ay yazııııkk üzüldüm ama ağdayla bir kaç defa denesen çok çabuk alışırsın aslında sir ağda ile özellikle fazla canını yakmaz
annemin hiç yok gibi bişey ağda görmedim ben bizimkilerden pek bilgim yok o yüzden,benim etim çok gıcık biri kolumdan tutsa morarıyor ağdada bezi bi çektim gözümden yaşlar geldi ama tüyler hala yerindeydi uğundum acıyla o gündür ağda uzak bana ama nası bişi ya deneyim bari mor mor dursun napıyımen azından rahat ederim kökünden alsam bile 2günde çıkıyor bacağım falan.hayata küstüm ya kime çektim ben acaba
Kızlar çok moralim bozuk yaabenim adetim her ay 1 gün önceye atmaya balşadı bugün adet oldum ve hesabıma göre tam 17 eylülde yani düğün günümde oluyorum geciktirici içsem burnumdan gelecek biliyorum daha önce içmiştim beni mahvetti. Şöyle erken bi tarihe çekebilsem 11-12 si gibi olsada bitse ((( sizin önerileriniz bilginiz varmı???
nasıl korunmayı düşünüyorsun belli mi?
Kızlar çok moralim bozuk yaabenim adetim her ay 1 gün önceye atmaya balşadı bugün adet oldum ve hesabıma göre tam 17 eylülde yani düğün günümde oluyorum geciktirici içsem burnumdan gelecek biliyorum daha önce içmiştim beni mahvetti. Şöyle erken bi tarihe çekebilsem 11-12 si gibi olsada bitse ((( sizin önerileriniz bilginiz varmı???
nasıl korunmayı düşünüyorsun belli mi?
sorma yaaa bende de aynı durum var.ne güzel hiç gecikmeden oluyordu ve düğünden çok önce bitecekti.hastalandım antibiyotik kullandım 3 gün gecikti ve tarihi altüst etti şu an hiç bi gecikme olmasa ucundan yırtıyorum az bişi gecikse son demlerine denk gelecek.erken getiren bişi lazım bana da.zaten balayına gitmeyiz diyo,denize havuza falan giremezsem tatilin bi anlamı olmaz.zaten düğünden sonra 5günlük zamanımız var balayını da erteleyemeyizzz offff:84:
geciktiricinin yan etkisi neydi canım?ben de düşünmüştüm bi ara cesaret edemedim
Nişanlım korunacak canım
annemin hiç yok gibi bişey ağda görmedim ben bizimkilerden pek bilgim yok o yüzden,benim etim çok gıcık biri kolumdan tutsa morarıyor ağdada bezi bi çektim gözümden yaşlar geldi ama tüyler hala yerindeydi uğundum acıyla o gündür ağda uzak bana ama nası bişi ya deneyim bari mor mor dursun napıyımen azından rahat ederim kökünden alsam bile 2günde çıkıyor bacağım falan.hayata küstüm ya kime çektim ben acaba
Canım 2 sene önce tatile giderken kullandım tam izne çıktığım gün oluyordu kullanayım dedim ama inanılmaz şişlik ve mide bulantısı yaptı, sanki adet sancısı çekiyormuşum gibi sancı çektim bırakana kadar. Hadi bunlarada dayanayım desemde düğün günü bi zararı falan olur belki tüm düzen gider diye başka çareler aramaktayımdüğünün ertesi günü sabahtan balayına gideceğiz zehir olmasın erkenden olsun bitsin inşallah yaaaaa
canım aynı konudan bende muzdaribim, ben bacaklarıma ağda yaptırsam bile (ki benim için çok zor),
malum bölgeye bi başkasına yaptıramam kendim yapmaya kalksam hayattta dayanamam bi yerlerimi koparırım kesin, eldiven kullan derim çok acıyan bölgelerin içinde bi kereye mahsus emla krem kullanabilirsini ilkinin alınca sonradana çıkan tüyler daha kolay alınır bilirsin, ben düğün öncesi için böyle yapmayı düşünüyorum,
adet desen düğün öncesi stresimi hava değişimimi nedir benim de dengelerim şaştı, normalde benimde düğünden günler öncesinde bitmiş olması gerekiyor, umarım yoluna girerr
olması gereken zamanda birikeni tutarsak olacağı o zaten.valla erken getiren ilaç da var sanırım bi eczaneye sor sonra doktora git yazsın hem söler zaten yan etkisini.ben bi kere geciktirici yazdırcaktım sınav için.ne için lazım sana dedi ben de adetken migrenim şiddetleniyor sınavım var dedim o da bu ilacı içersen de başın ağrıcak haberin olsun dedi aman kalsın dedim ağrıyacağı yoksa da ağrır diye.biberiye çayı işe yarıyomuş ama adet gecikmesini engelliyo.bu senin işine yaramaz sanırım
10 eylülden itibaren durmadan zıplasam erken olurmu acabaay tırlattım iyice
balayımız burnumdan gelmesin allahım lütfennnnnnnnnnnnn
günün anlam ve önemine uygun olsun her şey yaaa.senin geciktirici içmekten başka çaren yok canım.ilacı da uzatma düğünden sonra hemen bırak başka yolu yok.
evet arkadaşlar bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var:44:
bunu yeni gördüm.
hemen bebek istemiyorsan canım ona göre bi araştırema yap.
genelde ilk ay mutlaka hap öneriyorlar ben 1 yıl boyunca araştırdım.
Canım teşekkür ederim en az 2 yıl bebek düşünmüyorum ilaç kullanmyı hiç sevmiyorum
sanırım çok fazlada secenek yok
aylık iğne var ama adet düzensizliği yaptığı için ilk başta kimse önermiyor.
hap içinde 1 ay önce başlıyorsun dr ile gidip konuş daha iyi anlatır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?