teşekkür ederim canım.
bende o resme bakınca zaten gözüm doldu. kınamda önce ağlamayarak herkezi güldürdüm sonra da dansımızla hünkür hünkür ağlatım :44:
şiddetle düğün dansını önerriim. genelde salonda dans esnasında uğultu olur bizimkide şaşkın gözler sessiz ortam vardı sadece
canım şöyle yapabilirsin duvak işini dikilirken duvağına toka diktir şu tarak gibi olan tokalar kullanışlıymış ilerleyen vakitlerde duvağı çıkarırsın kolay olur.. benim kuaförüm düğünde olacağı için diktirme gerek yok çıkaracağın zaman ben hallederim dedi.
günaydın arkadaşlar izinden bugün geldim nasılsınız
ayy inanmıyoruum speedtoş gelmişş
hoşgeldin tatlım, Rabbim mutluluktan ayırmasın
harika bi gelin olmuşsun
özellikle kınandaki makyajını çok begendim
ayy canım benim yaaa bitti işte koşturmaca ne güzel evlisin artık
Evet canım izin bitti döndüm geri işte.teşekkür ederim.
sağolsun yengem tüm marifetini üzerimde gösterdine ben fikir verdim nede o yprum yaptı makyajımda.
en iyisi çok düşünmemeksonuç daha iyi oluyor
Gelinliğe karar vermeyen ben de varım canım... Müsait olursak bu hafta gidip bakmayı düşünüyoruz... Geçende bir bakmıştık ama temmuzda gelin daha çok model olur demişlerdi gidip netleştirelim de dikmeye başlasınlar di mi ama:97:
Kızlar gelinliğimi albüme ekledim. Bakabilirsiniz. YOrumlarınızı bekliyorum. Göğüs kısmı daralıcak. Eteğinde inciler var onlar daha yoğun olucak. 2 duwak yaptırıyorum. Biri uzun biri kısa. Uzun olanda,kenarlarda göğsümde olan güpürlerden kullanılıcak arkasında inciler olucak. Kısa olanda sadece inciler olucak. Dediğim gibi hiç aklımda olmayan bi modeldi ama ben çok beğendim. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Gelinlik giymek çoook güzel.. Hele benim artık gelinliğim war demek çok çok daha güzel
gelinliğin çok güzel bide üstüne tam oturdu mu daha şık durur.
arka kısmı çok güzel gözüküypr mutlaka resimlerde arkayı da göster.
hayır ya çok tatlı gözüküyosun
canım benim gelinliğin de güzelmiş
ayy benim de gelinlik deneyesim geldi
Kızlar gelinliğimi albüme ekledim. Bakabilirsiniz. YOrumlarınızı bekliyorum. Göğüs kısmı daralıcak. Eteğinde inciler var onlar daha yoğun olucak. 2 duwak yaptırıyorum. Biri uzun biri kısa. Uzun olanda,kenarlarda göğsümde olan güpürlerden kullanılıcak arkasında inciler olucak. Kısa olanda sadece inciler olucak. Dediğim gibi hiç aklımda olmayan bi modeldi ama ben çok beğendim. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Gelinlik giymek çoook güzel.. Hele benim artık gelinliğim war demek çok çok daha güzel
Canım bel kısmı ve arkası süperr, göğüsü düzeltilecek demişsin zaten,
iki duvak demişsin ya nasıl kullanacaksın hengi ara çıkarıp bir diğerini takıcaksın,
benim hiç aklıma gelmedi 2 duvak kullanmak uzun tek bi duvağım var
bu arada gelinlik giymek gerçekten çooook başka bi duyguuu
hayır ya çok tatlı gözüküyosun
canım benim gelinliğin de güzelmiş
ayy benim de gelinlik deneyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?