2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hmmm anladım, canım ben akaydan aldım gelinliğimi, il dışına çıktık gelinlik bakmak için, artık Ağustos ilk haftasında prova ve büyük ihtimal teslim almaya gittiğim de bi de kısa duvak alırım, aynı duvağın bi kısası, bi uzunu

Speedy bilmiyorum ki ne yapsam iş de var her zaman müsait olamam gibi geliyor provaya gitmek için o yüzden şimdiden beğensem yavaş yavaş dikmeye başlasalar nasıl olur... Nişanlım da gelinliğini, ayakkabını filan beğenmeye başla diyor...

gez dolaş tabikide. erken beğenmenin bi zararı olmaz. ama illa erken alıcam falan diye düşünme.
ben son 1 ay kala beğendim ve baştan üzerime diktiler son 2 ayda yapacak bişey yok zannedip gelinliğe-saça-ayakkabıya saracaksınız.
ama bol bol dinlenin. hele son 1 ay

izmirde önce madam burcuya gittik 3 katlı mağazadan 1 tanecik gelinlik beğendim. Hiiç güzel gelinlikler yok. kullandıkları danteller çok kallitesiz. Pazar günü gittiğimiz için çoğu yerde kapalıydı. kemeraltında gezdik ama gelinlikçiler hep kapalıydı. E benim h.içi gitme şansım yok izmir 2,5 saat bize çünkü. tamamen şans eseri hiç güzel değildir diye girdiğim yerden aldım gelinliğimi. Fiyonk detayı güzel mi çirkin mi karar weremedim ama aldım gitti

Bir de kararsız bir kişilik olmasam çok güzel olacak da durur dinlenir giderim artık gelinlik beğenmeye
Elifcim hayırlı olsun gelinliğinn...

slm arkadaşlar ;
benim 2 eylül de düğünüm var hemen hemen birçok şeyi hallettik gibi
yalnız ben genel bi bakıma girmek istiyorum manikür pedikür ve ''ağda (özellikle)''
bu konuda bilgi sahibi olan var ne kadar sürede ne kadar sıklıkta yaptırmalıyım

Bir de kararsız bir kişilik olmasam çok güzel olacak da durur dinlenir giderim artık gelinlik beğenmeye
Elifcim hayırlı olsun gelinliğinn...

teşekkür ederim. Bende çok kararsızım. Nasıl karar werip aldım bilmiyorum valla. Hala da acaba almasamıydım diyorum:18:. Beklesemiydim biraz daha diyorum. Ama oturduğum ilçede güzel gelinlik modeli yok. Sürekli dışarı çıkma şansımda yok. Ay ewdekilere,arkadaşlarıma gilan tekrar tekrar soruyorum güzel mi yakışmış mı diye size de sorayım mı tekrar. Güzel mi sizce gerçekten

Canım farklı bi model güzel olmuş sana, fiyonk detayı da güzel düşünme artık bende senin gibi sürekli fikir değiştirenlerdenim onun için acaba mı ları atıyorum kafamdan aldığım gelinlik üsütmdeyken ne kadar mutluydum sadece bunu düşünüyorum

canım bende 3 saatlik yok kattetdim gelinlik bakmak için sürekli git gel bende de olmayacak, veee gerçekten güzel bilirsin herkezin zevki aynı değildir senin içine sinen bu modeldi ve sen bunu tercih ettin, çokta yakışmışş üstelik artık sadece bu gelinlikle ne kadar güzel bi gelin olduğunu düşünnn durr benim gibi aklına geldiğinde yüzün gelüyorsaa sorun yok demektirrr,

Ewet walla yüzüm gülüyo canım hem aşkımda çok beğendi. saç,makyaj birbirini tamamlar. Şimdi işallah nişanlıma güzel bi iş nasip eder rabbim. sonrada ewimizi eşyalarımızı hallederiz.

orada yazdım buraya da yazıyorum ben tüm samimiyetimle beğendiğimi söylüyorum.genelde çok detaylı şeyler beğeniliyor.herkesin zevki farklı sade bi güzelliğe sade gelinlikten başkası olmazdı.şu an öylesine giyilmiş bi gelinlik oynamalarla daha da hoş görünecek eminim.güle güle giy canım.

Ewet walla yüzüm gülüyo canım hem aşkımda çok beğendi. saç,makyaj birbirini tamamlar. Şimdi işallah nişanlıma güzel bi iş nasip eder rabbim. sonrada ewimizi eşyalarımızı hallederiz.

tamamdır işte yüzün gülüyor gelinliğinden ötürü mutlu oluyorsun, gerçekten de çok güzel zaten, Allahın izniyle iş te bulur nişanlın gerisi çabucak gelir zaten merak etme, biz kendimize şaşırıyoruz valla yüzümüze gözümüze bulaştırmadan alnımızın akıyla şu düğün işini hallledelim başka bişi istemiyorum, aileden destek almadan halledelim valla başka bişi istemiyorumm

çok teşekkür ediyorum tatlım çok sağol ayy mutlu oldum.

canım bende şimdi baktım çok güzel ve değişikk bir model fiyonk hem değişik olmuş hemde ilk balışta ben burdayım demiyor,prenses gibi olmuşssun canım benimm

Hoşgeldin canımm,
manikür pedikürü kına için gittiğim de yaptırırım diye düşünüyorum,
Ağda deme bana hiç dayanamam, epilatörle gıdı gıdı iyi anlaşıyoruz biz,
geçen de ağda bantıyla denedim yok tüylerin çıkış yönünü iyi ayarlamak gerekiyor, yapış yapışş hiç sevmiyorum,
Düğünden 20 gün önce falan maddi olarak imkanın olursa lazer yaptırırım bacaklarıma balayında falan rahat ederim, bi de evlenince daha dikkatli olmak gerek sürekli pürüzsüz olması için offf kadınlık zor zanaatt

1 inde izne çıkmıştım 2 sinde tüm işlerimi hallettim. düğünden 3 gün önce işte.
en güzeli ağda canım yaa ben çok memnunum

Teşekkür ederim canım,
ben iki bölgeye lazer epilasyon yaptırıyorum zaten ( kol altım ve diğeri) ama ben bütün vücuduma ağda istiyorum dayanabilirmiyim oda mechul tabii ama bazen yüzümü aldırıyorum mesela ama tahriş oluyor sivilceler çıkıyor.ama yaptırmam gerekiyor çünkü nişanlım takıntılı biraz tüylere karşı

offf koltuk altımı bacaklarımı epilatörle alıyorum zaten çok yok hem de sarı tüylerim var alt bölgeyle başa çıkamadım henüz ,orasının tüy bakımından bana ait olmadığını düşünüyorumağdaya dayanamadım beceremedim çok acıdı mosmor ettim,epilatörle de yapamadım tek tek asılınca dayanamadım,jilet yaptım kaşıntı oldu,makinenin kökünden almayan kısmıyla yapıyorum.sanırım tam lazerlik durumum var:84::84::84::84::84:

manikür pedikürü zaten kuaförde yaptırırım diye düşünüyorum düğün için hazılarnırken

off en büyük sıkıntımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlenince ne olacakkk

ay yazııııkk üzüldüm ama ağdayla bir kaç defa denesen çok çabuk alışırsın aslında sir ağda ile özellikle fazla canını yakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…