size şöyle oldu böyle oldu diye, düğün fotomu eklerim falan.. anaaaaaam heyecanlandım şimdiden
Kızlar merhaba,
Gelinliğimi aldımmmmm, tam 6 gelinlik denemimm inanılmaz güzeldi, hiç düşünmediğim gelinllikler bile süperdii, çok güzel bi duyguymuş, Aysirada 4 gelinlik denedim modelleri ok güzel fiyatları da çok uygun,
Gelinliğini almayan kızlar, mutlaka Akay Gelinliğe uğramanızı tavsiye derim %50 indirim var!
bir günde gelinliğimi beğendim ve aldım, ay ben ne hızlıyım mobilya beyaz eşya gelinlik her biri için 1'er gün yetti bana
Ağustos ilk haftasında ilk provam var, büyük ihtimallede teslim alıcammm
Eki Görüntüle 212539 canım orta boy kalın kurdeleyi(2ye katlanmış hali boyubi karıştan 3parmak fazla olcak şekilde) 2ye katladım.katladığım yerden kedi merdiveni yaptım bilirsin ilkokuldayken süs yapardık kedi merdiveniyle resimdeki gibi.sonra kurdelenin bir ucundan tutup yukarı doğru çekiyosun.gül oluşuyor zaten.iplikle de gülü dikip sabitliyosun
annem masa örtüsü ve peçete dikti benim de aklıma bunu yapmak geldi
Kızlar merhaba,
Gelinliğimi aldımmmmm, tam 6 gelinlik denemimm inanılmaz güzeldi, hiç düşünmediğim gelinllikler bile süperdii, çok güzel bi duyguymuş, Aysirada 4 gelinlik denedim modelleri ok güzel fiyatları da çok uygun,
Gelinliğini almayan kızlar, mutlaka Akay Gelinliğe uğramanızı tavsiye derim %50 indirim var!
bir günde gelinliğimi beğendim ve aldım, ay ben ne hızlıyım mobilya beyaz eşya gelinlik her biri için 1'er gün yetti bana
Ağustos ilk haftasında ilk provam var, büyük ihtimallede teslim alıcammm
Eki Görüntüle 212539 canım orta boy kalın kurdeleyi(2ye katlanmış hali boyubi karıştan 3parmak fazla olcak şekilde) 2ye katladım.katladığım yerden kedi merdiveni yaptım bilirsin ilkokuldayken süs yapardık kedi merdiveniyle resimdeki gibi.sonra kurdelenin bir ucundan tutup yukarı doğru çekiyosun.gül oluşuyor zaten.iplikle de gülü dikip sabitliyosun
annem masa örtüsü ve peçete dikti benim de aklıma bunu yapmak geldi
canım aysırada fıyatlar nasıl nısantasında aysira var bır turlu gıdemedım uygun ama sanırım dıger modaevlerıne gore.Akayy gelınlıgın %50 li fiyatları ne kadar bide :66:[/QUOTE .!.:canım aysirada 1,500 den başlıyor çıkıyor güzel modelleri var,
Ama akay başka ya, sıra dışı gelinlikleri var, %50 indirimle 2,250 ye geldi benim gelinliğim, çok cici insanlardıi 2,000' e anlaştık, ödemeleri o kadar güzel ki elden taksit yaptılar düşünün,
oleeyyyy
çok sevindiiim
hayırlı olsun tatliş, prensesler gibi olursun inşş
sağol canım, kendimi prenses gibi hissettim çok şımardım gerçektennn,
kızlardünden beri çok kötü saatler geçiriyorum kuzenimin kuzeni öldü daha 22 yaşında genç çocuk.. 4 yıldır beraber olduğu bir sevgilisi varmış oğlan kızı artık sevmiyormuş ama kız yapışmış çocuğa ayrılmışlar geri barışmışlar dün kız buluşup konuşmak için arayıp durmuş çocuğu en son çocuk tamam demiş gitmiş dağın başına bir yere çağırmış çocuğu orada babasının silahıyla öldürmüş :S 6 yerinden vurmuş.. kaçmış s............
kansermiş kız doktor 3 ay ömrün var demiş kızda galiba ben ölücem oda başkasıyla evlencek diye öldürmüş çocuğu.
dünden beri cenaze evindeydik bugün defnettik allahım çok acı birşey bu ya bu kızlar çok fena olmuşlar
canım aysirada 1,500 den başlıyor çıkıyor güzel modelleri var,
Ama akay başka ya, sıra dışı gelinlikleri var, %50 indirimle 2,250 ye geldi benim gelinliğim, çok cici insanlardıi 2,000' e anlaştık, ödemeleri o kadar güzel ki elden taksit yaptılar düşünün,
sağol canım, kendimi prenses gibi hissettim çok şımardım gerçektennn,
kızlardünden beri çok kötü saatler geçiriyorum kuzenimin kuzeni öldü daha 22 yaşında genç çocuk.. 4 yıldır beraber olduğu bir sevgilisi varmış oğlan kızı artık sevmiyormuş ama kız yapışmış çocuğa ayrılmışlar geri barışmışlar dün kız buluşup konuşmak için arayıp durmuş çocuğu en son çocuk tamam demiş gitmiş dağın başına bir yere çağırmış çocuğu orada babasının silahıyla öldürmüş :S 6 yerinden vurmuş.. kaçmış s............
kansermiş kız doktor 3 ay ömrün var demiş kızda galiba ben ölücem oda başkasıyla evlencek diye öldürmüş çocuğu.
dünden beri cenaze evindeydik bugün defnettik allahım çok acı birşey bu ya bu kızlar çok fena olmuşlar
kızlar eylül ayında bu topic nasıl olacak çok merak ediyorum, aynı günlerde kaç kişinin birden düğünleri olacak, kimi balayından yeni dönmüş olacak, kimi yeni gidecek olacak... ayyyy
en erken benimki ben 12 eylülde düğünüm bitmiş balayındanda dönmüş olarak iş başı yapmış olacağım.. ayyy yazarım size şöyle oldu böyle oldu diye, düğün fotomu eklerim falan.. anaaaaaam heyecanlandım şimdiden
Ben göremiycem ama, hatta son hazırlıklarımızda bile göremicem
Zaten o yuzden girmiyorum fazla topiğimize size cok alışmamak için temmuzun 8 inde kapanıcak internetim Bida da açtırmam zor gibi:44:
Neyse siz o dönemlerde bol bol paylaşırsınız herşeyinizi bensiz[/I[SUP][/SUP]]
yaa kızlar benim düğüne kadar göbeğimi eritmem lazım yaa çok pskolojimi bozuyor sizce en etkili zayıflama yöntemi ne olur kısa sürede ve sivilce nedir bilmeyen ben simdi sivilcelerle savaşıyorumdüğün yaklaştıkca çirkinleşiyorum sanki .... güzel bir gelin olamayacam sanırım üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Canaaannnn
bak ne buldum, geçmiş sayfaları kolaçan ederken
sen bunu speedtoşa söylemişsin;
günler çabuk geçiyo dimi dimi dimiiiiiiiii
Çok özledim sizi kızlar yaa,bilmiyorum kaç gündür gelemiyorum ama çok zaman geçmiş gibi geldi.Pc bozuldu,nişanlımla büyük bir kavga daha ettik,sinir krizi geçirdim gece gece,annemle kardeşim yataktan fırladı korkuyla.Şimdi 2 gündür konuşmuyoruz.Babamda anlaşamıyorsanız ayrılırsınız ne bu böyle sürekli dedi.Kafam çok karışık,kötüyüm anlayacağınız...
benim de temmuz başı kapanacak netim çok alıştım size çok üzülcemmmm
oleeyyyy
çok sevindiiim
hayırlı olsun tatliş, prensesler gibi olursun inşş
çok beceriksizim ama bi denicem hoşuma gitti
güle güle kullan minnoşum
Aa sendemi olmıycan canım..
Bak işte benim gibi yapsaydın o kadar alışmazdın.
Bi kere yaşamıştım cok zor olur cunku bilirim
gittiğim yerde internetim olur eylülde dönüş yaparım buraya.foto falan eklerim.ama işte farklı bi dünyaydı burası ortak amaç için buluşmuş insanlarla dolu.katılmadığım zamanlarda da takip ediyordum.neyse bizim de temmuza kadarmış beraberliğimiz
napıyosunuz bakalımmm
kızlar nereye yaa daha bebiş büyütücez hepberabeerr
burdaki paylaşımı kesmeyin, irtibatı koparmayalım
napıyosunuz bakalımmm
kızlar nereye yaa daha bebiş büyütücez hepberabeerr
burdaki paylaşımı kesmeyin, irtibatı koparmayalım
Burası çok farklı ya.. Özellikle aynı şeyleri yaşıyo olmamız yeter zaten..
Fikirlerimiz, paylaştıklarımız, birbirimize olan desteğimiz offf
Ya özellikle evlendikten sonra da aranızda olmayı çok istiyodum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?