2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın bayanlar
ben haftyasonu çok işler başardım bindallıyı aldım gelin ayakkabım,iç çamaşırım,kına ayakkabım,halılarım hepiciğini hallettim
bi yatak odam kaldı onu alamadık hepside içime sindi cumartesi çok bunalımdım gelinlikçide bişi olmadı ama benim büyükn göğüslerden dolayı büstiyer alamadımve kğçültücüyle korse aldım gelinlikçide 3 tane daha gelişn vardı nasıl incecikler sinir krizine girdi gıcık oldumm ama ölçülerim 7 cm düşüş olmuş buda bişidir offfffffffffffffff

allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin çok acı yaaaa ne insanalr var hayattaaa allahım sen akıl fikir ver allahım

speedycim yeniden hayırlı olsunnn allahım mutluluğunuzu bozmasınn

resimleri ekledim kızlkar albımda özel album göremeyenler ark. olarak eklesin

Speedy canımm çok güzelsin zaten çok ta güzel bi gelin olmuşsunn,
dış çekim fotolarını da merak ediyorum desemmm eklermisin,
çok renkli bi kişiliğin var eminim dış çekimlerin çok eğlenceli geçmiştir,

"evin tek kızıydı" arka plakada ne yazıyor çok merak ettim,
sonra kına elbisen aksesuarların süperrr,
kına mumlarınıda güzel düşünmüşsünüz,
kısacası harikasın herşey harika görünüyor

Teşekkür eDerim canım o resimler yanımda değl onlar bunlardan çok çok daha güzeldi.
bi akşam anneme gidince face eklerim resim küçültmek çok zaman alıyor bunları öylesine ekledim yani
arka plaka da onu da ben aldım yazıyordu tüm detayları eklerim face mutlaka
öyle çok uğraştım ki tüm detaylarım için şimdi bitti diyorum ama güzel bitti çok şükür ki inşallah sizlerinde öyle olur

Son düzenleme:

Face mi,
herşey çok güzel görünüyor zaten, b.ze önerebilceğin şeyler varmı işte şu çok gereksizmiş boşuna kafa yordum yada şunu da keşke yapsaydık gibi:)) deneyimli arkadaşımızzz

speedoşşşş harikasın bebeğim süper olmuşun maşallah.hayallerimdeki gelinlik senin giydiğin gibi üfff daha bulamadım alamadım yaaa.senin üzerinde görünce yine depreştimmm
allah mutluluğunu daim etsin kına da süper olmuş.hepsini toptan beğendim.
ayyyy heyecanlandım ben deeee kalbim çarpıyorr.daha dün buralardaydın evlendin 15 gün olmuş bile.yarın düğünüm var gibi hissettim anneeeeeeeee

süper gözüküyosun canım. kına kıyafetin çok yakışmış, gelinliğin bi harika ... babanla dans ederkenki resminde gözlerim doldu mutluluğunuz daim olsun tatlım

Face mi,
herşey çok güzel görünüyor zaten, b.ze önerebilceğin şeyler varmı işte şu çok gereksizmiş boşuna kafa yordum yada şunu da keşke yapsaydık gibi:)) deneyimli arkadaşımızzz

stres yapmak başlı başına gereksiz canım hiç gereği yok. mumluk yaptm istedikleirm alamadı o kadar dedim ben vericem herkez alıcak diye. olmuyor işte.
bi kere işin içinde kendininzin olduğu hiç bi plan yapmayın onu ben dağıtırım. bunu kontrol edeirm gibi. kafa davul oluyor artık :78::78::78:
onun dışında şuanda aklıma gelen bişey yok. duvağınızı uzun düşünmeyin illa olsun derseniz extra yaptırıp çıkartın çok zor

süper gözüküyosun canım. kına kıyafetin çok yakışmış, gelinliğin bi harika ... babanla dans ederkenki resminde gözlerim doldu mutluluğunuz daim olsun tatlım

teşekkür ederim canım.
bende o resme bakınca zaten gözüm doldu. kınamda önce ağlamayarak herkezi güldürdüm sonra da dansımızla hünkür hünkür ağlatım :44:
şiddetle düğün dansını önerriim. genelde salonda dans esnasında uğultu olur bizimkide şaşkın gözler sessiz ortam vardı sadece

uzun duvak hayalimm, takılıyormu ki,
ya ben, herşeyi illa ben kontrol etmeliyim benim kontrolüm altında olmalıı,
o halde öncesinde ablalarıma görevler vericem, yakın arkadaşlara falan ben hiç bişieye karışmicam günün tadını çıkarıcamm anlaşıldı

speddy çok çok çok güzel olmuşsun ya maşallah sana. Rabbim mutluluğunuzu bozmasın çok beğendim seni..

Kızlar ben albüme resim ekleyemiyorum. Gelinliğimi eklicektim ama olmadı dosya boyutu büyük diyo aslında büyük deil. Neden öyle olabilir?

off benimde bi ton planlarım vardı şunu yaparım bunu yaparım diye ama o esnada robot gibi oluyomuşsun. beni iyi yönlendirecek biri lazım yanıma
duvak düşüncem aynıydı takıp düğün esnasında çıkarmak beni çok engeller kafamda koca bi ağırlık sonuçta. tecrübeyle bu düşüncemde sabitlenmiş oldu:)

canım şöyle yapabilirsin duvak işini dikilirken duvağına toka diktir şu tarak gibi olan tokalar kullanışlıymış ilerleyen vakitlerde duvağı çıkarırsın kolay olur.. benim kuaförüm düğünde olacağı için diktirme gerek yok çıkaracağın zaman ben hallederim dedi.

ben uzun duvağımı dış çekimden sonra çıkarttım salonda bile yoktu. düğünün ortasında diğer duvağımı da çıkarttım
işlerini yapacak 1 kişi olacak her işini o bilecek o yapacak sen o anda olsun bitsin diyorsun çünkü

bide mesela aylin saçı ve tacı istiyordum. resimden görmüşsünüzdür.
istediğimiz olmuyor işte hiç yakışmadı bana

bide mesela aylin saçı ve tacı istiyordum. resimden görmüşsünüzdür.
istediğimiz olmuyor işte hiç yakışmadı bana

yoo canım gayette güzel yakışmış ama topuzun daha tepeden olabilirmiş ama böyle daha doğal olmuş bence. gerçi bi ton plan yapıyoruz düğünde de hayallerimizdeki gibi olmuyo bazı şeyler. en iyisi hayal kurmıcan ne çıkarsa seviniriz böylece :26:
bu arada kına makyajını çok beğendim. porselen makyajmı yaptırdın?

iki makyajımı da yengem yaptı. ikisi de kafamdakilerle alakasız
saçımda ben tepede kabarık sevmiyorum diye öyle arkadaş beni o kadara bile zor ikna etti
sivri kafalar filmi vardı ya tepeden yapılan topuzda öyle oluıyr herkeze de yakışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…