2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ee bize müsade ahsenim çukulataylan biz gidiciyiz.senin bebiş haberini takip ederim ben sen merak etme:90::90:

Bende o kadar cok istiyorum ki canım anlatamam..
Şuan için 9. aya kadar aranızda olmıycam o kesin ama evlendikten sonrası biraz mechul:44:

aman kızlar gelirsiniz yine, kk kaçmıyo
takılırık beraber yine

ayyy suss yaaa ağlatcan beni de duygusal konuşmayalım dayanamıyorumyine gel ben eylülde gelicem her zaman yaptığım gibi merhaba,günaydın,slm demeden kızlarr yaaaa bişi sorcam diye başlıcam söz veriyorum

aaa evet lütfeeenn
senin o "daankkk" diye topikte belirivermen olmadan olmaz
bizi balıklamalarından mahrum etme

8-9 eylül düğünüm,mobilyaları beyaz eşyaları aldık,perde ölçülerinide verdikevimizi zaten almıştık,içine bi kaç bişiler yaptırıyoruzama biraz eksiklerim var

günaydın günaydınnn.... Mutlu haftalar güzeller. Ya ben sohbetinize katılamıyorum nişanlım burda akşamları,h.sonları filan hiç nete giremiyorum. Geçmişi okuyup geldim. Dün gelinliğimi aldım... Hiç aklımda olmayan bi model. Tamamen nasibim olduğuna inanıyorum. Güzel bişey yoktur diye önyargıyla girdim ama görür görmez hoşuma gitti. çok tanınmayan bi yerden aldım ama çok hoşuma gitti. Nişanlıma da diyorumki gemen kızlara gösterimeliyim gelinliğimi bakalım beğenecekler mi

Ohh gözün aydın şekerim. Bak yuwa yapana Allah yardım eder derler ya gerçekten öyle. Ew sahibin ne kadar iyiymiş. Darısı başımıza işallah.

cd lerimi getirdim ama açmıyorlar
herşey mükemmeldi anlatılacak gibi değil. darısı sizlere 15 günlük evliyim ben artık

En yakın zmanda bekliyoruz ama fotolarını mutlaka.. Yaaa çok sewindim bi aksilik olmamasına. Zaman geçti sen ewlendin ve 15 gün oldu bile... Wayy bee. Allah bizlerede göstersin işallah...

aman kızlar gelirsiniz yine, kk kaçmıyo
takılırık beraber yine

aaa evet lütfeeenn
senin o "daankkk" diye topikte belirivermen olmadan olmaz
bizi balıklamalarından mahrum etme

merak etme sohbetin ortasına atlamalarımdan mahrum bırakmam sizi ama sizler de evlendik diye kaybolursanız o zaman ,geldiğimde bulamazasam sizleri

Sevindim canım hayırlı olsun gelinliğinnn, bende ilk gelinlik gezmemde aldımmm, gerçekten nasip işi, hiç kafamda olmayan bi model aldım bendee, çok farklı bi duygu diğmiii gelinlik giymesi Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuu, hadii göster gelinliğinii
günaydın arkadaşlar izinden bugün geldim nasılsınız

Hoşgeldiiiiinnnn, Allahım zaman çabuk geçsinnn nolurrrr,
Merakla bekliyoruz canım düğün resimleriniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…