ayyy suss yaaa ağlatcan beni de duygusal konuşmayalım dayanamıyorumyine gel ben eylülde gelicem her zaman yaptığım gibi merhaba,günaydın,slm demeden kızlarr yaaaa bişi sorcam diye başlıcam söz veriyorum
ee bize müsade ahsenim çukulataylan biz gidiciyiz.senin bebiş haberini takip ederim ben sen merak etme:90::90:
Bende o kadar cok istiyorum ki canım anlatamam..
Şuan için 9. aya kadar aranızda olmıycam o kesin ama evlendikten sonrası biraz mechul:44:
ayyy suss yaaa ağlatcan beni de duygusal konuşmayalım dayanamıyorumyine gel ben eylülde gelicem her zaman yaptığım gibi merhaba,günaydın,slm demeden kızlarr yaaaa bişi sorcam diye başlıcam söz veriyorum
günaydın arkadaşlar izinden bugün geldim nasılsınız
kızlarrrrrrrrrrrr bu arada EVİM TUTULDU temmuzun 1inde anahtarı teslım alcaz hep size soruyordum erken mı degıl mı dıye ama ıyı bır pazarlıkla hallettık onuda.Temmuz basından ıtıbaren kıra verıcez ve eve gecene kadarda kırayı 100 lıra azalttı darısı basınızaaaaaaaaaaaaaaa
speedy... Hoşgeldin şekerim biz iyiyiz asıl sen nasılsın ?? Ayy yeni ewli bi hatunsun sen şimdi hee ne güzell.Anlatsana nasıl geçti düğünün, balayın herşey istediğin gibimiydi. Fotolarını da bekliyoruz
evet canım zaman hızlı geçiyor şimdi koşturma zamanı işte
speddy hoşgeldin :) Çok sevindim düğününün güzel geçmesine... Allah mesut etsin,hep mut ol inşallah... darısı bizim başımıza...
cd lerimi getirdim ama açmıyorlar
herşey mükemmeldi anlatılacak gibi değil.darısı sizlere 15 günlük evliyim ben artık
Cevap verenlerin arasında bende olcam içime doğuyo
aman kızlar gelirsiniz yine, kk kaçmıyo
takılırık beraber yine
aaa evet lütfeeenn
senin o "daankkk" diye topikte belirivermen olmadan olmaz
bizi balıklamalarından mahrum etme
günaydın günaydınnn.... Mutlu haftalar güzeller. Ya ben sohbetinize katılamıyorum nişanlım burda akşamları,h.sonları filan hiç nete giremiyorum. Geçmişi okuyup geldim. Dün gelinliğimi aldım...Hiç aklımda olmayan bi model. Tamamen nasibim olduğuna inanıyorum. Güzel bişey yoktur diye önyargıyla girdim ama görür görmez hoşuma gitti. çok tanınmayan bi yerden aldım ama çok hoşuma gitti. Nişanlıma da diyorumki gemen kızlara gösterimeliyim gelinliğimi bakalım beğenecekler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?