2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hoşgeldin cnm nasılsınnn nasıl geçti ??

Duvağım tokalııı, bunalırsam çıkarırım bende

kızlar benimde uzun duvak hayalim iki duvak kullanmak istiyorum nikahtan sonra çıkarırım diye düşünüyodum
biraz kontrolcülük bendede var ogün gelince ne olur bilmiyorum
gelinliğim dikilmeye başladı hasret modada diktirmeye karar verdim ilk provam 9 temmuz

Evet canım izin bitti döndüm geri işte. teşekkür ederim.
sağolsun yengem tüm marifetini üzerimde gösterdi ne ben fikir verdim nede o yprum yaptı makyajımda.
en iyisi çok düşünmemek sonuç daha iyi oluyor

gayet güzel olmuşsun
ya çok özledik seni
ayy bizim takvimleri gördün mü
2 aya düştük
yanında bi kaç hafta var gerçi ama :97:

Kızlar gelinliğimi albüme ekledim. Bakabilirsiniz. YOrumlarınızı bekliyorum. Göğüs kısmı daralıcak. Eteğinde inciler var onlar daha yoğun olucak. 2 duwak yaptırıyorum. Biri uzun biri kısa. Uzun olanda,kenarlarda göğsümde olan güpürlerden kullanılıcak arkasında inciler olucak. Kısa olanda sadece inciler olucak. Dediğim gibi hiç aklımda olmayan bi modeldi ama ben çok beğendim. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Gelinlik giymek çoook güzel.. Hele benim artık gelinliğim war demek çok çok daha güzel

Ay tipimde nasıl çirkin çıkmış resimlerde Ama hem çok yorulmuştum izmir sıcağında, hemde yüzümü çektiğini bilmiodum. Kesip koyucaktım ama tamamıyla görüp yorum yapasınız diye böyle koydum

gelinliğin çok güzel bide üstüne tam oturdu mu daha şık durur.
arka kısmı çok güzel gözüküypr mutlaka resimlerde arkayı da göster.

hayır ya çok tatlı gözüküyosun
canım benim gelinliğin de güzelmiş
ayy benim de gelinlik deneyesim geldi

Gelinliğe karar vermeyen ben de varım canım... Müsait olursak bu hafta gidip bakmayı düşünüyoruz... Geçende bir bakmıştık ama temmuzda gelin daha çok model olur demişlerdi gidip netleştirelim de dikmeye başlasınlar di mi ama:97:

ewt ya harekete geçelim artık biz de
yeter oturduğumuz

canım ilk öncelikle hayırlı olsun... Gelinliğin arkasına bayıldım resmen cok güzel. Model olarak ta bana farklı ve güzel geldi. Çokta yakışmış ayrıca sana....

gelinliğin çok güzel bide üstüne tam oturdu mu daha şık durur.
arka kısmı çok güzel gözüküypr mutlaka resimlerde arkayı da göster.

ewet arkayı mutlaka göstericem:) Ya aslında birden karar werdim ben de anlamadım. Annem babam kardeşim nişanlım hep beraber gittik almaya onlar da çok beğenince gaza gelip aldım. Sabahtan beri tekrar tekrar bakıyorum resimlerime acaba nasıl dutuyo diye

teşekkür ederim şekercim. Dene tabi. Ben belki diktiririm diye erken gittim. Ama gelinlik tam benm bedenime göreymiş göğüs dışında. Temmuz 16 teslim alıcaz.

hemen harekete geçmemiz lazım hemen... daha bi sürü şey var...biz bir de ev bekliyoruz ev olacak da mobilya faslı ondan sonra başlayacak herşey sona kalacak diye korkuyorum... benzeye benzeye de öyle olacak galiba...

Canım bel kısmı ve arkası süperr, göğüsü düzeltilecek demişsin zaten,
iki duvak demişsin ya nasıl kullanacaksın hengi ara çıkarıp bir diğerini takıcaksın,
benim hiç aklıma gelmedi 2 duvak kullanmak uzun tek bi duvağım var
bu arada gelinlik giymek gerçekten çooook başka bi duyguuu

ya ben fotoğraflarda ve salona girişte,ilk dansta uzun duwağa çok özeniyorum. ama oynarken çok zor olur basarlar saçım bozulur filan. Gelinlikçi alta kısa duwağı takarlar üste uzunu. danstan sonra duwağını çıkartırsın öle yapıyo müşterilerimiz dedi ama. Nasıl olur bilemiyorum. Heralde o kuaförün marifeti olucak. İşallah düşündüğümüz gibi olur herşey.

canım muhakkak denemelisin ben başta çekindim, çünkü o gün alma niyetinde değildim,
6 tane gelinlik giydim şahane bi duygu tüm ilgi sende prenses gibi oluyosunn hiç çıkarmak istemiyosunn, şahsen ben çıkarmadım yardımcı olan bayan başka başka modeller denettirmeye çalışıyo ben çıkarmıyorum, sonra vedalaşıyosun gelinliğinleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…