resimleri ekledim kızlkar albımda özel album göremeyenler ark. olarak eklesin
allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin çok acı yaaaa ne insanalr var hayattaaa allahım sen akıl fikir ver allahımkızlardünden beri çok kötü saatler geçiriyorum kuzenimin kuzeni öldü daha 22 yaşında genç çocuk.. 4 yıldır beraber olduğu bir sevgilisi varmış oğlan kızı artık sevmiyormuş ama kız yapışmış çocuğa ayrılmışlar geri barışmışlar dün kız buluşup konuşmak için arayıp durmuş çocuğu en son çocuk tamam demiş gitmiş dağın başına bir yere çağırmış çocuğu orada babasının silahıyla öldürmüş :S 6 yerinden vurmuş.. kaçmış s............
kansermiş kız doktor 3 ay ömrün var demiş kızda galiba ben ölücem oda başkasıyla evlencek diye öldürmüş çocuğu.
dünden beri cenaze evindeydik bugün defnettik allahım çok acı birşey bu ya bu kızlar çok fena olmuşlar
Speedy canımm çok güzelsin zaten çok ta güzel bi gelin olmuşsunn,
dış çekim fotolarını da merak ediyorum desemmmeklermisin,
çok renkli bi kişiliğin var eminim dış çekimlerin çok eğlenceli geçmiştir,
"evin tek kızıydı" arka plakada ne yazıyor çok merak ettim,
sonra kına elbisen aksesuarların süperrr,
kına mumlarınıda güzel düşünmüşsünüz,
kısacası harikasın herşey harika görünüyor
Teşekkür eDerim canım o resimler yanımda değl onlar bunlardan çok çok daha güzeldi.
bi akşam anneme gidince face eklerim resim küçültmek çok zaman alıyor bunları öylesine ekledim yani
arka plaka da onu da ben aldım yazıyordutüm detayları eklerim face mutlaka
öyle çok uğraştım ki tüm detaylarım için şimdi bitti diyorum ama güzel bitti çok şükür ki inşallah sizlerinde öyle olur
Teşekkür eDerim canım o resimler yanımda değl onlar bunlardan çok çok daha güzeldi.
bi akşam anneme gidince face eklerim resim küçültmek çok zaman alıyor bunları öylesine ekledim yani
arka plaka da onu da ben aldım yazıyordutüm detayları eklerim face mutlaka
öyle çok uğraştım ki tüm detaylarım için şimdi bitti diyorum ama güzel bitti çok şükür ki inşallah sizlerinde öyle olur
Face mi,
herşey çok güzel görünüyor zaten, b.ze önerebilceğin şeyler varmı işte şu çok gereksizmiş boşuna kafa yordum yada şunu da keşke yapsaydık gibi:)) deneyimli arkadaşımızzz
speedoşşşş harikasın bebeğim süper olmuşun maşallah.hayallerimdeki gelinlik senin giydiğin gibi üfff daha bulamadım alamadım yaaa.senin üzerinde görünce yine depreştimmm
allah mutluluğunu daim etsin kına da süper olmuş.hepsini toptan beğendim.
ayyyy heyecanlandım ben deeee kalbim çarpıyorr.daha dün buralardaydın evlendin 15 gün olmuş bile.yarın düğünüm var gibi hissettimanneeeeeeeee
süper gözüküyosun canım. kına kıyafetin çok yakışmış, gelinliğin bi harika ... babanla dans ederkenki resminde gözlerim doldumutluluğunuz daim olsun tatlım
stres yapmak başlı başına gereksiz canımhiç gereği yok. mumluk yaptm istedikleirm alamadı o kadar dedim ben vericem herkez alıcak diye. olmuyor işte.
bi kere işin içinde kendininzin olduğu hiç bi plan yapmayın onu ben dağıtırım. bunu kontrol edeirm gibi. kafa davul oluyor artık :78::78::78:
onun dışında şuanda aklıma gelen bişey yok. duvağınızı uzun düşünmeyin illa olsun derseniz extra yaptırıp çıkartın çok zor
stres yapmak başlı başına gereksiz canımhiç gereği yok. mumluk yaptm istedikleirm alamadı o kadar dedim ben vericem herkez alıcak diye. olmuyor işte.
bi kere işin içinde kendininzin olduğu hiç bi plan yapmayın onu ben dağıtırım. bunu kontrol edeirm gibi. kafa davul oluyor artık :78::78::78:
onun dışında şuanda aklıma gelen bişey yok. duvağınızı uzun düşünmeyin illa olsun derseniz extra yaptırıp çıkartın çok zor
uzun duvak hayalimm, takılıyormu ki,
ya ben, herşeyi illa ben kontrol etmeliyim benim kontrolüm altında olmalıı,
o halde öncesinde ablalarıma görevler vericem, yakın arkadaşlara falan ben hiç bişieye karışmicam günün tadını çıkarıcamm anlaşıldı
bide mesela aylin saçı ve tacı istiyordum. resimden görmüşsünüzdür.
istediğimiz olmuyor işte hiç yakışmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?